De proxy-oorlog van ons land tegen Rusland is officieel voorbij. Zoals gewoonlijk hebben we zwaar verloren.

Oekraïne blijft willekeurige drone-aanvallen uitvoeren op burgerdoelen, maar de oorlog zelf is voorbij. Ik wil niet opscheppen, maar de uitkomst is precies wat ik voorspelde op dag één toen de tanks voor het eerst over de grens rolden, schrijft Mike Stone.

Terwijl de hele mainstream media, inclusief de leugenaars bij Fox News en CNN, ademloos miljoenen Russische doden voorspelden, een ineenstorting van de Russische economie en een overwinning voor Oekraïne, stond ik daar (samen met een handvol anderen) rustig en nauwkeurig te verklaren dat Rusland niet alleen zou winnen, maar dat ze ook GROOTS zouden winnen, in een van de meest beslissende overwinningen in de geschiedenis van oorlogvoering. En dat is precies wat er gebeurde.

Oekraïne heeft meer dan een miljoen mannen verloren. Rusland heeft minder dan 40.000 verloren, mogelijk minder dan 20.000. Niet alleen dat, maar Rusland heeft nu meer dan het dubbele van de hoeveelheid grondgebied waar ze oorspronkelijk om hadden gevraagd en waar ze twee jaar geleden graag genoegen mee hadden genomen, hun economie bloeit en president Poetin heeft de volledige steun en loyaliteit van zijn volk.

Ondertussen ligt Oekraïne in puin. Ze zijn ontmaskerd als de hoofdstad van het witwassen van geld en biologische wapens in de wereld, en na Israël als de hoofdstad van de kindersekshandel in de wereld.

Timing is alles

Natuurlijk, als je begrijpt wie er aan de touwtjes trekt van de marionetten die we op het wereldtoneel zien optreden, dan zijn uitkomsten zoals we die nu zien gemakkelijk te voorspellen.

Zoals je je herinnert, waren we begin 2022 nog steeds in de greep van de virushoax en stevenden we af op een volledige lockdown in Australische stijl, of erger. Maar toen deed Rusland zijn zet.

  Rusland en de NAVO zijn het eens - de oorlog in Oekraïne gaat door

Onmiddellijk werd de virushoax op een laag pitje gezet om de aandacht te concentreren op de proxyoorlog met Rusland. De geestelijk gestoorde incompetenten die het nepministerie van Buitenlandse Zaken van ons land runnen, waren overmoedig. Omdat ze erin geslaagd waren om bijna het hele land (en de hele wereld) te laten geloven dat een niet-bestaand virus erop uit was om hen te doden, dachten ze echt dat ze Rusland konden verzwakken en onderwerpen. Ze hadden het mis.

Toegegeven, ze deden hun best. Ze vochten op hun gebruikelijke manier door burgerdoelen te bombarderen en zoveel mogelijk kinderen te vermoorden. Maar het eindresultaat was hetzelfde als onze proxyoorlog tegen Syrië en onze oorlog tegen Afghanistan – een totale nederlaag.

Is het geen verrassing dat net nu de oorlog in Oekraïne ten einde loopt, er een nieuwe oorlog is begonnen in het Midden-Oosten? Opnieuw wordt alle aandacht afgeleid naar een nieuw doelwit en opnieuw gebruiken de krachten van het kwaad de gebruikelijke militaire tactieken van het bombarderen van burgerdoelen en het vermoorden van zoveel mogelijk kinderen. Je moet ze nageven dat ze consequent zijn. Het zijn altijd de kinderen die ze willen doden.

Het komt altijd terug op het vermoorden van kinderen

Het vermoorden van kinderen is een praktijk die eeuwen teruggaat tot de Kanaänieten die kinderoffers brachten aan Moloch. Je bent bekend met Moloch, toch? Het is de entiteit die in Bohemian Grove wordt aanbeden als een reusachtige uil. Het is de demon waar Hillary Clinton naar verwees in e-mail nummer 30489, toen ze zei dat ze een “kip” aan Moloch offerde. Moloch is een stand-in voor de duivel zelf, en de term “kip” is door de FBI geïdentificeerd als een pedofiel codewoord voor kind.

  De verloedering van de Westerse elite is een ernstig gevaar voor de internationale wereld

Kinderen offeren aan Moloch is de reden waarom de geallieerde bommenwerpers in de Tweede Wereldoorlog bewust kozen voor burgerdoelen bevolkt met kinderen, zoals Dresden, Tokio, Hiroshima en Nagasaki. Daarom deed het leger van de Verenigde Staten hetzelfde in Vietnam, Irak en Afghanistan. Daarom zien we vandaag de dag dat kinderen het doelwit zijn en vermoord worden in Palestina.

Walt Whitman Rostow, een man die zelf nooit in een oorlog heeft gevochten of gevechten heeft gezien, is degene die de beslissing nam om Dresden met een brandbommen te bombarderen. Hij koos die stad omdat er bijna alleen maar christelijke kinderen woonden en hij koos 13 en 14 februari 1945 als de dagen om het te doen, omdat 14 februari op Aswoensdag viel, een christelijke heilige dag.

Door het bevel te geven om Dresden op Aswoensdag in brand te steken, wilde Rostow de christelijke burgerbevolking in de as leggen. En dat is precies wat er gebeurde. De hitte op de grond in Dresden bereikte meer dan 1.000 graden en smolt zowel mensen als asfalt. Meer dan 35.000 mensen, bijna allemaal kinderen, werden levend verbrand. Rostow stierf op 13 februari 2003, de verjaardag van het bombardement op Dresden.

Kinderen zijn de valuta

Kinderseks en kindermoord zijn het ruilmiddel en de lijm die de hele deep state bij elkaar houdt. Elke speler op elk niveau is op de een of andere manier betrokken bij de uitbuiting van kinderen. Het is het enige onderwerp waar niemand over wil praten.

“Maar Pizzagate is ontkracht!” roepen de kwijlende achterlijken die afhankelijk zijn van Fox News en CNN om hen te vertellen wat ze moeten denken. Ze hebben duidelijk nog nooit Shakespeare gelezen en zijn zich niet bewust van de beroemde zin van koningin Gertrude in Hamlet: “The lady doth protest too much, methinks”.

  Drs. E. Michael Jones: "De oorlog in Oekraïne eindigt in 2023 en de Russen gaan winnen"

James Gordon, een nationale veiligheidsjournalist bij ABC, die opschepte over het “ontkrachten” van Pizzagate, pleitte afgelopen zomer schuldig aan het verkrachten van kinderen. Hij maakte plannen om een jong kind te verkrachten toen hij gearresteerd werd.

Slade Sohmer, hoofdredacteur van The Recount, een uiterst links nieuwskanaal en een goede vriend van John Podesta, die ook opschepte over het “ontkrachten” van Pizzagate, werd onlangs gearresteerd voor het verkrachten van peuters.

Patrick Wojahn, een LGBT-activist en goede vriend van zowel John Podesta als Pete Buttigieg, werd onlangs veroordeeld tot 30 jaar gevangenisstraf voor het bezit van kinderporno.

Dit zijn drie zaken die onlangs het nieuws haalden, maar er zijn er eigenlijk nog tientallen, of zelfs honderden meer. Iedereen die betrokken is bij de deep state, op welk niveau dan ook, heeft de hand in het verkrachten, molesteren en vermoorden van kinderen. Every. Single. One.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Nederlandse elite bankier klokkenluider over kinderoffers: “Satanische pedofielen runnen de wereld”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe schokkende waarheid over “witte longziekte”
Volgend artikelUitgelekte video onthult Rockefeller ‘voorspelde’ Covid Prik ontvolkingsagenda in 1994
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Het grote geheim! Alles draait om de kinderen. Zij worden al duizenden jaren gebruikt als valuta voor de valse god..ons zonnestelsel is het domein van satan, de valse gecreëerde scheppergod. Alle religies zijn onderdrukking mechanismen, die met schuld en angst de mensheid gevangen houden.. de scheppergoden zoals Jahweh en Jehova en Allah zijn geschapen vanuit de oorspronkelijke goddelijke bron..we worden geregeerd door de gevallenen! Wake the fuck up!

 2. In Tibet was geen geld om misdadigers te vertroetelen om ze tot inkeer te brengen.

  Voor moord ging je daar in de vergeetput. Daar werd water en brood ingeflikkerd tot ze dood waren.

  Hetzelfde graag voor dit tuig.

  Ik wens ze die dood toe. Ik hoop dat het een langdurige hel van pijn voor ze zal zijn. Ik hoop dat de mogelijkheid open is om over dat soort heen te pissen in het loopje.

  Aan een worm heb je nog wat.

  Die zijn nuttig.

  Dit tuig niet.

 3. Weten jullie dat Rutte een panda beertje in het torentje had staan

  WE ARE WATCHING THE SATANIC EXPOSURE OF MARK RUTTE!
  WATCHING The complete Andrenochrome SATANIC EXPOSURE OF MARK RUTTE!

  https://1.bp.blogspot.com/–5rfK0HdkHU/YF96q1q63bI/AAAAAAAAK6c/XY1uri2SYzEoZmZjrlo5xDaA7O_4m8QlgCLcBGAsYHQ/w452-h340/pandabeer%2B%2Bis%2Bsatanisch%2Bmisbruik.png

  OOK DE PANDA BEER STAAT SYMBOOL VOOR EXTREEM SADISTISCH KINDERMISBRUIK! WIJ DOEN SLECHTS VERSLAG! DELEN, DELEN, DELEN!

 4. En boem! De sluier viel af. Dit onschuldige engeltje en zijn/haar ogen zijn de bevestiging. Er zijn mensen die dit bij kinderen doen, en niet alleen. Deze kinderen worden eerst gesodomiseerd, geslagen en gemarteld voordat ze zwarte ogen krijgen, om vervolgens een pandagezicht te vormen dat om welke kwade reden dan ook interessant voor hen is als hun ogen zwart zijn en de rest van hun gezicht bedekt is met hun walgelijke witte substantie.

  Ik bespaar jullie de foto’s

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in