Het Bradley infanteriegevechtsvoertuig is precies het type voertuig dat de Oekraïners nodig hebben,” zei Mick Mulroy, voormalig onderminister van defensie en medewerker van ABC News. “Er zijn er veel beschikbaar, ze zijn relatief eenvoudig te leren effectief te bedienen.” Hoewel de Bradley niet dezelfde bescherming biedt als een tank, kan hij toch worden gebruikt om Russische tanks en gepantserde personeelsdragers uit te schakelen, aldus Mulroy. – Abcnews

Nee, echt, denken ze in het Pentagon nog steeds dat de Bradley met zijn 25-mm Bushmaster en twee verouderde BGM-71 TOW ATGM’s een kans maakt op het moderne slagveld tegen zoiets als de T-72B3(M), laat staan de T-90M? Dit zijn de tanks die nu het slagveld in Oekraïne domineren en dat is nog niet eens überhaupt het hele verhaal. Vrijwel alle Russische tanks vuren niet alleen zeer respectabele kanonnen af, maar ook een zeer vervelende ATGM (anti-tank guided missile) met een bereik van 5 km, genaamd Reflex, om nog maar te zwijgen van het feit dat de Russische tankmacht nu een zeer goed op WALL-E lijkend hulpje heeft dat bekend staat als BMPT Terminator Tank Support Vehicle. En dit monster overtreft niet alleen de Bradley met 2 25-mm kanonnen, maar draagt ook vier Ataka ATGM’s die niet alleen supersonisch zijn, maar ook een veel groter bereik hebben dan de TOW, schrijft Andrei.

Wel, je hoeft geen professionele tankofficier te zijn om te herkennen wat deze Bradleys te wachten staat. Maar ja, Bradley is dan ook een dekmantel voor het Pentagon, want het grotere onderwerp was natuurlijk een discussie over de levering van M1 Abrams tanks aan Oekraïne.

  De Russen hebben een zeeblokkade opgelegd - Onderwaterrobot heeft de Amerikaanse MQ-9 Reaper-drone op een diepte van 900 meter nabij Sevastopol gevonden

Zoals Washington Post uitlegde, zijn er enkele “kleine” technische problemen met Abrams tanks, omdat ze meer dan 55 ton wegen, enorme hoeveelheden brandstof verbruiken en gevoelig zijn voor… wel, hoe zeg je dat beleefd – kapotgaan. Uiteraard legden ze, zoals dat hoort bij de Amerikaanse media en het Pentagon, uit dat die tanks ook uiterst complex zijn en een zeer gespecialiseerde technische dienst vereisen. Met andere woorden, de Oekraïners staan op een lager ontwikkelingsniveau om zo’n geweldige uitrusting aan te kunnen 😉 Hé, ik citeer hier alleen maar, oké? Vertaald in normale mensentaal betekent het dat M1 Abrams niet ontworpen is om tegen een serieuze vijand te vechten en dat de VS liever het 100% gegarandeerd falen van Bradleys wijten aan het onjuiste gebruik ervan door het Kiev-regime, dan M1 Abrams in industriële hoeveelheden op het slagveld te zien branden, vooral met die vervelende Russische luchtmacht die in staat is om ze aan te vallen voorbij de zwakke luchtverdediging die ze hebben. Herinnert u zich dit nog?

Dit verdomde ding presteerde briljant in Syrië en heeft een waanzinnig bereik, vliegend op meer dan M=4+. Moderne Russische helikopters dragen deze prachtige wapens en ze zijn speciaal ontworpen om alle pantsers op het slagveld te doden. Dat is het moderne slagveld. De PR-campagne moet dus strak worden gevoerd in het Westen, want hoe kan men anders deze mythe in stand houden over magische Amerikaanse wapens die zonder uitzondering allemaal, inderdaad, “game changers” zijn geworden voor zover het hun reputatie betreft, dat wil zeggen een gruwelijk gebrek aan gevechtseffectiviteit en niet geschikt voor de echte oorlog.

  Slechte veronderstellingen, slechte resultaten

Weten ze dat in het Pentagon? Sommigen zeker wel. Verwacht niet dat deze kennis doorsijpelt naar het ministerie van Buitenlandse Zaken, want steeds meer empirisch bewijs toont aan dat deze mensen geen flauw benul hebben van de operationele en technologische aspecten van moderne oorlogsvoering en waarschijnlijk nog steeds wachten tot Maverick met zijn F-14 het Russische luchtruim binnenvliegt en al die vervelende Rooskies doodt, die besloten hebben de operationele en technologische zwakte van het Amerikaanse leger bloot te leggen, waarvoor ik jarenlang heb gewaarschuwd, waarbij ik er specifiek op heb gewezen dat het gevaar hier niet de Amerikaanse kracht maar de zwakte is.

Zoals de Britse media en menselijke riool The Sun klaagt:

Het oorlogsschip – bewapend met nieuwe Mach 9 hypersonische Zircon kernraketten – leidt een Russische marine task force in een krachtmeting met het Westen terwijl de oorlog in Oekraïne voortwoedt. Mad Vlad straalde toen hij “een belangrijke, zo niet gedenkwaardige gebeurtenis” aankondigde toen het schip aan zijn missie begon. “Deze keer is het schip uitgerust met het nieuwste hypersonische raketsysteem – ‘Zircon’ – dat geen analogieën kent,” zei hij. “Zoals ik al zei, heeft het in geen enkel land ter wereld een equivalent.”

De hoeveelheid copium [liegen jezelf liegen om met iets om te kunnen gaan, red.]
daar is krankzinnig, maar ik weet zeker dat hun “bronnen dicht bij het Kremlin” hen binnenkort zullen bevestigen dat Vladimir Poetin opnieuw van de trap is gevallen en zijn broek heeft bevuild, opnieuw. Geniet ondertussen van de copium BS van fanboys uit het VK.

  De eerste Duitse district blackout simulatie: 400 doden in 96 uur

Zelfs de titel van het bericht is BS – Gorshkovs inzet heeft niets te maken met Oekraïne. Het is voor het frituren van een veel grotere vis dan Oekraïne. Maar ach, wat weet ik ervan. Geniet van de minuut militaire porno.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Gonzalo Lira – Rusland zal een deel van Oekraïne annexeren, de Oekraïense deelstaat zal arm achterblijven, verwoest en vergetenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGetuigenissen uit de hele wereld over slimme meters
Volgend artikelFlashback: Covid sektelid duwt en dreigt met pepperspray op Costco-medewerkers omdat ze geen masker dragen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Maak er even 30 mm van, zijn Shipunov 2A42 kanonnen zijn meer voertuigen die daar gebruik van maken is voor westerse APC een grote uitdaging .

 2. Het is de goede kant van de haat van het westen jegens de Russen: zijvoelden zich gedwongen wapens te ontwikkelen.

  Dat zijn niet alleen de raketten, maar ook de wapensystemen zoals de Tos 2, thermische bommen,
  EMP, Poseidon, en niet te vergeten de handwapens.

  Nou moet je je wat afvragen: waarom was de AK47 zo’n succes? Wel betrouwbaarheid, niet te hoge vuursnelheid.
  De betrouwbaarheid werd bereikt door het systeem maar ook door de productie methode; stampen waar je stampen kan.

  Hoe? Wel de russen namen een gewoon sergeantje serieus; stelde hem middelen en productie voor testen ter beschikking.
  Dat was NOOIT in west europa gebeurd! Een idee van een lage rang serieus nemen???? Nooit!

  What goes around, comes around.
  Westen zette druk op Rusland, daaruit kwam wapenontwikkeling; en nu zijn de Russen superieur.
  Tanks, vliegtuigen, raketten, wapensystemen–overal superieur.

  Degenen die Rusland aanvalt is dood.

 3. Maar allez; zaken zijn zaken, en als je een klant hebt, die alles koopt en betaalt wat je aanbiedt, (EU) dan kan je dus wel lekker al je waardeloze rotzooi dumpen tegen top prijzen!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in