Het Economisch Wereldforum heeft een nieuwe video gemaakt waarin een dystopische toekomst wordt geschetst. Nu we steeds meer thuiswerken, kunnen kantoren anders worden ingericht. Zij kunnen worden gebruikt als showrooms voor klanten, onderzoekslaboratoria of plaatsen om vrienden te ontmoeten.

Bovendien worden er steeds meer “spookkeukens” geopend. Dit zijn restaurants die uitsluitend koken voor afhaal- en leveringsdiensten. Volgens het WEF zouden deze zich kunnen ontwikkelen tot “cloudmarkten”, d.w.z. diensten die voedingsproducten van verschillende merken bij u thuis bezorgen.

Geïdentificeerd door je hartslag

Een andere manier waarop de pandemie ons leven op lange termijn kan veranderen: Je zou geïdentificeerd kunnen worden door je hartslag. Gezichtsherkenningssystemen worden gehinderd door gezichtsmaskers, maar “je hartslag is even uniek als je gezicht”. NASA heeft een systeem ontwikkeld dat je met behulp van een laser aan je hartslag kan herkennen.

Het Economisch Wereldforum zegt ook dat kinderen in de toekomst in verschillende gevallen permanent thuisonderwijs zouden kunnen krijgen.

Er is veel kritiek op de film. Journalist Mark Sparrow, bijvoorbeeld, zegt: “Je dystopische toekomst laat me koud”. Voormalig bareigenaar Adam Brooks schrijft: “Rot op, idioten”.

“Als een visioen van de hel en jullie moeten je muilkorven afdoen en wat vaker naar buiten gaan,” twittert Jeffrey Peel.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israël en de Delta-variant: Coronabesmettingen van gevaccineerden “exploderen”Volg Frontnieuws op Telegram

  Wij zijn brave schaapjes
Vorig artikelAustralië: 24.000 kinderen worden zonder ouderlijk toezicht in een stadion geïnjecteerd 
Volgend artikelMassale fraude bij het rapporteren van vaccinatieverwondingen; achtergehouden gegevens, veinzen van “veilig en effectief
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Nou Bert. Jij zal hier zeker weten blij mee zijn. Maar ik wil toch heel graag nog gewoon kunnen winkelen. En andere mensen blijven ontmoeten. Dat is allemaal al een stuk minder mogelijk gemaakt. En ik ben ook blij met de “tijdelijke versoepeling “. Maar ik ben me terwege bewust dat dit soort van levenswijze expres bedoeld is. Ik hoop maar dat thuis scholing net zo functioneel is als gezamenlijk onderwijs. Want wie weet wat er in de toekomst via internet nog aan echte geschiedenis of maatschappij leer wordt gegeven. En wat gaat het kosten om je kinderen van deze manier van onderwijs gebruik te maken. Ik denk dat dit weer een stap is om mensen van elkaar te vervreemden. En als je op een bepaald moment geen vrienden kring meer kan opbouwen wat blijft er dan nog over van sociale omgang. Om maar te zwijgen over hoe veel mensen nog om elkaar geven. De uitspraak..uit het oog. Uit het hart. Dat gaat maar al te vaak op. Dus drijf de mensen uit elkaar. Dat is wat er gebeurt. Gelukkig gaan hier de scholen weer open.

  • Nee hoor, ik blijf ook liever gewoon mijn boodschappen zelf halen.
   En van mij hoeven de winkels niet dicht.
   Maar wat ik koop of zoek hebben ze hier nooit. En dan ga je verder zoeken.
   Als ik hier 10 euro betaal voor een pakje gitaar snaren en op internet 5 euro.
   Dan ga ik niet voor de gezelligheid naar de winkel. Zo simpel is het.

  • Nou, onze jongste kan die discipline echt niet opbrengen. Die gaat een achterstand oplopen van jewelste. Ze heeft vorig jaar al moeten doubleren. Wat de geschiedenis betreft kunnen we die wel missen. Zeker wanneer die geschreven wordt door de Asjkenazische Joden. Die liegen alles bij elkaar om er zelf goed uit te zien. Dat hoeven mijn kinderen niet te leren. Een laser die mijn lichaam in gaat om mijn hartslag te meten is invasies. Waarom moeten ze m’n hartslag weten? Ik heb mijn ID kaart en als ik toch opgesloten zit in mijn huis hebben we dat al helemaal niet nodig. Iedereen kent me thuis. Het betaald fietsen naar mijn werk moet ik dan opgeven voor een abonnement voor de sportschool? Dacht het niet. Niks zo lekker als 43 KM uitwaaien op weg naar mijn werk. Idem voor de thuisreis. Met een leeg hoofd en gevulde longen aan tafel aanschuiven. Geweldig toch? Trouwens wanneer ze willen dat we permanent thuis werken moeten ze eerst maar eens een bijdrage gaan leveren aan de Electra. Mijn verbruik is bijna verdubbeld vanaf dat we thuis werken. Nee ik zie het al aankomen. Wij lekker binnen zitten of niet verder dan 4 straten en de Asjkenazische Joden hebben de rest van de wereld als hun speeltuin. Kunnen ze die lekker verkloten zonder dat wij het zien. Een ideale wereld zou er eentje zijn zonder dat uitschot.

   • Helemaal met u eens het zijn de extreme Babylonische talmoet aanhangers en zionisten die ons al eeuwen proberen te onderdrukken of kapot te maken! Ken je vijand, anders kun je jezelf niet verdedigen, laat de mensen maar inzien wie werkelijk de schuldigen aan onze ellende zijn de Kharzarse Maffia, worden deze griezels wel genoemd!

   • Bepaalde joodse extremisten roepen al langer dat blank Europa kapot moet. Ik zou zeggen dat is genocide en racisme. Theodore Kaufman vond dat Duitsland kapot moest en schreef daar een uiterst aangenaam boekje over. “Why Germany must perish” Duitsland is nu vervangen door geheel Europa. Amalek, Edom het blanke ras moet kapot. Niet goedschiks dan maar kwaadschiks. Volgens de compleet gestoorde joodse heks Barbara Lerner Spectre kan dat allemaal niet snel genoeg gebeuren. Maar ja daar mogen we niets over zeggen want dat zou wel eens antisemitisch kunnen zijn. De hele nep covid-19 hoax is onderdeel van het plan van de judea sekte om zich van ons te ontdoen en de wereld over te nemen.
    https://www.youtube.com/watch?v=G45WthPTo24&t=4s
    https://brandnewtube.com/watch/911-attack-the-jewish-banking-cartels-tighten-their-grip-on-america_2sF8g1w3n7smAdZ.html

  • Welke schade brengt dat aan kinderen toe wat moeten zij vertellen als ze ouder zijn over school en hun jeugd dat ze voortdurend thuis zaten te leren maar dat ze van het omgaan met andere mensen geen enkel gevoel bij hebben, dit maakt dat die kinderen snel in conflict komen met hun zelf en dat komt je kan geen liefde geven maar ook niet voelen wat liefde is.
   Voorheen leerde je meisjes via school of buiten huis kennen alleen dat gevoel kan je niet vinden in het daten via pc er zit geen warmte in geen stem en is koud en kil en in feite gevoelloos, dat is weer een stap korter dat kinderen uit gehuwelijkt gaan worden waar geld en macht de grootste rol in zal gaan krijgen, iets om over naar te denken.

 2. Sorry hoor Bert. Ik denk dat jij toch ook tegen het idee van hart herkennen bent. Wat trouwens binnenkort niet eens nodig is. Want Rotterdam wordt de eerste stad met een 5gig systeem dat in telefoon palen wordt verwerkt. En als we genoeg gif hebben gehad…of god bewaar me voor die pil die in ieder lichaam een tracking device aanbrengt kunnen we toch gevolgd worden. Want dat is de enige echte reden voor 5gig. Normaliter is 4 gig meer als voldoende om alles te kunnen zien en opslaan. Maar dat 5gig netwerk is speciaal ontworpen voor het tracken van ieder mens. Heel eng. Dat is wat je noemt..big brother is watching you.

 3. Ah Bert. Een muzikant. Te gek. Maar je hebt gelijk. Ik bestel soms ook spullen waar ik anders niet aan kan komen. En dat ik afentoe op jou reageer is omdat je soms zo streng en hard over anderen kan optreden. Maar bedenk dat velen gewoon onwetende slachtoffers zijn. En dan denk ik vooral aan m’n oude buren die ik in korte tijd ben kwijtgeraakt. Allemaal omdat ze niet beter wisten en voor de veiligheid van de jeugd.

  • Ik ben totaal niet diplomatiek aangelegd en zeg en schrijf alles op wat er in mijn opkomt.
   Tegen alles en iedereen, op elk moment van de dag.
   Ik weet ook wel dat niet iedereen dat altijd op prijs zet.
   Maar het is wel eerlijk.

 4. Herkend door je hartslag? Ik geloof er geen snars van. Jaren geleden heb ik nog gewerkt aan hartslag detectoren, is heel lastig, veel storing van de omgeving. Je mag al blij zijn als je gewoon het aantal slagen per minuut nauwkeurig kunt detecteren. Klinkt mij als science fiction. Extra angst enz.

  • Volgens mij kun je je hartslag ook een beetje beïnvloeden met je ademhaling of met denken, maar goed, je weet niet wat die gekken allemaal al bedacht hebben voor t vee dat we zijn in hun ogen.

    • Ik heb van jou nou werkelijke nog nooit een reactie gelezen die ook maar iets met het artikel zelf te maken heeft.
     Het zijn altijd 3 precies dezelfde.
     Of over joden, of communisten, of over je vriend adolf.
     Je weet het werkelijk waar overal op 1 van die 3 iets over te vermelden.

     • Bert ik heb niet alles van Heinrich gezien maar ik vermoed dat hij een stuk dichter bij de bron van het gevaar zit dan jij met je verhaal over gitaarsnaren van €5 of €10. Bolsjewisme, marxisme en communisme is judaism. Er vindt nu een communistische revolutie plaats. Het is een revolutie van ‘bovenaf’ door de joodse elites. Joden maken nog 0,1% uit van de bevolking en zijn dus oververtegenwoordigd bij wat er nu gebeurd. Alle grote corporaties alle grote banken, mainstream media, Hollywood, het cdc, big farma zijn in joodse handen. Dit is geen conspriracy, zoek het maar op. De elites zitten achter deze covid-19 hoax en niet de lieve bloemist op de hoek van de straat. Als we nu niet het jodentaboe doorbreken is het te laat en hoeft het niet meer. Iemand die kritisch is op extreme joden en de nare dingen die ze doen is niet meteen een vriend van Hitler.

 5. De ‘nieuwste technologische ontwikkelingen blijken dus al tientallen jaren oud te zijn en werden in het geniep al uitvoerig getest en losgelaten op de onwetende mensheid. De op elektronische basis veroorzaakte ziekten, vergiftigingen, bedwelmingen en stoornissen om ons heen getuigen in boventallige mate hiervan. Het is ook makkelijk winkelen met de centen van een ander: we worden middels allerlei (ieder jaar stijgende) belastingen verplicht om te betalen voor een monsterlijk systeem dat vijandig en uiteindelijk dodelijk uitpakt voor éénieder. Een systeem dat ook zonder schaamte en mededogen haar eigen jongen zal verslinden.
  Voor uw gemak, voor uw veiligheid, voor één Europa, voor het klimaat…. en nog meer politiek correcte holle frasen.
  Liegen, manipuleren en indoctrineren is intussen verworden tot een waar vak op zich. Niet gehinderd door enige kennis mag dit op basis van regelrechte bedreiging gerechtvaardigd worden. Allemaal uitgevoerd door mensen die al vanaf hun studententijd geselecteerd zijn op basis van de protocollen van Zion om te veranderingen als kleine onopvallende puzzelstukjes door te voeren zodat heel geraffineerd het grote plaatje tot stand komt.

  Zoals Johan Cruijf al zei; “Pas als je het snapt dan zie je het ook”

  • Helemaal mee eens Jan. Dit zouden meer mensen moeten lezen. “”….mag dit op basis van regelrechte bedreiging gerechtvaardigd worden.” Deze bedreigingen creëren ze zelf. Ze gaan daarbij letterlijk over onze lijken. Van heel veel gebeurtenissen schrijven ze zelf het script, zoals de holocaust saga. Het is een groep die gebruik maakt van de kracht en de dynamiek van de stam. De stam is de joodse stam en de groep de Judea sekte. Ze willen wereld heerschappij en depopulatie van de Gentils. Een paar Gentils mogen overblijven om als slaaf te dienen. Onderdeel van dit helse plan is de invoering van de covid-paspoort.

   https://odysee.com/@kleinesArchiv:1/Der-Mythos-des-Holocaust-wurde-aufgedeckt:9

 6. Ik mis eigenlijk in t filmpje dat ze niet nog meer inzetten op menselijk contact te vermijden. Zoals auto’s zonder chauffeur.
  En dat ze van die lege kantoorpanden geen woningen maken is wel duidelijk; dat is straks niet meer nodig bij 500 miljoen. Straks geen krapte op de woningmarkt.
  Wat een stelletje psychopaten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in