Menselijke laboratoriumratten: gezondheidsautoriteiten bevelen mix van Covidvaccins aan

1
© Anna Marchenkova (CC BY 4.0)

Als de oogdruppels opraken, dan nemen we toch gewoon de neusdruppels – zal het werken? Wat volkomen absurd klinkt, lijkt geen probleem te zijn in het voornemen om de totale bevolking te vaccineren tegen Covid-19. In Engeland bevelen de gezondheidsautoriteiten nu serieus aan om van het ene naar het andere vaccin over te stappen als er niet meer genoeg is.

Het Covidvaccin van Pfizer/Biontech wordt toegediend in twee gespreide enkelvoudige doses met een paar weken tussentijd. Als er in de tweede ronde geen vaccin meer is, is het idee om simpelweg over te stappen op het vaccin van concurrent AstraZeneca. Het feit dat dit twee totaal verschillende werkzame stoffen zijn, die elk een aparte goedkeuringsprocedure hebben moeten doorlopen, lijkt daarbij net zo weinig een rol te spelen als het welzijn van de patiënten. Hoofdzaak is dat iedereen gerevaccineerd wordt!

Geen testresultaten

Hoewel de werkzame stoffen van het mRNA-gen van beide fabrikanten zich richten op hetzelfde piekeiwit van de virusomhulling, is dit het enige wat ze met elkaar gemeen hebben. Hoe het combinatievaccin zal werken is volstrekt onduidelijk. Het spreekt voor zich dat dergelijke kruisproeven met beide vaccins in de supersnelle ontwikkelingsfase van de afgelopen zes maanden absoluut niet getest werden. Er is dus niets bekend over mogelijke neveneffecten. Maar dat lijkt de autoriteiten niet veel te storen. Deze vaccinatie doet steeds meer denken aan een globaal experiment op menselijke laboratoriumratten.

Uitgerekend bij risicopatiënten

Zoals de Franse media meldt, moet de “vaccinmix” indien nodig ook nog, uitgerekend van alle mensen, worden gebruikt bij kwetsbare risicopatiënten, en zowaar wanneer “het vaccin niet beschikbaar is of er geen gegevens zijn over welke vaccin in de eerste ronde is toegediend”. En mocht er iets misgaan, wanneer de beruchte neveneffecten optreden, dan geldt waarschijnlijk, vraag het aan je huisarts of aan de farmaceutische industrie.

Zwarte werd op heterdaad betrapt toen hij een schoolmeisje verkrachtte

  Tot 40 procent van de Britse zorgverleners wil geen Covid-19 vaccin krijgen
Vorig artikelZwitserse verpleegkundigen weigeren massaal Coronavaccinatie: “Wij zijn geen proefkonijnen”
Volgend artikelWe zijn in oorlog
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Alles gebeurt omdat het kan. De bevolking stelt zich op als een lappen pop. Er kan net zo goed een spoedampuatie wet komen om de klimaatopwaming tegen te gaan. Je mag zelf kiezen welk van je ledematen je geamputeerd wil hebben. Het maakt allemaal niks meer uit alles kan en mag dankzij de wereldwijde gehersenspoelde muilkorf virus/klimaatsekte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in