Twee mensen zijn gedood en 15 gewond geraakt nadat een automobilist zijn auto een menigte in Tier, Duitsland, inreed, meldt Faz.

Minstens twee mensen zijn op dinsdagmiddag omgekomen en 15 gewond geraakt in het Duitse Tier.

Een automobilist zou met een snelheid van 70 kilometer door het stadscentrum zijn gereden, onder andere op de populaire winkelstraat Simeonstrasse.

Volgens de politie is de bestuurder van de auto, een 51-jarige man, gearresteerd, maar de omstandigheden van het incident zijn nog onduidelijk.

Er wordt echter een grote inspanning geleverd op de plaats delict en mensen worden aangespoord om er zover mogelijk vandaan te blijven.

Naar verluidt is een van de doden een meisje.

Er zijn verschillende video’s op Twitter die onder andere de verwoesting laten zien en wanneer de chauffeur wordt gearresteerd.

Meestal is er een kerstmarkt waar het incident plaatsvond, maar deze is afgelast vanwege de Coronapandemie, schrijft de BBC.

Migrant ramt met BMW meerdere Duitsers dood

  Duitsland wordt mogelijk gedwongen alle industrieën te sluiten - Duitse minister overtuigd dat dit offers zijn die de Duitsers bereid zijn te brengen om Rusland te straffen voor zijn invasie in Oekraïne
Vorig artikelGlobalistenplan: mensen moeten “onkruid eten”
Volgend artikelTwitter verbant account expert na het geven van een overtuigende getuigenis in Arizona over wiskundige fraude
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. 4 doden en 15 gewonden.

  Dronkenschgap? Onzin;wordt gebruikt als excuus. Ik reed vroeger met motor naar huis straal bezopen. Deed er twee keer zo lang over, maar wist echies wat ik deed.

  Cutuur, accute psychose, werkt niet meer?
  Waarom geen ethniciteit, religie, naam nationaliteit genoemd?

  Dus zeker moslim en vluchteling….

  • Niet iets om trots op zijn, maar ik werd ’s ochtends wel eens wakker met de vraag, waar is mijn brommertje eigenlijk gebleven, terwijl ik in mijn bed lag.
   Maar die bleek altijd weer keurig in mijn schuur te staan op slot zonder schade.
   Zo bezopen dat ik niet eens meer wist hoe ik thuis gekomen was met mijn brommertje.
   Maar nooit een ongeluk gehad onderweg of een aanrijding.
   Maar echt verstandig was het natuurlijk niet.

 2. Waar winkelen in Trier?
  De vier belangrijke winkelstraten zijn Simeonstrasse, Brotstrasse, Fleischstrasse en Nagelstrasse

  Het hier boven genoemde Tier bestaat niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in