Rechter James A. Shapiro

Een moeder uit Chicago is door een rechter uit Cook County haar ouderlijke rechten ontnomen nadat hij had ontdekt dat zij niet is ingeënt tegen COVID-19.

Via Fox32chicago.com:

In wat volgens alle betrokken partijen een zeer ongebruikelijke en misschien wel ongekende stap is, heeft een rechter in het Daley Center van Chicago Rebecca Firlit de voogdij ontnomen omdat ze weigert een vaccinatieprik te nemen.

“Ik mis mijn zoon meer dan wat dan ook. Het is heel moeilijk geweest. Ik heb hem sinds 10 augustus niet meer gezien”, vertelt Firlit aan FOX 32 News.

Dat was de dag dat Firlit samen met haar ex-man via Zoom in de rechtbank verscheen voor een kinderalimentatiezitting waarbij hun 11-jarige zoon betrokken was. De twee zijn al zeven jaar gescheiden en delen de voogdij en ouderschap.

Ze zegt dat rechter James Shapiro van Cook County haar plotseling vroeg of ze was ingeënt. Firlit vertelde Shapiro dat ze dat niet had gedaan omdat ze in het verleden slechte reacties op vaccins heeft gehad.

Shapiro beval daarop dat Firlit alle ouderlijke tijd met haar zoon werd ontnomen totdat ze zich liet vaccineren.

De afgelopen twee weken heeft Firlit met haar zoon kunnen praten via de telefoon en videogesprekken, maar ze heeft hem niet persoonlijk gezien.

“Ik denk dat het verkeerd is. Ik denk dat het families verdeelt. En ik denk dat het niet in het belang van mijn zoon is om bij zijn moeder weg te zijn,” zegt Firlit.

Firlit gaat nu in beroep tegen het vonnis en zegt dat de rechter haar niet haar ouderlijke rechten mag ontnemen, alleen omdat ze niet gevaccineerd is.

  Schadelijke gevolgen van het spike-eiwit stelt vaccinatie-dogma dringend in vraag

“Het had niets te maken met waar we het over hadden. Hij legde zijn mening op mij. En nam mijn zoon van me af,” zegt Firlit.

Annette Fernholz, Firlit’s advocaat, zegt dat de rechter zijn autoriteit heeft overschreden.

“In dit geval heb je een rechter die, zonder dat er een zaak voor hem ligt met betrekking tot de ouderschapstijd met het kind, beslist ‘Oh, je bent niet ingeënt. Je krijgt je kind niet te zien totdat je bent ingeënt’. Dat gaat zijn jurisdictie te boven,” zegt Fernholz.

“Je moet begrijpen dat de vader deze zaak niet eens aan de rechter heeft voorgelegd. Dus het is de rechter die in zijn eentje beslist dat je je kind niet mag zien totdat je bent ingeënt,” voegt Fernholz eraan toe.

De advocate die de vader vertegenwoordigt, Jeffrey Leving, zegt dat ze ook verrast waren door de beslissing van de rechter, maar ze steunen de uitspraak door te zeggen dat gezien de pandemie, het kind beschermd moet worden tegen een ongevaccineerde moeder.

“Er zijn kinderen overleden als gevolg van COVID. Ik vind dat elk kind veilig moet zijn. En ik ben het ermee eens dat de moeder gevaccineerd moet worden,” zegt Leving.

Een woordvoerder van opperrechter Tim Evans en rechter Shapiro zegt dat ze geen commentaar konden geven vanwege de lopende aard van de zaak.

Leving gelooft dat de rechter een nieuwe weg inslaat die nu in andere voogdijzaken zou kunnen worden toegepast. Er is geen tijdschema voor wanneer het hof van beroep zijn beslissing zal nemen.

  Meerdere wetenschappers: Coronavirus veranderd in Lab om beter te hechten aan de mens

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

ALLE premiers en presidenten van de wereld worden gecontroleerd door de Wereldbank en een PFIZER contractVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMilitaire dokter: “Het COVID vaccinprogramma heeft meer jonge mensen in actieve dienst gedood dan COVID deed”
Volgend artikelAfrika en Ivermectine
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Wat heeft dat kind nou aan een moeder die sterft door dat gif of zwaar invalide wordt.
  Maar lekkere advocaat had die vader mee genomen , die vind het wel best zo.
  Dat moet je dus ook nog van tevoren even uit peilen hoe je advocaat staat tegenover dat gif als je er 1 zoekt.

 2. gaan de huidige ,, rechters ” niet vaker over de schreef en vellen vonnissen die totaal niet in hun macht liggen of waar ze eigenlijk niet de totale feiten van weten : het klimaat / de stikstof uitstoot en nu : of iemand wel of niet zichzelf of hun kinderen moet laten vaccineren..en achteraf blijkt dat ze dezelfde politieke agenda nastreven als de partij waar ze lid van zijn of met diverse milieubewegingen sympathiseren of doodleuk klasse justitie beoefenen..en maar gek vinden dat mensen hun vertrouwen verliezen in : alles

 3. “Er zijn kinderen overleden als gevolg van COVID. Ik vind dat elk kind veilig moet zijn…”. Lekkere dooddoener. Er gaan per jaar wereldwijd honderden, zo niet vele duizenden kinderen per jaar dood door een auto-ongeluk. Iedereen met een auto ook maar de ouderlijke macht ontzeggen? Er stikken per jaar vele kinderen in snoepjes. Alle snoepfabrikanten en snoepverkopers op voorhand maar opsluiten? Er sterven duizenden kinderen per jaar in bed, dus bedden maken kinderen ziek en maken ze dood. Iedereen met een bed in huis is een potentiële kindermoordenaar. Iedereen opsluiten! Wat een grafwereld leven we in.

 4. Deze kerel komt vast ook nog wel aan de beurt door een dolgedraaide ouder. Hij is alvast aan het oefenen hoe hij zijn handjes moet houden!

 5. Amerika beste mensen het land van de onbegrensde waanzin…op de voeten gevolgd door australie/canada/engeland…wat hebben deze landen allen gemeen…de taal…in die taal huist de waanzin…kan niet anders want het zijn ultra waanzinnigen die daar heersen.
  Wat hebben ze nog meer gemeen met elkaar?
  ondoorzichtig politiek stelsel….een chaos.
  Hebben wij het hier dan zo goed voor elkaar?
  Niet dus, bij ons regeren de oud nazi,s,voortgekomen uit de bilderbergkliek van o.a de monarchie en hun verleden….wij zijn dus allen gewoon genaaid door nazi-tuig.
  Kijk hoe ze mondiaal hun nazi-praktijken botvieren op de bevolking(en)
  Hooivorken en fakkels, pek en veren, strontwagens, en de massa om dit soort tuig de planeet(!) af te jagen.

 6. Nee mensen,
  Het is heel goed dat er mensen zijn zoals James Shapiro.
  Wat ik me wel afvraag is of dat James Shapiro Duits spreekt, waarschijnlijk niet als achterlijke Amerikaan.
  Niet dat de Europese politieke volksverraders een gezamenlijke taal spreken.
  Probeer eens Guy Verhofstadt te volgen als hij zich in het Engels uit.
  Of die Slowaakse idioot Ignore Matobitch.

 7. De smerige fascist.
  Het word tijd dat Trump terug komt, en verder gaat met het vervangen van al die cabal-leden.
  De “freemasons” dienen uitgeroeid te worden.

 8. Het zijn alleen niet de nazi’s. Het is communisme. Communisme is een joods ding. 97% van de vreemdelingen die communistisch China hebben opgebouwd op een rivier van bloed waren joods. Bolsjewisme, marxisme, communisme=judaïsme. De Russische revolutie is vooral gedaan door joodse lieden waaronder bijvoorbeeld Trotsky. Deze revolutionairen werden door bankiers als de Rothschilds, de Warburgs en Jacob Schiff gefinancierd. Tussen 1917 en 1957 (zie Aleksandr Solzjenitsyn) hebben deze beesten naar schatting tussen de 66 000 000 en de 143 000 000 Slaven, Christen en andere Russen afgeslacht. Om dit te verhullen zijn ze met het holocaust verhaal en het 6 000 000 gematria getal gekomen en hoor je nooit wat over de holodomor. Dezelfde spelers zitten nu achter deze corona hoax. Het is een powergrap en de grootste overdracht van welvaart ooit in de handen van een steeds rijker en kleiner wordende groep: de Judea sekte. Neem alleen maar als voorbeeld de toegenomen rijkdom van Ashkenazi jood Jeffrey Bezos. Kijk ook naar hoe nu joodse investerings maatschappijen als Black Rock (Larry Fink) en Black Stone ( Stephen A. Schwarzman) samen met Bill Gates alle landbowgronden en onroerend goed in de VS aan het opkopen zijn. Deze sekte heeft alle mainstream media in handen en via dit kanaal verspreiden ze hun covid leugen. Covid 19 bestaat niet en is als zodanig nog noot geïsoleerd. Het enige dat er is is een computermodel. Er is geen pandemie. Zie linkjes zet wel je vpn aan want het verschrikkelijk ADL heeft Bitchute onder druk gezet om bepaalde video’s vooral als het gaat om Israël, holocaust, zionisme, joodse figuren en bankiers te blokkeren.
  https://nationalvanguard.org/wp-content/uploads/2018/06/b6c0a41ba6276c60af58f1d4df880865-750×968.jpg
  https://www.bitchute.com/video/VcRDpklo05uB/
  https://www.bitchute.com/video/LqFYzFnoAmdr/

  • wou je even laten weten dat ik nu eindelijk eens iemand zie die de spijker op de kop slaat : zoveel mensen hoor je niet verder komen dan het woordje : nazi (een woord dat verzonnen is door : jawel door de joden) en ergens is dat niet gek want nadat Hitler de strijd tegen het bolsjewisme had verloren door allerlei gekonkel van het meest laagst en ranzigste level is overal in elke school de bolsjewistische indoctrinatie begonnen..heb het hier al eens eerder gezegd : nu het nog te bekijken valt : mensen neem de tijd om via bitchute de 10 delige documentaire : Europa the last battle te kijken en kijk hem ook daadwerkelijk helemaal ook al zal het, wat je DENKT te weten totaal op z’n kop zetten..maar daar zie je wel hoe we in de hedendaagse situatie terecht gekomen zijn..kijk hem en trek je conclusie, want waarom mag je niets, maar dan ook niets over de joden zeggen zonder dat je meteen aan de schandpaal genageld wordt als een antisemiet : fijn voor die figuren zo’n totale vrijwaring van ALLES..klein voorbeeld : mijn moeder heeft WW2 meegemaakt : zo’n 25 jaar later zit zij op haar werk te lunchen als er een jonge collega naar haar toe komt en haar vraagt : mag ik u iets over de oorlog vragen : dat mocht en hij stelde haar een paar vragen : toen ze hem hierop antwoord gaf, kreeg ze terug te horen : dit vind ik moeilijk te geloven, want de leraar zegt heel iets anders : waarop zij aan hem vroeg : van welke gestoorde geschiedenis vervalser heb jij in Godsnaam les gekregen : die man moet verboden worden om les te geven..en als je zelf al een beetje goed kijkt zie je dat over de oorlog een zeer eenzijdige belichting wordt gegeven, want als deze mensen iets haten, dan is het wel nationalisme : het houden van je eigen land en eigen volk en het daarom op de 1ste plaats zetten daarvan is hun een gruwel..dus mensen : als ooit iemand het gore lef heeft om je een nazi te noemen zoals ik ook al een x aantal keer ben genoemd : dit was mijn antwoord : liever recht in mn gezicht een nazi genoemd omdat ik van mijn land en volk hou, omdat het nu eenmaal mijn land en volk is, en dat, dat nog altijd voor mij op de 1ste plaats komt : dan dat er achter m’n rug landverrader / volksverlakker wordt gefluisterd..Voor Volk en Vaderland tot de dood mij scheid of totdat de schijt mij dood

    • bedankt patielietoelala waarheid zoeker..heb vanavond de intro trailer + het 1ste deel gekeken..zeer leerzaam en zeker een aanrader voor iedereen die zijn ogen wil openen en verder wil kijken dan wat hij / zij maar als hapklare brokken krijgt voorgeschoteld..mijn welgemeend respect en groeten aan u en zij die verder durfen te kijken..Voor Volk en Vaderland

 9. Deze corrupte rechter gaat regelrecht tegen de neurenbergcode in omdat vaccins en medicatie niet onder dwang mag genomen worden en ook niet via een omweg door hier het kind als dwangmiddel te misbruiken.
  Wie geefd deze elite hond de kogel in zijn laffe kop!?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in