Een groep ouders in Toronto op Nathan Phillips Square waren boos aan het protesteren en schreeuwen tegen een lagere school waar hun kinderen gegijzeld werden door de overheid die hen met een ijsje probeerde om te kopen om zich te laten vaccineren met COVID-19. De groep ouders werd op grote afstand weggehouden door minstens 15 politieagenten, bericht eutimes.net.

De agenten waren natuurlijk gewapend en klaar om de ouders te arresteren of misschien zelfs neer te schieten als ze het waagden om hun kinderen op te halen. De agenten vertelden de ouders dat ze niet op het terrein van de school mochten komen. Terwijl de ouders tegen hen schreeuwden, hen probeerden te overtuigen en met hen redeneerden, reageerden de agenten nauwelijks of trokken zich er zelfs maar iets van aan.

Politieagenten zijn de grootste terroristen van de samenleving. Ze zijn getraind om hersenloze drones te worden, net als robots. Ze denken, geven of voelen niets, ze maken geen onderscheid tussen goed en kwaad en ze zouden hun eigen moeder neerschieten als ze zo’n bevel van hun superieuren zouden krijgen.

U moet begrijpen dat de politie niet bestaat uit fijne, goede en slimme mensen. Nee, zij is samengesteld uit sociale mislukkelingen, mensen die niets weten en niets denken, heel erg domme mensen die maar één ding weten “YESSSSS SIR!!!”, kanonnenvoer voor de regering.

De enige manier waarop ze brood op de plank weten te brengen is door bevelen op te volgen.

En hier zijn ze in hun volle glorie, het kan ze niet schelen dat kinderen worden misbruikt en uitgebuit, het kan ze niet schelen dat niemand enig recht heeft op andermans kinderen behalve hun ouders, hier volgen ze de orders van het systeem op, hoe immoreel en walgelijk die order ook is.

  2021 top artikelen – Studies in het meest gevaccineerde land Israël tonen aan dat het vaccin 40 keer meer mensen doodde dan de Covid zelf en 260 keer meer bij jongeren

Net zoals je in de films en zelfs in het echte leven kwaadaardige criminelen ziet die kinderen naar hun ijskar lokken om ze vervolgens te ontvoeren, doet de Canadese regering nu precies dat, door die kwaadaardige figuur na te bootsen.

De Canadese regering is begonnen met het lokken van kinderen, door hen een zielig ijsje van 2 dollar te geven in ruil voor de kinderen om hun mouwen op te stropen en zich te laten injecteren met hun giftige gif dat al tienduizenden mensen wereldwijd heeft gedood en honderdduizenden verlamd heeft achtergelaten of met andere permanente gezondheidsproblemen.

Kinderen zijn 100% immuun voor dit virus dat misschien niet eens bestaat, maar regeringen over de hele wereld staan er hersenloos op om kinderen toch in te spuiten met het gevaarlijke meuk dat al het leven van een paar kinderen heeft geëist.

U moet begrijpen dat wat Canada hier doet niet alleen irrationeel, onlogisch en tiranniek is, maar ook een schending van de fundamentele mensenrechten en een schending van de Neurenbergcodes inzake gedwongen medische behandelingen, en dat dit in de kern misdadig is.

Dit moet wel de meest frustrerende video zijn die men ooit hebt gezien, die ouders die niets kunnen doen om hun kinderen te redden van de kwade tirannieke regering.

Het is ongelooflijk dat dit in de Westerse beschaafde wereld gebeurt. Als dit in een of ander derdewereldland zou gebeuren, ook al is het nog zo pijnlijk, dan zou het tenminste niet schokkend zijn omdat je dat verwacht zou hebben, maar hier in de eerste wereld? Het is onaanvaardbaar.

  Trudeau speelt met vuur

Hier is een verhaal over dit onderwerp, maar niet gerelateerd aan het protest dat je in de video ziet en dat plaatsvond op een basisschool voor minderjarigen:

Ontario’s University of Health Network werkt samen met organisatoren uit de gemeenschap om Pfizer-vaccins te leveren aan kinderen tijdens een pop-up vaccinatie-evenement op het Nathan Phillips Square aanstaande zondag – en kinderen worden aangemoedigd om dit zelfs zonder toestemming van hun ouders te doen.

“Vakantienieuws: ons pop-up vaccinenteam komt aanstaande zondag naar Nathan Phillips Square voor 12-plussers,” kondigde Harvard-wetenschapper Andrew Baback Boozary vrijdag aan. “Sociale geneeskunde kicker: gratis ijs bij het vaccin”.

Ontario’s provinciale Health Care Consent Act stelt dat er geen minimumleeftijd is om toestemming te geven voor vaccinatie en dat een kind geen externe toestemming nodig heeft om een vaccinatie te krijgen.

Van The Star:

In York moeten kinderen van 13 jaar en jonger een ouder of voogd bij zich hebben om mondeling toestemming te geven, of ze moeten een toestemmingsformulier ondertekenen.

Peel Region had aanvankelijk een ouder of voogd gevraagd om “geïnformeerde toestemming” te geven, toen het aankondigde dat de afspraken donderdag open zouden zijn voor iedereen van 12 jaar en ouder, in een persbericht woensdagochtend.

Later op de dag veranderde de regio van gedachten en zei dat toestemming niet langer nodig was. Peel vertelde de Star dat dit was om belemmeringen weg te nemen.

  De verborgen rol van Nanofijnstof in 9/11 en Covid The Great Reset

Toronto Public Health zei dat het niet zal vragen om toestemming van ouders of voogd, onder verwijzing naar de Health Care Consent Act.

Dr. Saba Merchant, een kinderarts, beweerde ook dat kinderen van 12-15 jaar geen toestemming van hun ouders nodig hebben om de COVID-prik te nemen.

“Als het kind geen verstandelijke beperking heeft, dan hebben ze zeker de capaciteit en de mogelijkheid om die beslissing te nemen”, zei ze.

Gezien het extreem lage risico dat COVID-19 voor kinderen vormt, is het ongebruikelijk dat de regering er zo op gebrand is om kinderen te laten vaccineren.

Het mRNA-vaccin van Pfizer is onlangs goedgekeurd door de Amerikaanse Federal Drug Administration voor gebruik in noodgevallen bij kinderen van 12-15 jaar.

Dit is weer zo’n voorbeeld van hoe linkse partijen proberen de ouderlijke macht over te nemen en de rol van ouders bij de opvoeding van hun kinderen te beperken, vooral als het gaat om belangrijke beslissingen over de gezondheid.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat er in Canada gebeurt, komt hierna in Nederland tenzij we het nu stoppen

Vorig artikelFrankrijk: zwaarbewapende politie verjaagt cafébezoekers wegens Corona-avondklok
Volgend artikelSinds de anti-COVID vaccinatie is de gemiddelde dagelijkse sterfte in 13 van de 14 landen gestegen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Ohhh dit is godsgruwelijk om aan te zien… hartverscheurend. Ik had dit nooit verwacht van Canada. (Maar al die flikkers in de regeringen weten wat er aan de hand is, en dat de hele mensheid naar de knoppen moet om te kunnen overleven in de nieuwe wereld van Bill Gates of Hell. Als ze de Spuit des Doods niet krijgen, en niet keer op keer opnieuw ingespoten worden, zullen ze de aanstaande Gates of Hell Krijthemel niet kunnen overleven.)

  • Ik had dit wel verwacht van Canada en de rest van de landen, we hebben allemaal al gezien hoe goed propaganda werkt, en dan staan we nog steeds versteld dat al die gehersenspoelde mensen, niet hun eigen kinderen laten vaccineren?!

   Ik wist allemaal dat dit zou gebeuren, toen ik in een paar maanden iedereen alles zag doen wat de regering zij dat ze moesten doen, de voor programmeren wat al vele jaren op de openbare scholen gebeurd, hielp ook goed hier in, we constant gehoord hebben dat de regering voor het volk is, en de realiteit is ze waren NOOIT voor ons, en heb een hekel aan de woord volk, ik ben een individu, ik hoor niet bij een groep mensen.

 2. Was het nou verplicht of probeerde ze alleen die kinderen om te kopen.
  Ik heb altijd geleerd om niks aan te pakken van vreemde.
  Al die kinderen soms niet? Pakken die alles aan van iedereen.

  • Hoi Bert,

   Het helpt best wanneer je het hele bericht leest.

   Er staat hierboven letterlijk:

   De Canadese regering is begonnen met het lokken van kinderen, door hen een zielig ijsje van 2 dollar te geven in ruil voor de kinderen om hun mouwen op te stropen en zich te laten injecteren met hun gif

   • lokken, in ruil.

    Maar als je dat ijsje nou gewoon weigert?
    Omdat je toevallig slimme ouders had die er tegen waren, en het je verteld hebben.
    De ouders werden tegen gehouden, lees ik.
    Het wordt behoorlijk gepusht, maar ik lees niet dat er geen keuze was voor die kinderen.

    • Het is zo dat kinderen normaliter onder het gezag van de ouders vallen.
     Wat weten twaalfjarigen nu van vaccins en de schadelijkheid daarvan af?
     Hier zet de overheid de ouders uit hun ouderlijke macht.
     Dat zie je toch ook hopelijk wel in?

     Stel jouw kind komt thuis en zegt “ik ben gevaccineerd in ruil voor een ijsje”?
     Wat zeg jij dan? goed zo kind? verstandige keuze!
     Of toch eerder WTFFFFFFFFF? wie wat waar? waar is mijn dubbelloops?

    • Ff reëel Bert. De leeftijd waarover we het hebben is natuurlijk enorm beïnvloedbaar. Pubertijd, veranderingen in je lichaam, hormonen, identiteit, wie ben ik? De druk van vriendjes en vriendinnetjes is enorm.

     Eigenlijk te bizar om deze druk bij ze neer te leggen. En dan vind men ook nog eens dat ze prima kunnen nadenken op deze leeftijd. Dus een 12 jarig kind zou een risico analyse kunnen maken van iets wat hun hele leven kan veranderen, iets waarover volwassenen het niet eens over eens kunnen worden?

     Tuurlijk hebben ze een keuze, yeah right. Dus wanneer je als kind wordt gepushd door je docenten, je ziet een politiemacht om te voorkomen dat je eigen ouders je kunnen ophalen/beschermen. Dan wordt dat een verdomd lastige keuze Bert.

  • vind je dat raar?? Dat ze alles aannemen van de leraar?? Dus beste mensen haal jullie kinderen uit de indoctrinatiekampen wat men school noemt, heb ik zelf 17 jaar geleden ook gedaan. Mijn zoon is thuis tot zijn 13de vrij geweest daarna naar een democratische school gegaan, en daarna naar de dutch filmers academy Heeft nu zijn eigen film/productie bedrijf en gaat vrij door het leven. Niemand kan hem vertellen wat hij moet doen. Zeg niet dat ik niet gewaarshuwd heb!! kijk voor meer info http://www.thuisonderwijs.nl of http://www.democratischescholen.nl succes!!

 3. Ik heb ambtenaren in het algemeen nog nooit kunnen luchten. Het zijn leeghoofden die geprogrammeerd zijn om niet te denken, slechts bevelen op te volgen en met z’n allen een corrupt systeem in stand houden. Voor dat soort mensen is naar mijn smaak geen plaats op de wereld.

  • Nou, dan heb je en probleem meneer V
   In NL zijn ze met ongeveer 1 miljoen.
   Ze zijn tot de tanden bewapend en hoogwaardig georganiseerd.
   Zij bezitten alle communicatiemiddelen en media en zo de macht over alles.
   Mocht dat ook niet genoeg zijn? hebben ze nog beschikking over 2500 man euge ndforce.
   Binnen een paar uur staan die zwaar bewapend hier en zetten alles af op cruciale plekken.
   Zij hebben zich het recht om te doden toegeëigend via verdrag Lissabon.

   Jij gaat hun smaak slikken, ook al proeft het naar stront.

   We ain’t seen nothing yet.
   De EUSSR is bijna op volle oorlogssterkte.

 4. Ja strontlikkers hebben we hier genoeg.
  Vrijwillige bedoel ik. Kijk maar naar de uitzendingen van de club die zich overheid noemt.

 5. Ja maar heel veel van deze agenten liggen dan ’s nachts in bed te huilen! Nou dan, dat maakt alles goed! Dat heb ik geleerd uit anonieme verklaringen van enkele Nederlandse agenten. Sommige SS’ers lagen ook te huilen in bed, Ja, ja, echt waar! Maar ja, groepsdruk nietwaar, dus deden en doen ze toch maar wat sadistische bovenbazen van hen verlangen. Maar weet dan wel dat sommigen het vreselijk vinden! Dat maakt alles goed! Toch? Universal soldier van Donovan herinnert iemand zich de tekst nog? Ja, oké ik ben een oude knar.

 6. Moet het linker pootje ook al omhoog daar? Dat komt ervan als je zexueledevianten aan de macht laat; in hun rotkopis niet alleen de sexuele voorkeur fout.
  Canada: trudeau, crossdresser, poot Heeft al concentratiekampen gebouwd
  Frankrijk Macron, gerontofiel verwachting: ontwikkeling naar necrofiel Heeftzijn land en bevolking aan de islam en niggers verkocht Burgeroorlog eminent
  Duitsland, Aldofina merkel, Scheinofiel. is machtgeil will de keizerin van de wereld worden; eerst van europa
  NL rutte poot en gereformeerd; beroerdere combinatie bestaat niet.moraalloos.Wil de downfall van NL, ecomnomische en sociaal; bijna bereikt

  Koop wapen.

 7. Deze kinderen zijn ervan overtuigd dat ze het juiste doen door 1,5 jaar hersenspoelen .. en anders gaan ze voor het ijsje. Kids kunnen nog niet op volle sterkte relativeren en verbanden leggen. Zo ook veel volwassenen niet, maar dat is een ander verhaal..
  Het is supereng wat er wereldwijd wordt uitgerold. En het grootste gedeelte van de mensheid werkt hier zelf keihard aan mee…
  Twilightzone
  Wanneer worden ‘we’ wakker??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in