Gedurende deze zomer zijn er steeds weer meldingen van dierenmishandeling tegen wilde eenden in een stadspark in Fagersta geweest. Volgens het lokale Facebook-account “Fagersta nyheter” zijn dit kinderen en jongeren met een allochtone achtergrond uit moslimlanden die de dieren martelen, schrijft Nyatider.

Het hoofd Cultuur en Vrijetijdsbesteding van Fagersta ontkent niet dat het probleem vooral bij allochtone jongeren zit, ook al wil ze niet ronduit bevolkingsgroepen aanwijzen. In plaats daarvan gelooft ze in meer informatie aan het publiek over wat goed en fout is als het gaat om dierenethiek.

Extreme dierenmishandeling in “kwetsbaar gebied”: katten onthoofd, kittens opengesneden en ingewanden uitgetrokken

Keer op keer leest men over de steeds vaker voorkomende dierenmishandeling in Zweden, zowel tegen wilde dieren als tegen huisdieren en dieren op boerderijen. Het feit dat de dierenmishandeling toeneemt, lijkt misschien vreemd omdat er onder de Zweedse bevolking al lang een diepgeworteld beeld bestaat van een goede veehouderij en een ethische omgang met dieren in het algemeen. Zweden heeft ook al vroeg wetten voor dierenwelzijn ingevoerd en deze zijn nog steeds strenger dan in veel andere landen, een maatregel die brede steun geniet bij het grote publiek.

Precies een jaar geleden kwam er een verklaring die licht op het fenomeen werpt. Annica Sjöberg, de plaatselijke voorzitster van Dieren Vrienden in het Smålandse Nässjö, vertelde de online krant Nyheter Idag dat “er bepaalde gebieden zijn” waar dit gebeurt. Zij verduidelijkte dit:

Dit zijn helaas immigrantengebieden. Op een bepaalde manier hebben wij het in ons ruggenmerg en onze moraal dat je op die manier geen dieren schaadt. […] Er is dus enig verschil in de manier waarop in Zweden en in andere landen met dieren wordt omgegaan.

Die keer ging het om egels die geschopt waren.

Dierenmarteling door asielzoekers: het aantal gevallen van sadistische daden neemt toe

  Zweeds jongetje ging chips kopen - migrantenbendelid duwt mes tegen zijn rug
Vorig artikelZweeds hof van beroep: 100 grove kinderverkrachtingen geen reden tot uitzetting
Volgend artikelFacebook en Instagram verbieden Zwarte Piet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Het zijn en blijven ratten, volgende keer zijn het homo’s, christenen of anders denkende !!
  Wie zitten er toch achter al die dieren mishandelingen…..hoe meer moslim import des te meer dier kwellingen, mensen ontwaakt !!!!!

 2. Die satanaanbidders komen hier omdat de mens God niet wil en dan stuurt God de vijand op ze af en dat gaat al vanaf het begin der mensheid zo dus we doen het zelf uiteindelijk. Maar moet het niet zien zlefs als christen dat ze dieren wat aan doen want dan ga ik los op ze!!!!!!

 3. Hier nemen we de kinderen mee naar een pretpark, een kermis of een speeltuin.
  We leren ze sociaal en medelevend te zijn voor onze naasten.
  moslims leren hun kinderen dat alles wat niet aan allah gelooft minderwaardig is en daarom vernederd, gemarteld en vermoord mag worden.
  Ze volgen het voorbeeld van hun zichzelf benoemde profeet en is daardoor een volk van moordenaars.

 4. Gewoon dood trappen, want als ze ouder zijn wordt het nog erger. Of voer ze levend aan de leeuwen. Je kan ze ook tussen Chimpansees zetten. Kijken of ze elkaar herkennen. Zo niet worden ze aan stukken getrokken. Levert in ieder geval dan mooie natuurbeelden op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in