Het aantal gedocumenteerde zogeheten doorbraakgevallen van Covid-19 is tot boven de 9.000 gestegen, volgens de Centers for Disease Control and Prevention.

Vanaf 16 april zijn 9.245 mensen positief getest op Covid-19 ten minste twee weken na het krijgen van hun laatste Covid-19 vaccin, meldt het gezondheidsagentschap. Ongeveer 9 procent, of 835, moest in het ziekenhuis worden opgenomen, en 132 zijn overleden.

Van de gehospitaliseerde patiënten werd van 241 gezegd dat ze asymptomatisch waren of een ziekte hadden die geen verband hield met Covid-19, en 20 van de sterfgevallen werden gemeld als asymptomatisch of geen verband houdend met de Covid-19 ziekte, bericht Theepochtimes.com.

De cijfers zijn afkomstig uit 46 Amerikaanse staten en regio’s. Het is niet duidelijk welke vier deelstaten de doorbraakgetallen niet hebben doorgegeven aan het agentschap, dat bekend staat als de CDC.

De aantallen zijn een onderschatting omdat het surveillancesysteem van de CDC passief is en berust op vrijwillige rapportage door de gezondheidsdiensten van de staten. Bovendien worden niet alle doorbraakgevallen geïdentificeerd omdat er niet genoeg wordt getest.

“Deze surveillancegegevens zijn een momentopname en helpen bij het identificeren van patronen en het zoeken naar signalen onder doorbraakgevallen van vaccins. Aangezien CDC en de volksgezondheidsdiensten van de staat zich meer gaan richten op het onderzoeken van doorbraakgevallen van vaccins die leiden tot ziekenhuisopname of overlijden, zullen deze gegevens regelmatig worden bijgewerkt en elke vrijdag worden gepubliceerd”, aldus het agentschap in een verklaring.

Een doorbraakgeval betekent dat een persoon Covid-19 krijgt ondanks het feit dat hij gevaccineerd is en er twee of meer weken zijn verstreken sinds zijn laatste dosis. Voor twee van de drie vaccins die in de Verenigde Staten mogen worden gebruikt, zijn twee doses nodig.

  SCHOKKENDE ONTHULLINGEN: Octrooi op biologisch bewapende drone ontdekt; giftige peptiden wetenschappelijk BEVESTIGD in het bloed en de uitwerpselen van covid-slachtoffers.

De CDC zegt dat vaccins nog steeds effectief zijn, en merkt op dat de doorbraakgevallen een klein aantal mensen vertegenwoordigen die zijn gevaccineerd.

Eveneens op vrijdag werd het aantal bijwerkingen dat aan het passieve Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) werd gemeld, bijgewerkt tot meer dan 133.000.

Het systeem, dat door de federale autoriteiten wordt aangemoedigd om meldingen in te dienen, bevat nu meldingen van 3.607 sterfgevallen na vaccinatie.

Artsen van het agentschap, samen met regelgevers van de Food and Drug Administration, bekijken elk overlijdensrapport.

“Een onderzoek van de beschikbare klinische informatie, waaronder overlijdensakten, autopsie en medische dossiers, heeft geen bewijs opgeleverd dat vaccinatie heeft bijgedragen aan de dood van patiënten”, aldus de CDC in een verklaring van 27 april.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

AstraZeneca bekent in “Rote-Hand-Brief” dat zijn vaccin auto-immuunziekten veroorzaakt

Vorig artikelBill Gates, China, 23andMe, en uw DNA
Volgend artikel3 feiten waarom de school in Miami gelijk kan hebben over shedding van gevaccineerden naar ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in