Pixabay

34.052 COVID-19 injectie gerelateerde sterfgevallen, in de VS, VK en EU, en meer dan 5,46 miljoen verwondingen gemeld op 1 augustus 2021. U hoort hier niets over omdat de medische autoriteiten en de media samenspannen om deze informatie te verbergen.

Alex Berenson, voormalig verslaggever van de New York Times, op 6 augustus:

“Covid-vaccinmaker Moderna ontving 300.000 meldingen van bijwerkingen na vaccinaties in een periode van drie maanden na de lancering van zijn prik, volgens een intern rapport van een bedrijf dat Moderna helpt de meldingen te beheren.

Dat aantal is veel hoger dan het aantal meldingen van bijwerkingen van Moderna’s vaccin dat publiekelijk beschikbaar is in het federale systeem.”

BOEM. 300.000 bijwerkingen van vaccins die NIET zijn gemeld bij VAERS, de federale database, schrijft Jon Rappoport.

Berenson:

“Het getal van 300.000 komt uit een interne update die aan werknemers is verstrekt door IQVIA, een weinig bekend maar enorm bedrijf dat medicijnmakers helpt met het beheren van klinische testen. IQVIA, met hoofdkantoor in North Carolina, heeft wereldwijd 74.000 werknemers en had vorig jaar een omzet van 11 miljard dollar.

Eerder deze week stuurde Richard Staub, de president van IQVIA’s Research & Development Solutions divisie, een ‘Q2 2021 update’ die was bestempeld als ‘Vertrouwelijk – Alleen voor interne verspreiding’.

Een persoon met toegang tot de presentatie verstrekte screenshots van de betreffende gegevens, waarin duidelijk wordt uitgelegd dat de 300.000 meldingen van bijwerkingen werden ontvangen over ‘een periode van drie maanden’ – niet sinds de introductie van het vaccin in december…”

TWEE: Onafhankelijk onderzoeker Virginia Stoner heeft een verbluffend nieuw rapport uitgebracht over de VAERS cijfers, en de poging van mainstream wetenschappers om de vernietigende bijwerkingen van de COVID-19 vaccins te minimaliseren. Hier zijn belangrijke citaten uit haar rapport:

  Eerste land dat zijn bevolking dwangmatig vaccineert

“Er zijn meer sterfgevallen gemeld bij VAERS door de covid-vaccins dan door alle andere vaccins samen in de laatste 30 jaar.

Er is een code van stilzwijgen die de enorme toename van sterfgevallen (en ernstige verwondingen) afschermt die bij VAERS zijn gemeld als gevolg van de covid injecties. Niet alleen de CDC webpagina’s en persberichten laten dat ongemakkelijke feit achterwege, ook de onderzoeken naar vaccins laten het achterwege.

Het aantal covid injecties [in de VS] dat tot nu toe in 2021 is toegediend (309 miljoen) is ongeveer hetzelfde als alle andere vaccins die in 2020 zijn toegediend (316 miljoen). Maar een schokkende 36 keer meer sterfgevallen werden dit jaar gemeld door de covid injecties dan vorig jaar werden gemeld door alle andere vaccins.

Als iemand is overleden aan een vaccin dat zij [een medische hulpverlener] hebben toegediend … kan dit mogelijk hun professionele oordeel in twijfel trekken, of resulteren in een rechtszaak wegens wanpraktijken. Als u een arts was, of een supervisor van een vaccinatiekliniek, en u kreeg de keuze tussen de avond doorbrengen met het indienen van een VAERS-rapport, of een diner met vrienden, wat zou u dan kiezen?

Er zijn redenen om aan te nemen dat de dood een van de meest ondergerapporteerde vaccinatieverwondingen is, voornamelijk omdat het slachtoffer dood is en geen VAERS-rapport kan indienen. Noch kunnen zij hun arts overhalen om een VAERS rapport in te dienen. Tenzij ze het geluk hebben een familielid of arts te hebben die weet dat ze het vaccin hebben gekregen, die op de hoogte is van VAERS, die begrijpt dat vaccins verwondingen kunnen veroorzaken en die bereid is de lastige procedure van het indienen van een VAERS-rapport te doorlopen, zal het niet gebeuren”.

  BABYMOORD REGIME: C-19 vaccinschade overzicht onthult dat 82% van de gevaccineerde zwangere vrouwen in het eerste of tweede trimester een spontane abortus ondergaat

DRIE: Open brief van Doctors for COVID Ethics beschuldigt overheden en media van liegen tegen het volk:

“Officiële bronnen, namelijk EudraVigilance (EU, EER, Zwitserland), MHRA (VK) en VAERS (VS), hebben nu meer letsels en sterfgevallen geregistreerd als gevolg van de uitrol van het ‘Covid’-vaccin dan van alle voorgaande vaccins bij elkaar sinds het begin van de registraties.

TOTAAL voor EU/UK/VS – 34.052 Covid-19 injectie gerelateerde sterfgevallen en meer dan 5,46 miljoen verwondingen gemeld per 1 augustus 2021.

Het is belangrijk om te beseffen dat de officiële cijfers hierboven (gemeld aan de gezondheidsautoriteiten) slechts een klein percentage zijn van de werkelijke cijfers. Bovendien blijven er met de dag meer mensen sterven (en verwondingen oplopen) door de injecties.

Deze catastrofale situatie is niet gemeld door de reguliere media, ondanks de officiële cijfers hierboven die openbaar zijn.

Het signaal van schade is nu onbetwistbaar overweldigend, en, in overeenstemming met de universeel geaccepteerde ethische normen voor klinische proeven, eist Doctors for COVID Ethics dat het ‘Covid’ vaccin programma onmiddellijk wordt stopgezet.

Voortzetting van het programma in het volle besef van voortdurende ernstige schade en dood aan zowel volwassenen als kinderen is een Misdaad tegen de Mensheid/Genocide waarvoor degenen die verantwoordelijk of medeplichtig worden bevonden uiteindelijk persoonlijk aansprakelijk zullen worden gesteld.

Regeringen over de hele wereld liegen tegen u, het volk, tegen de mensen die zij zogenaamd dienen.

De cijfers hierboven tonen aan dat de mRNA-vaccins dodelijk zijn.”

VIER: Het bekende Harvard Pilgrim Health Care, Inc. onderzoek van VAERS uit 2010 stelt onomwonden:

“Bijwerkingen van vaccins komen vaak voor, maar worden te weinig gerapporteerd, met minder dan één procent gerapporteerd aan de Food and Drug Administration (FDA). Lage meldingspercentages verhinderen of vertragen de identificatie van ‘probleemvaccins’, waardoor de gezondheid van het publiek in gevaar kan worden gebracht.”

  Polen's Neurenberg 2.0 Project is gelanceerd "Rechtbanken zijn zodanig geïnfiltreerd door de andere kant dat we een heel nieuw rechtssysteem zullen moeten opzetten"

Volgens de bevindingen van die studie zou u het aantal gerapporteerde verwondingen door vaccins met 100 moeten vermenigvuldigen om tot een juist cijfer te komen.

VIJF: Hoe zou het publiek reageren, gezien het enorme aantal gevallen waarin vaccins verwondingen en sterfgevallen veroorzaken? Hier is een belangrijke aanwijzing. Stat News, 21 juli:

“Miljoenen ongebruikte Covid-19 vaccins zullen worden verspild nu de vraag in de Verenigde Staten afneemt en de doses deze zomer waarschijnlijk verlopen, volgens volksgezondheidsfunctionarissen…

Momenteel hebben staten volgens federale gegevens 52,36 miljoen doses minder toegediend dan aan hen zijn gedistribueerd.

Een aanzienlijke tranche van Pfizer-doses zal naar verwachting in augustus vervallen… Gezien de afnemende binnenlandse vraag naar vaccins, is het onwaarschijnlijk dat die doses volledig zullen worden gebruikt voordat ze moeten worden weggegooid.

“We zien de vraag [naar het vaccin] in alle staten afnemen”, zei Marcus Plescia, hoofd medisch officier bij de Association of State and Territorial Health Officials.”

ZES: Dit begrijpend, voeren overheid, media en criminelen uit het bedrijfsleven de vaccinaties op waar en hoe ze maar kunnen, om de naald in je arm te te krijgen.

“Je weet dat ons product zeer gevaarlijk en destructief is? We zullen je dwingen het te nemen.”

ZEVEN: VERZET REBELLEER


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Corona-kritische arts door arrestatieteam gearresteerd en naar psychiatrische kliniek gebrachtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet WEF heeft zijn nieuwste droom online gezet: “Zo zou ons leven er binnenkort uit kunnen zien”
Volgend artikelHeeft COVID Paniek een massapsychose veroorzaakt?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Was dit nieuws ondertussen al bekend? Maar het is wel fijn te weten dat er minder vraag naar is. En dat is natuurlijk niet verwonderlijk. Want steeds meer mensen zijn nu beter op de hoogte. Alleen de mensen die gekozen hebben ervoor te vechten om anderen te dwingen doen dat beroepsmatig. Of ze zijn macht geil. Maar het is hoopvol dat er steeds meer mensen niet meer geïnteresseerd zijn in de vaccins. Heel fijn. Houd moed en hou vol.

 2. Het zal nooit in de mainstream media komen, dan breekt overal de wereld de pleuris los. Alle gevacccineerden gaan los richting de overheden etc ( en misschien ook wel naar de niet gevaccineerden); dus ik denk niet dat deze gegevens ooit bovenwater komen

 3. https://www.rt.com/usa/532449-biden-vaccine-boosters-adults/

  Het is officieel, de spuitjes werken maar beperkt en kortstondig, dus boosters….en meer “boosters”, omdat het
  eigen immuunsysteem door het spuitje niet meer goed functioneerd.

  Komt erop neer dat iedereen die een spuitje heeft gehad eigenlijk voor het leven is getekend/genaaid/ afhankelijk word gemaakt. Bij de volgende griepgolf zullen we het zien, dan MOET er een boostershot komen anders weer gewoon ziek, en nog een en nog een, maar voor de ingespotenen is iedere nieuwe griepgolf waarschijnlijk een stuk gevaarlijker….de tweedehands autoś zullen straks goedkoper worden, wat een pluspunt is.

  Waarom per se spuiten? behalve geld verdienen en controle uitoefenen is er nog een punt: de import van lieden die totaal geen weerstand hebben tegen griep, dus moeten de autochtone blanke mensjes die wel natuurlijke weerstand hebben geruimd worden. Die weerstand breken door inspuiting en afhankelijkheid is een punt van gedachte….De inspuiting is feitelijk genocide. te ver gezocht? vandaag misschien maar morgen misschien wel een vast gegeven.

  Stereoiden inspuiten bij bodybuilders is blijkbaar prachtig om mooie grote spieren te zien maar worden deze spuiters ouder hangen de vellen rond het lijf. Dan moeten ze wel vet worden van het eten om niet met een tweede permanente leren jas rond te lopen.

  “Gevaccineerden” zijn eigenlijk bodybuilders. Blijven spuiten is het devies anders……

  Geweldig he, die oplettende beschermende overheid.

 4. Ik weet niet hoe de vaccinatie-toestand binnen de EUSSR er voor staat, maar ik weet wel dat dwaze Fransje Timmermans, Gerritje Verhofstadt en Marietje in ’t Veld te pas én onpas roepen dat de EUSSR zéér democratisch en transparant is ! Dit zijn toch wel de drie meest minderwaardige mensjes , afgezien van Rutte, Quag, Yasser Feras en nog een paar Nederlandse “politici”.
  Als de EUSSR w.o. Nederland, inderdaad zo “democratisch” zou zijn, dan zouden de genoemde dwazen deze woorden niet ná iedere zin die zij uitkramen hoeven te herhalen. Maar……….herhaling is de kracht van reclame.
  We leven in een dictatuur !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in