De Noorse gezondheidswerkster met bloedklonter na AstraZeneca vaccin is overleden

1

Een verder gezonde vrouw die werkzaam was in de Noorse gezondheidszorg is overleden. Dit nadat ze een bloedklonter had gekregen na het toedienen van het omstreden mRNA Covid-19 ‘vaccin’ AstraZeneca, bericht de Noorse Verdens Gang.

De vrouw, die nog geen 50 jaar oud was, was een van de drie gevaccineerde gezondheidswerkers die met een bloedklonter in het ziekenhuis werden opgenomen.

Het Noorse equivalent van het Nederlandse College ter Beoordeling van Geneesmiddelen, het Noorse Legemiddelverket, laat nu weten dat de vrouw zondag is overleden.

“Helaas kon haar leven niet meer worden gered. Ze is gisteren overleden. Het was een verder gezonde patiënte. Ze kreeg alle intensieve zorg die we in het Rikshospitalet konden geven”, zei hoofdarts Trine Kåsine op een persconferentie op maandag.

Een tiental EU-landen heeft besloten het gebruik van het mRNA Covid-19 ‘vaccin’ van Astra Zeneca stop te zetten, omdat men vreest dat het bloedklonters veroorzaakt.

Het agentschap Europees Geneesmiddelenbureau van de Europese Unie heeft echter toestemming gegeven om door te gaan met het injecteren van hun burgers en is van mening dat “het voordeel van het vaccin duidelijk opweegt tegen de risico’s”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hersenbloedingen bij drie jongeren in Noorwegen na AstraZeneca vaccinatie

  Trudeau lanceert autoritaire Noodwet om het protest van de Freedom Convoy truckers tiranniek neer te slaan, bedreigt crowdfundingplatforms met 'terrorismefinanciering' voor demonstranten
Vorig artikelMassale vaccinatiecampagnes zouden kunnen leiden tot een catastrofale verergering van de Covid-19 pandemie
Volgend artikelGriekse schaapsherder huilt op tv: “Asielzoekers hebben mijn levenswerk verwoest”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in