Pixabay

In alle volgende landen: Nieuw-Zeeland, Israël, VK, Mongolië, Hongarije, VS, Canada, Frankrijk, Zwitserland, Brazilië, India sterven er elke dag meer mensen sinds het begin van de vaccinatie.

Zo is op 17 januari 2021 in Brazilië (waar 17% van de bevolking ten minste één dosis heeft gekregen) de gemiddelde dagelijkse sterfte met DRIE vermenigvuldigd; in Hongarije met VIJF (waar 48% van de bevolking ten minste één dosis heeft gekregen); in Frankrijk met meer dan 1,5 (waar 30% van de bevolking ten minste één dosis heeft gekregen)…

De breedte van de bronpagina laat een tabel met veel kolommen niet toe, dus is die in tweeën gesplitst. Hier zijn de andere gegevens.

Leest u deze tabel met het voorbeeld van Israël: van 1 maart 2020 tot 19 december 2020 (begin van de vaccinatiecampagne in Israël), d.w.z. gedurende 293 dagen, bedraagt de gemiddelde dagelijkse mortaliteit 1,19 sterfgevallen per miljoen inwoners. Van 19 december 2020 tot 17 mei 2021, d.w.z. 149 dagen, bedraagt het gemiddelde dagelijkse sterftecijfer 2,52 sterfgevallen per miljoen inwoners, d.w.z. meer dan twee keer zo hoog.

Hoe zijn de bovenstaande cijfers berekend?

Alle gegevens zijn afkomstig van de website “ourworldindata” en dateren van 17 mei 2021; de 14 landen zijn zo gekozen dat er een maximale heterogeniteit zou zijn, zowel wat de intrinsieke kenmerken als wat de vaccinatiegraad van elk land betreft. Het oorspronkelijke idee was de door Jean-Jacques Crèvecœur verstrekte informatie op kleinere schaal te bevestigen. Zij tonen aan dat de gemiddelde COVID-19-sterfte per dag in bijna alle bestudeerde landen is toegenomen sinds het begin van de vaccinatiecampagnes; alleen België is een uitzondering.

Ook al lijkt het directe verband met vaccinatie een snelle sluiproute, men kan zich oprecht afvragen wat het anders zou kunnen verklaren… We zouden, om het te bevestigen of te ontkennen, het aantal COVID-doden moeten weten dat gevaccineerd was. Intussen zien we dat de gevallen van de Seychellen en Mongolië enorm zijn (respectievelijk 1 en 2 sterfgevallen vóór, 31 en 212 erna!), dat van Brazilië indrukwekkend en dat van Hongarije gewoonweg verbijsterend. Wij zien ook dat in India, waar de media de laatste epidemie tot een catastrofe hebben gemaakt, de sterftecijfers veel lager liggen dan bij ons (Frankrijk) – het moet gezegd worden dat veel staten al lang Ivermectine gebruiken!).

  mRNA covid-injecties: Het gaat niet om het geld, het gaat om het veroveren van de menselijke geest

Hierboven staat de overeenkomstige grafiek, meer visueel: hij geeft het gemiddelde aantal doden/dag/miljoen inwoners weer vóór (blauwe staaf) en na vaccinatie (oranje staaf), van links naar rechts gesorteerd van het land met het hoogste percentage gevaccineerde bevolking (Seychellen) tot het laagste (India). Het percentage van de bevolking dat gevaccineerd is (grijze curve) wordt op de rechterschaal afgelezen; de gemiddelde dagelijkse sterfte (blauwe en oranje staafjes) op de linkerschaal.

De rol van de ‘objectieve’ media en de meeste “factcheckers” moet opnieuw en altijd in twijfel worden getrokken; hun verantwoordelijkheid voor de leugens en onzin die circuleren en die de bevolking voor waar aanneemt, is enorm: de grotere ernst van sterfte als gevolg van Covid in India in vergelijking met Frankrijk: leugen; de uitzonderlijke ernst van de Covid-epidemie: leugen; of de gunstige risico-baten verhouding: leugen; het vitale belang van het dragen van een mondkapje buitenshuis: leugen; het democratische en vrijheid-eerbiedigende karakter van het vaccinpaspoort: leugen; de bewering dat preventie tegen Covid nutteloos is: leugen; de bewering dat er geen behandeling tegen Covid bestaat: leugen; de bewering dat het “vaccin” de enige oplossing is: leugen.

Bronnen:
Profession-gendarme
 Agoravox
ZE Journal

Het systematisch niet in twijfel trekken van de onbekwaamheid van het Corona-beleid van de regering: we schommelen tussen blindheid door angst, collectieve psychose, compromis en lafheid. Maar altijd, sinds maart 2020, wordt de prijs van het falen van de dominante mainstream media betaald in mensenlevens.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccins de schuld? Coronasterftecijfer in India op recordhoogte

Vorig artikelMisdadig Canada injecteert kinderen met COVID-19, koopt ze om met ijsjes terwijl de politie de ouders op afstand houdt
Volgend artikelBrits model keek uit naar haar AstraZeneca-vaccin – sterft aan ‘zeer zeldzame’ bloedstolsel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Waarom dacht je dan dat ze maar zo blijven aandringen om vooral die gif prik te nemen.
  En daarna een tweede, en een tijdje later een derde.
  Het gaat gewoon niet hard genoeg zo die stijging, dat moet veel beter kunnen.
  Met jou gezondheid heeft het verder vrij weinig te maken.

 2. Nu kunnen ze nog aandringen maar de cijfers zullen vroeg of laat toch doordringen. Dan is het gedaan met de willigheid.
  Voor dat moment moet het meeste van die bestelde rotzooi aan onozelen gesleten zijn.

 3. Hier zit ook zo’n onnozel schaap op de bank te blaten. Die gaat 12 juni. Heb al gezegd dat ze met het ov moet omdat ik geen zin heb om de auto op te halen aan de andere kant van de stad. Heb ook aangegeven dat ik haar niet meer aan raak zonder bescherming en als ze naar het ziekenhuis moet dan zonder mij. Eigen keuze eigen leed. Mocht ze er aan sterven dan heb ik daar vrede mee maar de staat komt maar zelf de rommel op ruimen. Leg ze wel voor de deur neer.

 4. Ik begreep dat de site niet meer draait maar, er was jarenlang een bepaalde site waar per land de aantallen bevolking stond genoteerd met prognoses voor toekomstige jaren.
  En daar was dus sprake van een bizarre afname, verschillend per land, van soms vele miljoenen.

  Grappig hoe dat u te denken geeft.

  Gebrek aan voorstellingsvermogen is inmiddels opgelost.

 5. Ik woon op een steenworp afstand van een vaccinatiecentrum. Sinds de opening heb ik daar vijf ambulances met sirenes en zwaailichten zien aanrijden. En twee keer keer zonder sirenes en zwaailichten, en keer dat een ambulance daar buiten stond. Maar meestal rijden ze meteen naar binnen. Dus waarschijnlijk nog wel vaker. Waarom? Waren deze personen al half dood? Konden ze dan niet onder elders onder medische bewaking een prik krijgen?
  Oja…Corona. Het toverwoordje voor alles.

  Terwijl dat gebeurd blijven de auto’s en taxibusjes daar om het gebouw gebouw maar aan komen, als bij de MacDonalds. Opmerkelijk veel auto’s en busjes. Weinig fietsers.
  Taxibedrijven, bewakingsbedrijven, leveranciers van spullen daar voelen geen echte verantwoordelijkheid. Zij hebben vooral de opdrachten lopen te bemachtigen als je ze zo hoort in het begin. Want werkverschaffing is heel belangrijk. Voor al het materiaal, brandstoffen, energie en watervraag moet natuurlijk wel gewerkt worden! ‘Er moat toch boalle opé planke komme noo?’
  Wat zij beweren is dat het een ‘vrije wil’ is voor de mensen om zich te laten vaccineren.
  Hier is natuurlijk veel over te zeggen.
  Ik neem het bovenstaande nog niet eens kwalijk. Wel de huisartsen, ziekenhuismanagers, Gemeente, Provincie, GGD, etc.
  Maar als het om te vaccineren ouderen gaat, neem ik het thuiszorgcentrales en verzorgingstehuizen-medewerkers het nog het meest kwalijk.

  Veel ouderen zijn dement of half dementerend, slechtziend of slechthorend, zitten over het algemeen niet achter internet voor alternatief nieuws, willen zich niet meer zo druk maken, worden aangemoedigd door hun domme familieleden, en hebben er al een jaar van andere strenge ‘verplichtingen’ opzitten.
  En dan heb je nog al die vaak kortpittige zorgmedewerkers die vaak op dezelfde toon tegen ouderen praten alsof het kleine kinderen zijn maar ondertussen wel op (hier even in het Fries:) typische aldwiifende toon praten als ééjaajúúh, och heare ja, net sa drok meitsje hjer…dat is net go foar jo bloeddruk, it hald net oer, sa is’t mar krekt, doch mar gewoan juh…no?, ja noooo?, moai waar, och ferskriklyk! etc. met hier en daar van die gezegdes als ‘at it net kin sa at it moat, dan moat it mar sa at it kin’.
  Deze zorgmedewerksters proberen die oudjes te beïnvloeden met hun nabouw gedrag- en praat om de oudjes over te halen voor mondkapjes, afstand, afscheiding, etc en met overhaal-verhalen als ‘ik heb de prik ook gehad hóór’.
  Een stelletje etters zijn het die vaak alleen maar in, en voor hun eigen kleine ‘mieeeeenskip’ leven.
  Als ze extreme verhalen over sterfgevallen of bijwerkingen ‘zouden’ lezen of horen, en dezen bijvoorbeeld uit de V.S komen, dan is het vaak van ‘eeeejuuh gekkeboel dér….bliid dat wy dat hjir net hawwe’. Stelletje dombo’s. Stelletje nep-Friezen. Vanuit Friesland zou je nog het meeste verzet verwachten maar in de noordelijke provincies worden de meeste spuiten gezet.

  Waar bemoei ik mij mee? Door het schapengedrag van voorstanders corona-maatregelen kwamen er heel veel bemoeienissen en verplichtingen mijn kant op!
  En het is een plicht om tegen ‘echt’ onrecht te strijden.

  #geen algehele anti-vaxxer

    • Er is geen land ter wereld waar de dagelijkse sterfte 1 of 2 of zelfs 6 per miljoen inwoners kan zijn. Dat is gewoon logisch nadenken.

     • O, jij hebt thuis zelf een tabelletje gemaakt voor jezelf waar je het vandaan haalt, toen je er goed over nadacht.
      Jij moet gaan solliciteren bij het CBS of bij Maurice de hond.
      Dan hoeven ze geen vragenlijsten meer op te sturen naar de mensen.
      Jij stelt ze zo wel samen met een beetje logisch nadenken.

      • Jesus ben je nou echt zo dom. Ik hoef geen tabelletje te maken. Per 1 miljoen inwoners kan het sterftegetal gewoonweg niet 1 of 2 of 6 per dag zijn. Of ga jij soms 1.200 jaar oud worden?

       • Je had gelijk gehad als er niet zoveel gevaccineerden stierven.
        Ze vallen bij bosjes neer.
        De berichtgeving is niet meer bij te houden hier over.
        Of is dat ook niet waar.

     • Officiële EU-statistieken tonen zeker 11000 directe vaccinatiedoden.
      Gedeeld door 196 landen = 56 doden per land gemiddels, dus niet 1,2 of 6.

      Dit zijn dan ook nog de cijfers van de criminele E.U die liever niet met dit soort cijfers naar buiten komt. Zij zijn bezig de echte aantal dode te koppelen aan de honderdduizenden ernstige bijwerkingen.

      Bel of mail even met een E.U-kantoor, als je deze data niet vertrouwd. Zul je merken hoe moeilijk het is om met die bepaalde betrokken personen in contact te komen.

      • ….het zo sturen dat het niet door bijwerkingen komt maar door iets onzichtbaars waarvoor deze zieken veel eerder naar het ziekenhuis zouden moeten gaan.
       Daarnaast is hypochondrie massaal aangewakkerd door mainstream-media.

 6. Vorig jaar bedroeg het aantal verkeersdoden 610. (bron cbs). Ongeveer 51 per maand. Dit betekent dat als er dit jaar net zoveel doden in het verkeer vallen we nu, eind mei, ergens rond de 255 verkeersdoden zitten.

  Bijwerkingen van medicatie en vaccinaties worden in Nederland geregistreerd door het Lareb. Ze introduceren zich met dit lieve filmpje. Bij de registratie van bijwerkingen kan sprake zijn van een onderrapportage, niet iedere vermeende bijwerking wordt gemeld. Aan de andere kant is niet altijd bewezen dat er een oorzakelijk verband bestaat tussen medicatie en de melding van de bijwerking.

  Lang verhaal kort, er zijn tot en met 24 mei 351 meldingen van overlijden na corona vaccinatie bij het Lareb gemeld. En de verwachtingswaarde van het aantal verkeersdoden tot eind mei schommelt rond de 255.
  https://www.vrijspreker.nl/wp/2021/05/meer-vaccinatie-doden-dan-verkeersdoden/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in