© Daniel Paquet (CC BY 2.0)

Nooit eerder was er massale oversterfte na vaccinatie. Nooit eerder vielen er kinderen, jonge volwassenen, topsporters, entertainers, dood neer “door onbekende oorzaak” na vaccinatie, schrijft Paul Craig Roberts.

Natuurlijk is de oorzaak bekend. De belangrijkste artsen en medische wetenschappers van onze tijd – met uitzondering van bureaucraten van gezondheidsinstanties, zoals Fauci, die dienen als marketingagenten voor Big Pharma en corrupte, gepolitiseerde medische commissies van staten en gezondheidszorgorganisatie’s – hebben uitgelegd waarom en hoe de mRNA-“vaccins”, die geen vaccins zijn, doden, het immuunsysteem vernietigen en gezondheidsschade veroorzaken. Wat niet bekend is, is waarom sommigen onmiddellijk na ontvangst van de dodelijke stof sterven, anderen een maand later, en weer anderen tot nu toe in leven blijven. Sommige onderzoekers denken dat de inhoud van de “vaccins” per partij verschilde, en sommigen denken dat sommige van de injecties placebo’s waren, met als doel een ongeschonden kadaver te produceren om de veiligheid van de injecties aan te prijzen.

Professor Michel Chossudovsky heeft hier een aantal video’s verzameld die het wijdverbreide lijden en de dood van de gevaccineerden documenteren. Het zijn niet de ongevaccineerden die overal ter wereld “op mysterieuze wijze” dood neervallen. Het zijn de gevaccineerden.

Toch gaat de verdoezeling door. De westerse media – een verzameling hoeren – zijn aan het werk om zichzelf en Fauci, Biden, Bill Gates, Big Pharma, de FDA, NIH, CDC en de uiterst corrupte en onverantwoordelijke medische wereld in de doofpot te stoppen. Big Pharma en de FDA blijven aandringen op het injecteren van baby’s met het dodelijke vaccin, en er zijn nog steeds ouders die zo volslagen dom en gewetenloos zijn dat ze meedoen aan de moord op hun eigen kinderen.

  Kinderen over de hele wereld beginnen "witte long syndroom" te ontwikkelen

Met mensen overal ter wereld die zo dom zijn en zo blindelings vertrouwen op autoriteit, kunnen we zien waarom de satanische Bill Gates en de satanische Klaus Schwab ervan overtuigd zijn dat zij erin kunnen slagen de wereldbevolking te verminderen en hun Grote Reset uit te voeren.

Wat bedoel ik als ik zeg dat Gates en Schwab satanisch zijn? Denk er eens zo over na. Van tijd tot tijd zal iemand bij een discussie over het onderwerp zeggen dat mensen zo vreselijk kunnen zijn dat ze kunnen begrijpen waarom sommigen hen zouden willen genocideren. Ik vraag hen of zij bereid zouden zijn op de genocideknop te drukken, en zij zeggen “nee”. Zij begrijpen dat zij niet het recht hebben de dood van mensen te veroorzaken uit naam van hun mening of een klimaat- of ideologische agenda. Het verschil tussen hen en Bill Gates en Klaus Schwab is dat Gates en Schwab wel op de genocideknop willen drukken. Wat zo huiveringwekkend is, is dat deze bereidheid een hoge morele positie heeft verworven. Mensen uitroeien is de manier geworden om de planeet te redden.

De daders van deze massamoord zijn ervan overtuigd dat hun misdaad te groot is om als zodanig erkend te worden. Naïeve bevolkingen willen gewoon niet geloven dat “hun” regeringen hen dit zouden aandoen. Niemand wil toegeven dat zij hun eigen familieleden en hun eigen kinderen hebben geëxecuteerd door blindelings te vertrouwen op “autoriteiten” die hun genocide-agenda van tevoren hadden aangekondigd.

In de Verenigde Staten heeft slechts een klein percentage van de bevolking enig idee wat er gebeurt. De tijd en energie van de bevolking wordt gebruikt om de eindjes aan elkaar te knopen en zichzelf te vermaken. Ze trappen in de ene transparante misdaad na de andere. Wat de regering ook aankondigt, zij accepteren de moord op president John Kennedy, de moord op senator Robert Kennedy, de Golf van Tonkin, 9/11, de massavernietigingswapens van Saddam Hoessein, de Covid-pandemie, het “veilige en effectieve” Covid-vaccin. Ze leren het nooit.

  5 Psychologische experimenten die de moderne wereld verklaren

Nu staan ze voor genocide, en ze hebben het nog steeds niet geleerd.

De uitvoerders van massale genocide hebben nog steeds de touwtjes in handen.

Als het geen genocide is, zeg me dan wat het wel is wanneer vooraanstaande medische wetenschappers van tevoren warm lopen voor het mRNA-“vaccin” en worden gecensureerd en gestraft, wanneer de uitvinder van de PCR “Covid-test” verklaart dat de test de aanwezigheid van het virus niet aantoont en wordt genegeerd, wanneer het bewijs van de schadelijke effecten van het “vaccin” geheim wordt gehouden door Pfizer en de FDA, wanneer artsen worden verhinderd Covid te behandelen met de bekende kuren Ivermectine en HCQ, wanneer apotheken weigeren recepten van artsen voor de kuren te verstrekken, wanneer illegale en ongrondwettelijke mandaten worden gebruikt om burgers onder bedreiging van verlies van hun baan te dwingen zich te onderwerpen aan injecties, wanneer geen officiële aandacht wordt besteed aan de enorme toename van sterfgevallen onder gevaccineerden, wanneer de media een misleidende campagne van leugens en propaganda voeren?

Amerikanen – en in feite de hele wereld – worden geconfronteerd met een monsterlijke criminele onderneming. Hebben zij de kracht en de intelligentie om dit te erkennen? Gaan ze er iets aan doen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse psychiater: “Elites krijgen valse vaccinaties!” Hoe hij dit weet…Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMedvedev stelt voor om hypersonische raketten bij Washington te parkeren
Volgend artikelBREAKING: Russisch leger waarschuwt voor komende provocaties in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

22 REACTIES

 1. Ik heb me altijd verbaasd over het stompzinnige kudde-gedrag vd meeste mensen, en het gemak waarmee ze ongeteste rotzooi in zich lieten spuiten. Men bezweek heel gemakkelijk onder druk, en was bereid ongevaccineerden de ergste dingen aan te doen. Mijn empathie met deze idioten is dus ernstig bekoeld. Ze hebben hun eigen lot gekozen.

  • Het is bijbels… Heer vergeef ze, want ze weten niet wat ze doen. Als jij je kinderen leert dat moorden normaal is, gaan ze moorden. De elites hebben alles geïnfiltreerd en ons geprogrammeerd. Ik heb geen medelijden, maar ik vergeef iedereen. Zonder vergiffenis gaat het heel heel heel lang duren voordat we weer met zijn allen verder kunnen. Zonder vergiffenis gaan we een wereldwijde (burger)oorlog krijgen. We zijn allemaal slachtoffers van dezelfde vijand. De geprikten hebben ons idd vreselijk behandelt, maar stel U voor dat U als geprikte ontdekt wat er allemaal aan de hand is, die worden helemaal gek. Ze zullen ons nodig hebben. We willen een wereld obv liefde, dan zullen WIJ (de ongevaccineerden/half gevaccineerden) die liefde moeten worden, want de gevaccineerden leven uit pure doodsangst. Als WIJ (de ongevaccineerden/half gevaccineerden) geen liefde worden, gaat alles strijd en ellende worden. We willen toch liefde, word dan liefde. Vergeef ze want ze wisten niet wat ze deden.

   • @Naam, Sympathiek gezegd…Alleen 1 probleem. Ik zie deze mensen helemaal niet zitten te wachten op mijn shining light…Ze vluchten in extreme,alcohol en drugs of complete ontkenning, zelfs de aanval. Ik beschouw ze als verloren zielen.

    • @Nuke Davos… ik beschouw ze ook als verloren, maar we moeten ons niet laten meeslepen in hun verlorenheid, want dan zijn we allemaal verloren. Mijn stukje leest als sympathie, maar ik redeneer puur vanuit de liefde en het voortbestaan van de mensheid. Ik heb geen medelijden met gemaakte keuzes, maar ik heb wel compassie. We zijn allemaal slachtoffers van de psychopathische 0,01% die een oorlog tegen de mensheid voert. Gemaakte keuzes vwb de killervaccins kunnen niet worde teruggedraaid en ik vergeet nooit hoe wij zijn behandelt, maar alleen in vergiffenis kunnen we een eenheid worden en de vijand stoppen. Zonder compassie gaan we allemaal tenonder.

    • Niet iedereen die zich heeft laten vaccineren is verloren. De mensen die daadwerkelijk verloren zijn kunnen we denk ik inderdaad niet helpen. Omdat ze dat niet toelaten. Het is trekken aan een dood paard. Maar het is onze taak om de gevaccineerden die niet verloren zijn te helpen. Met alle middelen die wij hebben.

    • Nuke PRECIES dat wat jij zegt; die mensen gunnen zichzelf geen Licht dus waarom zouden we ons Licht zogenaamd met hen delen.. nee dankje… ik zeg hallo en dag en blijf zoveel mogelijk uit de buurt bij mensen die zichzelf (en dus anderen) in gevaar willen brengen.

     heeft met Zelfwaarde te maken.

     Ik oordeel ze niet.. soms wel heel moeilijk… maar heb wel te doen met ze.. maar dat zegt niet dat IK er maar mee moet blijven leven.

     Ik zou een relatie direct uitgemaakt hebben.. moet er nier aan denken zo iemand in mijn woning te hebben of in de buurt te hebben.. hele andere morele waarden… géén eigenlijk…

   • Ik rijd met een thee in mijn hand voorzichtig op de fiets ergens naartoe, en moet om niet door de planten te rijden een haakse bocht maken waar een paar toeristen slenteren, een dik wijf met wat kinderen. Ik kijk goed uit dat ik niet val als er iemand opzij loopt zoals laatst toen ik achterover viel met alles over me heen. Want dit soort mensen die zichzelf en de ander altijd verongelijkt in de weg lopen, zijn het normaal. Dus ze kankert: “Je hoeft niet zo chagrijnig te kijken.” Zo zit de Hollandse gezelligheid in elkaar in combinatie met sociale controle tot in de uitwassen van corona en oor log.

  • @Angie, Ik sluit mij hier bij aan, hoe gewiekst ze het ook hebben aangepakt. Veel van hen verdienen het zelfs, de fanatica pushers, de bekendheden,alles voor het geld…De rest, achja ik vergelijk ze met GMO gewassen..Die geplant worden bij buren/boeren in de buurt en pure gewassen bestuivenen en zo dus ook bederven…Met de gmo-spuit is het niet anders vrees ik,alleen dan met mensen. Zijn dezelfde soort mensen die erachter zitten. Van GMO gewassen is bekend dat ratten tumoren krijgen nog groter dan hun eigen lichaam en allen falend imuum-systeem. Montsanto weet dit,de FDA weet dit en toch gebeurt het….En uber Demon Billie heeft zowel Montsanto als Bayer in handen en veel land….Kijk goed op verpakkingen hier in NL want zijn leuke contracten gesloten met de USA.

  • Ik herken je visie heel erg…. ik ben wel echt bekoeld van die mensen.. ergens wilde ik altijd al dat de mensen die zichzelf niet veel waard vonden het kenbaar zouden maken zodat ik wist met welk soort (verbitterd of niet verbitterd) ik te maken had…..vaak zijn het de verbitterde en sluwe mensen die zich anders voordeden en DIE MENSEN zijn massaal meegegaan in de prik campagnes… ook mensen die zichzelf al een lange tijd kwijt waren…overleden op hun 20ste en worden begraven op hun 80ste (ja nu wel eerder door die prikken)….

   AL DIE MENSEN zijn er in getrapt.. dus ik ben wel blij met de scheiding.

   Triest wel dat ze het zelf niet inzien OF NIET EENS VERANDEREN.. zoals mijn familieleden.. “ALS IK WEER MOET PRIKKEN OM OP VAKANTIE TE KUNNEN DAN DOE IK DAT” dan denk ik V A L ZSM DOOD JIJ NUTTELOZE ETER” maar ja….dan ben ik niets beter dan BILLY etc..

   Het is echt f*cking moeilijk om empathie op te brengen voor die DIE HARDS… letterlijk en figuurlijk…. die maar blijven pushen en zichzelf als niets waard vinden maar WEL DOEN ALSOF ze het allemaal zo goed doen…

 2. Dat de elite andere injectie’s krijgt dan een gewone burger is allang bekend. Pfizer had voor de elite speciale batches vaccins, waar niets mee aan de hand is. Dit is al drie jaar bekend. Toch is er door velen ingetrapt. De schuldigen zijn de elites.

  • @Ate, Ze kregen gewoon geen injecties….En geen controles of zelftesten of pcr testen..Geldt niet alleen voor Elite maar ook voor iedere geallieerde overheids persoon..Gewoon vrije doorgang overal…Soms ff slaafkapje op voor de show.

 3. Er is en was géén corona.
  Een ernstige griep, werd het na toedienen v.d. gen-therapie injecties, die ” ze” vaccin” noemen, genoemd.
  WHO en CDC hebben dit op een bepaald moment in 2022 bekend gemaakt.

  De rich en famous hebben nooit een injectie v.h. “vaccin” genomen, alles fake.

  We zijn voor hun gewin overgoten met angstporno, draconische maatregelen en hysterie.

  Ze hebben géén moraal besef, medeleven zelfrespect of empathie.
  Gebruiken elkaar, of misbruiken elkaar.
  Hebben alleen geld, dat hen de macht geeft, als de wereldbevolking die erkend.

  Drang en dwang, die in de afgelopen 3jaar en nog worden uitgeoefend, zijn misdadig.

  Zoals bovenstaand artikel aantoont, is het geen laksheid v.deze bende criminelen, maar ontkennen, in de hoop dat we ophouden en de leugen als waarheid erkennen

  Dat gaat nooit lukken, maar ook dan gaan ze op deze weg door, de angsthazen.

  Bij deze dank aan allen die de waarheid boven ” het moeras” blijven verkondigen en onderzoek blijven doen.
  De “diep gezonken individuen” móéten gestopt worden.

  • Gamble… we weten dat er geen Corona was…. stop nou eens met blindstaren daarop… het is een chemisch goedje, ontworpen in Wuhan..niets meer en niets minder..

   De injecties??

   Het is inderdaad GEN manipulatie maar GEEN “Therapie” hé… zoals jij dan weer noemt hier…

   Het is een regelrechte chemie injectie en niets meer en niets minder….

  • Pfff… die kranten… DPG en Mediahuis. Zoek maar eens op welke 2 families achter die bedrijven zitten. Die werkten in WO2 heel heel heel nauw samen met de nazi’s. ZE ZIJN NOOIT WEG GEWEEST. Ze deden alsof, allemaal aan het werk om ons te programmeren en in 2020 te komen om ons te vernietigen. Ze schrijven regelrechte leugens. Niet meer een beetje, maar gewoon verzinnen wat ze maar willen. Ik vraag mij af hoeveel van die pulp nog door mensen wordt geschreven. Ik geloof eigenlik niet dat er mensen zijn die zo ongeneerd een heel land kunnen voorliegen en verraden. Ik bid dat ze allemaal in hun eigen zwaard gaan vallen.

   • Kinderen kunnen hersenschade oplopen van koken op Gas. Loop al 63 jaar mee op deze planeet en zulk soort onzin nog nooit gehoord. Weet wel dat vaccins ‘Prionen’ maken en hersenen kapot vreten tot het een spons is. (Ziekte van Creutzfeldt-Jakob (alzheimer)).

    Gas = Evil en Vaccin = Good

    TPO is ook lekker bezig. Brussen heeft schijnbaar geld nodig. Post 80% artikelen die overgenomen zijn van Associated Press en Thompson Reuters. Nou dan weet je het waarheidsgehalte wel.

 4. Ondertussen… Ik licht er slechts een paar uit.

  CDC (Center for Disease and Control) geeft eindelijk VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) Veiligheidsmonitoring-analyses vrij voor COVID-vaccins’

  ‘CDC’s VAERS-veiligheidssignaalanalyse op basis van rapporten van 14 december 2020 – 29 juli 2022 voor mRNA COVID-19-vaccins toont duidelijke veiligheidssignalen voor overlijden en een reeks zeer zorgwekkende trombo-embolische, cardiale, neurologische, hemorragische, hematologische, immuun -systeem- en menstruele bijwerkingen (AE’s) bij Amerikaanse volwassenen.’

  ‘Uit de CDC-analyse blijkt dat het aantal ernstige bijwerkingen dat in minder dan twee jaar is gemeld voor mRNA COVID-19-vaccins 5,5 keer groter is dan alle ernstige meldingen voor vaccins die sinds 2009 aan volwassenen in de VS zijn gegeven.’

  ‘Er zijn 96 veiligheidssignalen voor 12-17-jarigen, waaronder: myocarditis, pericarditis, Bell’s Palsy, genitale ulceraties, hoge bloeddruk en hartslag, menstruele onregelmatigheden, hartklepinsufficiëntie, longembolie, hartritmestoornissen, trombose, pericardiale en pleurale effusie, blindedarmontsteking en geperforeerde appendix, immuuntrombocytopenie, pijn op de borst, verhoogde troponinespiegels, op de intensive care liggen en antistollingstherapie ondergaan.’

  ‘Er zijn 66 ​​veiligheidssignalen voor 5-11-jarigen, waaronder: myocarditis, pericarditis, ventriculaire disfunctie en hartklepinsufficiëntie, pericardiale en pleurale effusie, pijn op de borst, appendicitis en appendectomieën, de ziekte van Kawasaki, menstruele onregelmatigheden, vitiligo en doorbraak van vaccins infectie.’

  https://www.zerohedge.com/markets/cdc-finally-releases-vaers-safety-monitoring-analyses-covid-vaccines

 5. Tijdens het lezen moest ik aan het Tuskegee-syfilisonderzoek denken, dat van 1932 tot 1972 (!) liep. Veertig jaar lang werden arme zwarte boeren medisch misbruikt. Eugenisten zijn in feite nooit weg geweest

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in