Wafa (Q2915969) / Wikimedia (CC BY-SA 3.0 DEED)

Financieel en geopolitiek analist Martin Armstrong verscheen onlangs op het “Health Ranger Report” om met gastheer Mike Adams te bespreken hoe de gruwelijke Hamas-aanvallen en het voortdurende conflict tussen Israël en Palestina de weg bereiden voor een Derde Wereldoorlog waarbij Rusland zwaar betrokken zou zijn, schrijft Belle Carter.

Volgens Armstrong, die verklaarde over befaamde bronnen te beschikken, is wat er op dit moment gebeurt het volgende “World Trade Center-fiasco”. Hij onthulde dat troepen aan de grens met Israël twee dagen van tevoren werden teruggetrokken en opnieuw werden ingedeeld. Adams sloot zich hierbij aan en wees erop dat Israël over buitengewoon capabele inlichtingendiensten beschikt. “Maar ik merkte in de nasleep hiervan dat alle handschoenen uit zijn en dat er geen verzet is tegen elke beslissing die de regering wil nemen, hoe radicaal of wraakgericht die ook mag zijn. Waar denkt u dat dit heen gaat?” vroeg Adams.

Armstrong antwoordde: “Ze hadden deze oorlog nodig. Ze wisten dat dit eraan zat te komen en ze hebben het laten gebeuren. Hetzelfde met 911… Ze geloven dat Rusland betrokken is bij Syrië, Iran en zelfs Hamas. Ze zeggen dat sommige van de meest intelligente, geavanceerde wapens uit Rusland kwamen. Volgens zijn bronnen zou het aantal wapens dat president Joe Biden in Afghanistan achterliet, de hele oorlog kunnen voeden. Hij verbond deze (conflicten in Afghanistan en Israël) ook met de aanhoudende chaos in Oekraïne. “Het was de VS die Kiev in 2014 ertoe aanzette om Donbas aan te vallen. Dezelfde mensen die in Syrië betrapt werden op het vergassen van Syriërs en de schuld aan hun president Bashar al-Assad gaven, zijn betrokken geweest bij Oekraïne. Dit ging over het creëren van oorlog,” legde hij uit.

  Hongert het Israëlische leger Gaza uit met "Leningrad-aanpak"? - Verslag door Seymour Hersh

Omdat Rusland al genoemd was, stelde de oprichter van het platform voor vrije meningsuiting Brighteon.com de volgende vraag: “Hoe zit het dan met het feit dat ex-POTUS Barack Obama miljarden dollars heeft witgewassen en aan Iran heeft gegeven, waardoor het zijn programma voor de ontwikkeling van kernwapens weer kon opstarten en Hamas en Hezbollah en anderen kon financieren? Biden heeft onlangs nog eens 6 miljard dollar vrijgemaakt, en daar komt nog bij dat andere Amerikaanse Democratische socialisten in het Congres nu Hamas steunen. Klopt dat?”

Armstrong bevestigde dat dit waar was en legde uit: “Je moet begrijpen dat onder het mom van liberalisme in werkelijkheid fascisme schuilgaat.” Hij zei dat fascisme in feite betekent dat de overheid de controle over de privésector overneemt en bepaalt wat ze gaan produceren, hoeveel ze gaan produceren, waar het naartoe gaat, enzovoort. “Dit is eigenlijk waar ze zich mee bemoeien. En we zijn deze kant al op gegaan met de cancel culture en al dit soort dingen,” zei hij en verklaarde verder dat wat het nog erger maakt, is dat de mainstream media optreden als cheerleaders voor een dreigende wereldoorlog.

Beiden waren het erover eens dat het met de huidige ontwikkelingen vrij snel nucleair zou kunnen worden. Zeker nu Israël al plannen heeft om alle twee miljoen Palestijnse burgers in Gaza uit te roeien. “Ze zijn afgesneden van hun voedsel, water, elektriciteit en brandstof, wat een schending is van de oorlogsconventies van de V.N.,” zei de Health Ranger.

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft gezworen Hamas “te verpletteren en te vernietigen” met de steun van een nieuw oorlogskabinet dat woensdag werd gevormd en waarin een langdurige criticus van de oppositie zit. “Elk lid van Hamas is een dode man,” zei hij in een televisietoespraak.

  "Niet langer op de rand": Borrell geeft Israël de schuld van hongersnood in Gaza

Oorlogsacties van linkse culture sekte veroorzaken imploderende economieën van westerse bondgenoten

Elders in de uitzending ging het duo in op het SWIFT-verbod voor sommige Russische banken als onderdeel van de 2022 sancties tegen Rusland die door de Europese Unie en andere Westerse landen zijn opgelegd. Het doel was om de economie van de Euraziatische natie te verzwakken om haar invasie in Oekraïne te beëindigen door haar toegang tot het SWIFT-systeem voor het verwerken van financiële transacties te belemmeren. Het leek echter in het voordeel van Rusland te werken, vooral omdat de wereld zich tegen de dollar keert, dankzij de supermachten BRICS (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika).

“Toen Rusland de Krim opging, ging Obama naar SWIFT om te vragen of Rusland eruit gehaald kon worden. SWIFT weigerde en zei: “Je gaat hier geen politiek instrument van maken. En dus vervingen ze zijn hoofd in 2019. Hij deed wat hem gezegd werd en dit verdeelde de wereldeconomie in tweeën,” zei Armstrong. Ze wilden met de sancties tegen Rusland eigenlijk een waarschuwingssignaal afgeven aan alle anderen dat iedereen die niet met de Verenigde Staten wilde “meespelen” zou worden buitengesloten. “Dus nu heeft China zijn stelsel en is het zijn eigen systeem aan het opbouwen.”

De geopolitiek expert onthulde verder dat China de grootste houder van de Amerikaanse schuld is. Ze verkopen elke maand miljarden. Het zou geen zin hebben om naar hen toe te gaan en te zeggen: “Kunnen jullie nog eens $100 miljoen kopen zodat we wat raketten kunnen kopen om op jullie te schieten?” Ze kijken helemaal niet naar de economie of wat de economie zou doen. Waar ze echt aan denken is wat ze na de oorlog kunnen opbrengen, voegde hij eraan toe.

  Alexander Dugin: Het Westen heeft de islam tot zijn vijand gemaakt

Bekijk de volledige aflevering van het “Health Ranger Report” met Mike Adams en Martin Armstrong hieronder.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Nee, de Hamas-invasie was geen Israëlische “inlichtingendienstfout”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelExplosief verslag! Israël gaf het leger bevel om zich terug te trekken tijdens de Hamas-aanval
Volgend artikelTerwijl de chaos in Gaza toeneemt, draaien sommige leiders hun pro-Israël retoriek terug, maar roepen niet op tot een staakt-het-vuren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Wat dat stukje over Liberalisme is eigenlijk fascisme betreft , ik denk dat het plan eerder is dat uiteindelijk megacorporaties belangrijker gaan worden dan nationale staten , waarbij de laatste uiteindelijk helemaal moeten verdwijnen.
  Je ziet nu ook al dat bij regeringen lobbygroepen grote invloed hebben , en zelfs al wetgeving schrijven.
  (Weyland-Yutani voor de SF fans)

 2. USA + Nato zitten erachter denk ik.
  Training, wapens, en ondertussen moet de bakker ook betaald worden.

  Ik denk dat de algemene gedachte was, dat Israel wel wraak zou nemen, dat de omliggende landen Lebanon Jordanie Syrie Iran, Egypte als een man Israel zouden aanvallen, en via dat Rusland erin betrekken.

  Voila; WO3 is begonnen.

 3. Hoe zit het dan met de Antichrist van het Westen, Barack Obama? Welnu, Obama zou ook in augustus, op de 4e, zijn geboren. Dat betekent dat zij de aanval van Hamas op 7 oktober precies 64 dagen na Obama’s verjaardag in scène hebben gezet. 64 is significant in gematria, aangezien Israël optelt tot 64 en Obama’s volledige naam teruggebracht wordt tot 64, hetzelfde als de zinsnede ‘De Antichrist’.

  https://www.fivedoves.com/rapture/2009/Obama_Rev1318.html

  Ik heb hem te pakken je kan me nu helemaal wegooien !!!!!

 4. next

  President Joseph R. Biden jr. reist op woensdag
  10 -18 oktober naar Israël

  Lucas 10:18 En Hij zeide tot hen: Ik zag de satan als een bliksem uit de hemel vallen

  Jezus beschreef deze gebeurtenis in Lucas 10:18 toen Hij zei “… Ik zag Satan als een bliksem uit de hemel vallen.”
  In het Hebreeuws wordt bliksem uit de hemel uitgesproken als “baraq o bamah”

  strongs 1300 Strong’s Concordance
  baraq: lightning
  Original Word: בָּרָק
  Part of Speech: Noun Masculine
  Transliteration: baraq
  Phonetic Spelling: (baw-rawk’)
  Definition: lightning

  1116. bamah Strong’s Concordance
  bamah: a high place
  Original Word: בָּמָה
  Part of Speech: Noun Feminine
  Transliteration: bamah
  Phonetic Spelling: (bam-maw’)
  Definition: a high place

  “Event 201” was an exercise organised in October 2019 10-18

  Nu is Obama naar verluidt geboren in 1961, dus hij zal op 4 augustus 2025 64 jaar oud zijn, zoals in ‘Israël’, ‘Barack Hussein Obama’ en ‘De Antichrist.’ Wel, raad eens hoeveel dagen er tussen zitten. de dag waarop Israël de oorlog verklaarde op 8 oktober 2023 en op Obama’s 64ste verjaardag op 4 augustus 2025? Ja, het zijn precies 666 dagen.

  Nou ik stop maar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in