Linkse Time Magazine geeft toe dat er een samenzwering was om Trump te verwijderen en Biden te installeren

0
4388

Een groot artikel in Time Magazine onthult hoe een “goed gefinancierde kabal van machtige mensen” samenzwoer om president Trump te verwijderen.

Het artikel van 4 februari geeft toe dat deze “schaduwcampagne” van Big Labor, Big Tech, Big Law en niet-gouvernementele organisaties samenwerkten om, in hun ogen, “de verkiezingen van 2020 te redden”.

Het was allemaal heel, heel vreemd, zei Trump op 2 dec. Binnen enkele dagen na de verkiezingen waren we getuige van een georkestreerde poging om de winnaar te benoemen, zelfs terwijl veel belangrijke staten nog werden geteld

In zekere zin had Trump gelijk.

Achter de schermen ontvouwde zich een samenzwering, die zowel de protesten inperkte als het verzet van CEO’s coördineerde. Beide verrassingen waren het resultaat van een informele alliantie tussen linkse activisten en zakelijke titanen. Het pact werd geformaliseerd in een beknopte, weinig opgemerkte gezamenlijke verklaring van de Amerikaanse Kamer van Koophandel en de AFL-CIO die op de dag van de verkiezingen werd gepubliceerd. Beide partijen zouden het gaan zien als een soort impliciete overeenkomst – geïnspireerd door de massale, soms destructieve protesten tegen raciale onrechtvaardigheid van de zomer – waarin de krachten van de arbeid en de krachten van het kapitaal samenkwamen om de vrede te bewaren en zich te verzetten tegen Trumps aanval op de democratie, schrijft Time.

Het artikel is een schoolvoorbeeld van projectie.

Een voorbeeld: de Times verwijt Trump dat hij in “samenzweringstheorieën” gelooft, maar in de bovenstaande alinea staat dat “er zich achter de schermen een samenzwering ontvouwde” om hem uit zijn ambt te zetten, schrijft Newswars.

Linkse activist bracht vlammenwerper naar BLM-demonstratie

De hele teneur van het artikel is in feite “we geven toe dat we hebben samengespannen om Trump uit zijn functie te ontheffen, maar dat is niet erg, want we redden de democratie”, alsof een samenspanning van grote instellingen en schimmige netwerken echt democratisch is.

“Dus het was gemanipuleerd?”

“Time magazine bewijst dat Trump gelijk heeft aan de vooravond van een vals impeachment proces”.

“Dit is absoluut krankzinnig.
Time Magazine geeft letterlijk toe dat een geheime kliek van machtige rijke elites en bedrijven de verkiezingen van 2020 heeft gekaapt door de berichtgeving in de media te sturen, de beeldvorming te beïnvloeden en regels en wetten te veranderen”.

Biden’s hoofdadviseur voor gezondheidskwesties shockeert social media

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here