Pedofilie is Hollywood’s grootste probleem

1
Feldman (rechts) met Jamison Newlander (links) and Corey Haim. Foto: Warner Bros/Allstar/Sportsphoto Ltd

Seksueel misbruik van kinderen is een groot probleem in Hollywood. Dat is de mening van voormalig kindacteur Corey Feldman die een documentaire uitbrengt die volgens hem een pedofiele kring in de Amerikaanse filmindustrie zal onthullen. – Gerechtigheid moet zegevieren, zegt hij.

Bijna 2,5 jaar geleden kwam er informatie dat een van Hollywood’s meest invloedrijke producenten – Harvey Weinstein – zijn positie gebruikte om vrouwen seksueel uit te buiten. De getuigenissen leidden tot de MeToo-beweging, waardoor de aandacht al snel verschoof van de filmindustrie naar de kwetsbaarheid van vrouwen in het algemeen.

Voormalig kinderacteur Corey Feldman is van mening dat wat tijdens de MeToo-beweging werd ontdekt, nog lang niet alles was wat er over de filmindustrie werd onthuld.

Het grootste probleem in Hollywood is pedofilie, zegt hij in een interview met The Guardian.

Corey Feldman werd bekend door zijn deelname aan de 1980’s films Gremlins en Stand by me, maar heeft in een aantal andere producties een rol gespeeld. Na het optreden met gelijkjarige Corey Haim in de film The lost boys, werd hij al snel een van “The two Coreys”.

Op volwassen leeftijd ging het echter mis met het filmduo – beide raakten verstrikt in drugsgebruik en in 2010 overleed Corey Haim.

Corey Feldman zou er echter in geslaagd zijn om van de drugs af te komen en begon zich aan muziek te wijden. Maar de laatste jaren heeft iets anders zijn tijd in beslag genomen: vertellen over het seksueel misbruik waar zowel hij als Corey Haim – en andere kindacteurs – aan werden blootgesteld.

Voordat hij [Corey Haim] stierf, liet hij me beloven dat ik de waarheid eruit zou halen, zegt Corey Feldman tegen The Guardian.

Volgens Corey Feldman werd Corey Haim onder meer onderworpen aan een verkrachting van een Hollywood-profiel tijdens het filmen van de film Lucas in de jaren 1980, wat onlangs werd bevestigd door de moeder van Haim. Toen de twee jongens elkaar ontmoetten tijdens de opname van The lost boys, zei Corey Haim dat zijn voorganger zei: “Als je in deze business wilt zijn, moet je deze dingen doen”, vertelt Corey Feldman aan The Guardian.

  Pelosi noemt Republikeinen "de vijand"

En zegt dat hij zich daar ook bewust is van geworden.

Sinds een paar jaar werkt Corey Feldman aan een documentaire die, zo zegt hij, een pedofiele kring in Hollywood zal onthullen en mensen zal noemen die misbruik hebben gemaakt van kinderen in de filmindustrie. De film heet ‘My truth – the rape of the two Coreys’ (Mijn waarheid – de verkrachting van de twee Coreys).

In de onderstaande videoclip roept Corey Feldman op tot steun voor de film, die hij naar eigen zeggen zal produceren, regisseren en distribueren. In de video stelt hij ook dat hij slachtoffer is geweest van een moordpoging en dat hij zowel bescherming voor zichzelf en zijn familie als juridische ondersteuning nodig heeft om het project af te ronden.

Van Corey Feldman wordt gezegd dat het een bizar persoon is en niet alleen drugs heeft gebruikt, maar ook feesten heeft georganiseerd met zeer luchtig geklede vrouwen en wordt beschuldigd van seksuele intimidatie.

Zelf zegt hij dat veel van wat er over hem gezegd wordt niet waar is, maar een manier om hem in diskrediet te brengen. In zijn video praat hij over de hele zaak als een spirituele strijd:

Gerechtigheid moet zegevieren, in de naam van God. Het gaat om goed en kwaad – uiteindelijk is er niets ergers dan mensen die onschuldige kinderen uitbuiten.

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ring

Vorig artikel27-jarige boos op Trump – vermoordt blanke man
Volgend artikelProfessor waarschuwt voor hoog zelfmoordpercentage: “Transgender is een psychische stoornis”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in