Het IJslandse Ministerie van Volksgezondheid heeft zojuist besloten volledig op kudde-immuniteit in te zetten. Laat het even bezinken: het Ministerie van Volksgezondheid heeft zojuist vaccin falen toegegeven en kudde-immuniteit omarmd.

News.yahoo.com:

IJsland zal vrijdag alle resterende COVID-19 beperkingen opheffen, waaronder een limiet van 200 personen voor bijeenkomsten binnenshuis en beperkte openingstijden voor bars, zei het ministerie van Volksgezondheid op woensdag.

“Wijdverspreide maatschappelijke resistentie tegen COVID-19 is de belangrijkste uitweg uit de epidemie,” zei het ministerie in een verklaring, waarin het autoriteiten op het gebied van infectieziekten citeerde.

“Om dit te bereiken moeten zoveel mogelijk mensen met het virus geïnfecteerd worden, want de vaccins zijn niet voldoende, ook al bieden ze een goede bescherming tegen ernstige ziekten,” voegde het eraan toe.

Weliswaar gaan ze gaan nog steeds voor de fabel “goede bescherming tegen ernstige ziekten”, maar het is een begin.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gibraltar, IJsland, Taiwan en Israël schetsen een somber beeld voor de gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

  Zit er iets meer sinister dan geld achter de "nieuwe AIDS-variant" angstzaaierij?
Vorig artikel12-jarige lijdt aan pijnlijke blaren over het hele lichaam na eerste dosis Moderna – artsen dringen nog steeds aan op tweede dosis
Volgend artikelNieuwe informatie over vaccinverwondingen is een “alarmerend signaal”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Wanneer snappen ze het nou, er IS geen immuniteit voor luchtwegvirussen. Exact hetzelfde geldt voor Influenza, dat kan je ieder jaar weer opnieuw krijgen, net als Cojona. Ik heb het ook al meerdere malen gehad. Immuniteit hiervoor bestaat niet.

  • Wanneer ga jíj het snappen? Geen enkel van die zogenaamde “virussen” is ooit bewezen, ze zijn allemaal verzonnen en bijna iedereen trapt in die leugen. Er IS geen influenzavirus, er IS geen coronavirus, er IS geen hpv virus, er IS geen aidsvirus. Gewoon NIET! Seizoensgebonden? Ja, net als herfst, wanneer de bladeren van de bomen vallen en de natuur een soort “reset” krijgt. Ook in die tijd houdt het menselijk lichaam grote schoonmaak en werkt gifstoffen naar buiten. Het lichaam moet dan even extra hard werken en de zwakkeren onder ons kunnen omvallen. Dat heet NATUUR!! Niks virus, niks besmettelijk, ONZIN!.

 2. weeral uit faceboek en twitter gegooid 5 X dit jaar telkens 30 dagen

  de mensen die nu zogezegt covid krijgen zijn er met longontstekingen dank zij de schimmels uit de maskers
  spoedig is het hier zoals in Canada blijf maar slapen door sturen naar iedereen zukkerberg is een dienaar van de Davosbende die overal dictaturen wil oprichten
  ook onze vivaldi wil de macht grijpen net zoals Macron in Frankrijk.dit is al 30 jaar aan de gang eerst al de wapens aanmelden en je kreeg een vergunning, jaar later alles inleveren want ze wisten wie wat had op straf van zware boetes de meesten leverden in uitschrik weet dat enkel dictators schrik hebben van een gewapende bevolkingen dat er af en toe een schiet incident was dat is nu anders het zijn er met messen allemaal geprikt kanker is je leven en vaids door het prikken. je leeft nu bijna in China.
  image.png

 3. De Suid Afrikaanse bloeddiens heeft al 6 maand geleden n natuurlik immuniteit van 70% verteld. Nu is het nog hoger…. een derde van de bevolking heeft de spuit gehad.

  • kom ons hoop net dat die ingeëntes nie nog meer hierdie gifspuite kry nie.
   (Nu maar hopen dat de gevaccineerde niet nog meer gifspuiten nemen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in