Het debat over de verplichte vaccinatie in Duitsland neemt niet af, mede dankzij de sektarische propagandashow van SPD-minister van Volksgezondheid Karl Lauterbach. Hoewel de algemene vaccinatieplicht nog niet is vastgesteld, beraamt de linkse stoplichtcoalitie nu al de sanctiemechanismen voor “weigeraars” – en die hebben het helemaal in zich, waardoor sommige wetgeving uit dictaturen in het Verre Oosten in de schaduw komt te staan. Hier ziet u het ontwerp “heet van de pers” van de Bundestag, schrijft Unser-mitteleuropa.com.

Meervoudige boetes tot 25.000 euro of tot 5 jaar gevangenisstraf

Onder de sanctiemogelijkheden wordt vermeld dat men boetes tot maximaal 25.000 euro (!) moet betalen als de verordening overtreden wordt, en dat meerdere malen als er niet gevaccineerd wordt.

Wie de boetes niet kan betalen of “opzettelijk de verplichting tot inenten overtreedt”, kan gestraft worden met maximaal vijf jaar gevangenisstraf (!): Wie de boetes niet kan betalen of “opzettelijk de verplichting tot inenten overtreedt”, kan gestraft worden met maximaal vijf jaar gevangenisstraf (!):

[…] Een ieder die een […] opzettelijke handeling pleegt en daardoor een […] met name genoemde ziekte, een […] met name genoemde ziekteverwekker […] verspreidt, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste vijf jaar of met een geldboete.” […]

Gedwongen vaccinatie moet mogelijk gemaakt worden!

Bovendien moet ook toekomstige verplichte vaccinatie mogelijk worden gemaakt “onder hoge hindernissen”:

“Indien de vaststelling van een dwangsom niet leidt tot het verrichten van de handeling door de verplichtgestelde, zou deze volgens het administratief handhavingsrecht in beginsel ook door rechtstreekse dwang (§ 12 VwVG) kunnen worden afgedwongen. Rechtstreekse dwang is de inwerking op personen of zaken door lichamelijk geweld, hulpmiddelen of wapens. Indien aan de verplichtgestelde geen dwangsom kan worden opgelegd, is onder nadere voorwaarden ook vervangende hechtenis mogelijk (artikel 16 VwVG).”


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wie heeft volgens internationaal onderzoek de zwaarste coronadictatuur ter wereld? 1e plaats: Duitsland, 2e plaats: China, 3e plaats: Oostenrijk – Vrijste landen: Togo, Zweden, Bahama’sVolg Frontnieuws op Telegram

  Het domste, meest oneerlijke argument voor Covid-prikken tot nu toe
Vorig artikelPropaganda verandert de oorlog niet – Oekraïne verliest nog steeds
Volgend artikelWetenschappers ontwikkelen momenteel omstreden “besmettelijke vaccins” die zich kunnen verspreiden van gevaccineerden naar ongevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Tja hoeveel inwoners heeft Dietsland? 87 miljoen of zo? Als 40% de dode spuit weigert en 5 jaar de bak in moet is er toch een huisvestingsproblemen lijkt mij.

 2. Mensen houden van dood en verderf, en linksisme. Nu heb je je paradijs. Dat krijg je als je de Joodse gangsters hun gang laat gaan.

  • Nazisme begon in de USA. Spion Skorzeny op zijn doodsbed interessant. De Nationalistische Partij noemde zichzelf helemaal niet zo. Het werd een soort naam overgenomen van hoe de tegenpartij genoemd werd. Net zoals homos Flikkers tot geuzennaam torpedeerde. Of werd dat ook georkestreerd om een spookterm te mindprogrammeren die velen op de achterste benen doet staan. Net als Fascisme. De Fascia in de USA op vele vid beelden achter president Obama en waarschijnlijk als symbool veelvuldig terug te vinden op en in andere symbolen. Dagblad Trouw publiceerde een artikel hoe de meeste Joden afstammen van bekeerde Joden. In een ver verleden gedwongen, in Duitsland de Rijnvallei geisoleerd? Het programmeren van mensen niet zo moeilijk. Door bekering rechtstreeks afstammend van Abraham. Maar waarom is echte joodse afstamming dan alleen via de moeder. Worden ook al die Joden belazerd. En worden zij langzamerhand wakker. Kissinger zei het ooit. Geen fan van de staat Israel. Wie is de werkelijke groep die dit alles orkestreerd. En waarom. Onze geschiedenis vervalst, op welke geschiedenis baseren zij zich?

 3. Een journalist op de Ukrainse tv zei het letterlijk. Meer dan een millioen nutteloze mensen in Donbass die geextermineerd moesten worden. Veel uitspraken die gedaan worden door de recente geschiedenis heen komen rechtstreeks uit de protocols.

 4. Binnenkort zie ik veel westerse politieke vluchtelingen asiel zoeken in de oosterse wereld, als dit hier zo verder gaat zie ik het niet als onmogelijk dat ikzelf daartoe ga behoren .
  Stemmen met de voeten zit er aan te komen …..

 5. Altijd nee zeggen. Zeg je ja, dan is het vrijwillig.
  Dus dan maar 5 jaar pakken en waarschijnlijk hebben ze je van het najaar hard nodig. Gezien de afschuwelijke cijfers uit Israël, Groot-Brittannië, Canada..

  • Waarschijnlijk kom je er of helemaal niet meer uit na 5 jaar.. of je bent vastgehouden en gedwongen ingespoten. Als je opgepakt wordt door spuitjes te weigen gaat het vast FOUT met je aflopen. Gewoon proberen te zorgen dat je uit handen van die ratten blijft. vluchten en onderduiken zal de enige optie nog zijn… maar ga niet wachten tot ze je komen halen!

 6. kogel in hun kop voor deze heren die dit willen verplichten of nog maar aan denken zoals nu zijn ze totaal verkeerd hun mislukte vaccin is geen vaccin maar een dodelijk gif en als er mensen zijn die dit iedereen willen inspuiten moet men deze massamoordenaars snel afmaken.

 7. Iemand al nagedacht over dat, ALS de Great Reset plannen doorgaan, en binnenkort (dit jaar dus) iedereen aan de digipas zou moeten wat dat voor consequenties zou hebben? Was toch zo: geen vaccinatie, dan geen geld of andere “voorrechten” als zorgverzekering e.d.? Waar halen ze dan die boetes vandaan? Uit een failliete boedel? En dat terwijl ook het hele geldsysteem op z’n gat ligt? Het is niet voor niets dat uitkeringen en pensioenen
  Dan maar naar de gevangenis? Kost alleen maar geld want mensen moeten toch eten, tenminste dat dacht ik wel. Wordt het dan dwangmatig vaccineren met de mogelijke waarschijnlijkheid dat men op korte of langere termijn het loodje zal leggen?
  Ook dat is niet zeker, want op de achtergrond zijn veel mensen bezig te onderzoeken hoe de spike en grafeen uit het lichaam te halen en de immuunsystemen te verbeteren.
  Hoop doet leven!

  Overigens merk ik dat er bij sommige mensen die commentaren geven veel achtergrond kennis aanwezig is. Dank dat jullie dat willen delen, ik leer er regelmatig van.
  Een fijne dag voor iedereen. Beetje genieten is aanbevolen!

 8. @ Klien: sorry, zin niet afgemaakt:
  “Het is niet voor niets dat uitkeringen en pensioenen gerelateerd worden aan de digipas”.

  • Ze weten dat het hele kaartenhuis aan het instorten is.. vandaar dat ze er nu HAAST mee maken om alles door te drukken. Dit jaar gaat er veel ellende komen.

 9. WANNEER GAAT U EENS EINDELIJK DE MEDISCHE WERELD SPREKEN ???

  De artsen weten heel goed dat deze spuiten moordwapens zijn !!

  Ze zien al maanden elke dag de vreselijke vaccinatieschade, de doden, de mensen die voor altijd invalide gemaakt zijn.

  Aan alle artsen die dit lezen : Spreek !! Stop met zwijgen !! U weet heel goed wat er aan de hand is…!!

 10. Euhmm ….even een domme vraag …, ” Als ik er voor zou kiezen om dan 5 jaar de bak in te gaan ipv die spuit , is mijn verplichting daarna dan opgeheven ??? “

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in