Freepik

Een nieuwe en verontrustende analyse onthult dat het oversterftecijfer door hart- en vaatziekten in het Verenigd Koninkrijk de afgelopen jaren is gestegen.

Met behulp van officiële overheidsgegevens over sterfgevallen in Engeland en Wales tussen 2010 en 2022, ontdekten voormalig BlackRock portefeuillebeheerder Ed Dowd en zijn partners bij Phinance Technologies dat het oversterftecijfer door hart- en vaatziekten in 2020 met 13%, in 2021 met 30% en in 2022 met 44% was gestegen, wat “wijst op een verontrustend beeld van een nog grotere versnelling in de komende jaren van sterfgevallen en handicaps,” bericht ZeroHedge.

Bovendien ontdekten ze dat “het aantal sterfgevallen per jaar door hart- en vaatziekten van 2010 tot 2019 een dalende trend vertoonde, met een aanzienlijke neerwaartse tendens.

2019, met een significante neerwaartse helling,” tot 2020, toen de trend omkeerde. Ze ontdekten ook dat in 2022 de mannen de vrouwen begonnen in te halen op het gebied van hart- en vaatziekten.

Uit de analyse bleek ook dat het aantal handicaps de pan uit rijst.

Dowd en co. concluderen dat: “Als we kijken naar het sterftecijfer door hart- en vaatziekten, dan was de Z-score in 2020 ongeveer 3, wat aangeeft dat er vóór de start van de vaccinaties al een signaal was dat wees op een toename van het aantal sterfgevallen door hart- en vaatziekten. Die trend versnelde echter aanzienlijk in 2021 en 2022, waar we Z-scores van respectievelijk ongeveer 7,5 en 10,5 waarnemen. Dit zijn extreme gebeurtenissen die volgens ons grondig moeten worden onderzocht.”

  De perfecte controlegroep: De ongevaccineerde Amish verbrijzelen het Corona- en vaccin-narratief

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De gegevens liegen niet: mRNA-vaccins en correlatie met het sterftecijfer door alle oorzaken (Video Nederlands transcript)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe zon bepaalt het klimaat op aarde, niet kooldioxide
Volgend artikelRulands “Potemkin Leger”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Covid-19-vaccinwetenschappers winnen Nobelprijs

  De mRNA-technologie bood een methode om “een van de grootste bedreigingen voor de menselijke gezondheid in de moderne tijd” te bestrijden, aldus de commissie

  Twee wetenschappers hebben de Nobelprijs voor de geneeskunde gekregen voor hun baanbrekende onderzoek dat heeft geleid tot de ontwikkeling van mRNA-vaccins, die de verspreiding van Covid-19 hebben helpen tegengaan, zo werd maandag vroeg in Stockholm, Zweden aangekondigd.

  Dr. Katalin Kariko en Dr. Drew Weissman zullen de prijs delen bijna twintig jaar nadat ze in 2005 voor het eerst een artikel publiceerden waarin de potentiële voordelen van mRNA-technologie werden onderzocht. Hun onderzoek kreeg destijds weinig aandacht, maar het Nobelprijscomité prees de ‘baanbrekende bevindingen’ van de wetenschappers, die volgens hen ‘ons begrip van de interactie tussen mRNA en ons immuunsysteem fundamenteel hebben veranderd.’ >>>

  https://swentr.site/news/583893-nobel-prize-covid-vaccine-mrna/

  • Deze twee wetenschappers vertellen er echt niet bij dat het om een Militeren BIO – WAPEN gaat en deze gebruikt worden als vaccins voor de mensheid in te laten injecteren Zonder 100% bewijzen en zonder 100% onderbouwing en nooit zijn gekeurd (ja) door eigen slagers die het vlees keuren voor eigen gewin De mens zijn gewoonlijk te goed van geloof wat illegale criminelen WHO uitbraken IS ( WAT NEE is is JA, WAT Ja is is NEE )

 2. Binnenkort in NL?

  Vlees van dieren die zijn gevaccineerd met mRNA-vaccins kan binnenkort zijn weg vinden naar de Amerikaanse voedselvoorziening

  Een groeiende lijst van voedselbronnen, waaronder garnalen, varkensvlees en rundvlees, wordt het doelwit van mRNA-gentherapietechnologie, en de risico’s zijn volkomen onbekend.

  Garnalen zijn de nieuwste toevoeging aan een groeiende lijst van voedselbronnen die het doelwit zijn van mRNA-gentherapietechnologie. Een Israëlisch bedrijf dat mRNA-vaccins wil aanbieden aan de garnalenkwekerij heeft 8,25 miljoen dollar opgehaald van een groep durfkapitalisten om de diergezondheid bij mariene soorten te bevorderen en te verbeteren via zijn oraal toegediende RNA-deeltjesplatform. >>>

  https://www.theepochtimes.com/health/meat-from-animals-vaccinated-with-mrna-vaccines-may-soon-make-its-way-into-the-us-food-supply-5494918

 3. Nu weten we wat bedoeld werd met ‘om te doden … met de dood…’ (Openbaring 6:8) Het is wat we thans ‘gezondheidszorg’ noemen, maar dan met een negatieve connotatie voor het begrip ‘gezondheid’ – als iets dat slecht is voor moeder aarde en derhalve bestreden moet worden. De strijd tegen de mensheid met ‘de dood’, de moderne gezondheidszorg sinds ca 1900, geïntroduceerd door eugenetici als de Rockefellers, is met een paar tandjes versnelling omhoog gegaan, door de intro van mRNA en nano-technoligie in injecties.

 4. Het schapen volk geloofd altijd dat ze door de hond die richting moeten op gaan die naar de niet vermoedde afgrond leidt de tegen standige schapen die weigeren worden al meteen afgeslacht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in