Democratische staatssenator Scott Wiener

De Democratische staatssenator van San Francisco, Scott Wiener, heeft een nieuw wetsvoorstel ingediend om volwassen mannen die seks hebben met minderjarige jongens te decriminaliseren en hij en zijn homobondgenoten in de media besmeuren alle oppositie als “homofoob” en “antisemitisch”.

LGBT-activisten hebben redelijke noties van gelijkheid tot het uiterste gedreven met obscene perversies. Staatssenator Scott Wiener, San Francisco – dezelfde wetgever die in 2017 een wetsvoorstel indiende om de misdaadstraf voor het bewust blootstellen van een andere persoon aan HIV te verwijderen – heeft een wetsvoorstel ingediend, Senaatswetsvoorstel 145 om rechters meer “flexibiliteit” te geven bij het veroordelen van homoseksuele mannen die minderjarigen misbruiken, meldt Humansarefree.

Onder de huidige wet – die Wiener, die homo is, beschrijft als “gruwelijke homofobie” – kan een heteroseksuele 24-jarige man die seks heeft met een 15-jarig meisje voorkomen dat hij op de lijst van zedendelinquenten wordt geplaatst als de rechter van mening is dat de situatie het niet verdient, maar een homoseksuele man in hetzelfde scenario met een jongen van vergelijkbare leeftijd zou niet dezelfde optie krijgen.

Wiener’s argument is er een van evoluerende sociale normen. In 2015 bevestigde het Californische Hooggerechtshof de reeds lang bestaande scheiding van vaginale seks van andere vormen van seks op basis van het idee dat als er een zwangerschap zou plaatsvinden, het plaatsen van de vader op de zedendelinquentenlijst zijn kansen om zijn gezin te voorzien zou kunnen verpesten.

Het uiterste van het scenario zou een 18-jarige man met een 17-jarige vriendin zijn.

Wiener’s wetsvoorstel, echter, is niet zo eenvoudig. Hij stelt dat alle vormen van seks volgens de wet gelijk behandeld zouden moeten worden.

  Linkse radiopresentator bespotte Trump en beweerde dat Seattle vreedzaam is, vervolgens vernielden linkse relschopper zijn appartementsgebouw

De wet beschermt uitbuiting van minderjarigen

Bovendien, terwijl er ruimte is voor flexibiliteit in een uitspraak waarin een jongen 18 wordt terwijl zijn vriendin nog 17 is en haar vader de aanklacht indient, bepaalt het wetsvoorstel de minimumleeftijd op 14 jaar.

Wiener erkent dat minderjarigen niet wettelijk kunnen instemmen met seks, maar stelt dat als een minderjarige met de leeftijd van 14 tot 17 jaar vrijwillig seks heeft met een volwassene die minder dan 10 jaar ouder is, de rechter op basis van de individuele feiten van de zaak moet beslissen of de volwassene in het register van de zedendelinquenten moet worden geplaatst.

Volgens gegevens van het kantoor van Wiener staan “ten minste 2400 mensen in het [CA] zedendelinquentenregister, en mogelijk nog honderden anderen, zijn veroordeeld voor niet-vaginale seks met een minderjarige met de leeftijd van 14 jaar of ouder”.

Volgens de mainstream media ben je “homofoob” en “antisemitisch” als je tegen dit wetsvoorstel bent.

Mother Jones:

LGBTQ Nation:

De Jewish News:

Wiener zelf schildert alle tegenstanders van het wetsvoorstel op dezelfde manier als homofoob en antisemitisch af: “Degenen die denken dat homofobie en antisemitisme voorbij zijn, letten niet op”.

Links praat graag over ‘extremisme’ aan de rechterkant en toch maakt de NAMBLA (North American Man/Boy Love Association) nu in feite deel uit van de mainstream voor de Democratische Partij in Californië.

Zoals reeds eerder vermeld, heeft San Francisco een verordening goedgekeurd om homobadhuizen te heropenen in naam van het “economisch en cultureel herstel” van de stad, terwijl de meeste kleine bedrijven worden gesloten en soa’s op recordhoogte zijn.

  Na verkiezingscensuur: miljoenen gebruikers vluchten naar Twitter-uitdager

Dit is wat de linkerzijde “progressief” noemt.

Duitse Groenen politicus: Seks met 12-jarigen moet worden vrijgesteld van straf

Vorig artikelMassale moslimrellen in Malmö na de koranverbranding: “Allahu Akbar!”
Volgend artikel1984 is geen grap – de totale bewaking: Microchip-implantaten gaan ons leven bepalen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in