Door de media te controleren, kunnen miljardairs als Jeff Bezos en Bill Gates een crisis voor onbepaalde tijd rekken terwijl ze ongekende rijkdom en macht over de mensheid vergaren.

Op 15 februari publiceerde de Washington Post, die in handen is van Jeff Bezos, een artikel van Associated Press van 11 februari waarin de censuur werd toegejuicht op degenen die kritiek hebben op het pandemie beleid van de regering, schrijft Robert F. Kennedy. Jr.

De lockdown heeft sinds de start Bezos 70 miljard dollar opgebracht. Als je Bezos bent, is een permanente lockdown een goudmijn.

Bill Gates heeft ondertussen 20 miljard dollar verdiend met de lockdown die hij eerder in de wargame had gespeeld, Event 201, en vervolgens toegejuicht. Zijn strategie omvatte onder meer het ontmantelen van de onafhankelijke media – de meest waarschijnlijke bronnen van het soort krachtige journalistiek dat anders zijn eigenbelang in het beleid dat hij met succes heeft ontwikkeld voor de rest van ons zou onderzoeken.

Gates gebruikte miljoenen aan donaties om de eens zo trotse, onbeteugelde The Guardian om te vormen tot zijn persoonlijke nieuwsbrief. Met 250 miljoen dollar kocht hij immuniteit tegen kritiek van nieuwsorganisaties als de BBC, NBC, Al Jazeera, ProPublica, National Journal, Univision, Medium, de Financial Times, The Atlantic, de Texas Tribune, Gannett, Washington Monthly, Le Monde en het Center for Investigative Reporting.

Gates gaf ook grote bijdragen aan liefdadigheidsorganisaties die gelieerd zijn aan nieuwsuitgevers, zoals BBC Media Action en The New York Times, volgens een onderzoek van Columbia Journalism Review uit augustus 2020. Hij ontwapende op dezelfde manier NPR en Public Television door ze afhankelijk te maken van zijn steun. In ruil daarvoor beschermen deze outlets zijn schimmige projecten tegen kritisch onderzoek.

  Nieuwe informatie: Chinese wetenschapster met geheime documenten uit Wuhan's viruslab heeft asiel aangevraagd in de Verenigde Staten

Gates is aantoonbaar ’s werelds grootste vaccinmaker. Als grootste donateur controleert Gates de Wereldgezondheidsorganisatie die, volgens Foreign Affairs, geen belangrijke beslissing neemt zonder de Bill & Melinda Gates Foundation te raadplegen. Hij oefent ook dictatoriale autoriteit uit over een leger van quasi-overheidsagentschappen die hij grotendeels heeft opgericht of financiert: Path, GAVI CEPI, Unicef etc. Deze agentschappen hebben hun macht bewezen om de wereld te veranderen in een gesloten markt voor Gates’ vaccinonderneming.

Ondertussen gebruiken de Big Pharma-partners van Gates hun 9,6 miljard dollar aan reclame-uitgaven om 24 uur per dag paniek te zaaien over een pandemie en blinde steun te verwerven voor zwaar gesubsidieerde, slecht geteste vaccins zonder enige aansprakelijkheid, die noch overdracht noch sterfte voorkomen.

De mainstream netwerk nieuwsshows, waaronder CNN, ABC, NBC, CBS en Fox hebben COVID Terreur, Vaccines Redding en het obligate aan de schandpaal nagelen van andersdenkenden op een 24-uurs loop gezet met elk segment (en ik gebruik deze term in elke betekenis van het woord) met farmaceutische advertenties.

Deze mediahuizen hebben hun wekelijkse talkshows omgetoverd tot hagiografieën voor Gates’ regelmatige satelliet tournees, waarbij goedgelovige, onderdanige talkshowhosts op zondagochtend medische vragen naar een miljardair gooien zonder enige opleiding op het gebied van volksgezondheid.

Niemand vraagt Gates of zijn mini-me, Tony Fauci, ooit waarom ze ervoor kozen om tientallen miljarden aan belastinggeld uit te geven aan speculatieve vaccins en nul dollar aan onderzoek naar de vele naar de vele kant-en-klare, niet-gepatenteerde medicijnen die buitengewoon succesvol zijn gebleken in de handen van particuliere artsen – medicijnen die de pandemie een jaar geleden hadden kunnen beëindigen.

  Bill Gates geschokt en verbaasd als nieuwsanker hem ondervraagd over zijn nauwe relatie met veroordeelde pedofiel Jeffry Epstein

De mainstream media, die deze wereldwijde gijzelingscrisis mogelijk hebben gemaakt, zijn misschien wel de grootste criminele onderneming in de geschiedenis van de mensheid. Zoals Rahm Emmanuel opmerkte: “Laat een goede crisis nooit verloren gaan”.

Gates en Fauci hebben aangetoond dat door de media te controleren, miljardairs en hun regeringscollega’s een crisis eeuwig kunnen rekken en ongekende rijkdom en macht over de mensheid kunnen vergaren.

Boodschap voor de mensheid van Robert F. Kennedy – “We willen geen intimidatie, we willen de waarheid over het Coronavirus”

Vorig artikel5 vragen om aan je vrienden te stellen die van plan zijn het Covid-vaccin te nemen
Volgend artikelMan die de schedel van een vrouw verbrijzelde wordt “de dapperste atleet in de geschiedenis” genoemd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Het vaccin is niet getest ,volgens de test procedure.
  Dus wij zijn dan nu de testkonijnen, wat erg.
  En niemand kan hiervoor aansprankelijk gestekd worden .wat een vieze vuile streek van de regering rutte.,bil gate…..
  Niemand is onsterfelijk, dus zij ook niet.
  Je zal hun einde moeten zien ?????

 2. DE NIEUWE 10 GEBODEN:

  EERSTE GEBOD
  Ik ben prof. dr. Jaap van Dissel, uw god
  én de directeur van het Centrum Infectieziektebestrijding van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu én hoogleraar inwendige geneeskunde in het bijzonder infectieziekten aan de Universiteit Leiden;
  én portefeuillehouder Infectieziekten en Vaccinologie; én hoogleraar Interne Geneeskunde, in het bijzonder de Infectieziekten, Leids Universitair Medisch Centrum; én bestuurslid Stichting Biowetenschappen en Maatschappij, én commissielid Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen; én lid Commissie ‘Scientific Programme Indonesia-Netherlands
  Behalve mij zou u geen andere virologen moeten aanbidden. Mijn woord ís wet, want ik ben almachtig en wijs.

  TWEEDE GEBOD
  U zult Rutte eren en vieren. Luister dagelijks naar hem, leer en begrijp zijn woorden. Zijn profetieën zijn de bron van verlichting, inspiratie en de weg naar geluk, verlossing en gezondheid.

  DERDE GEBOD
  Vertrouw uw media, vooral onze nationale onafhankelijke onkreukbare openbare propaganda omroep, de NOS en de NPO.
  Ze zijn evenwichtig, eerlijk, onderzoekend, educatief en kritisch ten opzichte van de overheid. Ze nemen u bij de hand en begeleiden u door de donkere vallei van onwaarheden. Ze geven u alle informatie die u nodig heeft en denken voor u voordat u zelf zou kunnen gaan denken. Vertrouw niet de alternatieve media, ze zullen u alleen maar verwarren en veronzekeren.

  VIERDE GEBOD
  Pas op voor de apostelen van de duistere kant van macht. De Jensens, Engelen, Lange Fransen en de eerlijke doktoren van deze tijd willen u verleiden tot hún waarheid. Vermijd ze, meld ze, laster ze, want ze zijn apologeten voor onwaarheid en duisternis. Verban ze uit uw leven en blokkeer ze.

  VIJFDE GEBOD
  Draag altijd een gezichtsmasker. Het is een teken van waar geloof. Het toont uw discipelschap, gehoorzaamheid en bereidheid om de waarheid na te leven. Draag ze dag en nacht, binnen en buiten, geef ze aan de kinderen en meld degenen die weigeren. Voer deze strijd meedogenloos. Laat de doden met een masker begraven als teken van bereidheid om het koninkrijk der virologen binnen te gaan.

  ZESDE GEBOD
  Blijf na 21.00 uur thuis en stop met feesten. Alles wat u vroeger vreugde schonk, is slecht en gevaarlijk. Lach of zing niet, want u gooit virussen de wereld in. Niet kussen of knuffelen, want lichamelijk contact is gevaarlijk voor de algemene gezondheid. Ga niet naar feesten, concerten, kerkdiensten, kermissen, stadions of kerstmarkten. Vier uw feest- en verjaardagen later in het hiernamaals. Krijg nog maar één bezoeker per dag thuis. Laat zien dat u het begrijpt en dat u goed bent. Leef individueel en als individuen en toon wantrouwen jegens iedereen.

  ZEVENDE GEBOD
  Leef virtueel. U kunt ook alles op de pc doen. Joggen, dansen, winkelen, spelen, bidden. Aanbid de nieuwe meesters zoals Zuckerberg en Gates. Laat u controleren. Laat contant geld achterwege. Laat u chippen met nummer 666. Het zal u verlossing brengen.
  En leef in angst. Wees bang, want dit maakt u vrij.

  ACHTSTE GEBOD
  Laat u vaccineren met vaccins die worden aangeprezen door onze regering en verkocht door Bill Gates. Denk niet na, vertrouw gewoon. Dit is het kortste gebod, omdat het het belangrijkste en eenvoudigste is.

  NEGENDE GEBOD
  Verwerp allen die deze geboden niet aanvaarden. Vecht voor uw geloof. Word een buurtbewaker van de nieuwe meesters. Meld elke afwijker, beëindig zijn vriendschap, isoleer hem, leg hem aan de schandpaal.
  Stel geen vragen. Kom niet meer over uzelf te weten en twijfel niet.
  Leid de ongelovigen op of straf en markeer ze.

  TIENDE GEBOD
  Kijk uit naar dé nieuwe realiteit. Bouw aan een nieuwe, mooiere wereld waar iedereen blij zal zijn. Wereldwijd zal dé nieuwe wereldorde ontstaan ​​waarin geen enkel virus ooit meer angst zal verspreiden.
  Laten we het verleden achter ons laten, sociale wezens zijn gevaarlijk voor ons. We willen verantwoordelijke mensen in de regering die wij onvoorwaardelijk zullen volgen en vertrouwen. Die voor ons zullen denken en die voor ons zullen handelen.
  We creëren een nieuwe tijd met nieuwe mensen en andere denkbeelden. We danken Corona dat zij deze kans aan onze regering geeft op complete transformatie.
  De nieuwe tijd begint nu.

  de NWO………

 3. Allen die geld verdiend hebben met het in stand houden van deze nep pandemie moeten straks veroordeeld worden tot het terugbetalen van alles wat ze aan deze nep pandemie verdiend hebben en eenzelfde bedrag aan boete betalen. Dit geld moet besteedt worden om ondernemers en consumenten schadeloos te stellen, families te compenseren waarvan een kostwinner is overleden aan de gevolgen van de vaccinatie. Alle social media bedrijven moeten ook veroordeeld worden tot het vernietigen van alle persoonlijke data die vergaard is in het kader van deze nep pandemie. Ook data die verzameld is door de corona app, de pcr testen en het vaccinatieprogramma moeten vernietigd worden. De kopstukken van alle gekochte en/of via giften en/of chantage geïnfiltreerde media bedrijven moeten ontslagen worden en worden veroordeeld tot het nooit meer mogen werken als hoofd van welke organisatie en stichting dan ook. Zij hebben aangetoond een dergelijke verantwoordelijkheid niet te kunnen dragen. Regeringen, maar ook koningen en koninginnen die deze pandemie in stand hebben gehouden moeten aftreden en nooit meer een publieke dan wel leidende functie bekleden, ze hebben geen recht op wachtgeld en moeten veroordeeld worden tot het terugbetalen van elke steekpenning die ze verdiend hebben. De ontwikkelaars van het COVID-19 virus als ook de orchestrators van deze pandemie, moeten voor een tribunaal gebracht worden met een volks jury en veroordeeld worden. Rechters die hun rechterlijke macht hebben misbruikt moeten hun licentie verliezen en er moet onderzocht worden hoe zij gekocht dan wel gechanteerd zijn. Doctoren en artsen die meegewerkt hebben aan het COVID-19 vaccinatieprogramma of waarvan bewezen wordt dat ze redelijkerwijs hadden moeten weten dat de COVID-19 pandemie een hoax is moeten hun licentie verliezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in