© Mat Napo op Unsplash

Hij is niet de enige die dit meemaakt. Al zijn andere collega’s zien het ook. Elk van hen. De enige mogelijke verklaring: de COVID-vaccins doden grote aantallen voorheen gezonde mensen, schrijft Steve Kirsch.

Samenvatting

Vijftien balsemers zien allemaal een vreemde, dodelijke stolling bij mensen die in 2021 voor het eerst opdook. Tot 65% van de gevallen wordt getroffen. Net als de DMED-gegevens wordt dit bewijs volledig genegeerd door de mainstream media en de medische gemeenschap, alsmede door de CDC en andere HHS-agentschappen. De enige verklaring die past bij de feiten is dat vaccins in groten getale dodelijk zijn voor mensen en onmiddellijk moeten worden stopgezet.

Ontmoet Richard Hirschman, een balsemer in Alabama met meer dan 20 jaar ervaring

Richard Hirschman is een begrafenisondernemer die zeer vreemde stolsels ontdekte in dode lichamen nadat de vaccins waren geïntroduceerd. Hij werd geïnterviewd door Jane Ruby op de Stew Peters Show. Met bijna 800.000 views op Rumble alleen al, is zijn interview een van de meest populaire afleveringen in de geschiedenis van de Stew Peters Show.

Ik werd oorspronkelijk aan Richard voorgesteld via een van mijn contacten. Richard is al meer dan 20 jaar bezig met het balsemen van mensen. Hij woont in Alabama.

Hier is mijn 53 minuten durende interview waarin we ingaan op de diepgaande implicaties van wat Richard heeft ontdekt: dat vaccins waarschijnlijk verantwoordelijk zijn voor ongeveer 65% van de gevallen die hij vandaag de dag ziet. Er is gewoon geen andere mogelijke verklaring die past bij het bewijsmateriaal.

Als u vóór deze video dacht dat de COVID-vaccins veilig en effectief waren en u hebt nog steeds een functionerend brein, dan ben ik er vrij zeker van dat deze video u van gedachten zal doen veranderen, want er is maar één mogelijke conclusie: de COVID-vaccins doden massaal mensen en niemand doet daar onderzoek naar.

Hier zijn enkele van de belangrijkste dingen die ik van Richard heb geleerd:

 1. Hij merkte de vreemde stolsels voor het eerst op in mei of juni 2021. Hij had nog nooit van zijn leven zoiets gezien. Hij geeft echter toe dat ze al veel eerder hadden kunnen verschijnen en dat hij ze gewoon niet heeft opgemerkt omdat hij het erg druk had.
 2. Hij is niet op de hoogte van gevallen waarin de vreemde stolsels zich voordeden bij ongevaccineerden (met uitzondering van één ongevaccineerde die een transfusie kreeg).
 3. Hij begon eind 2021 formeel het aantal patiënten met de vreemde stolsels te registreren.
 4. Hij zegt dat momenteel meer dan 50% van de lichamen die hij heeft gebalsemd de vreemde stolsels hebben, die hij duidelijk in verband brengt met de vaccins/boosters. Dat is de primeur. De CDC zegt dat het aantal sterfgevallen door vaccinaties 0% is, en deze balsemer, die geen belangenconflict heeft, zegt dat het 50% is. Ze kunnen niet allebei de waarheid vertellen. Een van hen liegt.
 5. In januari 2022 hadden 37 van de 57 (65% van alle gevallen) deze verdachte stolsels. Dit is enorm.
 6. Het volume van de balseming varieert van dag tot dag. Soms is het er maar één per dag, op andere dagen kunnen het er wel 6 of 7 zijn. Hij schat dat hij gemiddeld 2 lichamen per dag balsemt, wat neerkomt op meer dan 600 lichamen per jaar. Dus hoewel het geen enorme aantallen zijn, zijn ze groot genoeg om niet te verwachten dat het effect dat ze zien alleen te wijten is aan kleine aantallen.
 7. Hij besteedt zijn diensten uit aan verschillende begrafenisondernemingen. In 2020 zou hij veel COVID-sterfgevallen zien omdat andere balsemers die gevallen niet wilden aanraken. Richard is COVID hersteld dus hij had geen probleem met die gevallen. Nu is die angst echter sterk afgenomen, dus nu ziet hij meer een representatieve steekproef (d.w.z. onbevooroordeeld) van mensen die overlijden. Dus zijn “meer dan 50% van de sterfgevallen” cijfer is slechts lichtelijk overdreven van een balsemer die een “ongefilterde” groep mensen ziet.
 8. Jongere mensen worden meestal gecremeerd, dus hij zal deze gevallen niet zien.
 9. Zijn collega’s (hij heeft met 15 van hen gesproken) zien hetzelfde als hij, maar spreken zich er niet publiekelijk over uit. Ik zie dit ook op andere gebieden, zoals schoolambtenaren die bang zijn om hoge percentages myocarditis op hun scholen bekend te maken. Nikki Daniels, hoofd van de school van de Monte Vista Christian School, spreekt zich bijvoorbeeld niet uit over de vier gevallen van myocarditis op hun kleine privé-school (wat zich vertaalt in een percentage van myocarditis dat ik schat op meer dan 1 op 100).
 10. De reguliere media, de reguliere geneeskunde en de HHS autoriteiten negeren Hirschman en anderen zoals John Looney. Alleen alternatieve media hebben contact met hem gezocht om een artikel te schrijven.
 11. PolitiFact heeft hem benaderd om hem in diskrediet te brengen, maar heeft uiteindelijk geen artikel geschreven, vermoedelijk omdat zij niets vonden om hem mee aan te vallen.
 12. Er is geen andere verklaring voor dit dat we kunnen vinden. Het moet een nieuw type injecteerbaar product zijn, voor het eerst gebruikt in 2021, dat bloedklonters veroorzaakt en bij meer dan 50% van de bevolking wordt ingespoten. Er is slechts één serum dat hiervoor in aanmerking komt: de COVID-vaccins.
 13. Geen van zijn balsemersvrienden die de gegevens hebben gezien, is van plan nog COVID-vaccins te krijgen.
 14. Richard is niet de enige. Zie deze compilatie: Mensen die het kunnen weten.
 15. Zoals Dr. Mike Yeadon in de commentaren hieronder opmerkt, is het al dan niet sterven waarschijnlijk een combinatie van hoe goed je het mRNA “opneemt” en “repliceert”, hoe gevaarlijk de partij is, en andere factoren.
  Schokkende video: Dr. Zelenko waarschuwt dat als hij sterft, het een moordaanslag op de waarheid is

Kan het veroorzaakt zijn door 5G?

Een paar mensen speculeerden dat het veroorzaakt werd door de 5G uitrol in Alabama. Nee, dat is het absoluut niet. Er is niets veranderd in het gebied rond Hirschman. We hebben het gecontroleerd.

Kunnen deze klonters worden veroorzaakt door COVID?

De factcheckers van Politifact, Naseem Ferdowsi, hebben geen enkele medische ervaring. Ze stuurde een bericht op 4 februari 2022 dat hen door een balsemer in Phoenix Arizona was verteld dat “donkere stolsels zijn gevonden bij COVID-slachtoffers lang voordat er vaccinaties beschikbaar waren.”

Er zijn verschillende problemen met de hypothese:

 1. De stolsels zijn wit vezelig materiaal (de factcheckers hebben duidelijk nooit de video bekeken die ze aan het factchecken waren).
 2. Het aantal COVID-sterfgevallen in Houston County waar Richard werkt is minuscuul.  Bijvoorbeeld, in januari was het aantal COVID-sterfgevallen 9, maar Richard had er 37 met deze stolsels.
 3. De percentages kloppen niet. Slechts een klein deel van alle sterfgevallen in januari zijn het gevolg van COVID. Als 65% van de sterfgevallen in Houston County in januari 2022 veroorzaakt werden door COVID, zou dat voorpaginanieuws zijn.
 4. Omicron is in januari in het hele land de dominante COVID-variant geworden. Omicron doodt geen mensen. Mensen sterven met Omicron, niet door Omicron. Daarom, als het COVID-gerelateerd was, zouden de klonters weg zijn, niet op een all-time high.

Maar we weten allemaal wat er gaat gebeuren, nietwaar? Ik denk dat we binnenkort een PolitiFact artikel zullen zien dat deze stolsels veroorzaakt worden door COVID.

Wat de wiskunde laat zien

De gegevens van Hirschman zijn explosief omdat zij een relatieve verhouding van getroffen mensen vaststellen, die we vervolgens kunnen gebruiken om een absoluut sterftecijfer vast te stellen.

  Amerikaanse ziekenhuizen smeken ontslagen ongevaccineerde verpleegkundigen om terug te komen en weer aan het werk te gaan te midden van personeelstekorten

Laten we dus aannemen dat het werkelijke aantal sterfgevallen als gevolg van vaccinaties 40% van alle sterfgevallen bedraagt, wat minder is dan de 65% die Hirschman vindt.

Volgens de CDC sterven er ongeveer 65.000 mensen per week. Dus dat zouden 26.000 mensen per week zijn die sterven door het vaccin. Hij noteert deze sterfgevallen sinds mei (ze kunnen ook eerder zijn voorgevallen), dus laten we het zekere voor het onzekere nemen en aannemen dat ze alleen in de laatste 6 maanden zijn voorgevallen.

26 weken * 26.000 doden/week = 676.000 vaccingerelateerde sterfgevallen.

Dat zijn veel doden. Dus je kunt zien waarom deze observatie explosief is.

Zelfs als hij er 1000-maal naast zit, is dit vaccin nog steeds te onveilig om bij mensen te worden gebruikt

Maar laten we zeggen dat Hirschman het 1.000 keer mis heeft en er maar 676 doden zijn. Dat maakt deze vaccins drie keer zo dodelijk als het pokkenvaccin (dat 1 op de miljoen mensen doodt), en pokken wordt als te onveilig beschouwd om te gebruiken.

Dus zelfs onder de meest belachelijke veronderstellingen is er geen andere manier om deze gegevens te interpreteren dan te concluderen dat de vaccins onveilig zijn en moeten worden afgeschaft.

Niemand in de media, de academische wereld of HHS is geïnteresseerd om met Hirschman te praten

Met een sterftecijfer van 65%, zou je denken dat de CDC hier actief onderzoek naar zou doen om de gegevens te verzamelen.

Je zou ook denken dat na zijn 26 januari video, Hirschman zou worden benaderd door de CDC, FDA, NIH, NY Times, CNN, Washington Post, en ga zo maar door, zou je niet?

  Vergeet het nooit: Twee jaar lang sloten tirannen ons op, gaven ons onder dwang medicijnen, en vernietigden onze bestaansmiddelen

Nope.

Alleen de Stew Peters Show (Jane Ruby), de Epoch Times, PolitiFact, en Steve Kirsch’s Nieuwsbrief.

Niemand uit de reguliere academische wereld heeft hem benaderd voor weefselmonsters om te analyseren of om zijn resultaten op te schrijven in een document dat kon worden ingediend bij een medisch tijdschrift, zodat het kon worden gedocumenteerd.

Wat kan ik zeggen? Ze willen het gewoon niet weten.

In januari 2022 had 65% van zijn balseminggevallen dit “probleem”, maar niemand wil er naar kijken. Niemand!

Dat verbaast me niets. Ze willen de waarheid over deze “vaccins” niet weten. Ze willen Amerika allemaal maar één kant van het verhaal vertellen en censureren elk bewijs dat tegen dat verhaal ingaat.

Commentaar van Dr. Mike Yeadon betreffende het werkingsmechanisme

Bij de beoordeling van causaliteit, is een van de belangrijkste criteria een plausibel werkingsmechanisme. Hier is het commentaar van Dr. Mike Yeadon.

Steve, ik wou dat ik geschokt was, maar iedereen zoals ons die begrijpt dat deze op genen gebaseerde middelen ons lichaam aanzetten tot de aanmaak van virus spike-eiwit in ongecontroleerde hoeveelheden & op ongecontroleerde anatomische plaatsen verwachtte dat spike-eiwit zou doen wat het in hoeveelheid doet: bloed doen stollen.

Ik heb de resultaten ontvangen van een informele enquête die namens een financieel adviseur is gehouden onder zijn cliënten. Er werd onder meer gevraagd of cliënten of hun familieleden iemand kennen die ernstig ziek is geworden of is overleden na een vaccinatie, en ongeveer 2/3 van de respondenten zegt dat dit het geval is. De resultaten werden naar mij gestuurd om te benadrukken hoe alledaags deze verwondingen en sterfgevallen zijn.

Ik weet persoonlijk van vier sterfgevallen en twee keer zoveel ernstige, nog niet fatale ziektes na c19 “vaccinaties”.

Ik weet indirect van twee waarvan gezegd werd dat ze overleden zijn aan covid19. De ene was in de 80 en zwak en de andere, in de 60, leefde met een terminale kankerdiagnose.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Injectie ingrediëntenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPoetin persconferentie maakt nucleaire oorlog duidelijk: Als Oekraïne toetreedt tot NAVO of iemand probeert de Krim met geweld in te nemen
Volgend artikelImplanteerbare nano-hydrogel biosensor als mogelijk bestanddeel van toekomstige vaccins?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Wat een ongelofelijke smeerlapperij is er gaande.
  En iedereen durft nog weg te kijken ook.
  Zodra het grote volk het doorheeft is het gelukkig gebeurt met dit regime.
  Wordt toch alsjeblieft wakker mensen!!

 2. Covid-19 is geen ziekte.
  Het is een project gestart in 2015 en staat voor Certificate Of Vaccination ID.
  Dit project is gekoppeld aan een project van Bill Gates genaamd ID 2020.
  Het houdt in dat je lichaam je paspoort wordt.
  That is the plan.

  In de eerste plaats zijn virussen geen levende organismen of levende microben zoals bacterieen. Ze hebben geen ademhalingssysteem en ook geen kern of voedselverterend systeem. Virussen zijn niet levend en daarom ook niet besmettelijk.

  https://www.niburu.co/lezersbrieven/15326-waarom-het-coronavirus-niet-besmettelijk-is

 3. Dat stellen is zinloos.

  Laat hem contact nemen met een patholoog-anatoom ; doosoorzaak vaststellen; en ernaast: medische voorgeschiedenis.

  Eerst DAN kan je wat zeggen.
  Duurt wat langer, maar staat zo sterk als een kasteel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in