Na een vijf uur durende ontmoeting met de Franse president Macron over de militaire situatie in Oekraïne, hielden zowel Macron als de Russische president Vladimir Poetin een persconferentie. Tijdens die bijeenkomst werd Poetin gevraagd hoe Rusland zou kunnen omgaan met de superieure conventionele strijdkrachten van de NAVO. Poetin antwoordde:

“Ja, de conventionele strijdkrachten van de NAVO zijn groter dan die van Rusland. Maar Rusland is de top NUCLEAR macht. Als Oekraïne zich bij de NAVO aansluit of iemand probeert de Krim met geweld in te nemen, zal de NAVO worden meegesleept in een oorlog die niemand zal winnen.”

De meeste rationele mensen zijn het erover eens dat een nucleaire oorlog “niet kan worden gewonnen en nooit mag worden uitgevochten.” Toch zei president Poetin expliciet dat de NAVO zou worden meegesleept in een oorlog die “niemand zal winnen”. Dat betekent nucleair. Een andere interpretatie is niet mogelijk, schrijft Halturnerradioshow.com.

Een andere vertaling zegt het als volgt: “Als Oekraïne toetreedt tot de NAVO en probeert de Krim met geweld terug te nemen, dan zullen de NAVO-lidstaten worden meegesleept in een oorlog met Rusland! En er zullen geen overwinnaars zijn.”

Rusland zal een poging van Oekraïne om de Krim militair terug te nemen niet toestaan, zei de Russische president Vladimir Poetin.

“Waarom is de mogelijke toelating van Oekraïne (tot de NAVO – red.) zo gevaarlijk? Er is een probleem: Europese landen, waaronder Frankrijk, geloven dat de Krim, laten we zeggen, Oekraïne is, terwijl wij geloven dat het deel uitmaakt van de Russische Federatie. En als er pogingen worden ondernomen om deze situatie militair te veranderen, en in de doctrinaire documenten van Oekraïne staat dat:

  Wagner-strijders zullen blijven vechten in Bakhmut: Prigozjin zegt dat hij munitie zal ontvangen

a) Rusland de vijand is,
b) de teruggave van de Krim met militaire middelen mogelijk is.

Stel dat Oekraïne lid is van de NAVO, het vijfde artikel is niet ingetrokken, integendeel, de heer Biden heeft onlangs gezegd dat het vijfde artikel absoluut noodzakelijk is en gehandhaafd zal worden. Er zal dus een militaire confrontatie komen tussen Rusland en de NAVO… moeten we oorlog voeren met de NAVO?” – zei Poetin op een nieuwsconferentie na gesprekken met de Franse president Emmanuel Macron.

De Russische president voegde eraan toe dat er een tweede deel is aan de vraag: “Willen jullie oorlog met Rusland?”

De wereld weet nu dus wat er echt op het spel staat bij de problemen in Oekraïne: een kernoorlog. Het kwam rechtstreeks uit de mond van de Russische president. Hier is het, op video:


Copyright © vertaling 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Russisch parlementslid zegt atoombom op VS te gooien om te bewijzen dat Rusland serieus is over NAVOVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBelangrijk: Als je je laat vaccineren, verlies je je natuurlijke immuniteit
Volgend artikelMeer dan de helft van de sterfgevallen bij deze begrafenisondernemer zijn waarschijnlijk veroorzaakt door de COVID-vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. Vladimir Putin praat geen poep, en maakt daar zeker geen grappen over. (nucleaire oorlog)
  Maar dan is de QR code wel van de baan!!

 2. Duidelijk. Komt dat ook weer uit. Maar geef Putin ongelijk. De mensen gaan toch al naar de verdommenis met die techno waanzin. Wat maakt dit nog uit. ?

 3. President Vladimir Poetin !! De wereld kan maar beter goed luisteren , en hem met respect te woord staan!
  Met een oorlog schiet niemand op !!
  Anders alle Presidenten die het niet met hem eens zijn ,naar de woestijn , en het daar uit vechten met blote handen !

  • Volledig eens!

   Poetin heeft gelijk, de NAVO tart al jarenlang, is al jaren op een confrontatie uit.. Het is verdorie geen spelletje “Wie kan het verst plassen” net zo min dat oorlog een PlayStation activiteit is met 9 levens..

   • In een referendum is jaren geleden dat de Oekraïne niet toegelaten moet worden tot de Navo!! Maar er wordt gewoonweg niet geluisterd naar de burgers!!!

 4. Poetin spreekt de juiste taal tegen die compleet over the top arrogante NAVO bazen. Zet ze op z’n plaats.
  Als ze toch doordrukken is het eigen schuld dikke bult. Wij hebben het toegelaten als volk. Maar ze zijn laf, zover gaat het niet komen waarschijnlijk.

 5. Reactie verwijderd.
  FRONTNIEUWS is tegen geweld. FRONTNIEUWS streeft naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

  • !00%. De khazaarse maffia/zionisten zijn de enige echte axis of evil. Ze runnen de VS. De puinhoop die ze er daar nu van maken, de openlijke oorlog tegen de blanken, hebben wij binnen een paar jaar hier ook. Zoals ze daar de zwarten gebruiken (omdat ze daar meer zwarten hebben) om de blanken te terroriseren, gebruiken ze in Nederland (en in de rest van Europa) de door hen geïmporteerde islamieten: op de van oorsprong gereformeerde VU, struikel je over de Fatima’s en Mohammed’s die oa rechten studeren zodat ze onze eigen wetten tegen ons, de blanke oorspronkelijke Nederlanders, kunnen inzetten, net als dat door links (lees: joods) aangestuurde zwarte tuig nu doet in de VS.
   De CEO van de voorheen 100% christelijke VU in Amsterdam is nu een JODIN. Dat is een schande en krankzinnig. Probeer als blanke christelijke vrouw maar eens CEO te worden van een joodse universiteit in Jerusalem. ??? Als wij authentieke Nederlanders, Duitsers, Fransen, Italianen, Spanjaarden, Scandinaviers, Amerikanen, Australiers en Canadezen de zionisten of onder welke naam ze dan ook opereren niet NU een halt toeroepen, moorden ze ons, de blanken, de oorspronkelijke ethno-europeanen uit. Ze zijn er druk mee bezig. Al meer dan 100 jaar.
   Natuurlijk zijn de zionisten vóór een oorlog van VS/Navo tegen Rusland: dat wordt dan de zoveelste en misschien wel de laatste oorlog die blanke mannen tegen elkaar voeren, waarbij enorme aantallen blanken zullen sterven en de joden handenwrijvend aan beide zijden fortuinen verdienen en weer een stuk dichter bij hun gewenste wereld-hegemonie komen. Bergen dode blanken, daar dromen ze van. Wij blanken vormen nog maar 9% van de wereldbevolking, maar de joden willen dat wij onze prachtige blanke landen aan de miljarden zwarten en bruinen geven en verdwijnen.
   Dat gaan we dus anders doen.

 6. Wat klopt er niet in het verhaal? Dat de NAVO superieur is aan Rusland op conversationele wapens. De NAVO denkt nog werkelijk dat zij onaantastbaar is. Rusland kan binnen een paar uur heel de EU in een rokende puinhoop veranderen, voordat de NAVO maar 1 schot heeft gelost. Maar ja de arrogantie is ten top bij de NAVO. Die zijn niet gewend om een toontje lager te zingen en te buigen voor Rusland.

 7. Hmmm. Ja, de VS mag wel eens op wat lood gaan bijten eindelijk. En de pijlen van Mamma Roeska staan daar al op gericht. Maar waar denk je dat Rusland in het midden van de nacht, in het strikste geheim, op gaat schieten…? Zeg eens, waar is de zgn NWO zich aan het ontwikkelen? Yes. In het heelal, rond (boven) de (platte) aarde, mbv die walgelijke satellieten. Dus de fluisteraars van Poetin zeggen hem dat hij op die tiefusbende van satellieten van Musk en zijn baasjes moet gaan knallen. Want het heelal ligt nu ook onder vuur en ze maken er al enige tijd ruzie over wie recht heeft op welk stukje heelal. Ja, zo gek zijn ze al. Hebben jullie daar nooit over gelezen, hoe de VS wetten heeft gemaakt over wie waar mag zitten in het heelal? Knettergek zijn ze. Dus, waar denk je dat Rusland op het weekend gaat schieten – eerst een kogeltje op NYC, voor de schrik, en dan “Surprise!” – knallen de superieure pijlen en bogen naar boven, naar die stinkend dure satellieten waar alle belastingbetalers geld voor hebben neergelegd, zonder het ooit gevraagd te zijn, en boem, daar gaan ze. Want Poetin en zijn jongens hebben echt ontzettend goede pistolen tegenwoordig – echt verschrikkelijk goed. Dat wordt een puinhoop, dus leg maar vast wat zeil op je dak, en bedek je moestuintje, want de brokken komen omlaag. Geen nood meer aan de boesters. Ga je gif maar ergens anders halen. Radioactief? Oh ja, de westen wind blaast de rotzooi vanuit de VA wel onze kant op. Dus, koop ook een viskom, en zet hem op je kop. Tot ziens!

  • Mwah, ik denk dat die satellieten niet de top prioriteit zijn voor Poetin. Misschien een militair strategisch ding die ze gaan uitschakelen, maar verder zijn er op aarde effectievere doelen denk ik. Verder heeft hij jammers die de signalen van die satellieten kunnen verstoren. Anders blaas je toch gewoon de antennes op die richting die satellieten staan? Hebben ze er ook niets meer aan. Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren, ik hoop dat het alweer met een sisser afloopt maar mocht het toch fout gaan: So be it. Laat maar komen, De huidige situatie ook m.b.t. Covid is zowiezo onhoudbaar.

  • USA DENKT veilig te zijn en de europese NATO staten het vuile werk te laten doen.
   Maar als het atoomkopjes op USA gaat regenen zal daar de sfeer wel anders worden, en dat zal het eerste doel worden…

   Het is niet meer zoals in 1940–1945.

 8. Welke ‘superieure conventionele strijdkrachten van de Navo’?
  Dan hebben we het niet over de luchtmacht. De westerse vliegtuigen zijn over het algemeen verouderd en in ieder geval de Europese zijn slecht onderhouden. Het Russische luchtafweersysteem is ook superieur tegenover de westerse luchtmacht. En dan hebben we het nog niet eens over het feit dat de Russische vliegtuigen beter EN goedkoper zijn
  We hebben het ook niet over de gemechaniseerde zware artillerie. De Russchische versie is minimaal gelijkwaardig, maar ze hebben er veel meer dan het westen.
  We hebben het ook niet over de pantsereenheden. De Amerikaanse zware tanks zijn gelijkwaardig aan de Russische, maar Europa heeft ook dat laten sloffen. Rusland heeft er veel meer. En zonder een absoluut overwicht in de lucht stelt het westen er niets tegenover.
  Rusland heeft al actieve hypersonische raketten. Al dan niet nucleair, maar zelfs zonder dat heeft het westen er geen antwoord op en geen vergelijkbaar systeem, de VS is nog steeds bezig met het ontwikkelen ervan.
  We hebben het ook niet over de bereidheid om verliezen te incasseren. Ik kan me nog uit mijn diensttijd herinneren dat ons werd verteld dat we rekening moesten houden met 30% verliezen. Dus ruwweg een 1 op 3 kans om te sneuvelen. Nu begint iedereen al te gillen als er 100 man sterven. De Russen zien dat als een onderdeel van oorlog en accepteren dat.
  Rusland heeft ook heel veel geinvesteerd in EMP wapens. Daarmee verstoren ze de communicatie. Aangezien ze er zelf op zijn voorbereid hebben zij dan dus te maken met een tegenstander verzameld uit verschillende landen, zonder goede communicatie.

  Kort gezegd, ze lopen zo over die ‘superieure westerse strijdkrachten’ heen.
  Als het tot een oorlog komt in Ukraine zal die zeer kort en bloedig zijn, met weinig slachtoffers aan Russische zijde. Als de NAVO dan vanuit Polen en Duitsland denkt te moeten reageren dan zijn in 2 weken tijd die troepen volledig vernietigd.

  • Het westen is afgeschreven; we zijn zo stom geweest ook NL te geven aan de linkse schlemielen en criminelen in kabinet toe te staan.

 9. Biden zoekt oorlog, en de NATO lidstaten zijn zo stom erin mee te gaan.
  En–natuurlijk–huilie huilie doen als er een paar atoombommetjes vallen.

  Maar zolang er een linkse meerderheid is in NL is er van NL weinig rationaliteit te verwachten in deze.
  Wel vernietiging. Wel verdiend in dit geval.

  De NATO wil Europa als slaaf.

 10. Joe dement zou niet liever hebben dat er in Europa oorlog uitbreekt dat is weerom de zoveelste oorlog die ze ver van hun bed kunnen voeren.
  En niet te vergeten de enorme wapenlevering die hiermee gepaard gaat.Alleen het probleem is als er atoomwapens gebruikt worden ze in het verre Amerika er ook niet aan kunnen ontsnappen.

 11. Putin, heeft eens in een programma gezegd (5 jaar) geleden , dat als hij zou willen.
  Europa binnen 5 dagen van hem zou zijn. Als snel had hij een glimlach en zegt. No no i’m joking.
  Putin en glimlachen? Putin die grapjes maakt? Je hoort hem niet vaak, maar als je hem hoort, dan glimlacht hij niet, en maakt geen grapjes…………

 12. Rusland is ook Europa!
  Amerika wil daar niets van weten.
  wat doen de Amerikanen rond om Rusland?
  Lees:
  Vom Genius Europas .
  Agenda VN 2020- 2030 opgericht 1945 door Rockefeller.
  1. Haal God en gebod uit het onderwijs.
  2. Verminder het ouderlijk gezag.
  3 Vernietig de gezins structuur
  4. Vrije seks bouw abortusklinieken.
  5.Maak echtscheiding legaal.
  6. Homoseksualiteit alternatieve levensstijl.
  7. Ontaard de Kunst.
  8. Gebruik media om veranderingen aan te brengen.
  9.Creeer een multie geloof beweging en breek het christendom af.
  10. Zorg dat de regering de wetten maakt en zorg dat de kerk dit steunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in