De Noorse gezondheidswerkster met bloedklonter na AstraZeneca vaccin is overleden

1
1984

Een verder gezonde vrouw die werkzaam was in de Noorse gezondheidszorg is overleden. Dit nadat ze een bloedklonter had gekregen na het toedienen van het omstreden mRNA Covid-19 ‘vaccin’ AstraZeneca, bericht de Noorse Verdens Gang.

De vrouw, die nog geen 50 jaar oud was, was een van de drie gevaccineerde gezondheidswerkers die met een bloedklonter in het ziekenhuis werden opgenomen.

Het Noorse equivalent van het Nederlandse College ter Beoordeling van Geneesmiddelen, het Noorse Legemiddelverket, laat nu weten dat de vrouw zondag is overleden.

“Helaas kon haar leven niet meer worden gered. Ze is gisteren overleden. Het was een verder gezonde patiënte. Ze kreeg alle intensieve zorg die we in het Rikshospitalet konden geven”, zei hoofdarts Trine Kåsine op een persconferentie op maandag.

Een tiental EU-landen heeft besloten het gebruik van het mRNA Covid-19 ‘vaccin’ van Astra Zeneca stop te zetten, omdat men vreest dat het bloedklonters veroorzaakt.

Het agentschap Europees Geneesmiddelenbureau van de Europese Unie heeft echter toestemming gegeven om door te gaan met het injecteren van hun burgers en is van mening dat “het voordeel van het vaccin duidelijk opweegt tegen de risico’s”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hersenbloedingen bij drie jongeren in Noorwegen na AstraZeneca vaccinatie

Cher haalt uit naar 'AntiVaxxers' en geeft hen de schuld van haar 'Major Bitch' griepaanval

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here