Premier Benjamin Netanyahu gaf het leger van Israël het bevel om zich 7 uur op de achtergrond te houden tijdens de aanval van Hamas op de Joodse natie vorige week, volgens berichten, bericht Jamie White.

De leider van de Jewish Pro-Life Foundation, Cecily Routman, citeerde overheidsbronnen en verklaarde dat Netanyahu het bevel gaf om Hamas de kans te geven om de aanval in te zetten om zo de Israëlische vergelding tegen Gaza te rechtvaardigen, bedoeld om de Palestijnse enclave uiteindelijk van de kaart te vegen.

“Israël heeft de meest geavanceerde inlichtingendienst ter wereld. Het is onmogelijk dat de regering niet wist dat dit ging gebeuren,” vertelde Routman aan de conservatieve activiste Lauren Witzke in een interview dat zaterdag werd vrijgegeven.

Routman legde uit dat Rabbijn Chananya Weissman, die banden heeft met topambtenaren in de Israëlische regering, “een bericht stuurde dat, inderdaad, de IDF orders kreeg om zich op de achtergrond – zowel het leger als de luchtmacht – zeven uur om zich gedeisd te houden terwijl deze aanvallen plaatsvonden.”

“En hierdoor konden de terroristen binnenkomen en beginnen met het afslachten en martelen van de burgers,” zei ze.

“Persoonlijk denk ik dat deze situatie vergelijkbaar is met een gezin dat een hondsdolle hond in huis houdt en vervolgens de hond de schuld geeft als hun baby gebeten wordt.”

  De analyse van professor Postol van de raketaanval van Iran op Israël

“Ik kijk naar de regering van Israël en zij moesten er echt voor zorgen dat deze mensen zich niet aan hun grenzen zouden verspreiden. En dus worden ze gedeeltelijk verantwoordelijk gehouden voor het feit dat ze Gods schepping moesten doden om hun grens te beveiligen. Dit had nooit mogen gebeuren,” voegde Routman eraan toe.

Haar beweringen bevestigen berichten van 7 oktober, in de eerste uren van de aanval van Hamas op Israël, dat het Israëlische leger nergens te bekennen was.

ABC News meldde echter dat de Israëlische luchtmacht ongeveer 4 uur nadat Hamas met de aanval begon, Gaza begon te beschieten, en dat de Israëlische regering ongeveer twee uur nadat de aanval begon, haar reserves activeerde.

Maar dat verklaart nog niet het onverklaarbare falen van de Israëlische inlichtingendienst waardoor Hamas de kans kreeg om de aanval in te zetten.

Misschien was de terreuraanval van Hamas echt Israëls 9/11 – weer een inside job om een oorlog op grote schaal te rechtvaardigen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Palestijnen spreken de taal van geweld die Israël hen heeft geleerdVolg Frontnieuws op Telegram

  Trump 2.0: Wat zou het betekenen voor Amerika en de wereld?

Lees meer over:

Vorig artikelCovid-geninjecties propaganda is op zijn einde – niemand wil de nieuwe boosters
Volgend artikelMartin Armstrong: Westerse leiders – die eigenlijk fascisten zijn – financierden de terreuraanslagen in Israël om Rusland in WOIII te trekken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  1. “De IDF kreeg orders om zich terug te trekken – zowel het leger als de luchtmacht – zeven uur lang om zich op de achtergrond te houden terwijl deze aanvallen plaatsvonden,”

    doet de politie ook als er groepen allachtonen blanken aanvallen, op afstand laten gebeuren enn later proces verbaal schrijven…..je geloofd het pas als je het ooit zelf hebt meegemaakt…..voor mij is dit alvast een realiteit.

    • Eerste helft: goede gefundeerde docu. tweede helft, de grootst mogelijke onzin waarin alle onderbouwing en bewijsvoering dan ook ontbreekt. Deze ‘stop world control’ is voor mij controlled oppositie. Net als alle video’s over de onzin van de maanlanding (volledig juist en vaak goed onderbouwd) gevolgd door flat-earth non-sense.

      Kijk uit voor dit soort van vermenging van waarheid en leugen. Het internet zit er barstensvol mee. Er is bijna geen oprechte waarheidstrouw meer.

  2. Gaat de Gaza boot nog eens een keer? En gaat ueber-feminist Anja Meulenbelt mee? Het narrenschip dat niks bereikt heeft voor de Palestijnen. Een Keesje Maduraatje (Kees Broer / Filantropius) maar schimpen op ze. Dit gaat alweer meer dan tien jaar terug, en je lacht je echt dood om die spitse commentaren van Kees Broer over de Gaza narren zoals Greta Duisenberg, van Agt en Meulenbelt die zo warm liepen voor de Palestijnen. Wat hebben ze bereikt? Maar schimpen kan hij natuurlijk met gemak vanuit zijn veilige ivoren torentje als pro-zionisten pion voor het CIDI.) De hele wereld wordt hoe langer hoe meer een carnaval van zielloze deugmalloten aan de ene of andere kant van het verhaal. En de deugmalloten uitgedost met oogkleppen en toepasselijk hoofdtooi maar roepen ‘ik wed op die!’ en ‘Nee, je moet op de andere wedden!’ Je kan helaas niet op allebei de trophee paardjes IS en IS tegelijkertijd wedden! Koop nu je lootjes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in