De moeder van de jongen beschrijft hoe er binnen 8 dagen na zijn eerste dosis op 4 december blaren op het lichaam van haar zoon verschenen, en hoe de artsen aanvankelijk een verkeerde diagnose stelden.

Een 12-jarige Australische jongen kreeg een ernstige bijwerking van zijn eerste Moderna Covid-19 prik, die leidde tot pijnlijke blaren over zijn hele lichaam, bericht Adan Salazar.

Desondanks zeiden de artsen dat de jongen toch een tweede dosis experimenteel vaccin moest krijgen.

Het afschuwelijke incident werd onder de aandacht gebracht door Twitter-vaccinwaakhond @theysayitsrare, die screenshots deelde van de getuigenis van een wanhopige moeder die de schrijnende ervaring van haar zoon documenteerde, en foto’s van de toestand van de jongen.

De moeder van de jongen beschrijft in berichten op social media hoe er binnen 8 dagen na zijn eerste dosis op 4 december blaren op het lichaam van haar zoon begonnen te verschijnen, en hoe de artsen zijn toestand aanvankelijk verkeerd hadden gediagnosticeerd als hand-voet-mondziekte en hem een nutteloos antihistaminicum hadden voorgeschreven.

“Tegen de middag van 14 december waren de blaren gevorderd over beide kanten van zijn handen, ze verspreidden zich verder op zijn voeten en ook langs zijn armen en benen,” meldde de moeder. Wij meldden ons bij de spoedeisende hulp, want dit deed zich voor mij niet voor als hand-voet-mondziekte. De dokters van de ER zeiden weer dat het HFM was en we werden naar huis gestuurd.”

Toen de blaren zich bleven uitbreiden, waardoor het leven van de jongen moeilijk werd, leidde een derde bezoek aan de spoedeisende hulp ertoe dat de artsen uiteindelijk toegaven dat zij niet zeker wisten wat er aan de hand was.

  Vaccinsterfgevallen overtreffen Covid-sterfgevallen in gezinnen van de V.S., bevestigen twee nieuwe opiniepeilingen

Op 17 december vertelden de dermatologen de moeder dat ze een biopsie zouden moeten nemen, omdat het mogelijk was dat het immuunsysteem van de jongen een reactie op het vaccin had.

“We werden later die dag naar huis gestuurd met een afspraak om op dinsdag 21 december naar de dermatologiekliniek te gaan,” documenteert de moeder, en beschrijft verder de omvang van de verlammende aandoening van haar zoon.

“Bij die afspraak kon hij niet lang meer lopen door de hoeveelheid en de grootte van de blaren op zijn voeten, waardoor hij in een rolstoel het ziekenhuis in moest worden gereden. Hij kon niets meer met zijn handen doen, het dragen van hemden en broeken wekte grote ongemak bij hem op, omdat de blaren zich verder langs zijn benen naar zijn liezen, langs zijn armen naar zijn oksels en over zijn borstkas verspreidden. De blaren waren bij deze afspraak niet alleen nog steeds aan het uitzaaien, ze waren ook voortdurend aan het wenen.”

Deze keer vertelden de dokters de moeder dat de aandoening die de jongen doormaakte Erythema Multiforme was, “wat ons verteld werd een reactie op een infectie of een medicijn is.”

“Alle uitstrijkjes die in de loop hiervan genomen werden, kwamen helder terug, er waren geen infecties of bacteriën bij hem aanwezig, er werd geoordeeld dat deze reactie veroorzaakt werd door het [vaccin],” schrijft de moeder, terwijl ze een rits mondjes emoji gebruikte in plaats van het woord vaccin.

Ondanks de heftige reactie van de jongen op het vaccin, zegt de moeder dat de artsen een tweede vaccinatie bleven aanraden.

  Spike-eiwit verslaafden: Covid vaccin-junkies liegen over ongevaccineerd zijn zodat ze extra booster injecties kunnen krijgen

“In al mijn interacties met ziekenhuisartsen en het dermatologieteam sinds de diagnose is de constante geweest ‘de specialisten zullen kunnen bepalen wat het juiste [vaccin] zal zijn voor zijn tweede dosis.’ Er is [geen enkele keer] in al zijn afspraken geweest dat een arts gezegd heeft dat hij geen tweede [vaccin] zou moeten krijgen.”

Hoewel de symptomen van de jongen uiteindelijk afnamen, heeft het incident de jongen lethargisch achtergelaten en hem een blijvend geestelijk trauma toegebracht, legte zijn moeder uit.

De moeder zegt dat het voorval haar heeft doen beseffen dat het welzijn van haar gezin een bijzaak is voor de medische wereld.

“Men heeft ons het gevoel gegeven dat dit [vaccin] onze enige optie is, dat we geen keuzes hebben en helaas zijn in dit geval de keuzes die gemaakt zijn niet in het voordeel van hem of mijn gezin geweest.”

Terwijl het establishment de anekdotes over de bijwerkingen van vaccins negeert en onderdrukt, is het van cruciaal belang dat de slachtoffers hun verhalen blijven vertellen om anderen wakker te schudden voor de afschuwelijke omvang van de verwondingen door vaccins.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

  De fatale fout van de schapen
Vorig artikelHoe te genezen van vaccinatie en bijwerkingen
Volgend artikelMinisterie van Volksgezondheid van IJsland: “Zoveel mogelijk mensen moeten met het virus geïnfecteerd worden, want de vaccins zijn niet voldoende”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. wal-ge-lijk.

  Echt waar; dat DIT kinderen aangedaan wordt, door ouders.
  Is ongelooflijk.
  Serieus.
  Geen woorden voor.
  Toch meer woorden dan ik dacht.

  Dit zijn niet zomaar aandoeningen hé.
  Dit zijn GMO aandoeningen.
  Dit is érger dan moord!!

  Trauma en lichamelijke verminking!!

  En dan nog zegt ze (de moeder) : “het was geen bijna dood situatie”.

  NIET???
  Oh… niet???

  HOE WEET JE DAT NOU?
  ALS HET LICHAAM VAN EEN KIND ZODANIG REAGEERT EN “HEELT” WEET JE TOCH VERDOMME DAT DIT NIET GOED IS!!!! GA ALS DE WIEDEWEER BLOEDTESTEN DOEN MAN.

  WAt een klote ouders zijn er toch die rondlopen hier op aarde.

  BAH.

  JA sorry, moest me even laten gaan. Kan gelukkig hier op FN.
  Pfffff serieus…. ik kan het zo echt niet meer hebben hoor met al die horror verhalen.
  MAAR moeten we wel zien en blijven delen (zal ik ook blijven doen) maar het is echt hééééél frustrerend voor alle mensen die kinderen als puur en onschuldig zien en voor alle mensen die weten dat de prikken vol ONBEKEND gif zitten…..

  ja… yup… ik begin het steeds meer te geloven nu…. we zijn belandt in het einde der tijden.
  Weet niet wat voor nieuwe tijden er komen…..

  Maar het lijkt erop….dat het intenser wordt.

  Zomer komt eraan maar ik ga NO WAY naast mensen in de buurt komen met al dat zweet en spike sh*t wat uit iedereens porien gaat komen. Ik baal er echt heel erg van man..
  Dat de mensheid ZO gesplitst is nu.

  Er waren altijd wel ziektes maar DITTTT met die prikken…… is echt HORROR en wal-ge-lijk wat er allemaal verspreidt wordt zo……

  Ze maken het immuunsysteem he-le-maal kapot.

 2. Romania’s most famous football team Steaua Bucharest, announce a BAN on VACCINATED players, because their madcap owner says that athletes “lose strength” – and claims that those that are jabbed die in hospitals. Bron: MAILONLINE / Sport date: 23.02.2022 | 12:01 AM by Kishan Vaghela For Mailonline

  –> Mr Gigi Becali believes players vaccinated against coronavirus are ‘powerless’.
  –> He claims players at Steaua Bucharest and rival clubs are struggling after taking the vaccine.
  –> The Romanian businessman singled out 36-year-old winger Ciprian Deac as an example of vaccine allegedly affecting older players.
  –> Becali also recently said Steaua Bucharest striker Claudiu Keseru can no longer play at a high level.
  –> His latest statement has drawn a furious reaction from the country’s government.
  –> Romania’s vaccination rate of 86.52 doses per 100 population means they have the second lowest in Europe.

  https://www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-10542765/Romanias-famous-football-team-Steaua-Bucharest-announce-ban-VACCINATED-players.html

  NEDERLANDSE VERTALING;

  Het beroemdste voetbalteam van Roemenië, Steaua Boekarest, kondigt een verbod aan op INGENTEN spelers, omdat hun gekke eigenaar zegt dat atleten “kracht verliezen” – en beweert dat degenen die gestoken worden in ziekenhuizen sterven.

  –> Gigi Becali gelooft dat spelers die zijn ingeënt tegen het coronavirus ‘machteloos’ zijn.
  –> Hij beweert dat spelers bij Steaua Boekarest en rivaliserende clubs het moeilijk hebben na het nemen van het vaccin.
  –> De Roemeense zakenman noemde de 36-jarige vleugelspeler Ciprian Deac een voorbeeld van een vaccin dat naar verluidt oudere spelers.
  –> Becali treft zei onlangs ook dat Steaua Boekarest-spits Claudiu Keseru niet langer op een hoog niveau kan spelen.
  –> Zijn laatste verklaring heeft een furieuze reactie van de regering van het land opgeroepen.
  –> Roemenië’s vaccinatiegraad van 86,52 doses per 100 inwoners betekent dat ze de op een na laagste in Europa hebben.

  Bron: MAILONLINE / Sportdatum: 23.02.2022 | 12:01 door Kishan Vaghela voor Mailonline
  https://www.dailymail.co.uk/sport/sportsnews/article-10542765/Romanias-famous-football-team-Steaua-Bucharest-announce-ban-VACCINATED-players.html

 3. The owner of Romanian side Steaua Bucharest has sensationally announced the club will ban all players vaccinated against Covid-19 from playing for them.

  Mr Gigi Becali – a Romanian businessman and politician – said he is not allowing vaccinated players to play anymore because they are ‘powerless’.

  Becali went on to claim that people who are vaccinated against the virus die in hospitals, as opposed to those who have refused the jabs.

  He also claimed players at Romanian rivals CFR Cluj and Rapid Bucuresti were struggling as a result of taking the vaccine, singling out 36-year-old winger Ciprian Deac.

  ‘You’re going to laugh, but I might be right. Those vaccinated lose their strength. That’s something scientific,’ he said according to Romanian journalist Emanuel Rosu.

  ‘Haven’t you seen it at CFR? With Rapid, the players seemed to be fainting. They slept on the ground. All vaccinated people lose their strength!

  ‘I also see mine, the vaccinated ones. It doesn’t affect some, but it does affect those who are older. Haven’t you seen [Ciprian] Deac? There is no more storm.’

  The same journalist also said Becali suggests he only allowed players who faked getting vaccinated to play, though this information remains unconfirmed.

  Becali also recently said Steaua Bucharest striker Claudiu Keseru – who returned to the club in August after six years at Bulgarian outfit Ludogorets – can no longer play at a high level because he was vaccinated.

  ‘I gave him the money, I had a contract with him, he was a football player, I was the owner,’ Becali said via sport.ro about Keseru’s return.

  ‘I said, ”You can’t go to this level anymore. You can play in Romania, but not at FCSB (Steaua Bucharest) and CFR!”.

  ‘He said he would show me, but he has nothing to show me. It can’t be at this level anymore. It’s possible because of the vaccine. I say what I think. I don’t want to offend him.’

  But his latest statement has drawn a furious reaction from the country’s government.

  In a statement, RO Vaccinare, the official Facebook page of the government’s national information platform on vaccination said: ‘Vaccinated footballers do NOT lose their strength after being vaccinated against COVID-19!

  ‘From a medical and scientific point of view, there are no studies that would support a singularity like the one recently promoted on Facebook accounts in Romania.

  ‘Vaccination against COVID-19 does not affect the performance of football players. In contrast, there are enough studies showing that going through SARS CoV-2 infection leaves long-term sequelae (Long COVID), and these can influence athletes’ performance.

  Becali’s comments are just the latest in what has been a career in the game littered with controversial statements.

  In 2018, he triggered a sexism row after revealing Steaua Bucharest will never have a women’s team as long as he is in charge, claiming female football is ‘against human nature’ and aligns ’to Satan’s ideas’.

  Asked on Romanian TV channel Pro X whether he would consider launching a women’s side, Becali answered ‘you can’t do things against God’s will’ before adding ‘I’ll quit football’.

  ‘How can a woman play football?’ he added.

  ‘She isn’t built for playing football. Her body isn’t made for football. It’s dangerous. The female was created to be beautiful, to attract the opposite sex.

  ‘We are affecting women by letting them play football or by allowing them to box. They should play handball, volleyball, basketball, but not aggressive sports.’

  NL VERTALING

  De eigenaar van het Roemeense Steaua Bucharest heeft op sensationele wijze aangekondigd dat de club alle tegen Covid-19 gevaccineerde spelers zal verbieden om voor hen te spelen.

  Gigi Becali – een Roemeense zakenman en politicus – zei dat hij gevaccineerde spelers niet meer laat spelen omdat ze ‘machteloos’ zijn.

  Becali beweerde verder dat mensen die tegen het virus zijn ingeënt, in ziekenhuizen sterven, in tegenstelling tot degenen die de prikken hebben geweigerd.

  Hij beweerde ook dat spelers van de Roemeense rivalen CFR Cluj en Rapid Bucuresti het moeilijk hadden als gevolg van het nemen van het vaccin, waarbij hij de 36-jarige vleugelspeler Ciprian Deac uitkoos.

  ‘Je gaat erom lachen, maar misschien heb ik gelijk. De gevaccineerden verliezen hun kracht. Dat is iets wetenschappelijks’, zegt hij volgens de Roemeense journalist Emanuel Rosu.

  ‘Heb je het niet gezien bij CFR? Bij Rapid leken de spelers flauw te vallen. Ze sliepen op de grond. Alle gevaccineerde mensen verliezen hun kracht!

  ‘Ik zie de mijne ook, de gevaccineerde. Het heeft geen invloed op sommigen, maar het heeft wel invloed op degenen die ouder zijn. Heb je [Ciprian] Deac niet gezien? Er is geen storm meer.’

  Dezelfde journalist zei ook dat Becali suggereert dat hij alleen spelers toestond die nep waren gevaccineerd te worden om te spelen, hoewel deze informatie onbevestigd blijft.

  Becali zei onlangs ook dat Steaua Boekarest-spits Claudiu Keseru – die in augustus terugkeerde naar de club na zes jaar bij het Bulgaarse Ludogorets – niet langer op hoog niveau kan spelen omdat hij is ingeënt.

  ‘Ik heb hem het geld gegeven, ik had een contract met hem, hij was een voetballer, ik was de eigenaar’, zei Becali via sport.ro over de terugkeer van Keseru.

  ‘Ik zei:’ Je kunt niet meer naar dit niveau gaan. Je kunt in Roemenië spelen, maar niet bij FCSB (Steaua Bucharest) en CFR!”.

  ‘Hij zei dat hij het me zou laten zien, maar hij heeft niets om me te laten zien. Het kan niet meer op dit niveau. Het is mogelijk dankzij het vaccin. Ik zeg wat ik denk. Ik wil hem niet beledigen.’

  Maar zijn laatste verklaring heeft een woedende reactie opgeroepen van de regering van het land.

  In een verklaring zei RO Vaccinare, de officiële Facebook-pagina van het nationale informatieplatform van de overheid over vaccinatie: ‘Gevaccineerde voetballers verliezen hun kracht NIET nadat ze zijn ingeënt tegen COVID-19!

  ‘Vanuit medisch en wetenschappelijk oogpunt zijn er geen studies die een singulariteit ondersteunen zoals die onlangs werd gepromoot op Facebook-accounts in Roemenië.

  ‘Vaccinatie tegen COVID-19 heeft geen invloed op de prestaties van voetballers. Daarentegen zijn er genoeg onderzoeken die aantonen dat het doorlopen van een SARS CoV-2-infectie langdurige gevolgen heeft (Long COVID), en deze kunnen de prestaties van atleten beïnvloeden”.

  Becali’s opmerkingen zijn slechts het laatste in een carrière in de game die bezaaid is met controversiële uitspraken.

  In 2018 veroorzaakte hij een seksisme-ruzie nadat hij onthulde dat Steaua Boekarest nooit een vrouwenteam zal hebben zolang hij de leiding heeft, bewerend dat vrouwenvoetbal ’tegen de menselijke natuur’ is en in lijn is met ‘de ideeën van Satan’.

  Gevraagd op de Roemeense tv-zender Pro X of hij zou overwegen om een ​​vrouwenclub op te richten, antwoordde Becali ‘je kunt geen dingen doen tegen Gods wil’ voordat hij eraan toevoegt: ‘Ik stop met voetbal’.

  ‘Hoe kan een vrouw voetballen?’ hij voegde toe.

  ‘Ze is niet gebouwd om te voetballen. Haar lichaam is niet gemaakt voor voetbal. Het is gevaarlijk. Het vrouwtje is gemaakt om mooi te zijn, om het andere geslacht aan te trekken.

  ‘We beïnvloeden vrouwen door ze te laten voetballen of door ze te laten boksen. Ze zouden handbal, volleybal, basketbal moeten spelen, maar geen agressieve sporten.’

  • De lummel noemt hier net de meest blessureveroorzakende sporten ter wereld. Laat vrouwen beter karate trainen. Vrijwel geen blessures en goed om gespuis van het lijf te houden.

 4. “geen leven of dood”… wacht maar tot er geen oplossing is en hij een eind maakt aan zichzelf om de pijn te ontlopen.
  En natuurlijk willen ze dat hij een tweede dosis neemt: dan gaat hij dood en zijn ze van het probleem af. Welkom in de medische wereld waar alleen nog maar vieze gluipers van de medicijnenindustrie rondlopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in