In een handeling die nog steeds verbijsterend en tergend is voor ouders over de hele wereld, heeft de Wereldgezondheidsorganisatie de richtlijnen van 3 juni 2021, waarin stond dat kinderen niet “gevaccineerd” moesten worden voor Covid-19, herroepen, schrijft dailyexpose.co.uk. Volgens hun oorspronkelijke bulletin, dat nog steeds hier kan worden bekeken, adviseerde de WHO dat:

“Kinderen moeten op dit moment niet gevaccineerd worden. Er is nog niet genoeg bewijs voor het gebruik van vaccins tegen COVID-19 bij kinderen om aanbevelingen te doen om kinderen tegen COVID-19 te laten vaccineren”.

De mainstream media besloten opzettelijk en op misdadige wijze de discrepantie te negeren tussen de richtlijn van de WHO en de voortdurende aandrang van medicijnregulatoren en professionals op het gebied van de volksgezondheid over de hele wereld dat kinderen een injectie moeten krijgen. Frontnieuws heeft u verteld over de richtlijnen van de WHO.

De Gates Foundation heeft altijd al een vetorecht uitgeoefend over de instellingen die zij financieren; de WHO is niet anders, aangezien de Gates Foundation na de Verenigde Staten van Amerika de grootste financiële contribuant is. Een volkomen rationeel advies dat hoogstwaarschijnlijk op aandringen van volksgezondheidsfunctionarissen werd uitgebracht, werd door hogerhand terzijde geschoven omdat het niet paste in de globale “vaccinatie”-agenda die al twee decennia lang door Bill en Melinda Gates wordt voorgestaan.

Deze schandalige ontwikkeling en Orwelliaanse uitwissing van een gedegen advies dat door alle ouders zou moeten worden opgevolgd, is niet verrassend gezien de man die de directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie is. De meeste mensen hebben geen idee wie Dr. Tedros Adhanom is, afgezien van het feit dat hij oorspronkelijk uit Ethiopië komt; een feit dat gloedvolle persaandacht trok omdat zijn benoeming werd verkocht als een teken van vooruitgang voor het Afrikaanse continent.

Dat is het gif van de identiteitspolitiek; de gevestigde orde heeft het gebruik van figuren als Dr. Tedros Adhanom geperfectioneerd om een beeld van integratie te schetsen, terwijl zij miljarden mensen, ongeacht hun identiteit of ideologie, laat stikken in hun fiscaal en monetair beleid.

Verenigd Koninkrijk stopt Covid-vaccinatiecampagne voor jonger dan 50 jaar

Wat ze je niet vertellen over Dr. Tedros Adhanom is dat hij een verachtelijke en verwerpelijke misdadiger is met een strafblad dat niet onderdoet voor de gruweldaden van Idi Amin. Lang voordat hij uit de vergetelheid werd geplukt en belast werd met het leiden van een instelling die wereldwijd het volksgezondheidsbeleid dicteert, werkte Dr. Adhanom aan zijn slagersvak terwijl zijn leeftijdsgenoten blij waren legaal bier te kunnen drinken.

Nadat hij was afgestudeerd aan de Universiteit van Asmara met een Bachelor in de Biologie, trad hij in dienst van het Ministerie van Volksgezondheid als junior volksgezondheidsdeskundige in de Derg-regering. Voor wie het niet weet: het Derg-regime is de reden waarom miljoenen Ethiopiërs het land ontvluchtten dat zij ooit hun thuis noemden.

Dr. Adhanom paste perfect in de autocratische Derg regering die in een meerjarige campagne die de Rode Terreur werd genoemd meer dan 500.000 Ethiopiërs vermoordde. In 1991 zette een andere groep tirannen, het Tigray People Liberation Front, de Derg regering af en eiste de mantel van onbetwiste despoot op.

Het TPLF werd op de Conferentie van Londen door het Westen gesteund en regeerde Ethiopië gedurende 27 jaar met ijzeren vuist, met de steun van schurken als Herman Cohen. Dr. Tedros Adhanom verliet het Derg-schip en vond een nieuw thuis in een regering die was gevormd door Ethiopië’s voormalige sterke man Meles Zenawi.

In 2005 beklom Dr. Adhanom de politieke ladder in Ethiopië toen hij door Meles Zenawi tot Minister van Gezondheid werd benoemd. In werkelijkheid was Dr. Adhanom meer de minister van de Dood. Alsof het nog niet erg genoeg was dat de TPLF gedurende de bijna drie decennia dat zij aan de macht waren ontelbare duizenden Ethiopiërs heeft gezuiverd en gedocumenteerde misdaden tegen de mensheid heeft begaan, zijn er ernstige en geloofwaardige beschuldigingen tegen Dr. Adhanom geuit dat het door hem geleide Ministerie van Volksgezondheid massale sterilisatiecampagnes tegen etnische Amhara’s heeft gevoerd, waarbij vaccins werden gebruikt als  bevolkingscontrole middel.

BioNTech verklaart definitieve goedkeuring van zijn Coronavaccin onwaarschijnlijk

Dr. Adhanom werd ook berispt voor het negeren van cholera-uitbraken in 2006, 2009 en 2011 tijdens zijn ambtstermijn als hoofd van het Ethiopische ministerie van Volksgezondheid. In plaats van de crisis aan te pakken, verrichtte Dr. Adhanom een doofpotaffaire, waarbij hij plaatselijke gezondheidswerkers onder druk zette om “cholera niet als zodanig aan te duiden”.

Uitgelekte e-mails onthulden dat Dr. Adhanom zich meer zorgen maakte over het schaden van de Ethiopische economie dan over de mensen die in groten getale pijn leden en stierven. De TPLF, waarvan hij kaartdragend lid was, werd door het US Department of Homeland Security bestempeld als terroristische organisatie.

Ethiopië wordt momenteel geteisterd door sektarische twisten dankzij de TPLF-regering, die de apartheid in Ethiopië nieuw leven heeft ingeblazen en gedurende bijna dertig jaar onnoemelijke bloedbaden heeft aangericht. Dr. Adhanom was een integrerend deel van de TPLF, die de macht behielden door iedereen af te slachten die het waagde hun repressieve tactiek in twijfel te trekken. In plaats van de wereld rond te reizen en te doen alsof hij bezorgd is over het vermeende nieuwe Coronavirus, zou Dr. Adhanom voor de rechter moeten staan voor het bloed van duizenden Ethiopiërs dat hij nog steeds aan zijn handen heeft.

Het is geen wonder dat hij werd gekozen om de Wereldgezondheidsorganisatie te leiden; per slot van rekening slaan Bill en Melinda Gates, de belangrijkste geldschieters van de WHO, al tientallen jaren op de trom voor bevolkingsbeperking. Bill Gates gaf in 2000 een lucratieve baan op als CEO van Microsoft om een “filantroop” te worden, vastbesloten om de aarde te redden van de mensheid. Hij deed deze verbazingwekkende uitspraak in een TedTalk die hij gaf over de wereldbevolking:

“De wereld telt vandaag 6,8 miljard mensen. Dat worden er ongeveer negen miljard. Als we echt goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg, reproductieve gezondheidsdiensten, kunnen we dat met misschien 10 of 15 procent verminderen”.

Dr. Coleman: Ligt het aan mij of is de wereld gek geworden?

U hoeft ons niet op ons woord te geloven, u kunt het van de duivel zelf horen vanaf 4:30 in de video hieronder. Tot onze ondergang blijven we de fout maken om te denken dat miljardairs rationele mensen zijn met een moraal zoals wij. De realiteit is dat mensen als Bill en Melinda Gates sociopaten zijn die bereid zijn de mensheid over de klif te gooien om de wereld naar hun evenbeeld te herscheppen.

Dr Tedros Adhanom zit vast aan de heup van Gates en is een onmisbare bondgenoot geweest bij het uitvoeren van de doelstellingen van Bill en Melinda Gates. Het is eigenlijk verbijsterend als je erover nadenkt, bijna elke arts of medische professional die prominent in het nieuws of op sociale media komt, is gelinkt aan Bill en Melinda Gates.

De enige reden waarom Dr. Adhanom de topfunctie bij de WHO heeft gekregen, is omdat hij zijn ziel heeft verkocht aan de Bill en Melinda Gates maffia.

Ironisch genoeg betekent Adhanom genezer in het Tigrinya; hij werd allesbehalve genezer omdat hij meer mensen doodde dan hij ooit heeft genezen. Het is geen toeval dat Dr. Adhanom aan het hoofd staat van een instelling die kinderen aanmoedigt zich te laten injecteren met “vaccins” die talloze mannen, vrouwen en kinderen over de hele wereld verwonden en doden.

Dr. Tedros Adhanom is niet geïnteresseerd in het zorgen voor onze kinderen, zijn doel is de dictaten van zijn meesters te volgen door de koolstofvoetafdruk te verkleinen. Op dit vlak is Dr. Adhanom bij uitstek gekwalificeerd, aangezien hij in Ethiopië duizenden voetafdrukken heeft geëlimineerd die niet langer koolstof in de atmosfeer kunnen uitademen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

WHO-baas lid van communistische terroristische groepVolg Frontnieuws op Telegram

6 REACTIES

 1. Goed artikel weer.
  Elke keer als je denkt toch redelijk op de hoogte te zijn ergens over, blijk je nog helemaal niks te weten.
  Dat die man niet helemaal klopte was wel een beetje bekend, maar het is nog veel erger in werkelijkheid.

 2. Tetrost kondigt de regels zodanig, dat als er slachtoffers vallen bij een bepaald beleid deze onmiddellijk verandert zogauw er slachtoffers gaan vallen. Zo ook bij statistieken veranderen zogauw het hun in het straatje past!

 3. Een psychopaat heeft geen geweten, is vaak erg sluw en is goed in zijn criminele activiteiten. Zoals echte psychopaten beheerst ook het WHO het leven van zijn volgzame slachtoffers. We worden geleid door dolgedraaide gestoorden. Bedankt voor dit zeer verhelderende artikel!

 4. Goed uitgelegd.
  Helaas ook hier weer wat de msm weer op zijn geweten heeft. Het is in feite van begin af aan bekend, dus een bevestiging van de misdadigheid van de “overheden” die er vrolijk op los “regelen” (moorden).
  Verontrustend.

 5. Ben echt blij met hoe jullie de boel onderzoeken. Ik moet niet lui worden, maar het klopt eigenlijk altijd wat jullie schrijven. ????❤️

  Een terugkerend thema is wel, voor mijn gevoel, is dat de slapers dit in stand houden. De muilkorfdragers, vaxxers, etc., waardoor deze kleine (ieniemienie) groep zn plannen doorzet in warpspeed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here