Een van de meest gelezen artikelen op deze site gaat over Pfizer die toegaf dat ongevaccineerde mensen gecontamineerd (blootgesteld) kunnen worden aan experimenteel mRNA en zijn spike-eiwitten door simpelweg in de buurt te zijn van iemand die onlangs is geïnjecteerd, schrijft Brian A. Wilkins.

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten

N.v.d.r.: Frontnieuws onderschrijft, noch moedigt het iemand aan om medische behandelingen te ondergaan. Verder doet Frontnieuws geen beweringen over welke medicijnen of technieken dan ook die welke menselijke ziekte of kwalen dan ook behandelen.

Deze nieuwe soort van gevaccineerde, GMO-mensen verspreidt de spike-eiwitten en infecteert anderen met hun besmette genen. Tenminste, dat is wat veel goede, gerenommeerde, niet-gecompromitteerde artsen denken dat er gebeurt. Een van de uitvinders van de mRNA injecteerbare technologie, Luigi Warren, tweette dat shedding in feite gebeurt. Maar Twitter liet hem zijn tweet verwijderen omdat hij “desinformatie aan het verspreiden was”. Laat dat even bezinken. Niemand weet hoe lang deze besmetting duurt vanaf het moment van de prik.

Ik heb geschreven over mensen die ernstige hoofdpijn kregen en dagen of weken na de experimentele injecties stierven als gevolg van bloedstolsels in hun hersenen. Al deze verhalen lijken erg op elkaar – hoofdpijn, klagen bij de dokter, de dokter stuurt ze naar huis, ze sterven aan een beroerte, een gescheurde aneurysma of erger. Het mag dus geen verrassing zijn dat ik me nogal zorgen maakte toen mijn normale fysiologische evenwicht gedurende meer dan twee weken ver te zoeken was, en dat is ook de reden waarom ik al een tijdje niet meer heb geüpdatet.

Spike-eiwit blootstelling gebeurt mij?

Mijn potentieel levensbedreigende ervaring begon rond 7 mei. Ik werd die ochtend wakker met een hoofdpijn zoals ik nog nooit had ervaren. Als ik zeg hoofdpijn, bedoel ik slopende, kloppende hoofdpijn. In feite kan ik me niet herinneren wanneer ik voor het laatst hoofdpijn heb gehad. Vergeet niet dat ik sinds 2007 geen voet meer in een dokterspraktijk heb gezet, omdat ik ze gewoon niet vertrouw. Hoofdpijn overkomt iedereen. Tenminste, dat is wat ik hoor van vrienden en kennissen. Dus ik dacht dat het met de tijd wel over zou gaan.

Na drie dagen stortte ik in en nam een paar Tylenol (ik had ook geen chemische/receptplichtige geneesmiddelen meer genomen sinds waarschijnlijk 2008). Maar de hoofdpijn bleef aanhouden en die krampachtige pijn bleef zich voordoen in hetzelfde rechterdeel van mijn voorhoofd. Ik sliep meer dan een week lang 14-15 uur per dag. Er was iets mis, heel erg mis.

De realiteit aanvaarden

Ik houd mezelf in goede vorm. Ik ben een gediplomeerd personal trainer. Ik ben gespierd, maar een beetje te zwaar op dit moment (ja, 1.80 met 79 kg wordt beschouwd als 2.5 kg “overgewicht” voor een man). De reden waarom ik dit vertel is omdat de meeste goede dokters geloven dat de beste verdediging tegen al deze gekte is om je lichaam, geest en immuunsysteem in topvorm te houden. En dat is hoe ik al meer dan een decennium uit de dokterspraktijken ben gebleven.

Verder heb ik geschreven over al die mensen die bloedstolsels kregen en stierven na de experimentele mRNA of virale vector injecties. Hun symptomen leken erg op de mijne. Maar ik heb evenveel anekdotische verhalen gehoord van mensen die deze symptomen kregen nadat ze in de nabijheid waren geweest van gevaccineerde mensen. Het enige waar ik nu aan dacht was mijn eigen mogelijke blootstelling aan spike-eiwitten via shedding.

Ik begon na te gaan wat de oorzaak van deze hoofdpijn en vermoeidheid kon zijn en waar de blootstelling had plaatsgevonden. Ik dacht aan vijf verschillende vliegreizen in de afgelopen twee weken.

Iedereen zat opeengepakt als sardientjes. Op twee grote evenementen die ik in die tijd bijwoonde, waren duizenden mensen aanwezig. Mijn gevoel was dat een of andere gevaccineerde persoon/personen op mij hun spike-eiwitten hadden overgebracht en dat mijn dagen geteld waren door bloedstolsels in mijn hersenen.

Ik werd zo ongerust op de vijfde opeenvolgende dag van slopende hoofdpijn en vermoeidheid dat ik zelfs een eerstehulpdienst belde. Omdat ik geen ziektekostenverzekering heb, vroeg ik of ik contant kon betalen. Ik maak geen grapje – de persoon aan de telefoon zei: “Natuurlijk, kom binnen. We kunnen je alle inentingen geven die je nodig hebt.” Ik zei NIETS over inentingen of vaccins. Hij zei dat nadat ik hem alleen maar mijn symptomen had verteld. Ik stond er, zoals altijd, alleen voor.

  Britse minister zegt dat quarantaineregels niet gelden voor "belangrijke mensen"

De dood accepteren

De dood was een reële mogelijkheid op dit punt. Ik instrueerde zelfs een vertrouweling hoe hij een paar dingen zou moeten regelen als ik in de komende dagen zou sterven. Ik zou in ieder geval sterven terwijl ik vocht voor waar ik in geloofde en niet in angst leven. Maar ik heb ook, als kritisch denker, mijn leven geïnventariseerd en geprobeerd alle mogelijke oorzaken van deze hoofdpijnen, vermoeidheid en samentrekkingen van mijn hoofd onder mijn schedel aan te wijzen. Ik werk letterlijk 17+ uur per dag met alles wat ik heb lopen met mijn “echte” bedrijven, en mijn journalistieke en ethische plichten met betrekking tot COVID Legal USA en The COVID Blog. Twee energiedrankjes en twee koppen koffie in een periode van 24 uur was de norm. Dat moest onmiddellijk stoppen.

Ik schrapte na de tweede dag van hoofdpijn alle cafeïne en alcohol (vooral wijn) uit mijn leven. Opnieuw was ik erg moe, samen met de hevige hoofdpijn. Maar ik begon positief te denken en dacht dat de vermoeidheid het afkicken van cafeïne was, omdat ik er afhankelijk van was geworden. Verder ging ik nog steeds twee keer in de week naar de sportschool dat het hoogtepunt van de slopende hoofdpijn was. Ik eet al redelijk gezond en neem verschillende voedingssupplementen.

Het enige positieve dat ik had, was dat ik niet aan andere duidelijke symptomen leed die ik bij andere mensen heb gezien. Geen van hen zou in staat zijn geweest om twee uur cardio- en krachttraining te doen in hun laatste dagen. Dus misschien was er hoop. Misschien hadden de spike-eiwitten het moeilijk om mijn lichaam over te nemen, of temperde mijn lichaam op de een of andere manier een bloedstolsel in mijn hoofd.

Terug naar gezondheid

Vier dagen nadat ik de cafeïne uit mijn leven had geschrapt, hield de hoofdpijn aan, maar was veel minder hevig. De samentrekkingen in mijn hoofd hielden aan, alsof ik het gevoel had dat bloed zich een weg baande door een gedeeltelijk geblokkeerde slagader of ader. Dat is de enige manier waarop ik het kan beschrijven.

Naast mijn andere normale voedingssupplementen (zink, vitamine D, vitamine C) voegde ik er moederkruid en kurkuma aan toe, en begon ik elke ochtend en avond rauwe cayennepepers te eten. Knoflook en uien zijn al hoofdbestanddelen van mijn dieet. Maar ik verdrievoudigde de inname van deze. Alles wat goed is voor mijn bloed, pompte ik in mijn lichaam. Ik drink al minstens een liter water per dag.

Ubiquinol, de actieve vorm van co-enzym Q10 (CoQ10) werd de week daarop toegevoegd. Ik nam een week lang 400 mg per dag, en zakte de week daarna naar 200 mg. Mijn sportschema was in die slechte week teruggebracht tot twee dagen, maar ging de week daarna weer terug naar drie dagen en de week daarna naar vier. De hoofdpijn was tegen 18 mei of zo goed als verdwenen. Maar de samentrekkingen en het gevoel dat mijn hoofd vol vloeistof zat, bleven aanhouden. Dat was het moment dat ik me tot de goede Dr. Judy Mikovits wendde. Zij sprak over het tegengif voor GEZONDE mensen die helaas geïnfecteerd zijn met spike-eiwitten van GMO mensen. Het heet suramin.

Van daaruit begon het onderzoek.

Suramin en dennennaaldthee

De beste aanwijzing die mij onmiddellijk vertelde dat dennennaaldthee werkt om de effecten van onvrijwillige contaminatie met spike-eiwitten te stoppen is het eerste Google zoekresultaat. Zoek op “pine needle tea suramin” zonder aanhalingstekens en er staat in alle hoofdletters: “pine needles DO NOT CONTAIN SURAMIN.”

Nu was ik erg nieuwsgierig omdat de grote techneuten dit medicijn onderdrukken. Mensen drinken al eeuwen dennennaaldthee. In de 18e en 19e eeuw dronken zeelui het om scheurbuik tegen te gaan. Suramin is ook gebruikt als een behandeling voor potentieel dodelijke Afrikaanse trypanosomiasis, of slaapziekte. Het is zelfs bekend dat het de levens van kinderen met autisme aanzienlijk verbetert. Suramin is een synthetisch medicijn dat is ontwikkeld door Bayer. Maar het idee hier is om fytochemicaliën te krijgen die op dezelfde manier werken als suramin in het menselijk lichaam.

  WHO dreigt met de komst van Ziekte X: 'Wanneer, niet als'

Sommige culturen eten de dennennaalden rauw omdat men gelooft dat suramin van dennennaalden afkomstig is. Shikimic zuur is de andere medicinale fytochemische stof in dennennaalden die je in je lichaam wilt hebben tijdens deze surrealistische spike-eiwit/vaccin tijden.

Maar toen dacht ik, “terpentijn komt van dennennaalden.” Daar ga ik toch dood aan? Dat verdiepte het konijnenhol en leidde me naar de op Harvard opgeleide goede Dr. Jennifer Daniels, die ooit zei: “De levensverwachting van hen die niet naar de dokter gaan is zeven jaar langer.” Ze schreef ook het boek “The Lethal Dose: Murder by Medicine is No Accident.”

Ik zou nooit geweten hebben dat mensen terpentijn in bepaalde situaties voor de gezondheid gebruiken. Natuurlijk ga ik geen eetlepels terpentijn innemen. Mijn enige doel was de geruststelling dat dennennaalden niet giftig zijn en dat je er in feite suramin en shikiminezuur van kunt krijgen. Wel, sommige dennennaalden zijn niet giftig. Daar komen we zo op.

Dennennaalden, suramin en de wetenschap

Er is een overvloed aan bestaande wetenschap die bewijst dat dennennaaldthee in vele opzichten goed voor je is. Een studie uit 2006 gepubliceerd in het tijdschrift Nutrition and Cancer toont aan dat dennennaaldpoeder de tumorgroei bij muizen en ratten sterk verminderde. Het dennennaaldpoeder was afkomstig van een Koreaanse dennensoort genaamd Pinus densiflora Siebold et Zuccarini.

Een studie uit 2011, gepubliceerd in het Journal of Food Science, toonde krachtige antioxiderende eigenschappen aan in een dennennaaldextract van de boomsoort Cedrus deodara. Het bleek dat het extract sterke anti-bruinkleuring en antimicrobiële eigenschappen had in fruit en groenten. Met andere woorden, het voorkwam dat de voedingsmiddelen gingen rotten.

Een studie uit 2021, gepubliceerd in het tijdschrift Antioxidants (Basel), geeft antwoord op een vraag van mijn eigen nieuwsgierige geest: waarom verwelken en sterven dennennaalden nooit zoals alle andere bladeren aan bomen? Uit de studie bleek dat de flavonoïden in dennennaalden potentiële anti-verouderingseigenschappen hebben. De studie suggereert dat extracten van de dennensoort P. taiwanensi kunnen worden gebruikt als ontstekingsremmend ingrediënt in voedingsmiddelen en geneesmiddelen.

Dennennaaldthee is een van de beste manieren om de potentiële voordelen van suramin en shikiminezuur te realiseren. Een studie uit 2011, gepubliceerd in het tijdschrift Nutrition Research and Practice, concludeerde dat een heetwaterextract van de dennensoort Pinus densiflora veel betere antioxiderende en ontstekingsremmende eigenschappen had dan extracten uit chemische processen.

Welke dennennaalden te gebruiken

Natuurlijk kun je alle voorgaande soorten dennennaalden gebruiken die in de studies worden genoemd. Ik bestelde het boek “Toxic Plants of North America” (het is duur, zelfs tweedehands) en leerde dat ten minste 20 soorten dennenbomen giftige naalden hebben.

De typische kerstboom (Araucaria heterophylla) is geen dennenboom. Hij ziet eruit als een den, maar de naalden zijn giftig. Taxusdennen (Podocarpus macrophyllus), pondero’s (Pinus ponderosa), en balsemsparren (Abies balsamea) zijn ook giftig. Oostelijke witte dennen, rode dennen en edelsparren zijn wat u wilt hebben.

Tamiflu, een voorgeschreven griepmedicijn, wordt gemaakt van shikiminezuur. Maar verschillende rapporten zeggen dat het Zwitserse farmaceutische bedrijf dat het medicijn maakt, Roche, zijn shikiminezuur uit de Chinese steranijsplant haalt.

Interessant is dat Roche momenteel ook verwikkeld is in een rechtszaak van 1,5 miljard dollar over valse beweringen, waarover u op uw gemak kunt lezen. Shikiminezuur wordt ook gevonden in witte den en rode den dennennaalden. Mike Adams van Natural News heeft een aantal studies opgegraven waaruit blijkt dat shikiminezuur bloedstolsels voorkomt.

Toen ik op zoek ging naar dennenbomen voor hun naalden, hield ik in gedachten dat de gewenste bomen vijf naalden per bundel of klomp (fascicle) hebben. Dat is de gemakkelijkste manier om witte dennen (ook bekend als Pinus strobus) te herkennen. En als je christen bent, God zei: “Ik geef je elke zaaddragende plant op de hele aarde en elke boom die vruchten draagt met zaad erin. Zij zullen jullie tot voedsel zijn.” Genesis 1:29.

  Zweedse regering geeft 4 miljoen uit om de ongevaccineerden op te sporen - "Iedereen moet gevaccineerd worden"
Twee plukken van de dennennaalden die ik geoogst heb.

Persoonlijk gebruik ik niets dat op de volgende lijkt. De eerste is een balsemspar. De tweede is een witte cederboom.

Ik heb drie grote diepvrieszakken gevuld met witte dennennaalden uit een enorm dennenbos, die overal in het Midwesten te vinden zijn. Bewaar ze in de vriezer. Onthoud dat deze bomen strenge winters en hete zomers overleven, en er altijd hetzelfde uitzien, wat er ook gebeurt (er bestaat niet zoiets als “bladval” of herfst bij deze bomen).

Snijd de naalden ten minste drie keer door, zodat je kleinere stukjes hebt. Er is ook anekdotisch bewijs dat suggereert dat het snijden van de naalden al het goede dat je in je lichaam wilt hebben vrijgeeft. Ik stop de gehakte naalden in zowel theezakjes als theeballetjes.

Doe het niet in kokend water. Haal het water van het fornuis VOORDAT het begint te koken en giet het over je naalden. Laat het 10 minuten trekken.

De thee zelf moet relatief helder zijn. Ik knijp een beetje honing in de mijne voor een beetje meer smaak. Ik heb ook gemerkt dat als je heel snel roert, de overgebleven naalden naar de bodem van het kopje zinken. Hoe dan ook, ik drink en slik de overgebleven naaldjes in de thee gewoon door. Na drie dagen van het drinken van drie kopjes dennennaald thee per dag, waren alle overblijfselen van de hoofdpijn en de samentrekkingen in mijn hoofd verdwenen.

Heeft dennenaald thee mij genezen?

Vandaag de dag neem ik dagelijks 200 mg ubiquinol CoQ10 en onderhoudsdoses vitamine D, vitamine C, kurkuma, cayennepeper, zink en moederkruid. Uien en knoflook blijven de hoofdbestanddelen van mijn dieet, omdat ik van beide houd en ze me goed smaken.

Ik ben de smaak van dennennaaldthee met honing gaan waarderen. Daarom drink ik twee kopjes per dag – een ’s morgens en een voor het slapen gaan. Ik drink 4-5 kopjes als ik in drukke ruimtes ben geweest zoals vliegtuigen, concerten, sportevenementen, etc. Ik heb ook net dennennaaldolie capsules met de post ontvangen. Dit kan mijn snuifje go-to profylaxe zijn als ik in de buurt van gevaccineerde GMO-mensen ben geweest. Maar ik ben voor 95% weer normaal nu. Soms voel ik een kleine druk in mijn hoofd. Maar ik denk dat ik nu gewoon paranoïde ben en van elke kleine afwijking krijg ik de kriebels.

Als iemand die prat gaat op kritisch denken, kan ik niet met zekerheid zeggen dat dennennaaldthee mij genezen heeft. Misschien is het een verstand boven materie ding. Misschien was het een combinatie van alle andere interventies. Misschien had ik gewoon een week lang zware migraine als gevolg van stress en overwerkt zijn. Maar ik kan wel zeggen dat pas toen ik dennenaaldthee toevoegde aan mijn dagelijkse voedingsschema, alle overblijfselen van de hoofdpijn en de samentrekkingen verdwenen. Had ik echt bloedstolsels in mijn hersenen? Was het gewoon stress-gerelateerde migraine van te veel werken en weinig slapen in mijn midden 40-er jaren? Ik weet het niet.

De COVID Blog is mijn missie. Ik heb nu een verantwoordelijkheid tegenover het publiek om door te gaan met het verslaan van deze verhalen. Deze ervaring was zeker beangstigend. Ik weet eerlijk gezegd niet wat er met me aan de hand was en/of wat er gebeurd is. Het enige wat ik kan doen is lezen, leren en hopen dat het probleem voorgoed is opgelost en dat de nieuwe profylaxe behandelingen voorkomen dat het ooit weer gebeurt. Maar wees gerust, ik ga door zolang mijn lichaam het toelaat.

Blijf waakzaam en bescherm uw vrienden en geliefden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-PRIK ONTGIFTING DOSSIER

Corona-bedrog aan het licht gebracht: PCR-tests zijn volledig nutteloos en dienen alleen om te manipulerenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet duurt niet lang meer
Volgend artikelDe Grote Vriendenreset
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Men is wel bekend met Haarlemmerolie toch? Ik ging een keer naar De Tuinen (Holland & Berett) en vroeg of ze ook terpentijnolie verkochten. “Waar is het voor?”, alsof ze niet eerst kon zeggen dat ze het niet verkopen. “Om in te nemen voor mijn immuunsysteem.”. “Nee, meneer dat is toch voor verf verdunnen?”. Dus ik uitleggen dat het onderdeel is van Haarlemmerolie en waarschijnlijk het meest werkzame deel is.

  Nou dat kon allemaal niet en ik moest geen vergif in nemen enz.

  Terpenen komen in verschillende bomen voor. De bekendste heilzame bomen zijn de boom waar hars van frankincense uit komt en de mirre.

  Maar ook boswelia is bekend en zelfs het gom van de pistacheboom is van oudscher gebruikt als medicijn.

  Het zijn dus beproefde oliën, gommen en harsen. Sommigen zeer puur en prijzig.

  Van een eetlepel terpentijnolie ga je niet dood, alleen de opkomende boertjes zijn heftig. En je zult misschien een Herxheimer reactie krijgen als je lichaam niet gewend is aan ontgiften.

  Dus ja, sla hier wat van in want heel veel bacteriën en andere micro-organismen kunnen er niet zo goed tegen.

 2. Phizer vaccine 95% effectief? 8 Miljard mensen moeten vermoord worden en er mogen maar 500 mensen overblijven. Dit is was ze bedoelen met 95% effectief.

 3. Hoi Ieny, je hebt gelijk. Hier in Nederland is deze boom met 2 naalden per bundel degene die je moet hebben. Ik drink hier al maanden van. Toevallig staan er drie van deze bomen niet ver van mijn huis in de vrije natuur.

 4. Ik heb hier een link met een duidelijke tekening van de betreffende boom en haar onderdelen ter herkenning dennenaalden Prof. Dr. Otto Wilhelm

 5. vraag me af…je hebt het over 5 verschillende vliegreizen in 2 weken…
  Ik neem aan, als je niet gevaccineerd wilt worden dat je dan in ieder geval getest bent voor elke keer dat je in het vliegtuig stapt en wellicht ook als je ergens aan bent gekomen…

  Kunnen die watten-test staafjes de oorzaak niet zijn geweest?
  Ik hoor dat ze bij sommigen ook tot heftige hoofdpijn leiden omdat ze heel erg dicht bij de hersenen komen.
  Ze worden ook nog eens gedesinfecteerd met een giftig kanker verwekkend goedje…
  Las een opmerking van een medicus dat we in de nabije toekomst een grote toename van hersenkanker moeten verwachten.
  Vandaar dat ik me dus ook weiger te laten testen.
  Gevolg is dat ik nu thuis zit en niet verder kom dan de supermarkt, wat ze binnenkort ook al gaan verbieden.

  Welk nut heeft het verbieden van toegang van supermarkten?
  We willen mensen gezond houden en voorkomen dat ze sterven en dan gaan we mensen uithongeren, verzwakken tot de dood erop volgt????

  Over shedding. Ik dacht eerst dat het wat overdreven was.
  Maar wij hebben een kleine B&B en hebben het dit jaar erg druk gehad.
  Bij een aantal mensen heb ik inderdaad kort na inchecken me minder lekker gevoeld.
  Was maar kort maar het algehele kortdurende gevoel van moe, lusteloos viel me wel op.
  Dus het zal eraan liggen hoeveel afstand je kunt nemen van iemand en wellicht hoe lang het geleden was dat ze gevaxxt zijn en hoe je eigen gesteldheid op dat moment is.
  Ik gebruik al een aantal jaren hoge dosis C, daarnaast D, zink, kurkuma/peper, multivitamine.
  We hebben dennenaaldenthee besteld, zou vandaag afgeleverd moeten worden.
  Daarnaast hebben we ivermectine in huis, voor het geval dat….

  Lichamelijk gezien zoveel mogelijk overal op voorbereid, we hebben zelfs voor maanden voedsel in huis, maar geestelijk vinden we het wel moeilijk. Mijn man krijgt wellicht binnenkort met vax verplichting te maken…en wat dan? Hij zal het weigeren…maar dan?
  Ik heb mijn kleine B&B en trimsalon met een paar hondjes (was ooit 6 dagen per week lucratief maar na ongeluk nu pas weer een beetje opstartend) dus mij kan het minder raken (hoop ik) maar ik heb te doen met iedereen die voor een baas werkt en met verplichting te doen krijgt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in