Het Coronavirus doodt zwarte mannen met een drievoud van het aantal blanke mannen in het Verenigd Koninkrijk en moslims zijn twee keer zo vaak het slachtoffer van de ziekte in vergelijking met niet-religieuze Britten, hebben de officiële gegevens geopenbaard.

De cijfers die vandaag werden vrijgegeven tonen aan dat het Covid-19 sterftecijfer onder zwarte mannen tussen 2 maart en 15 mei 255,7 per 100.000 was, het hoogste van alle etnische groepen, schrijft de MailOnline.

Voor blanke mannen waren er in dezelfde periode 87 sterfgevallen per 100.000 mensen, de laagste van alle etnische groepen, volgens het Bureau voor de Nationale Statistiek.

Zwarte vrouwen werden door het virus op bijna twee-en-een-half keer het percentage van blanke vrouwen op het hoogtepunt van de crisis in het Verenigd Koninkrijk gedood, zo blijkt uit de cijfers. Het sterftecijfer onder zwarte vrouwen was 119 per 100.000 mensen, vergeleken met 52 per 100.000 blanke vrouwen.

De bevinding is de laatste in een reeks onderzoeken waaruit blijkt dat zwarte, Aziatische en etnische minderheden (BAME, Black, Asian and minority ethnic) sneller door het virus worden gedood dan blanken.

Wetenschappers hebben moeite om precies te achterhalen waarom, maar ze geloven dat het komt doordat BAME-mensen in het Verenigd Koninkrijk aanzienlijk meer gezondheidsproblemen hebben, zoals diabetes en hoge bloeddruk.

Uit afzonderlijke gegevens die vandaag door de ONS (Office for National Statistics) zijn vrijgegeven, blijkt dat het risico om aan het virus te sterven twee keer zo hoog is bij moslim-Britten in vergelijking met niet-religieuze mensen.

Van maart tot medio mei waren er 198,9 doden per 100.000 mannen en 98,2 doden per 100.000 vrouwen, de hoogste van alle religieuze groepen.

Harvard vaccinexpert legt uit waarom COVID-vaccin NIET nodig is voor veel mensen, en "daagt" andere deskundigen uit om het tegendeel te bewijzen

Daarentegen hadden degenen met ‘geen religie’ het laagste sterftecijfer waarbij Covid-19 betrokken was, met 80,7 sterfgevallen per 100.000 mannen en 47,9 sterfgevallen per 100.000 vrouwen.

Volgens de ONS is deze bevinding een ander voorbeeld van hoe mensen met een BAME-achtergrond buitenproportioneel worden getroffen door het virus.

“Loof Allah” –  Populaire TV imam juicht over de massale dood van niet-moslims in de westerse wereld

Vorig artikelSystematische massa-verarming: Wat de “GREEN DEAL” van de EU werkelijk betekent
Volgend artikelAfrikaanse imam roept moslims in Europa op tot moord en roof
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

  1. Ik rouw om de fascistische linkse methode dat medische hulp weigert aan bejaarden, en zoals in Parijs-weigert bejaarden zelf naar ziekenhuis te brengen en zoals in Zweden bejaarden laat diagnosteren door een schoonmaker en dan laat verrekken, of zoals in England bejaarden gewoon opsluit in hun kamer en laat sterven zonder wat.

    Naaalser een asociale groep de pijp uit gaat; waarom treuren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in