De gepensioneerde generaal Michel Jakovleff heeft op 11 december op de Franse televisie opgeroepen om de Russische Overwinningsparade te bombarderen.

De parade, die op 9 mei op het Rode Plein wordt gehouden, viert de overwinning van Rusland op nazi-Duitsland. Rusland verloor bijna 30 miljoen mensen tijdens de oorlog, te beginnen met Operatie Barbarossa, de invasie van Rusland en Oost-Europa door Hitler. Voor de Russen betekent de parade de nederlaag van een buitengewoon wrede externe vijand die vastbesloten was hen als Untermenschen uit te roeien. Dezelfde mentaliteit en wens om Russen af te slachten is 80 jaar later springlevend in het ultranationalistische Oekraïne, bericht Kurt Nimmo.

Jakovleff lijkt nogal dom voor een generaal. Hij beseft blijkbaar niet dat een aanval op de Overwinningsparade ongetwijfeld zou leiden tot een patriottisch verlangen van de Russische bevolking om het moederland opnieuw te verdedigen tegen kwaadaardige vijanden van buitenaf – te weten de NAVO, de Amerikaanse regering en haar Europese satrapen – die er allemaal op uit zijn Rusland ten val te brengen en miljoenen van haar burgers te verpauperen.

Natuurlijk zal dit niet gebeuren. Niet weer.

De heer Jakovleff is verdwaald in zijn gewelddadige fantasieën, waanbeelden die al jaren teruggaan. In 2014 verklaarde hij het begin van WOIII.

Ondertussen leeft de officier du gouvernement, de Franse Emmanuel Macron, ook in een fantasiewereld van zijn eigen ontwerp. “Uiteindelijk zal er moeten worden onderhandeld met Rusland, zegt Macron. Hij heeft er ook op aangedrongen dat de voorwaarden van eventuele gesprekken door de Oekraïners zelf moeten worden bepaald,” meldt de AP.

  Het wordt gemakkelijker om zonneschijn in je reet te blazen als je geen broek kunt betalen

Volodymyr Zelenskyy heeft heel duidelijk gemaakt dat er pas onderhandelingen zullen plaatsvinden als Rusland Oekraïne verlaat en zijn “geannexeerde” gebieden opgeeft. Met andere woorden, een terugkeer naar de ultranationalistische status quo-etnische zuivering en het doden van Russen in Donetsk en Luhansk.

Rusland heeft de doelstellingen van zijn SMO herhaaldelijk uiteengezet. Ten eerste, Oekraïne ontwapenen, zijn neutraliteit afdwingen en voorkomen dat de NAVO voet aan de grond krijgt, en ten tweede, een einde maken aan de willekeurige moord op burgers in Oost-Oekraïne door ultranationalistische Banderieten.

Vergeet het dwaze en destructieve beeld van de Russen als Hun-achtige verkrachters en moordenaars. Feiten ter plaatse (die in het Westen worden genegeerd) tonen aan dat die typering de mentaliteit en het gedrag van Oekraïense Bandera-aanbiddende neonazi’s beter weerspiegelt.

TIME magazine, met zijn geschiedenis van samenwerking met de CIA, zette onlangs de man met het groene T-shirt op zijn cover. “Volodymyr Zelensky portretteert zichzelf als een ‘man van het volk’, vooral nu hij op de Oekraïense en internationale tv groene gevechtsvesten kan dragen. Maar kijkend naar deze verkiezingen in 2019 en de positie van gewone arbeiders in de Oekraïense economie geeft een ander beeld: hij is altijd meer ‘een man van de oligarchen’ geweest dan een man van het volk,” schrijft John Pickard.

De volgende recreatie van de TIME-cover is veel nauwkeuriger.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Heeft de voormalige Sovjet-Unie ervaren wat Europa te wachten staat?Volg Frontnieuws op Telegram

  ICJ spreekt zich uit tegen Israel terwijl Oekraiene een belangrijke rode lijn overschrijdt

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne – Wat zijn militaire leiders zeggen
Volgend artikelRussische troepen dicht bij totale overwinning in Bakhmut: : “Russen komen van alle kanten” (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

  1. De Franse mensen in de macht hebben geen hersens. Een land die in het verleden een atoll coral kapot heeft gemaakt zijn ze gek. Weg met de Franse idioten.

    • De mensen in de pacific eilanden hebben nog en hadden kanker opgelopen van deze Franse idioten van de kernproef, die niet het eens betalen de schade aan de lokale. Weg met de Franse! Bij de Futbol zitten te applauderen maar heeft niet Frankrijk gewonnen maar Afrika ze zijn idioten.

  2. Laat u niet beetnemen mensen, deze totaal verdwaasde figuur, Jakovleff, deed deze suggestie vanuit het tehuis voor zwaar geestelijk gestoorde Fransozen, waarin hij al járen geleden is opgenomen.

  3. Echt een militair..grijpt alle kansen om maar oorlog te kúnnen voeren.
    Het woord vrede kennen ze niet eens..nog het woord onderhandelen..

  4. Lekker bijdehand van die Franse idioot. De Russen zullen bij het bombarderen van Parijs daarom Rotterdam echt niet overslaan. Die hele EU sleurt Europa in een WO III, alsof het hen een genoegen is en daarom ook geen prikken meer hoeven te organiseren.

  5. Met een demente generaal en een hoog in de bol geslagen komediant heb je wel twee voorbeelden van incompetente figuren om eisen te stellen. Om over Macron maar te zwijgen, Wat een stel clowns die proberen Europa naar hun seniele ideeën te vormen. Volgende week zitten ze al zonder diesel en munitie dus wordt het wapens neerleggen of onder de tank gaan liggen. Waanzin ten top als je door de VS aan de “macht” wordt geholpen. Ronald Reagan heeft ook maar een ambt termijn kunnen volmaken. De VS visie is werkelijk gerelateerd aan Disneyland. Om “The American Dream” te verwezenlijken moet je wel in slaap blijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in