Een dierbare uit mijn familie die geneeskunde gestuurd heeft, stuurde ik onlangs een filmpje van de Zuid -Afrikaanse dokter Chetty, die duizenden mensen van C-19 heeft gered met zijn gezond verstand en simpele middelen. Ik vertelde erbij: “Het kost misschien een half uurtje van uw tijd, maar het kan levens redden. Het is iets te technisch voor mij, maar het lijkt mij dat deze dokter absoluut geen zever verkoopt; ik zou graag weten wat ge ervan denkt,” schrijft gastauteur Koen Van de Moortel.

Haar antwoord:

“Koen, met alle respect voor jouw mening, maar ik ga hier niet naar kijken. Dit leidt tot een never ending story en discussies waar ik geen zin in heb. Mijn schaarse vrije tijd besteed ik aan dingen die ik leuk vind. Ik heb er geen probleem mee dat jij de dingen anders ziet, maar aanvaard dat van mij dan ook.”

Na een 2de poging kwam haar man er zich mee moeien om te zeggen dat ik kon oprotten. (Tussen haakjes, het filmpje staat voorlopig nog altijd hier: youtu.be/VTqmXOAU2mQ.

Een vriend, bestuurslid van een wetenschappelijke vereniging waar ik al 45 jaar lid van ben (!), waarmee ik al die jaren zeer veel heb uitgewisseld, waarvan ik ook klant was, waarmee ik talloze interessante gesprekken heb gehad over onze gemeenschappelijke hobby, uitstappen heb gedaan enz… wel, dit was zijn reactie toen hij ontdekte dat ik
kritische bemerkingen had over de huidige vax-obsessie:

“De anti-vaccinatie-beweging is mijns inziens niet zomaar een onschuldige ‘afwijkende mening’, maar ik beschouw de aanstokers ervan als een quasi criminele organisatie.Dank zij de anti-vaxers duurt de pandemie een stuk langer (waardoor honderden, zoniet duizenden mensen extra onnodig gestorven zijn). De sociale, economische en psychische gevolgen van de pandemie hebben ook voor de gevaccineerden.
Ik ga niet met stront gooien, maar je wel dringend aanraden andere ‘dingen’ te lezen dan wat je blijkbaar tot nu toe gedaan hebt.
De anti-vaccinatie-beweging is voor mijn part volledig te wijten aan onwetendheid én de invloed van valse pseudo-wetenschappers (jij noemt hen eerbiedig ‘onafhankelijke wetenschappers’) die men voor mijn part mag interneren. Als je je niet wil laten vaccineren voor jezelf, doe het dan voor de mensen in je omgeving. Je niet laten vaccineren is puur
egoïsme.”

Een andere, van diezelfde vereniging, die ik nooit persoonlijk ontmoette, maar waarmee ik op smoelenboek bevriend was:

“Het redeneervermogen van anti-vaxxers is zo verwrongen dat het geen zin heeft om je dat af te vragen. Het is gelukkig gewoon een Darwinistisch gegeven dat jullie jezelf wel zullen uitroeien… Is het niet nu, dan is het wel bij een volgende epidemie. Wat een stel hersendode minkukels… […] Ik snap het… ben hier aan ’t discussiëren met een zot… een aanhanger van complottheorieën… Iemand die de wetenschap wantrouwt, enkel en alleen omdat hij die niet begrijpt… Leuter maar verder in je eentje. Ik ga me niet moe maken aan Covidioten die te stom zijn om het licht te zien. Denk er ook aan dat iedereen die zich niet laat vaccineren door jouw toedoen en aan covid sterft door jouw onverantwoordelijk gedrag en jouw leugens sterft! Mensen (nou ja) zoals jij zijn een plaag voor de samenleving!”

En een beetje later, in een privébericht:

“En nu genoeg gezeverd… U vervuilt het internet. Bewijst u ons allemaal een dienst en krijg Covid. Dan zult u tenminste niet genoeg adem meer hebben om uw waanzinnig gebroebel te spuien.”

In deze tijden leert men dus alleszins zijn ‘vrienden’ kennen.

  Duitse Dr. Thomas Jendges met een laatste boodschap voor hij zelfmoord pleegt "COVID-19-vaccin is een genocide"

Met vrienden mag men meningsverschillen hebben, geen enkel probleem. Maar als dat op deze manier ontaardt, als men het ostentatief vertikt om naar mekaars argumenten zelfs maar één moment te luisteren, kunt ge bezwaarlijk nog van vriendschap spreken. In zulk een wereld, waar dit normaal wordt, wil ik niet leven.

Ik kan soms mijn wetenschappelijke bril opzetten en het bekijken als een ‘interessant psychologisch of sociologisch fenomeen’, maar het blijft wel degelijk oertragisch en ik heb er zwaar hartzeer van.

Onze overheden hebben een gigantische splijtzwam gezaaid in de maatschappij: de grote massa is via de tv in een diepe hypnose gestuurd zodat ze alleen het sprookje van de farmamaffia gelooft. De enkelingen die het nog wagen van zelfstandig te denken worden uitgescholden voor het vuil van de straat en verketterd, uitgesloten, en in veel landen al gebroodroofd (denk bv. aan Sam Brokken alhier) en zelfs met traangas en rubberkogels bewerkt, zoals in Australië. Die splitsing komt bovenop de enorme links-rechts-polarisatie die al bestond in verband met de islamisering, klimaatbeleid enz., maar ze loopt niet in dezelfde richting. Er komt dus steeds meer verdeeldheid. Ik ken na anderhalf jaar van deze ‘o zo vreselijke pandemie’ nog altijd niemand in mijn uitgebreide kennissenkring die echt te lijden heeft gehad van dat virus, laat staan ervan gestorven is, maar het aantal sociale drama’s: gezinnen, families en vriendenkringen die gespleten zijn, is niet te tellen.

Er is een waanzinnige heksenjacht aan de gang op ‘dissidenten’. Afwijkende meningen worden gecensureerd op Facebook, Twitter, Youtube, en zelfs het ‘wetenschappelijke discussieforum’ Quora. Men wordt zonder boe of ba of vermelding van reden of mogelijkheid tot verweer gebannen voor een maand of permanent. Die
onmensen pretenderen dus iemands moeizaam opgebouwd netwerk van vrienden
en kompanen in de grond te mogen boren. Voor mij is dat broodroof, want ik heb die platformen nodig om klanten te vinden.

Ook Wikipedia is geïnfesteerd met zogenaamde ‘fact-checkers’ die bv. van de eerbiedwaardige viroloog en immunoloog Robert W. Mallone nu een gecontesteerde ‘desinformatieverspreider’ gemaakt hebben. De Nederlandse pagina is zelfs gewoon verwijderd. De man is nota bene wel een van de uitvinders van de mRNA-techniek waarop de Covidprikken gebaseerd zijn. Idem voor de epidemioloog Sucharit Bhakdi die uitlegt waarom de Covid-19-vaccins gevaarlijk zijn.

De farmamaffia vindt het blijkbaar ook nodig om mij te intimideren met privé-berichten via Facebook. Volgend braaksel was getekend “Elly De Wit – Product Analyst bij Janssen Pharmaceutical en Senior Consultant bij Capgemini Belgium” (15 juli 2021):

“Dag eigenwijs stuk onbenul (blijkbaar begrijp je geen andere woorden die passen bij een normaal gesprek), je mag stilaan wel eens een andere plaat opzetten, want ze blijft wat hangen. Voor een man die gestudeerd zou hebben en samen is met een vrouw die gestudeerd heeft, komt er veel onzin uit je mond. Je richt je frustratie ook volledig op de verkeerde persoon. Als je dan toch vindt dat het anders kan, waarom leg je dit dan niet voor aan onze regering? Of is het omdat je nu al weet dat ze toch niet naar je zullen luisteren? Als je dan toch zo slim bent, dan richt je je tot de juiste persoon! En zit je niet zoals een olifant in een porseleinen winkel alles kapot te maken. Veel praatjes op internet ja, maar veel minder in het echt. Tenzij je van de ergste soort bent, iemand met oogkleppen. Ik zou zeggen, stop eens met wiet te roken want er hangt duidelijk teveel rook. Dat je YouTube video’s gebruikt om je ‘theorie’ bij te staan is zeer triestig. Sinds wanneer is dat een wetenschappelijke bron? Tussen ons gezegd en gezwegen,: je weet toch dat elke idioot video’s kan maken over zichzelf en eender welk onderwerp?
Maar goed, nog heel veel succes in je leven, je zal het nodig hebben.
Ik stop hier ook met de zinloze en oeverloze communicatie. Want je teert duidelijk op ruzie maken. Ga eens naar buiten, want je zit blijkbaar al te lang binnen. Bye”

De gelijkenissen met de nazi-jaren zijn zo overduidelijk: in plaats van de joden, zijn het nu de vaxcritici die bespuwd en gekoeioneerd worden. Ja, ze worden nog niet op treinen gezet, maar dat was in de jaren dertig ook nog niet subiet. Eerst werd de bevolking klaargestoomd om daar een ‘draagvlak’ voor te verkrijgen. Nu gebeurt letterlijk hetzelfde, dag in, dag uit, met een propagandamachine waar Joseph Goebbels alleen maar kon van dromen.

  In vertrouwelijke Pfizer COVID vaccindocumenten staat dat "Shedding" mogelijk is via "Huid-op-huidcontact" & "Inademen van dezelfde lucht" en "Ontregeling van de menstruatiecyclus" & "Miskraam" kan veroorzaken.

Debat bestaat niet meer in onze zogenaamde democratie, en in België is er zelfs geen enkele politieke partij die nog echt haar nek durft uitsteken voor de verdediging van de vrije meningsuiting. De enkele sterke individuen zoals bv. Jean-Marie Dedecker, Dries Van Langenhoven en Steven Arrazola de Oñate krijgen amper het woord daarover in de media en worden uiteraard graag gebrandmerkt als ‘haatzaaiers’.
Van Langenhoven en Steven Arrazola de Oñate krijgen amper het woord daarover in de media en worden uiteraard graag gebrandmerkt als ‘haatzaaiers’.
Op onze Vlaamse universiteiten is prof. Mattias Desmet misschien nog de enige die over de tragiek van de massahypnose durft spreken (zie bv.:
doorbraak.be/mattias-desmet-lockdowns-zijn-een-pervertering-van-de-verlichting-ende-rede).

Van de overgelopen KGB-agent Yuri Bezenov is nog een boeiend interview uit 1984 in omloop (youtu.be/5gnpCqsXE8g). Daarin legt hij de ganse strategie van de Russische psychologische oorlogsvoering uit, die vooral gericht was op het hersenspoelen van de bevolking van een vijandelijk gebied. Na de voltooiing van de eerste fase, die normaal
zo’n 15 tot 20 jaar duurt, krijg je dit, zei hij:

“They are programmed to think and react to certain stimuli in a certain pattern [alluding to Pavlov]. You can not change their mind even if you expose them to authentic information. Even if you prove that white is white and black is black, you still can not change the basic perception and the logic of behavior.”

Wel, ik heb de indruk dat het nu gelukt is op slechts een jaar en half, dankzij de gebundelde krachten van alle traditionele media, politiekers en de industrie. Ge moogt de mensen de rijke historie van boetes voor medische fraude van bedrijven als Pfizer in het gezicht wrijven, ge moogt hun de statistieken van de prikschade proberen tonen, ge moogt hun het Corman-Drosten-review-report tonen dat brandhout maakt van de PCR-testen, ge moogt hun alle mogelijke protesten van doktersverenigingen voorschotelen, zoals bv. de zeer gefundeerde aanklacht tegen minister Frank Vandenbroucke,… ze willen het eenvoudigweg niet zien. Dat de zogenaamde Covid-paspoorten die her en der gelanceerd worden om nog ergens binnen te mogen, toch wel zeer erg lijken op het totalitaire Chinese puntensysteem, daar zijn ze blind voor. Als ge van de “Great Reset”-plannen van WEF-oprichter en psychopaat, pardon ‘filantroop’, Klaus Schwab spreekt, wordt ge subiet geklasseerd als een complotdenker, terwijl dat boek gewoon in de winkel ligt en zowat elk staatshoofd en elke rijke stinkerd zoals bv. Bill Gates, lid is van diens geschifte club, en het programma duidelijk wordt uitgevoerd. Nota bene: verspil er uw geld niet aan, want ge kunt het hier gratis downloaden: straight2point.info/wp-content/uploads/2020/08/COVID-19_-The-Great-Reset-Klaus-Schwab.pdf.

  Medisch vaktijdschrift The Lancet: Duidelijk aantoonbaar dat de volledig gevaccineerden een steeds belangrijkere rol spelen als mogelijke bron van overdracht

Ook de vergelijking met Orwells “1984” is heden zeer treffend. Als Big Brother zegt dat de prikjes veilig en noodzakelijk zijn, dan is dat zo, nietwaar? De “TV-specialisten” zijn “de wetenschap”, want die zegt unaniem hetzelfde, toch? Bij elke post op Facebook waarin bepaalde woorden gedetecteerd worden, plakt het Ministerie van Waarheid automatisch de link naar de ‘enige echte juiste’ informatiebron! Nieuwspagina’s als Frontnieuws worden uiteraard door BB afgekraakt als “Fake News”.

Om de gatachterlijke belachelijkheid van die ‘fact-checkers’ aan het werk te zien, probeer eens onderstaande afbeelding te posten op Facebook: het is een schilderij van Walter Molina dat in 1962 in de Italiaanse krant ‘Domenica del Corriere’ verscheen, een voorstelling van hoe het leven in 2022 er zou kunnen uitzien. Ik heb het zelf getest; prompt komt er een waarschuwing bij te staan “Onjuiste informatie – Gecontroleerd door onafhankelijke feitencheckers”. Serieus hé!

Het volledige Bezenov-programma van 15-20 jaar is allicht nog niet afgewerkt. Ze moeten ons nog wat verder bewerken om ons helemaal Chinees te laten worden, om het baar geld af te schaffen zodat ze ons helemaal ‘bij ons pietje’ hebben, om alleen de zeer volgzamen eens een reisje te gunnen, enz., maar ze zijn goed op weg. In de zogezegd ‘hippe’ studentenbuurt van Gent zijn er al heel wat eetgelegenheden waar ge uw ‘glutenfree spaghetti’ met ‘healthy smoothie’ alleen nog met een kaart moogt betalen.

Ik vind dit uitermate angstaanjagend en deprimerend. Ik voel mij gelijk een van de laatst overblijvende stervelingen in een goedkope zombiefilm, of de laatsten der Mohikanen, die zich nu moeten verenigen via platformen waar ze voorlopig nog met rust gelaten worden, zoals op Mewe. Mijn enige troost is dat er voor elke verloren vriend wel eentje bijkomt
op dat sociaal medium, en dat er kwaliteitsvolle verzetsmedia opdoemen zoals in ons taalgebied bv. www.tegenwind.tv, www.blckbx.tv of cafeweltschmerz.nl, maar die preken helaas nog alleen voor de eigen kerk.

Ik hoop dat ik ongelijk heb, dat het allemaal niet zo erg zal worden als nobelprijswinnaar Luc Montagnier voorspelde, dat alle gevaccineerden binnen twee jaar zullen sterven, maar lettend op het dramatisch stijgend aantal nieuwsberichten van gezonde mensen die ‘zomaar plots’ op het werk of tijdens de sport ‘onwel’ worden en dood in mekaar zakken, ben ik er niet gerust in. We kunnen alleen maar blijven proberen de overgebleven twijfelaars te informeren. Voor de schapen komt alle hulp te laat.


Koen Van de moortel (°1962) is licentiaat experimentele natuurkunde en heeft vorig jaar een boek uitgebracht met de titel “Laat u niets wijsmaken! – Patroonherkenning en het spoelen van uw hersenen”. Zie: www.lerenisplezant.be
PS: Wat betreft mijn spelling… zie: www.astrovdm.com/toest_nl.htm.

Copyright © 2021 door Koen Van de moortel. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Volgens Frans geneesmiddelenbeoordelingsbureau zijn alle vier de Covid-19 vaccins gevaarlijk en moeten ze uit de handel worden genomenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMijn verhaal over mogelijke blootstelling aan spike-eiwitten via shedding van “gevaccineerde” mensen, en de mogelijke remedie en profylaxe van suramin, shikiminezuur en dennennaaldthee kuur
Volgend artikelHet Vaccin is Dood. Wat nu?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

27 REACTIES

 1. Trek het je niet aan. Vroeger keek ik tegen een dokter aan als zijnde een godheid want hij was dokter. Tegenwoordig is een studie alleen nog een garantie dat je je op 1 moment in je leven een dosis kennis eigen hebt gemaakt en daarmee examen hebt gedaan maar niet dat je daar ook op een logisch denkende manier mee om kunt gaan.

  Er is sprake van een plan en dat is men nu aan het uitrollen op zo’n manier dat de schapen daar zelf aan mee doen. Ga maar na. Volgen de MSM zelf is 80 a 90% in Nederland nu gevaccineerd en dus ook beschermd, althans dat vinden ze zelf. Waarom mag ik dan niet een restaurant in ook al zou ik stijf staan van de Corona, jij bent toch beschermd en dus, waarom zou je nog bang zijn voor die 10 a 20% ongevaccineerden, in casu ikke.

  Ze geloven in hun eigen waanzin en verzinnen de ene crisis na de andere. Ik noem er een paar. In de jaren zeventig kwam eer een ijstijd aan, daarna vielen er gaten in de ozonlaag, daarna kregen we zure regen en nu warmt het klimaat op en krijgen we binnenkort Utrecht aan zee. Op dit moment hebben we een klimaatcrisis, een stikstofcrisis, een energiecrisis, een boerencrisis want die moeten onteigend worden, een vrachtwagenchauffeurscrisis, een pensioencrisis, een migrantencrisis, een energiecrisis, een voedselcrisis zit er aan te komen vanwege die boeren en een huizencrisis. En dan vergeet ik nog meer dan de helft Nou, als men zich met die vele titels voor hun naam dan toch zo bijdehand vindt dan had ik er voor gezorgd dat ik al die crisissen in de kiem had gesmoord maar al die Dotorandussen bij elkaar maken dit alleen maar erger.

  Hoe dan ook, ik laat me niet vaccineren, ik blijf liever gezond.

 2. Beste Koen,
  Jouw vakgebied geeft aan dat jij buiten de platgetreden baantjes kunt denken, als laterale denker.
  Laterale denkers zijn sterk in de minderheid!
  Wetenschappers die met de kudde meelopen zijn geen ware wetenschappers.
  Alle grote geesten in de geschiedenis liepen nooit met de kudde mee maar bewandelden hun eigen pad.
  Prachtige uitvindingen en andere zaken zijn hieruit voortgekomen!
  De mensheid voelt zich het veiligst door met de kudde mee te lopen, ook al loopt de kudde richting de afgrond…
  Wie niet met de kudde meeloopt zal een vorm van eenzaamheid moeten accepteren.
  Tot slot dit:

  ” Twee dingen zijn oneindig, het universum, en menselijke domheid. Maar van het universum weet ik het nog niet helemaal zeker.”

  Albert Einstein.

 3. Ach, bij de eerste demonstratie zou iedereen daar wel dood gaan. En haha! Wat zouden ze dan lachen om die domme wappies!
  Nu, na de zoveelste demonstratie zouden wij daar nog wel eens dood aan gaan, zeggen de overgeblevenen die vooralsnog niet ter aarde zijn gestort door de experimentele gentherapie. Echter het belooft een bijzondere kerst te worden.

  Ik snap dat je je depressief en eenzaam voelt, maar je bent niet alleen. Nog een paar maanden en dan heb je alle ruimte, let maar op. Je zult weer nieuwe mensen ontmoeten en nieuwe dingen leren van elkaar. Er zijn ook initiatieven van mensen die begrijpen dat er echt een parallelle samenleving zal moeten komen om normaal te kunnen leven. Soms is het lastig die te vinden, maar bij demonstraties hoor je vaak heel veel.

  Leer wildplukken; dat geeft veel rust te weten dat je op jezelf kunt vertrouwen. Ga op zoek naar een houtkachel. We zijn overlevers, al miljoenen jaren :).

 4. opletten met figuren als elli de wit , het is een nu-al-bekende truk die ze gebruiken om uw bronnen op fakebook te zetten , daardoor krijg jij een ban van een maand en kan je niks meer posten op die manier zijn er al veel mensen ingelopen , da smerig wijf doet het keer op keer , zo krijgen ze de juiste informatie uit de sociale media ( volgens eigen zeggen) ….ik ben klaar met fakebook , ik neem andere kanalen , zoals “mewe” , daar kan je wek uw mening zeggen , ook op Urubin, Frontnieuws , bitchute , dissident one , odysee…ook de “brandnewtube ” https://brandnewtube.com/ is een betere dan youtube (youtube is het kijken niet waard , net als fakebook , teveel censuur)….laat u niet teveel beinvloeden , ze zijn niet slimmer …maar wel geslepener…

 5. Dit maak ik min of meer al vijf jaar mee, vooral met mijn broers.
  Binnenkort gaan ze de Marburg pandemie / anti-vaxxers, wappies zijn de schuld van alles – kaart trekken waardoor de woke sheeple er geen probleem mee zullen hebben wanneer de levensgevaarlijke, egoïstische gekkies opgesloten worden in kampen.

  Blijf trouw aan je ziel. En bedenk, wij staan aan de goede kant van de geschiedenis.

 6. Koen, ik kom uit een nest van zes broers…drie zussen…. ongeveer 40 oomzeggers.
  Ik heb met de hele bende gebroken. Vrij pijnlijk. Dit is echter het tijdperk van het doorbreken van de illusie…..op alle fronten.
  Zonder dwarsliggers geen rails, vriend. Het enige wat overblijft is jezelf verbinden met de bron van je bestaan. Daar vind je de antwoorden…..en het antwoord ben jij.
  Blijf overeind. Verlies je niet in het drama.

 7. Een collega van mij heeft wiskunde gestudeerd met hoofdvak statistiek.
  Met een ifr van 0,23% en een gemiddelde leeftijd van overlijden van 83 jaar heeft hij zich toch dubbel laten prikken.
  Zucht…
  Komt nog bij dat van alles en nog wat onder oorzaak Covid is geschoven.

  • Niet te geloven hé … in mijn familie 2 hoogleraren op emeritaat, artsen … ook gevaccineerd. Hebben m’n vrouw over de streep getrokken – dik tegen mijn adviezen/feiten in – en hoera : vaccinatieschade. ’t Is ( nog ) niet dodelijk, maar het betert niet ( verlammingsverschijnselen )

   Ik heb het steeds moeilijker om nog beleefd te blijven wanneer de zoveelste vax-zeloot weer zijn Farma-Bijbel begint voor te dragen en zeker als die me begint uit te schelden voor alles wat “niet mooi” is vermits ik “te dom ben om te leven” ( of vergelijkbare stellingen ).

   Blijkbaar hebben vaxxers het monopolie op schuttingtaal tegenwoordig.

   Nu, ik heb inmiddels een stevig mentaal harnas gekregen na 3-4 jaar minachtende rommel naar m’n hoofd te krijgen, maar ik ben zeer benieuwd WIE van al die vax-kruisridders er binnen zeg 5 jaar nog gaat zijn.

 8. Geachte heer Van de Moortel,
  Beste Koen,

  Helaas is dit verhaal vrij herkenbaar.
  Maar mogelijk zal u het minder raken als u er door een andere bril naar kijkt.

  Ik heb ooit als scholier de bespiegeling gemaakt (in de jaren ’80) dat ik in wezen nooit een vriend verloor doch slechts ontdekte hoe ik me in iemand vergist had. Dat ik m.a.w. me niet ongelukkig moest voelen dat er geen toekomst meer was met deze of gene, doch me hoogstens moest beklagen over de tijd, geld en energie die ik tot voordien verspild had aan iemand die het al bij al niet waard bleek te zijn. Maar goed, gedane zaken, nemen geen keer, dus gewoon het verleden “afschrijven” en je verheugen over de tijd die nu vrijkomt om nieuwe, hopelijk betere, mensen te leren kennen.
  Klinkt misschien wat mechanistisch of wereldvreemd, maar het hielp wel.
  Dus onthou: u verloor geen vrienden, u ontdekte slechts (eindelijk) wie uw vriendschap eigenlijk gewoon niet waard was. Wat een bevrijding!

  Anderzijds bieden deze tijden juist kansen om gelijkgezinden te leren kennen.
  U lijkt me een zielsverwant (en IQ-verwant) dus ik zal eens kijken of ik u op FB kan vinden en zal dan voor het slechts de 2e keer in mijn 13-jarige aanwezigheid op FB iets doen wat ik normalitair nooit doe: een friend request sturen aan iemand die ik nog nooit in levende lijve ontmoet heb.

  Voel u evenwel allerminst verplicht om het te aanvaarden. Ik ben zelf nogal paranoide en heb dan ook er ALLE begrip voor als u terughoudend reageert.

  Zonnige groeten uit het Zuidelijk halfrond,

  D.

  PS de ironie wil dat mijn profielfoto er 1 is met mondkapje. Hahaha. Maar dat is een foto van VOOR covid, genomen in het hospitaal ter gelegenheid van de bevalling van mijn jongste telgje :-0

 9. Eindconclusie: de gevaccineerden zullen de ongevaccineerden nog hard nodig hebben, voor het duwen van hun rolstoel, of het dragen van hun doodskist !!!

  • Helaas. De gevaccineerden worden door het shedden van het vaccin superverspreiders. Ze zijn al bezig zichzelf verspreidende vaccins te maken. Of doen dat al, of hebben dat al gedaan met het Covid vaccin. Ook kunnen ze vaccins chemtrailen. Een oraal Covid vaccin schijnt er ook al te zijn.

 10. https://www.ninefornews.nl/in-deze-duitse-deelstaat-mogen-supermarkten-ongevaccineerden-weigeren/

  Lees de alinea van rutte.
  Ik heb al meerdere boeken voor overleving .
  Je kunt idd vast veel dingen doen.
  Koop een vuurstaal .
  Kost weinig kun je nog altijd vuur maken .
  een militare zaklamp KM-L12 kun met penlicht batterij en een usb accu gebruiken .
  Kleine dingetjes goed voor je innerlijke gerustheid .
  Uiteraard zorg voor een goed mes .
  Plot Amor heft ook al een goede tip gegeven .
  Leer ook koud te leven .
  Hou vol .
  Fijne dag allemaal .

 11. Enig advies vanuit eigen ervaring:
  De meerderheid der mensen (zeg maar, het mensdier in zijn algemeen) is van nature niet blij met ingrijpende inbreuk op hun natje en droogje, i.e. hun routinematige manier van grazen in het weitje. En ze willen zo snel mogelijk van die onaangename storing af om maar weer vredig en zonder ongemak door te kunnen grazen. Als er dan een mooie oplossing komt die hun weer zsm aan het rustig grazen zet, dan pakken ze die meteen op. Ze willen er dus ook niet over nadenken waar die oplossing voor is, en of er echt wel een stoornis was. Nee, in tegendeel, het is hun aard dat ze gewoon weer meteen lekker rustig verder willen grazen in hun bekende weitje. Dat geldt voor mensen die studeren, die banen hebben, en het maakt ook niet uit wat ze studeren, hoe ver ze gestudeerd hebben, of wat voor banen ze hebben. De collega van Jantje is daar een duidelijk voorbeeld van: ipv zijn wiskundige kop aan het werk te zetten over, pakt hij de “oplossing” meteen met beide handen aan om maar zsm van die vervelende storing af te komen zodat hij zich weer veilig kan hullen in de vertrouwde routine die hij voor zichzelf heeft aangemeten en die hij kent en waar hij veel respect voor krijgt. Hij kan weer lekker verder grazen zodra hij de oplossing heeft ingenomen.

  Vuurtjes stoken of bommetjes gooien werkt super om mensen uit hun vredig grazen te rukken en ze er toe te leiden mee te gaan doen aan jouw “oplossing” voor de ontploffing. 911 is daar ook zo’n voorbeeld van. Sommige mensdieren, echter, kunnen beter met storingen en verandering omgaan dan de meute, en die vragen zich dan ook als eerste af, “hee, wat is hier aan de hand? klopt dit allemaal wel?” Voor mij was het die stok in de neus, waarbij ik me meteen afvroeg of het eea wel klopte. En ik mot geen stok in me neus… ik mot ook geen spuite in me lijf. Dus, dan ben je meteen een buitenstaander bij al die grazers die weer zsm aan het grazen willen zonder storingen om zich heen. En dat betekent dat jij de “egoist” bent, het “gevaar voor de gevaccineerden”, de “ziekteveroorzaker”, etc etc , alles waar de grazers je mee dood gooien.

  Als je dus beseft hoe die grazers in elkaar zitten, dan heb je er toch geen zin meer in om met ze om te gaan? Ik ga al bijna mijn hele leven niet met die kortdenkende grazers om, en ik heb er nooit last van gehad dat ik geen afhankelijkheids-syndroom heb met tientallen of meerdere “kennissen en vrienden”. Zodra ik merk dat iemand een grazer is, dan beperk ik de interactie tot hun niveau en verwacht weinig of niks meer. Dat zou jij dus ook moeten doen, want dan hoef je niet te zitten treuren over het verlies van “zoveel vrienden.” (Met uitzondering van je werk, uiteraard, want daar zitten ook heel veel grazers, maar ze dienen in elk geval wel samen te werken. Dus dat scheelt weer.) Maar verder hoef je je echt niet te omringen met heel veel grazers, hoor, je hebt ze echt niet nodig, en je hoeft dan ook niet meer te treuren over die zgn “vrienden” die er niet meer zijn.

  Besef dus dat je een uitzondering op de natuur van het mensdier bent, en als je dat niet wilt zijn, dan moet je gewoon meegrazen of jezelf beperken tot hun niveau en niks meer verwachten van ze. Want veranderen kan je die grazers niet, en je kan ze ook niet op een andere manier aan het denken zetten. Gewoon accepteren, dit. En je ogen openhouden voor de vuurtjes en de bommetjes.

  • Stop mrt verdeeldheid te creeeren. Is precies de bedoeling om de NWO te creeeren. Die zgn grazers zijn onze kinderen, kleinkinderen,geliefden en buren etc. Vraag je ook af of mensen sublimaal geprogrammeerd zijn, via tv, MSM etc . om dit allemaal zo willoos te ondergaan. Zoals psychiater McDonalds zegt een massapsychose. Ze zijn dus geestelijk ziek. Zelf heb ik CPTSS en was dus al psychisch ziek. Maar denk ook dat juist die conditie ervoor zorgt dat mijn hersens niet zo beinvloedbaar, programmeerbaar zijn als die van normale mensen. Geen verdienste maar gevolg en opdracht voor mijn ziel om te bliijven waarschuwen, te blijven zoeken naar uitwegen om deze duistere demonische elite niet te laten slagen in hun plannen van Eugenisme.

   • Je bedoelt het ongetwijfeld goed, dit ongevraagde vingertikken. Maar het komt nogal censurerend en aanvallend over. Eigenlijk hetzelfde als wat mensen met Koen doen… Lees nogmaals wat ik schrijf, en besef dat er geen verdeelheid geadviseerd wordt. Een verkeerd stempel op de woorden van een ander zetten veroorzaakt verdeeldheid, en mijn woorden waren bedoeld juist om op een bepaalde manier om te kunnen gaan met mensen die jou (en mij) verkeerd bejegenen, zonder dat je een gevoel van “verlies” hoeft te ervaren. Het gros der mensen zit in elkaar zoals ik het beschrijf en dat is noch slecht noch goed. Het is gewoon zo; het is de aard van het beestje, of het nou covid is of wat anders dat ze stoort, en dat kun je accepteren. Ik adviseer alleen dat je het accepteert, want dan voel je je niet “uitgesloten.” Iaw, dan begrijp je waarom anderen zo doen en kun je het makkelijker van je afzetten. Ik reageerde op het verhaal van Koen, en deel mijn eigen bevindingen met anderen die deze site lezen. Ik vraag niet om verkeerd bestempeld te worden. Snap je…?

 12. p.s. besef verder ook dat de niet-grazers het gevaar voor de heersers zijn…een wolf kleedt zich derhalve in schaapskleren.

 13. Ja ook ik merk afstand van veel mensen maar gelukkig ken ik gelijkgestemden dat bevestigt dus dat ik niet raar denk of een hele rare complot bedenker ben famlie ja jammer het zij zo ik heb m.n eigen mening erover veel mensen zijn Het er niet mee eens en willen niet discuseren hierover het enige wat ik dan zeg weet je wel wat er in die prik zit lees maar eens ff een paar artikels op frontnieuws dan weet je alles

 14. Over een paar maanden wordt verwacht dat het immuunsysteem van gevaccineerden voor 100 % niet meer werkt. Op dit moment is er al oversterfte. Ook van voorheen gezonde en hele jonge mensen. Wijsheid, Pathfinder zijn is geen verdienste. Hier is alleen compassie op zijn plaats voor diegenen wiens hersenen niet bestand bleken tegen mindprogrammeren, subliminale boodschappen etc. etc. Haat, meedoen een nog meer verdeeldheid zaaien, cohesie nog verder verzwakken speelt precies in de kaart van de duistere elite. Het dereguleert maatschappijen. 25 millioen Afrikanen is het plan om te laten immigreren in Europa. Ongetwijfeld met hetzelfde doel. BLM idem. NWO is het slogan van alle politici en George Soros etc. etc. Vanguard, Black Rock en nog een paar de grote investeerders waar deze mensen zich achter verschuilen en die alle voedselindustrien en farmaceutische industrien en media in handen hebben. Bill Gates alle gezondheids media. De man staat op tegen Klimaatsverandering, maar het aantal huizen, vliegtuigen, autos etc. etc. wat de man bezit is giga en ongehoord.

  • Dat is 300 millioen Afrikanen, Gertrude, zie plan Kalergi.

   Ik heb slechts compassie voor al de buitengesloten zogenaamde “andersdenkenden”. Het zijn niet de andersdenkenden en covid kritiekers die verdeeldheid zaaien, de daders daarvan vind je aan de kant van de planners van deze nep pandemie en hun vele meeheulers.

   De planners kunnen van mij de boom in, blijvend, met een stukje touw. De grazers kunnen van mij slechts rekenen op een correcte behandeling als ze de niet gevaccineerden ook correct behandelen. Ik accepteer hun domme keuze voor een makkelijke weg uit de covid beperkingen maar ze moeten bij mij niet komen klagen als ze er ziek, zwak of misselijk van worden. Ik ga niet hun karretje duwen of hun kistje dragen, geen haar op mijn hoofd…

  • Google “Luc Montagnier” met nog een paar woorden die van toepassing zijn op je zoektocht. Er komt van alles naar boven waar uit je kan pikken.

 15. Het is toch tragisch allemaal. Ja het lukt ze uitstekend die tweedeling. Maar we moeten gewoon aan alles het hoofd kunnen bieden. Het enige wat mij de stuipen op het lijf jaagt is de concentratiekampen. En aangezien ik niet verwacht dat die leeg zullen blijven staan zal ik toch maatregelen moeten gaan treffen als het te dicht bij komt.
  Overigens bestaat de pagina van Wikipedia over Robert W. Mallone nog gewoon, maar dit terzijde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in