Uitgelichte afbeelding: Japanse premier Fumio Kishida (rechts). Bron: Japanse premier ontmoet Pfizer-baas om boosterdistributie te versnellen te midden van Omicron-vrees

In 2020, tijdens de “pandemie”, had Japan minder sterfgevallen door alle oorzaken dan in alle voorgaande 9 jaren.

Op 1 december 2021 begon Japan met de toediening van de derde dosis, of “booster prikken”, van Pfizer-BioNTech. Eind 2022 was 83% van de Japanse bevolking “volledig gevaccineerd”.

In 2022 kende Japan het hoogste aantal sterfgevallen in 11 jaar. Het aantal oversterftesterfgevallen was ongeveer vier keer zo hoog als in de jaren 2017, 2018, 2019 en 2021.

Joel Smalley belichtte het seizoensgebonden tekort en het sterfteoverschot in Japan voor de jaren 2011 tot 2022. “Logische analyse en het scheermes van Occam geven aan dat het mRNA-experiment gepaard gaat met een aanzienlijk verlies aan levens,” schreef hij.

Sterfte in Japan 2010 tot 2022 – het resultaat van massale naleving

Japan is een volgzame natie van mensen, met ver bovengemiddelde covid “vaccinatie”-percentages in vergelijking met de rest van de wereld en de rest van Azië.

Maar het is vreemd dat ze zo ijverig meegaand zijn om zichzelf te “beschermen” tegen een ziekte die absoluut geen dodelijke gevolgen heeft.

In feite, zoals duidelijk te zien is in figuur 2, had Japan onmiddellijk na de covid-“epidemie” in 2020, de meest significante periode van seizoensgebonden tekort in tien jaar in termen van sterfte na geen enkele oversterfte.

En toch, in de nasleep van het massale mRNA-experiment (om hen te beschermen tegen een virus/ziekte waartegen ze geen bescherming nodig hadden), hebben ze sindsdien een hoger seizoensoverschot en een lager seizoentekort gekend.

In 2020, het jaar van de covid-“epidemie”, had Japan de laagste “super oversterfte”1 sterfte in tien jaar (figuur 3). Wat een epidemie, hè?

  Coronawaanzin steeds ondraaglijker: moeder moest zwembad vroegtijdig verlaten omdat Coronatest was verlopen

In 2021, toen het mRNA-experiment begon, keert de “super oversterfte” terug naar de gebruikelijke omvang.

In 2022 is het twee tot drie keer hoger dan normaal…

Het is een vergelijkbaar beeld wanneer we kijken naar “seizoensgebonden excessen”2 (figuur 4).

Misschien wel het meest alarmerend (tenzij u een openbaar ambt bekleedt) is de dramatische stijging van de “baseline” of het niveau van de “seizoensgebonden tekortsterfte”3 (figuur 5).

Vóór de “vaccinatiecampagne” bedroeg de seizoensgebonden oversterfte gemiddeld iets meer dan 45.000. In 2022 was dat slechts 17.000,4 waarbij zowel 2021 als 2022 de enige twee jaren zijn sinds 2011 met een uitgangswaarde die hoger ligt dan de lage trend5.

Wat het ” netto-deficit “6 (figuur 6) betreft, is er in 2022 opnieuw sprake van een aanzienlijke stijging boven het normale niveau, ongeveer vier keer zo hoog als de afgelopen jaren, nadat 2020 (het jaar van de covid-“epidemie”) de recente trend had doorbroken en aanzienlijk lager uitviel.

Dus na een jaar van sterfte onder het normale niveau, gemeten zowel in termen van seizoensgebonden overschrijding als basislijn tijdens de vermeende epidemie, beleeft Japan nu de slechtste sterftecijfers van de laatste tijd.

Brongegevens: Ministry of Health, Labour and Welfare of Japan

Referenties:

1 “Super oversterfte” wordt gedefinieerd als sterfgevallen die meer dan 1 standaarddeviatie boven de trend van 10 jaar tot het begin van de covid-“epidemie” liggen.
2 ” Seizoensgebonden oversterfte” wordt gedefinieerd als alle sterfgevallen die boven de trendlijn liggen. De sterfte in Japan volgt een duidelijk seizoensgebonden patroon, met altijd een piek eind januari/begin februari (met als opmerkelijke uitzondering maart 2011).
3 “Sterfte door seizoensgebonden tekorten” wordt gedefinieerd als sterfgevallen die onder de trendlijn liggen. De “basislijn” wordt elk jaar vastgesteld als het dieptepunt, dat bijna altijd midden juli is.
4 Voor de rekenaars: dat is een 3-sigma gebeurtenis, d.w.z. 1 op 100 kans op toeval.
5 De trend wordt vastgesteld op +/- 1 standaarddeviatie.
6 “Netto tekort” wordt gedefinieerd als de som van het seizoensoverschot en het seizoentekort.

  Australische volksgezondheidsfunctionaris geeft toe dat 6 van 7 recente COVID-19 doden waren gevaccineerd

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

In een wereld gedomineerd door massale ILLUSIE, lijken de echt verstandige mensen buitenstaandersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Bakhmut staat in brand”: Thermobarische aanval op Oekraïense posities in de stad – Bekijk video
Volgend artikelVerbluffende video: Russische drone dringt door alle NAVO-luchtverdediging van Kiev heen en vernietigt uiteindelijk het doelwit!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Dankjewel voor het delen van deze informatie 👍.
  Vraag, in Nederland is de oversterfte in december 2022 25%, wat gelijk staat aan 800 mensen.
  Klopt?
  Kunnen we deze gegevens op digitale billboards zichtbaar maken?
  Ik doe bijvoorbeeld aan Cultuur onder Vuur, regelmatig een financiële bijdrage.
  Zij hebben ook op deze wijze het pensioen debacle zichtbaar gemaakt.
  En met oud en nieuw is een zelfde geweldige actie geweest bij de Erasmus brug.
  Lijkt mij een geweldig plan.

 2. Overal ter wereld waar ‘cojona’ was zie je dat de oversterfte in het plandemiejaar 2020 niet hoger was dan de jaren voorheen, behalve dan door onterecht uitgestelde operaties en het indirect vermoorden van kwetsbaren en ouderen door asociaal isoleren. De explosieve oversterfte in deze landen is begonnen in 2021 en houdt overal ter wereld gelijke tred met het toedienen vd gifinjecties, dus….

 3. Hoe is het toch mogelijk dat hele volksstammen geloven dat een vaccin in de arm beschermt
  tegen een infectie van de luchtwegen! Hoe krijgen ze mensen zo bang en onnozel!

  • Beste B.Marquart Scholtz,
   Op de zelfde manier als kinderen in Sinterklaas te laten geloven die al meer dan honderd jaar dood zou zijn en op een paard over daken loopt waarbij zwarte piet door een schoorsteen kan met Kadootjes die daar eigenlijk niet doorheen kunnen.

   Het begint op scholen waar kinderen niet leren om vragen te stellen.
   Het gaat dan in de trant van; “mond houden en de opdrachten maken”.
   Het is op deze manier van onderwijs dat kinderen, als ze later volwassen zijn geworden, nooit hebben geleerd om vragen te stellen bij ‘opdrachten’ van het gezag.
   Ze hebben immers geleerd om hun mond te houden en te doen wat er gevraagd wordt.
   Ook de opvoeders van deze kinderen hebben een soortgelijke scholing gekregen waardoor zij hun kinderen ook niet kunnen leren om vragen te stellen en/of kritisch/analytisch na te denken.

   De mensen die wel deze eigenschappen hebben zullen door de gehoorzame massa afgewezen worden omdat de gehoorzame en volgzame massa met iets te maken krijgt wat ze niet kennen omdat het ze altijd is onthouden.
   Eigenlijk kun je het deze mensen niet verwijten dat ze ‘woke’ zijn.
   Want om onderzoek te doen om informatie te krijgen zal men in beginsel voor zichzelf kritische vragen moeten stellen.
   En dat is nu juist iets wat ze nooit hebben geleerd.
   De meeste mensen leren pas na eigen ondervinding, en vaak is het dan te laat.
   “van alle gedichten,waarschuwingen en lied, geven de woorden, ‘ had, als en waarom ” het meeste verdriet.”

   Het is in feite indoctrinatie van jongs af aan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in