Bill Gates, China, 23andMe, en uw DNA

3
Foto via The Last American Vagabond

Is er een verband tussen China, Bill Gates, YouTube, en het verzamelen van DNA? Recente rapporten onthullen dat een Chinees bedrijf met banden met de Gates Foundation betrokken is bij Covid-19 testen en een potentiële bedreiging vormt voor de Amerikaanse privacy, met name de medische en gezondheidsgegevens van degenen die getest zijn op Covid-19.

Eind januari berichtte CBS’ 60 Minutes:

“60 Minutes heeft vernomen dat het Chinese bedrijf BGI Group, het grootste biotechbedrijf ter wereld, heeft aangeboden Covid-laboratoria te bouwen in ten minste zes staten, en Amerikaanse inlichtingendiensten hebben gewaarschuwd geen gezondheidsgegevens te delen met BGI.

Het grootste biotechbedrijf ter wereld heeft onmiddellijk aangeboden Covid-testlaboratoria te bouwen en te exploiteren in Washington en heeft contact opgenomen met de gouverneur van Washington onmiddellijk nadat daar de eerste grote Covid-uitbraak in de VS had plaatsgevonden. Het Chinese bedrijf, de BGI Group, heeft hetzelfde aanbod gedaan aan ten minste vijf andere staten, waaronder New York en Californië, zo is 60 Minutes te weten gekomen. Dit aanbod, samen met andere Covid- tests aanbiedingen van BGI, baarde Bill Evanina, toen ’s lands hoogste contraspionage-officier, zoveel zorgen dat hij toestemming gaf voor een zeldzame openbare waarschuwing”.

Buitenlandse mogendheden kunnen biometrische informatie uit COVID-tests verzamelen, opslaan en exploiteren“, zo luidde het bericht. Evanina gelooft dat de Chinezen proberen het DNA van Amerikanen te verzamelen om een wedloop te winnen om de biodata van de wereld te controleren”.

Evanina zei dat een buitenlandse entiteit de huidige of toekomstige medische aandoeningen van een persoon zou kunnen leren kennen door hun DNA te bestuderen en deze informatie te gebruiken om een monopolie te verwerven over noodzakelijke geneesmiddelen en behandelingen,bericht Thelastamericanvagabond.com.

De BGI Group weigerde te worden geïnterviewd door 60 Minutes en zei dat het idee dat de genomische gegevens van Amerikanen door BGI zijn gecompromitteerd “ongegrond” is.

Eind januari ontstond ook bezorgdheid over BGI toen Reuters meldt dat uit meer dan 40 openbaar toegankelijke documenten en onderzoekspapers blijkt dat BGI banden heeft met het Volksbevrijdingsleger (PLA). Volgens Reuters hadden de onderzoeken betrekking op uiteenlopende onderwerpen, van massale tests op ziekteverwekkers in de luchtwegen tot hersenwetenschap.

De Gates Foundation en BGI

In maart ontdekte journaliste Natalie Winter van National Pulse documentatie over een relatie tussen de Bill and Melinda Gates Foundation en BGI die bijna tien jaar teruggaat. Winter vond een Memorandum of Understanding (MOU) tussen de Gates Foundation en BGI om “een samenwerking te vormen op het gebied van wereldwijde gezondheid en landbouwontwikkeling met als doel het bereiken van gemeenschappelijke doelstellingen op het gebied van gezondheid en landbouwontwikkeling“.

Specifiek heeft deze samenwerking betrekking op ontwikkelingen in de menselijke, plantaardige en dierlijke genomica, de studie van DNA. In het persbericht over het MOU noemt de medeoprichter van BGI het partnerschap direct gericht op genomica.

  Onthuld: bedrijf gefinancierd door Bill Gates verzamelt stiekem DNA uit Corona testkits

BGI kijkt uit naar deze belangrijke samenwerking met de Bill & Melinda Gates Foundation om genomica-onderzoek toe te passen ten behoeve van de globale menselijke gezondheid”, aldus Dr. Huanming Yang, voorzitter en mede-oprichter van BGI.

Bill Gates bezocht ook het hoofdkwartier van BGI in 2010, volgens een verslag van de Financial Times. The Times verklaarde dat BGI “werkt aan een doel om een enorme bibliotheek op te bouwen gebaseerd op het DNA van vele miljoenen mensen. Het doel van BGI is om deze informatie te gebruiken voor nieuwe geneesmiddelen, genetisch onderzoek en het veranderen van het volksgezondheidsbeleid“.

Het lijkt erop dat de Covid-19 crisis het BGI en de Gates Foundation heeft geholpen in de rol van het beïnvloeden en veranderen van het internationale gezondheidsbeleid.

Het rapport van Winter merkt ook op dat:

“De Gates Foundation heeft ook BGI-projecten gefinancierd met betrekking tot genoomsequentiebepaling, samen met Chinese instanties van de Communistische Partij zoals het Ministerie van Wetenschap en Technologie en de Academie van Landbouwwetenschappen.

Dr. Tadataka Yamada, de voormalige voorzitter van het globale gezondheidsprogramma van de Bill & Melinda Gates Foundation, is voorzitter van de wetenschappelijke adviesraad van BGI”.

Het is duidelijk dat de BGI Group en de Gates Foundation een gedocumenteerde relatie hebben gedurende het laatste decennium. Het is even duidelijk dat de BGI Group een uitgebreide relatie heeft met het Chinese leger en de Chinese regering. Het zijn deze banden – de relatie die bestaat tussen de Chinese regering, de BGI Group, en de Gates Foundation – die de vrees hebben aangewakkerd voor mogelijk misbruik van de Covid-19 tests die door BGI worden geproduceerd.

BGI en de DNA-testindustrie

Sinds maart 2020 heeft BGI miljoenen van hun Covid-19 testkits over de hele wereld verkocht, waaronder de Verenigde Staten, Europa, en Australië. Reuters meldt dat de aandelen van BGI Genomics Co. het afgelopen jaar zijn verdubbeld, waardoor BGI een marktwaarde heeft van ongeveer $9 miljard USD.

Het bedrijf is gevestigd in Shenzhen, aan de kust van Guangdong, China. Ze hebben naam gemaakt door over de hele wereld genetische sequencingdiensten te verkopen, waardoor ze een grote databank van DNA hebben kunnen aanleggen. BGI is ook bekend geworden door de creatie van een gekloond varken in 2010.

Het bedrijf heeft regelmatig samengewerkt met het Chinese Volksbevrijdingsleger. BGI en de PLA’s Academy of Military Medical Science delen een dozijn octrooien voor DNA-tests. Het toeval wil dat Reuters opmerkt dat één patent uit 2015 betrekking heeft op een “goedkope testkit voor het opsporen van respiratoire ziekteverwekkers, waaronder SARS (Severe Acute Respiratory Syndrome) en Coronavirussen.”

  Bill Gates wil zijn afgrijselijke wereldvisie realiseren in zijn levenstijd

Voorts wordt Chen Weijun, hoofddeskundige infectieziekten van het BGI, vermeld als uitvinder op het octrooi, terwijl hij ook een van de eerste wetenschappers is die naar verluidt de sequentie van Covid-19 heeft bepaald aan de hand van monsters uit een militair hospitaal in Wuhan.

BGI zegt dat de testkit die samen met het Chinese leger werd ontwikkeld, niet dezelfde is die aan het buitenland wordt verkocht.

Het gevaar dat Covid-19 tests gebruikt worden als een methode om genomische gegevens te verzamelen over het nietsvermoedende publiek maakt deel uit van een groter gesprek over de gevaren die genealogiebedrijven in het algemeen inhouden. Miljoenen mensen over de hele wereld hebben vrijwillig hun DNA afgestaan in ruil voor informatie over hun voorouders. De overgrote meerderheid van de gebruikers van deze bedrijven, zoals Ancestry en 23andMe [particulier bedrijf in persoonlijke genomica en biotechnologie, biedt direct-to-consumer genetische testdiensten aan, red.], lezen de Terms of Service niet waarin wordt uiteengezet hoe de genealogiebedrijven de gegevens mogen gebruiken.

Een van de manieren waarop deze gegevens worden gebruikt is ze te verkopen aan biotech-bedrijven die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen en therapieën. Er zijn duidelijk regeringen en militairen die ook belang hebben bij het verzamelen van deze gegevens.

Evanina, de voormalige contraspionage-officier, vertelde in 60 Minutes dat Chinese bedrijven investeren in biotechbedrijven in de VS om toegang te krijgen tot de gezondheidsgegevens. Hij zegt dat de meeste mensen zich niet realiseren dat hun genetisch materiaal “je verleden en je toekomst vertegenwoordigt, evenals de toekomst van je kinderen“.

Hoewel er duidelijk redenen zijn om bezorgd te zijn over de invloed van de Chinese regering en wat zij met uw DNA zou kunnen doen, is de realiteit dat de meeste regeringen die over de middelen beschikken waarschijnlijk ook zullen proberen DNA te ontginnen. Dit geldt absoluut ook voor de regering van de Verenigde Staten, het leger en particuliere bedrijven.

Een van die bedrijven is het eerder genoemde 23andMe. In de 60 Minutes reportage van januari beantwoordde Anne Wojcicki, CEO van 23andMe, vragen over het gebruik dat haar bedrijf maakt van de gegevens die ze verzamelen. Hoewel Wojcicki zegt dat haar bedrijf “individuen de kans heeft gegeven om samen te komen, om crowd source onderzoek te doen”, schrikt ze er niet voor terug om te erkennen dat haar bedrijf van plan is om de informatie te gebruiken om medicijnen te ontwikkelen.

  Bill Gates dineert met Boris Johnson - Menigte: "Moordenaar, jij klootzak, je hebt bloed aan je handen! Moordenaar, we weten wie je bent, jij hufter!"

En ik sta er absoluut achter: we gaan geneesmiddelen ontwikkelen. Zodat iedereen daadwerkelijk profiteert van het menselijk genoom. Dus de gegevens zijn absoluut waardevol,” vertelde Wojcicki aan 60 Minutes.

Hoewel ze zegt dat ze het ermee eens is dat de Amerikanen zich zorgen moeten maken over China’s investeringen in genomisch onderzoek, gelooft ze dat het antwoord voor de Verenigde Staten is om te investeren in genetische programma’s.

Wojcicki en 23andMe hebben kritiek te verduren gekregen over de manier waarop ze de gegevens gebruiken en of het publiek echt kan verwachten dat hun DNA-gegevens veilig zijn. In februari werd aangekondigd dat 23andMe een beursgenoteerd bedrijf zou worden met de hulp van miljardair Richard Branson. The Guardian merkt op dat Branson’s Virgin Acquisition Group zei dat 23andMe en hun “enorme eigen dataset” van DNA Virgin in staat zou stellen “inkomstenstromen te ontsluiten op het gebied van digitale gezondheid, therapeutica, en meer”.

Branson’s interesse in de studie van DNA lijkt op de interesses van wannabe miljardair Jeffrey Epstein. Epstein had een obsessie voor het financieren van DNA-programma’s. Bill Gates is ook een deel van dit web vanwege zijn relatie met Epstein en partnerschap met de BGI Group. TLAV’s Whitney Webb berichtte onlangs:

Epstein doneerde honderdduizenden dollars aan de instelling en Epstein werd ook gebruikt als kanaal voor het schenken van donaties aan het MIT door miljardair Bill Gates. Gates moet nog uitleggen waarom hij zijn donaties via Epstein moest laten lopen in plaats van publiekelijk te doneren via zijn bekende “filantropische” stichting. Epstein’s financiering van het MIT Media Lab in het bijzonder leidde tot het ontslag van de voormalige directeur Joi Ito in september 2019 na Epstein’s arrestatie en daaropvolgende “zelfmoord”.”

Het DNA-Biosecurity-Big Tech Web

Wat niet wordt vermeld in het 60 Minutes-stuk – of ergens anders – is het feit dat Anne Wojcicki, CEO van 23andMe, de zus is van Susan Wojcicki, CEO van YouTube. Bovendien was de echtgenoot van Anne Wojcicki tot 2015 Sergey Brin, een van de oprichters van Google en voorzitter van het moederbedrijf van Google, Alphabet Inc, tot december 2019. Google is ook eigenaar van YouTube.

De reden dat deze connecties van belang zijn, is dat er raakvlakken zijn tussen Google, de Gates Foundation, bedrijven als 23andMe, en de Chinese overheid. Terwijl Anne Wojcicki en 23andMe werken aan DNA-vergaring, censureert haar zus bij YouTube berichten over dergelijke onderwerpen die vaak als desinformatie worden bestempeld. Het is van het grootste belang om de ongelooflijke belangenconflicten hier te begrijpen.

Onthuld: bedrijf gefinancierd door Bill Gates verzamelt stiekem DNA uit Corona testkits

Vorig artikelDe COVID-Cultus en de 10 stadia van genocide
Volgend artikelMinstens 9.245 Amerikanen zijn positief getest op COVID-19 na volledige vaccinatie; 132 doden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Bill Gates oppakken? Welnee. Hij krijgt netals de seniele crimineel Biden een compliment voor het geweldig oplossen van de kwestie.

    Excuses voor mijn cynisme. Maar het is de wereld op zijn kop: Wat goed is/was, is nu slecht. Wat slecht is/was, is nu goed….. Puur satanische elite dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in