De productie van de B61-12 kernbom begint,” heeft Sandia National Laboratories vanuit de Verenigde Staten aangekondigd. De B61-12, die de vorige B61 vervangt die door de V.S. in Aviano en Ghedi en andere Europese bases gebruikt werd, is een nieuw type wapen. Het heeft een kernkop met vier krachtopties, te kiezen naar gelang van het te vernietigen doelwit. Het wordt niet verticaal afgeworpen, maar op een afstand van het doel waarop het gericht wordt, geleid door een satellietsysteem. Het kan ondergronds doordringen en diep ontploffen om bunkers van commandocentra te vernietigen bij een nucleaire eerste aanval, bericht Manlio Dinucci.

De B61-12’s, die als “niet-strategische kernwapens” zijn geclassificeerd, worden in Europa ingezet – in Italië, Duitsland, België, Nederland, Groot-Brittannië en waarschijnlijk nog andere landen – op afstanden die voldoende binnen bereik zijn om Rusland te treffen. Zij hebben dus offensieve mogelijkheden die vergelijkbaar zijn met die van strategische wapens.

Een ander kernwapensysteem, dat de Verenigde Staten voorbereiden om in Europa tegen Rusland te installeren, zijn raketten met een middelafstandsbereik op grondgebaseerd. Die kunnen ook gelanceerd worden vanaf installaties van het “anti-raketschild”, die door de VS zijn opgesteld op bases in Deveselu in Roemenië en Redzikowo in Polen, en aan boord van vijf oorlogsschepen die in de Middellandse Zee, de Zwarte Zee en de Baltische Zee dicht bij Rusland varen.

Dat dergelijke installaties offensieve mogelijkheden hebben, wordt door Lockheed Martin zelf bevestigd. Bij de beschrijving van de kenmerken van het Mk 41 verticale lanceersysteem, dat zowel in land- als in zee-installaties gebruikt wordt, geeft het aan dat het in staat is om “raketten voor alle missies te lanceren, zowel voor verdediging als voor lange-afstandsaanvallen, waaronder Tomahawk kruisraketten.” Deze kunnen met kernkoppen bewapend worden.

  Scott Ritter: De oorlogshersenschim van Henry Kissinger

Europa wordt dus door de VS tot frontlinie van een nucleaire confrontatie met Rusland omgevormd, die nog gevaarlijker is dan die van de Koude Oorlog.

Bonus:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

De elite zal hun “gouden paspoorten” gebruiken om het land te ontvluchten en de rest van ons achterlaten voor een nucleaire oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMan vermijdt amputatie nadat Turkse artsen verschillende 10 centimeter lange bloedklonters uit zijn been hebben getrokken
Volgend artikelGrote escalatie in uitvoering; Dnipro Oekraïne getroffen door 6 kruisraketten – Mensen levend verbrand – UPDATE!
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

60 REACTIES

 1. Dat de Amerikanen in principe altijd een oorlog uitvechten op een terrein of land dat buiten het Amerikaanse vasteland dient te liggen, daar hebben zij, bij monde van George W. Bush, nooit een geheim van gemaakt.
  Het is volkomen onbegrijpelijk dat de EU dit standpunt, ten koste van het eigen Europese grondgebied, klakkeloos accepteert.
  Als lid van de EU wordt ons land ongewild in de frontlinie tegen de Russen geplaatst. De domheid van onze politiek is onbeschrijfelijk!

 2. Laten we er eens mee beginnen om deze mensen geen ‘elite’ meer te noemen. Ik stel voor om andere benamingen te gebruiken om hen te omschrijven, zoals beroepsleugenaars, beroepsgraaiers, enz.

 3. Dit geeft aan dat het Angelo zionisten rijk met zijn vazallen liever alles willen vernietigen, dan in overleg gaan en eerlijke handel wil drijven. Het zijn piraten en blijven piraten, waar je geen afspraken mee kunt maken. Niet voor niets doen zij er alles aan om de valuta die met goud of andere grondstoffen te dekken te ontwijken en te vernietigen. Zodat zij onbeperkt geld uit het niets kunnen blijven creëren om met inflatie iedereen te kunnen onteigenen. Zodat zij alles voor niets kunnen in pikken. Terwijl de bevolkingen daarvoor dwangarbeid voor moeten leveren. De aanstaande hongersnood moet er voor zorgen dat iedereen zich onderwerpt aan hen. Want hongerige mensen zijn niet alleen onderdanig, maar ook werkwillig en produceren meer dan voldane mensen.

 4. Toch wel straf hoe dom de mensheid is.
  Door onze technologie kunnen we gemakkelijk voor iedereen klein paradijs bouwen…
  Vooral wanneer we de bestaande rijkdom eerlijk verdelen dan moet je maar 1 dag per week of maand werken.
  Ze misbruiken die technologie op grote schaal als het niet voor een dodelijk virus is dan maar om oorlog te voeren.
  Vooral die rijke globalisten kunnen voor zichzelf groot paradijs bouwen op groot eiland ver van ons gezaag met elke nacht de mooiste grieten in hun bed. Elke dag feest…
  Maar nee, die verkiezen liever om iedereen veel miserie te geven en om te bouwen tot hun slaven alsof ze eeuwig blijven leven.
  Komt dat allemaal omdat die dolle griet Eva van de appel beet? WTF

  • Inderdaad door technologie mogelijk. Heb ik het niet eens over de achtergehouden technologie. Primaire levensbehoeften zou makkelijk voor iedereen gratis kunnen zijn. En dan een geldsysteem voor iedereen die behoefte heeft aan extra luxe maar dan wel zonder rente. Met hopelijk alleen banen die dan echt nuttig zouden zijn voor ‘de maatschappij’. Moet je zien hoe weinig baantjes er dan nog overblijven.

   Stel dat je deze elite met 1 druk op de knop dood neer zou kunnen laten vallen. Dan komen er wel weer andere psychopaten die macht ruiken en een ander niks gunnen. Denk dat sommige mensen daarom ook zo van honden houden. Kunnen ze eindelijk een ander leven wezen commanderen die lekker braaf luistert. Heb ik het natuurlijk niet over mensen die van dieren houden, want dat zijn meestal wel mensen met een goed hart.

   • Knap Alien !
    Ik denk ook dat ze free energy allang ontdekt hebben en veel gaan we zien van moment dat we alles met ons basisloontje moeten huren en na The Great Reset.
    Ze hebben dan geen reden meer om het achter te houden.
    Hun achterlijk winst-systeem laat dat nu niet toe.
    Indien die UFO’s echt bestaan dan is dat het bewijs… ook bewijs van geheim wapen en niet om onze woning gratis te verwarmen, haha.
    Als uitdaging ooit 1 jaar naar systeem gezocht waar iedereen redelijk tevreden zou moeten zijn.
    Ik had zelfs een simpel algoritme (if then else met overal daartussen weer if then else in loop) verbonden aan een scorebord, in elkaar gestoken om alles sneller te laten verlopen.
    Ik vertrok dus vanuit de ruilhandel maar uit frustraties ben ik moeten stoppen!
    Kwam telkens uit op ons huidig vreselijk systeem. Beste score die ik behaalde was wanneer iedereen maar een max. bepaalde som op zijn bankrekening mag hebben. M.a.w. stel bedrag is max 500.000 €, bedrag daarboven moet naar goede doelen die heeeeeeel transparant zijn (haha).
    Met een laag bedrag is minder sprake van corruptie/omkoping zoals die rijke globalisten en politiekers nu doen. Daartussen zat ook de berekening hoe hoger je sociale bijdrage (zoals werken enz.) hoe hoger je recht had op aantal m² grond. Door de propaganda zijn > 85% van de mensen overtuigd dat de wereld overbevolkt is maar dat is absoluut niet zo. Best vreemd want iedereen die enigszins vertrouwd is met kleine berekeningen kan dat zelf uitrekenen.
    Stel dat we binnenkort met 8 miljard mensen zullen zijn. Je neemt dan de oppervlakte van Nederland en enkele buurlanden zoals Duitsland, Frankrijk, België, Spanje,…. Dan kan je al met die paar landen iedereen zo een klein 400 tot 1000m² geven, want in een normale wereld heeft ieder van ons recht op zijn stukje aarde zonder daarop de grondbelasting. Om mensen toch beetje te motiveren gaf ik de niet-werkende mensen minder m² en de werkende meer, haha.
    Bedrijven hadden uiteraard meer en ga je op pensioen dan vlieg je naar de +- 400m²… Ik ga heel kort door de bocht want alles was best heel complex.
    Probleem hier was dat ik vrij snel in een communistisch systeem begon te zwemmen… waar ook nadelen aan verbonden waren en ook veel punten verloor…
    Conclusie; mensen zijn niet gemaakt om op deze planeet als heiligen rond te lopen, het loopt steeds uit de hand.
    Daarom heb ik meer respect voor dieren dan voor mensen.
    Ben ook akkoord met het WEF dat nieuw systeem dringend nodig; meer centralisatie van onze data in digitale vorm is pluspunt. Ook veel van onze rechten en plichten zijn totaal overbodig en veel staan haaks op andere wetten.
    Die pampermentaliteit moet vooral verdwijnen…
    Ben uiteraard niet akkoord met hun digitale rommel die ons moet kunnen controleren en systeem waar wij absoluut niks te vertellen hebben en zij alles voor ons beslissen…
    Maar ook al die apps die continu je data stelen ben ik kotsbeu…

    • Geld naar goede doelen en regelen dat iemand niet teveel mag sparen????!!

     Je verkondigt zo ongeveer de wefagenda. Fascistische linkse flikker.

     • Beste Ab,

      Ik lees nu al een hele tijd mee op deze website en dan vooral de reacties.
      Nu constateer ik al vele malen dat u of niet goed leest wat andere reageerders schrijven of dat u het gewoon niet snapt.

      Dit is weer zo’n gevalletje.
      U draagt niets bij, u valt slechts mensen aan op bovengenoemde basis.
      Tijd voor enige zelfreflectie?
      Dat zou u sieren!

     • Ach Ab toch…
      Joep heeft weer 100% gelijk… ik moet dus weer veel gaan herhalen…
      Zoek het woord “transparant”.
      Transparant betekent dat iedereen daar kijk/toezicht op heeft… want nu weten we niks!
      We weten allemaal dat al die goede doelen corrupt zijn tot op het bot en vooral zichzelf verrijken.
      Dacht je nu echt dat ik aan goede doelen iets geef? Haha
      Ik help liever de mensen in mijn omgeving en ook in het buitenland volledig gratis…
      Ik stel ook vast dat veel van die zogenaamde vrijwilligers miserie moeten zien om zich gelukkiger te voelen en zich zelfs boven die sukkels plaatsen. Het staat wel netjes, haha. De mens steekt raar in elkaar maar dat terzijde. Goede doelen zijn noodzakelijk maar dan wel transparant.
      Ga anders eens met mij op reis, we gaan alleen de armoede opzoeken en leven zoals die het elke dag doen. Je zal snel de hulp van je mama roepen. Rijkdom moet dringend verdeeld worden.

      Bravo; je bent de eerste idioot die denkt dat ik links ben, gewoonlijk wordt ik uitgescholden voor Hitler zoon maar bij jou ben ik een Fascistische linkse flikker, haha.
      Grappig want ik ben eerder nationalist met enorm veel respect voor FvD… ben totaal niet blij met al die etnische groepen in ons land, dat is duidelijk agenda 21-2030.
      Maar in mijn buurt leven enkele moslims die eten brengen aan autochtone sukkels… en daar heb ik ook respect voor… En kan je verzekeren dat je bij mij respect moet verdienen en niet eisen!

      Ja, dat sparen kan inderdaad erg pijn doen!
      Je mag bij mij gerust van uw kloten maken maar om je gelijk te halen zal je mij een beter systeem moeten tonen. Wat staan lullen kan iedereen…
      Ik zocht heel duidelijk NIET naar een systeem die ons nog meer in de armoede moet storten…
      Verder schrijf ik ook heel duidelijk dat ik vrij snel in een communistisch systeem begon te zwemmen… en hierdoor ook punten verloor. Je moet dus rationeel leren denken want geld is de oorzaak van alle ellende op aarde!
      Wij hebben vooral de neiging om de rijkste van het kerkhof te willen worden terwijl onze buurman/vrouw, vrienden tot zelfs familie in de armoede moeten leven… Iemand die minder verdiend laten we in de steek… of zien we gewoon niet staan, die zijn te min. De mens is om van te kotsen… en zag snel dat goed systeem geen enkele kans maakte…
      Ik toon beetje waar de problemen zijn en gij maakt nu al van u voeten zonder iets beter naar voren te brengen… Jij neemt te zware drugs, stop met dat gif!
      Maar OK je hebt misschien super snel gelezen, beschrijf nu uw ideale wereld, hoe jij het voor ogen ziet waar iedereen tevreden is.
      Ik wens je alvast veel succes.
      Je hebt mij echt benieuwt gemaakt…

   • Kleine opmerking de mensen die huisdieren hebben zijn voor 90 % mensen die van dieren houden , over de overige 10 % wil ik het niet hebben dat sosiopaten zoals die met dieren omgaan en ze zitten in vele asielen in het beleid.

 5. Een tijd terug dachten de Angelo Amerikaanse zionisten een first strike te kunnen overleven, wel degene zoals bijv. de heldhaftige draft doger John Bolton en de Tony Soprano wannabe Mike Pompeo met zijn grote bek, deze twee heren zijn minderheid van een veel grotere groep mensen, die bezig zijn om rijkdom te vergaren.

  Nou deze zionisten denken na een totale nucleaire oorlog veilig op het juiste moment te kunnen afwachten in een van de Deep Military Bases met hun alien vriendjes, maar ik denk dat de totale vernietiging door atoom vuur niet aan de orde is, wel acht ik een beperkte kernoorlog met strategische kernwapens mogelijk er zijn al tactische neutronen bommen gebruikt in Oekraïne en Yemen, geen commentaar hierover in de gecontroleerde media hierover gelezen.

  Vraag mij af wanneer ze besloten hebben om op beperkte schaal deze strategische wapen in te zetten, wat ze met de door Obama en Harris gesouffleerde Joe Biden doen, hem in zijn rolstoel voor het Wittehuis te zetten en hem laten roosteren door binnenkomen kernvuur.

 6. Het is met de kernbom hetzelfde als met covid-19, er is geen bewijs dat het bestaat. De beelden van proefontploffingen die we op de tv hebben gezien vallen in dezelfde categorie als die van de maanlandingen/met een karretje op de maan rondcrossen en alle CGI beelden van NASA. De ‘kernvommen’ op onder andere Nagasaki en Hiroshima waren van dezelfde soort als die op Dresden, je weet wel, de Duitse stad met onschuldige burgers die drie keer na elkaar met brandbommen werd vernietigd door de ‘bevrijders’ nadat de nazi’s zich hadden overgegeven.

  • Ik geloof dat er helemaal geen bommen bestaan. De beelden van ontploffende bommen worden geprojecteerd in ons brein. Zoiets bedoeld u? De naties hadden zich nog niet overgegeven.

    • Droom maar lekker verder. Wat heeft het graniet vele tientallen meters diep onder de WTC torens 1 en 2 doen verdampen? Gigantische gaten met verglaasde wanden in een bolvorm kwamen daar na het ruimen tevoorschijn. Deze ruimten bleven maandenlang roodheet, net als een smeltkroes. Dat kan alleen verklaard worden met residuele nucleaire energie, en dat bereik je zelfs niet met thermite of de militaire thermate, zelf niet tonnen daarvan. Diezelfde ongelooflijke hoeveelheid energie heeft ook de overeind blijvende ‘spires’, de centrale kolommen die beleven staan, doen verdampen. Kijk maar eens goed naar alle videos die beschikbaar zijn.

     Bedenk dan dat dit mini-nukes betrof.

     • Casse, hoe verklaar je dat in steden als Nagasaki en Hiroshima alleen de houten huisjes waren weggevaagd (verbrand), maar dat alles van beton en staal zo goed als onbeschadigd bleef? En dat korte tijd erna de stad is opgebouwd en de mensen er zonder gevaar voor straling leefden, ondank het geleuter over halveringstijd.
      De twin towers zijn inderdaad naar beneden gehaald met zeer bijzonder materiaal, enkel dat is geen honderd procent bewijs voor het bestaan van kernbommen, enkel een aanname omdat ons is verteld dat enkel deze daartoe in staat zijn. Net als dat een niet bewezen virusdeeltje zogenaamd een pandemie heeft veroorzaakt.

     • U hebt gelijk; veel hoge gebouwen in NYC hebben een kleine, beperkte hoeveelheid nucleair materiaal onder de fundamenten liggen.
      De reden hiervoor is dat deze gebouwen anders nooit meer gesloopt zouden kunnen worden vanwege de absurd dichte bebouwing.
      Dit nucleair materiaal zorgt voor een precieze impact op de plaats waar het gebouw staat.
      Viel ook erg op, op 9/11, en toont de samenhang met de berichten van brandweerlieden die zich in de kelders bevonden van het WTC.
      Zij hoorden explosies onder het niveau waarop zij zich bevonden

       • Knap van jou dat jij nu na 22 jaar nog steeds tot de 98% behoort die met cognitieve dissonantie kampen, en dat ondanks het bezoek aan deze informatieve website. Overigens is ook hier is hier het scheiden van kaf en koren nodig en van belang.

   • Vanzelfsprekend kan het zijn dat de Yanks ook over Hiroshima en Nagasaki gelogen hebben, maar dat brengt geen enkel bewijs met zich mee over latere ontwikkelingen van deze wapens.

    Voor de Wright broers waren er velen die claimden al gevlogen te hebben maar hun vliegtoestellen kwamen als puntje bij paaltje kwam niet (genoeg) van de grond. Even later was er de WOI waarin vliegtuigen al een veel gebruikt wapen waren.

    Blijven zeuren over de A bommen op Japan zegt niets over het wel of niet bestaan van dit soort wapens. Onze zon is een soort van H bom, het stellige bewijs van kernfusie. Geef mij een reden waarom de mens niet in staat zou zijn zoiets in het klein te doen?

 7. Jaag maar alvast op Rutte en gelederen ,weg dat volk.
  Als ik Rusland was een op
  Berlijn
  Parijs
  2 op de VK
  een op den Haag
  een op of in Brussel
  Warschau
  en 10 Samats op USA
  Einde oorlog en een nieuw begin

 8. Deze elite, in werkelijkheid parasitaire psychopaten, en voornamelijk mannelijk, zijn ingebouwd in de mensheid om het diersoort uiteindelijk te elimineren van de Aarde. Dan kan er weer iets anders ontstaan. De andere diersoorten hebben deze ingebouwde parasiet niet omdat ze in balans leven met de natuur en andere dieren. De mens kan dat niet – er is namelijk niets dat hem stopt. (Oh ja, de space alien moet nog komen hoor, die is nog niet achter de coulissen vandaan getrokken. Maar hij komt echt nog wel, en dat is dan het Grote Gevaar voor de mensheid en zijn uitroeiing. Lachen.)

  • Maar die lieden redden het tot nu toe alleen met hun stromannen, waarvan de ergsten de laatste decennia vrouwen zijn. Denk bv aan Killary Hildebeast Rodman-Clinton, zij is degene die de broek aan heeft. Er zit een heel zootje van dit soort wijven in alle van de A tot Z regeringen. Noem zelf maar op. Freeland, Nuland, Merkel, Truss, May, Allbright, AOC, en ga zo maar door tot en met die moordlustige bandera harpies met 3 paspoorten in de Oekraïense regering.

  • Als je de evolutieleer als uitgangspunt neemt dan zijn wij een apensoort dat een onnatuurlijke ontwikkeling (vergroting) van de hersenen) heeft.
   Daar zouden we veel plezier van kunnen hebben met onze beperkte fysieke mogelijkheden (gewoon even een baby werpen kan de mens al niet meer zonder allerlei idioterie, we kunnen ons lijf niet natuurlijk warm houden, etc)

   Maar zoals bij alle extremiteiten zijn we gedoemd ons einde tegemoet te zien.
   We passen niet (meer) in her ecosysteem

   We maken de mooiste tijd voor moeder aarde mee. Helaas door eerst nog heel veel schade aan te richten.

 9. Waar is de tijd…

  De vredesoptocht van 1983 was een betoging op 23 oktober in België met meer dan 400.000 deelnemers en is daarmee de grootste betoging ooit in België. De optocht was een aanklacht tegen de plannen om NAVO-kernwapens op Kleine-Brogel en Florennes te plaatsen als afschrikkende dreiging, tijdens de Koude Oorlog, tegen de Sovjet-Unie. De Belgische federale regering had zich zich hiermee akkoord verklaard maar had verzuimd het parlement hierover te raadplegen.

 10. Wie oh wie schiet wereldwijd die corrupte psychisch gestoorde regeringslijers eens naar de eeuwige jachtvelden? Start maar een crowdfunding, ik maak graag wat centen over. Die debielen storten ons al die oorlogen in en zitten zelf veilig in hun kilometersdiepe bunkers. Hang op die gestoorden, knal ze af! Waarom laten we die paar debielen de wereld in puin storten????

 11. En de Brusselse nazi’s spelen het USA spel; een oorlog uitvechten ten koste van Europa.
  dat geeft je oog te denken; onze leiders plegen doodgewoon hoogverraad, door als een slaaf van de demente gek in USA eigen bevolking uit te laten roeien.

  Wat krijgen ze ervoor? Wat geld/ Auto? Een hoer?
  De nederlandse landverraders in kabinet en tweede kamer zijn super goedkoop….

 12. Dat artikeltje zal Rusland eerder doen besluiten de kraan dicht te houden,als het waar is.
  Alweer georkestreerd door de Verenigde schurken.
  De grote Reset komt steeds sneller dichterbij,en de dirigenten vluchten dadelijk snel naar de ondergrondse bunkers.Kill em All

 13. Nou moeten ze dus wel eerst Poetin toestemming vragen om in hun luchtruim te komen met vliegtuigje….
  en een vliegtuigje neerhalen is makkelijk; vraag maar aan Kiev…..MH17

 14. De linksen zijn zo stom als het achtereind van een varken.
  Ik heb ooit wat werk gedaan in Amersfoortse bunkers; eentje in het viaduct onder het spoorviaduct Amsterdamse straat; en eentje in Birkhoven, oude moffen comando bunker.
  Die onder het viaduct: uitsluitend voor de B&W….

  (zou trouwens een leuk ding zijn voor een kroeg)
  En nog eentje: 60 metertjes onder de grond: het KNMI.
  Altijd leuk om te weten of 0,1mm regent of 0,2 nadat een atoombom is gevallen, toch?

  In Poznan, Polen zijn gigantische bunkers; groot genoeg voor de hele bevolking. En als de douane af en toe een gestolen auto in beslag neemt, wordt die daar geparkeerd; na een paar jaar issie dan voor de ambtenaar….

  De nazi’s vonden in de bunkers in Moldova–groot genoeg om met een vrachtwagen in te rijden–een prachtige collectie oude wijnen. Tot ze erachter kwamen dat die joods waren…

  Als je een bedrijf hebt in Roemenie, groter dan 160 vierkante meter, moet je een bunker hebben voor al het personeel.
  gewoon een bedrijf juridisch scheiden is dan de goedkoopste oplossing…

  De koude oorlog duurt voort; wordt nu een beetje opgewarmd in OekieOekie land…

 15. Maar graan tekorten zijn relatief.
  Nu was Oekieland van belang, maar niet echt.
  Eerst was er de massale productie in Rhodesie; dat was de graanschuur voor Afrika, plus export Europa.
  Blanken waren de boeren

  Toen dachten de negertjes: als wij hun bezit inpikken zijn wij rijk.
  Dat inpikken/vermoorden/doodmartelen lukte nog wel.
  Werken was het probleem; net zoals kennis.

  Productie ging naar nul; honger in het land.

  De regering wil blanken terug lokken; eentje kwam terug; hij kreeg wel 2% van zijn bezit terug……
  Dat in NL boeren van hun land gejaagd worden helpt ook niet
  Dat de Oekies de graanvelden in de fik steken bij Donesk ook niet.
  Tot nu toe 300.000 ton verloren er door.
  ———————————————-
  Dat graan in Oekieland is niet van belang.
  Hoeveelheid graan op de wereldmarkt is van belang

  Dan: het wordt met vrachtwagens en trein naar de haven gebracht; kan ook naar de havens in Roemenie en Moldavie gebracht worden met dezelfde vrachtwagens en treinen.

  Maar logisch: de Oekies hebben die mijnen gelegd in zee; zij weten waar. Laat de oekies ze maar opruimen….
  ———————————————————–
  Als ik Poetin was, zou ik heel Oekieland bezetten, alles van waarde in beslag nemen, ook graan, net zolang tot alle kosten van de interventie betaald zijn.

 16. Als er honger komt in Afrika: geeft niks.
  De gemiddelde afrikaanse vrouw krijgt 6 koters; vier zijn er dus overbodig van.

  Als er honger komt in Oekieland: geeft niks, hebben ze verdiend, door massamoord op Russische burgers toe te staan en er deel aan te nemen, en door oorlog uit te lokken, waarin ze ook schieten op eigen burgers.

  Misere in DE en GB en FR: zo zij het; zij sturen wapens om de oorlog te verlengen. Koekje van eigen deeg.

  En nu: atoombommetjes om met vliegtuigjes te droppen?
  Ach gut de vazalstaten NL DE BE FR zijn werkelijk super stomme imbecielen…

  What goes around, comes around….

 17. Als wij erger willen voorkomen:

  Remember, remember, the 5th of november,
  gunpowder, treason and plot,
  I see no reason
  why gunpowder treason
  should ever be forgot.

 18. de mens vernietigt zich zelf ik ben het boek aan het lezeb DE MACHT VAN DE ONZICHTBARE BANKIERS als je dat gelezen heb begrijp dat het niet meer om jou gaat je bent als een lastige vlieg die kan je dood slaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in