Videobeelden uit Londen tonen een oudere dame die door de politie wordt weggejaagd krachtens de Covid-lockdown restricties voor de zonde van het voederen van duiven.

Ja, echt waar.

De oude vrouw die stukjes brood naar de duiven wierp, was blijkbaar in een soort van overtreding, aangezien het betrekking heeft op bijeenkomsten van mensen, maar hoe precies, weet alleen God, schrijft Paul Watson.

“Serieus, hebben de duiven ook Covid?”, vraagt een toeschouwer.

 

Een andere videoclip toont ongeveer 24 politieagenten die op militaire wijze door Hyde Park marcheren alvorens te stoppen om identiteitsbewijzen van mensen te eisen.

De agenten eisen bewijs dat de individuen in hetzelfde huishouden leven, informatie die de meeste normale vormen van identificatie niet eens kunnen laten zien.

Inmiddels heeft premier Boris Johnson op maandag 04 januari weer een nationale lockdown aangekondigd.

De Britten zullen geconfronteerd worden met nog zwaardere beperkingen op hun bewegingsvrijheid, maar de grenzen zullen wijd open blijven.

Blackpool, VK, demonstreert de realiteit van de Grote Omvolking

Klokkenluider uit Berlijns verpleeghuis: verschrikkelijke sterfgevallen na vaccinatie

3 REACTIES

  1. Mijn broertje is hier al een keer aangehouden in zijn auto om te bewijzen dat de 2 kinderen die in zijn auto zetten wel echt zijn kinderen waren en niet uit een ander huishouden kwam.
    Omdat je niet met 3 vreemde in een auto mocht zitten.

  2. Álle lof voor deze buitengewoon dappere politieagenten, weliswaar in Engeland maar in NL is ‘t van ‘t zelfde laken een pak. En maar klagen over gebrek aan respect van de burgers ! Er staat trouwens een politiebusje in de nabijheid, volgeladen met dienders, om hard in te grijpen als deze oude dame om zich heen zou gaan meppen. Trieste vertoning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here