Degenen onder ons in de onafhankelijke media die al jaren de gevaren van vaccins aan de kaak stellen, hebben te maken gehad met de aanvallen en de hoon van de vaccingelovigen, die altijd die ene uitspraak papegaaien die een eind maakte aan elk debat over het onderwerp vaccins, waarvan zij beweerden dat die verantwoordelijk waren voor het uitroeien van de meeste besmettelijke ziekten in de wereld:

De wetenschap staat vast. Vaccins redden levens.

Al meer dan tien jaar schrijf en rapporteer ik over dit onderwerp en ik heb onze lezers voortdurend voorgehouden dat deze uitspraak, “De wetenschap staat vast”, een van de meest onwetenschappelijke uitspraken is die de gezondheidsbureaucratische “dokters” van de alfabet-letter agentschappen ooit hebben gedaan, want wanneer staat de “wetenschap” ooit vast?, schrijft Brian Shilhavy.

Laat staan het feit dat het percentage autisme onder onze kinderen in de V.S. is gestegen van één op de tienduizend tot één op de vijftig kinderen naarmate het CDC-vaccinatieschema voor kinderen in de loop der jaren is uitgebreid, schijnt het ook niet van belang te zijn dat de VS het hoogste kindersterftecijfer van alle ontwikkelde landen heeft, samen met de grootste hoeveelheden vaccins die vanaf de geboorte tot de leeftijd van 18 jaar bij kinderen worden ingespoten.

Nee, dat heeft niets te maken met vaccins, want “de wetenschap staat vast”, zo is ons allemaal verteld. Die sterfgevallen bij kinderen werden allemaal in de overlijdensakten vermeld als SIDS (sudden infant death syndrome), en iedereen weet dat autisme genetisch bepaald is en al voor de geboorte voorkomt, dus wees geen domme “samenzweringstheoreticus” en geef niet de schuld aan vaccins, want als het op vaccins aankomt, is “staat de wetenschap vast”.

Dus voor al mijn mede-waarheidszoekers in de vrije media die jarenlang belachelijk zijn gemaakt voor het publiceren van de waarheid over vaccins en de verwondingen en sterfgevallen die ze veroorzaken, omdat “de wetenschap vaststaat”, zijn we gisteren allemaal in het gelijk gesteld door CDC-directeur Rochelle Walensky, die de wereld aankondigde dat mensen die volledig waren gevaccineerd tegen COVID-19 de “Deltavariant” verspreidden en dat het nu tijd was om weer mondkapjes te dragen, slechts enkele weken nadat ze aankondigden dat mensen die volledig waren gevaccineerd tegen COVID-19 niet langer mondkapjes hoefden te dragen, omdat: DE WETENSCHAP AAN HET VERANDEREN IS.

  "Wat gaat er gebeuren met alle lichamen die zich het komende jaar en daarna gaan opstapelen als de gevaccineerden massaal beginnen te sterven?"

Stel je voor. De “wetenschap” achter vaccins staat dus toch niet vast. Wij “samenzweringstheoretici” hadden al die tijd gelijk, omdat de wetenschap nooit vaststaat, omdat de wetenschappelijke methode inherent nooit iets kan bewijzen, alleen theorieën kan leveren die onderhevig zijn aan herzieningen als er meer gegevens beschikbaar komen, en het universum is veel te groot voor iemand om ooit te beweren dat hij ALLE gegevens heeft, tenzij je “Almachtige God, de Schepper” heet. (Meer info hier – en nee Anthony, we hebben niet alleen je naam genoemd – ga terug naar je adrenochrome stupor).

In de publieke toespraak van gisteren van de onbetrouwbare CDC directeur Rochelle Walensky, kondigde ze niet alleen aan dat mensen die volledig gevaccineerd waren de COVID-19 Deltavariant verspreidden naar anderen waardoor mensen zich opnieuw moesten maskeren, ze verklaarde ook:

“Maar de grote zorg is dat de volgende variant die zou kunnen opduiken, slechts een paar mutaties verder, mogelijk onze vaccins zou kunnen ontwijken.”

Wow, klinkt alsof het tijd is om toe te geven dat deze vaccins een kolossale mislukking zijn en helemaal moeten worden afgeschaft, toch?

Nee, in plaats daarvan vertelde ze Amerika en de wereld dat iedereen die nog niet “gevaccineerd” is, onmiddellijk een van de inentingen moet halen om de verspreiding van deze variant tegen te gaan om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt. En in de tussentijd mondkapjes weer op.

Is dit niet de definitie uit het tekstboek van “krankzinnigheid”? Zijn de Verenigde Staten gewoon één groot krankzinnigengesticht aan het worden?

Ik heb vandaag opnieuw in de media gezocht naar “doorbraakgevallen” en kon nauwelijks geloven wat ik vond: interviews met mensen die volledig gevaccineerd waren en nu samen met een COVID-19 positieve test ziek waren geworden, en het ook naar hun vrienden en familieleden verspreidden die ook volledig gevaccineerd zijn, en toch beweren ze dat de vaccins “werken,” omdat als ze geen van de COVID-19 injecties hadden gekregen, ze veel zieker zouden zijn geweest.

  Goed of fout, ik blijf bij wat ik geloof

Hoe kun je dat bewijzen? Maar dat is wat de mensen in feite geloven, terwijl ze de propaganda volgen en met hun vuisten schudden naar degenen onder ons die niet gevaccineerd zijn, en ons de schuld geven van al deze uitbraken.

Is dit geen waanzin? Is er nog iemand die ’s morgens wakker wordt, net als ik, en zich afvraagt: “Hoe kan dit allemaal echt zijn?”

Hier is een voorbeeld van een artikel dat gisteren verscheen op NBC26 in Green Bay, Wisconsin.

“Zou zeker in ziekenhuis zijn opgenomen”: Twee volledig gevaccineerden delen hun verhaal over COVID-19 doorbraakgevallen

Uittreksels:

Nu het aantal COVID-19-gevallen in het hele land toeneemt, kunnen meldingen van doorbraakgevallen onder volledig gevaccineerden een echte zorg zijn.

Twee volledig gevaccineerde mensen die onlangs het Coronavirus opliepen, zitten momenteel in isolatie en delen hun verhaal.

Ontmoet Trevor Ramseier. De man uit De Pere zegt dat hij afgelopen woensdag voor het eerst symptomen kreeg.

“Ik had een soort lichaamspijn die ik nog nooit eerder had gehad. Mijn handen deden tot in de vingertoppen pijn, ze waren pijnlijk en kwijnend,” zegt Ramseier. “Ik had klappertanden, rillingen en zweetaanvallen en zo.”

Hij zegt dat hij die dag vroeg van zijn werk vertrok en de volgende ochtend kreeg hij het nieuws dat hij vreesde te horen.

“Donderdagochtend werd ik wakker en die nacht sliep ik ellendig. Ik had klapperende tanden, rillingen, zweet en zo. Vreselijke donderdagochtend en mijn telefoon ging om 11:03, het was mijn dokter. Ik nam op en zei ‘uh oh’ en hij zei ‘ja je bent positief en je bent de eerste in onze kliniek hier die een doorbraakgeval heeft,” zegt Ramseier.

Hoewel volledig gevaccineerd liep Ramseier toch het virus op en gaf het door aan zijn dierbaren.

  Woedende patholoog: Al die "Coronagevallen" zijn helemaal geen gevallen!

Zijn vrouw, die ook volledig is ingeënt, kreeg het samen met zijn twee kleine kinderen, die dat niet zijn.

Zijn moeder, die toevallig voor het eerst sinds de pandemie op bezoek was, liep ook het virus op. Zij was ook volledig gevaccineerd.

“Het is, uhh, vreselijk dat dit is gebeurd. Er is veel schuldgevoel dat ik heb moeten verwerken. Ik weet dat het niet terecht is om me zo te voelen, maar het was een rare pil om te slikken, wetende dat we al die tijd hebben gewacht en nu zijn we hier en heeft ze COVID,” zegt Ramseier.

Zijn moeder heeft multiple sclerose, dus het is een echte zorg voor hun gezin.

“Als ze niet was ingeënt, kan ik me gewoon niet voorstellen hoe erg het voor haar of mijzelf zou zijn geweest. Ik heb geen MS, maar ik heb ook een auto-immuunziekte en astma, ik val zeker in de hoge risico categorie voor dit,” zei Ramseier. (Volledig verhaal.)

En vergeet niet dat de CDC en de mainstream media de eigen gegevens van de CDC uit hun eigen database censureren die de gemelde gevallen van kwetsuren en sterfgevallen na de COVID-19 injecties bijhoudt.

Bron.

Vanaf afgelopen vrijdag vermelden de eigen statistieken van de CDC 11.405 sterfgevallen, 11.221 blijvende handicaps, meer dan 60.000 ziekenhuisopnames en 10.233 levensbedreigende verwondingen na de COVID-19 injecties.

Ik zag vandaag bovenstaande meme op social media die me enige hoop gaf dat er tenminste nog een handvol mensen zijn die niet zijn ingehaald door de ECHTE pandemie, die duidelijk een pandemie van krankzinnigen is.

Dat lijkt op een meme van iemand die bij z’n volle verstand is. Wat denk jij?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRestaurant in Californië eist “bewijs van ongevaccineerd zijn” voor service
Volgend artikelDodelijke injecties! Voormalig Pfizer medewerkster bevestigt vergif in COVID ‘vaccin’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Ik denk dat de weigeraars overal de schuld van gaan krijgen.
  Die gasten zijn compleet gehypnotiseerd dat ze de juiste keuze hebben gemaakt om het te overleven.
  De onderlinge haat naar weigeraars wordt alleen maar groter.
  Nooit zullen ze toegeven dat ze ziek worden van die gif prik of dat daar allerlei variaties door ontstaan waardoor ze alleen maar nog zieker worden.
  We hebben hier meerdere filmpjes gezien, ze blijven zweren bij die gif prik.
  Al liggen ze er zelf door hopeloos in het ziekenhuis te sterven.

 2. Ze komen er wel achter dat ze bedrogen zijn, ja het is te laat ,die rotzooi zit drin, ze wilden niet luisteren, eigen schuld, dikke bult.
  Geen vertrouwen in hun eigen lichaam, geen denkvermogen, als schapen in een kudde en lopen in andermans stront.

 3. Is dit geen waanzin? Is er nog iemand die ’s morgens wakker wordt, net als ik, en zich afvraagt: “Hoe kan dit allemaal echt zijn?”
  Ja ik,… maar dat heb ik al 2 decennia.
  respect voor al het werk!!!

  • Ik waarschuwde 20 jaar geleden al naar werd steeds voor gek verklaard. En nog steeds als ik vertel over de plannen die Gates heeft voor het luchtruim en de krijtlaag er om heen. Blij dat ik al een “oudje” ben. Heheheh….grinnik. Hopelijk hebben ze het leven na de dood nog niet kapot kunnen maken. ?grappie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in