Zoals je de afgelopen twee dagen hebt gemerkt, hebben de psyop-spreukenwevers van de wereldwijde mainstream media een andere “Schrikvariant” uitgekotst, genaamd “Nu”, en ze zijn er nu over aan het hyperventileren, door te beweren dat het meer dan “30 gruwelijke mutaties” heeft en zich sneller zou kunnen verspreiden dan wat dan ook in de geschiedenis. De onderliggende boodschap is natuurlijk dat iedereen moet ophouden zich te verzetten en onmiddellijk moet gehoorzamen aan de eisen van de (corrupte) regeringen, schrijft Healthranger.

Wat zich het snelst verspreidt, is natuurlijk de hysterie in de media. Een passagiersvliegtuig dat vertrok uit Zuid-Afrika en landde in Amsterdam mochten de passagiers niet van boord gaan, waardoor Zuid-Afrikaanse passagiers in het vliegtuig strandden, allemaal als gevolg van de hysterie in de massamedia over de nieuwe covid “Schrikvariant”.

Mensen raken in paniek omdat ze beseffen dat alle vaccins en boosters die ze al hebben gehad, nu waardeloos zijn

Een deel van de boodschap van deze paniek in de massamedia over de Schrikvariant is dat alle vaccins en boosters die mensen al hebben genomen, blijkbaar waardeloos zijn tegen deze nieuwe variant. Dit betekent dat ieders vaccinatiestatus “vaccinpaspoort” in wezen op nul wordt gezet. De Associated Press meldt dat Israëli’s al gek worden van deze nieuwe covid schrikvariant en dat premier Naftali Bennett op het punt staat een “noodsituatie” af te kondigen.

Volgens de AP is de nieuwe variant ontdekt bij volledig gevaccineerde personen die naar Israël reisden. Bennett wakkert het vuurtje al aan door te waarschuwen dat reizen en grenzen zullen worden afgesloten terwijl het Israëlische leger jacht maakt op mensen die onlangs uit die landen zijn gereisd en hen in covid-quarantainekampen plaatst:

  Karma slaat weer toe nu 5 jonge dokters "plotseling en onverwacht" sterven, waaronder nog een bij een privé vliegtuigongeluk 

“De regering zei later dat alle sub-Sahara landen in Afrika als “rode landen” zouden worden beschouwd, van waaruit het buitenlanders verboden is naar Israël te reizen. Het is Israëli’s verboden deze landen te bezoeken en degenen die uit deze landen terugkeren moeten een periode van isolatie ondergaan. Het Israëlische leger zal alle personen opsporen die in de afgelopen week in de rode landen zijn geweest en hen opdragen in isolatie te gaan terwijl de tests worden uitgevoerd,” zegt het.

Nu het Australische leger inheemse volkeren (Aboriginals) opjaagt en onder dwang vaccineert, voeren de terroristische wereldregeringen hun laatste aanval op de mensheid op, en deze gecoördineerde “Nu-variant” media hysterie campagne is ontworpen om zoveel angst in de hoofden van de wereldburgers te zaaien dat zij zullen meegaan in een volledige tirannie en genocide.

Zult u toegeven als de media u genoeg terroriseren?

Dit is allemaal een campagne om te proberen wereldwijde naleving te bereiken van de tirannie van de overheid. De media treden allemaal op als journa-terroristen, die massahysterie aanwakkeren om mensen te dwingen tot naleving (en meer vaccins). Big Pharma kwijlt over de potentiële nieuwe winsten van een hele nieuwe golf van vaccins, die natuurlijk meer mutaties zullen veroorzaken en zullen leiden tot nog meer varianten in 2022 en daarna. De hele zaak is een gemanipuleerde criminele zwendel die geworteld is in fraude en kwaad. Hieraan zal nooit een einde komen door eraan mee te doen.

De wereldbevolking moeten vreedzaam in opstand komen en sterk staan tegen de angstcampagnes, het bioterrorisme en de door de regering geleide genocide. De reden dat deze “Schrikvariantt” zojuist werd vrijgegeven in een gecoördineerde media angstcampagne, is natuurlijk omdat de mensheid wakker wordt en leert om weerstand te bieden aan de covidtirannie. Dus verdubbelen de globalisten hun aanvallen op de mensheid, ontdooien meer biowapens uit Fauci’s diepvriescollectie terwijl ze de psyche van de bevolking bestoken met meedogenloze angstcampagnes in de media. Het goede nieuws in dit alles? Als je natuurlijke immuniteit hebt tegen covid, ben je ook van nature immuun voor alle varianten. Maar de onwetende massa’s die de eerdere covid-vaccins al hebben genomen, hebben een groot deel van hun immuunfunctie vernietigd, wat betekent dat ze nu uiterst kwetsbaar zijn voor elke nieuwe echte variant die zou kunnen opduiken, ervan uitgaande dat ze überhaupt echt bestaan. Merk ook op hoe handig de timing is van dit alles, waarbij de media nu een excuus hebben waarom zoveel gevaccineerde mensen sterven en een aangetast immuunsysteem hebben. Het is de schuld van de variant! Waar het op neerkomt? Als je gehoorzaamt, sterf je. Gehoorzaam niet.

  Meerdere opmerkelijke rechterlijke uitspraken op één dag - Het stort in elkaar mensen

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

ALARM: Dokter Heinrich Fiechtner waarschuwt: “Het is een moordvaccinatie”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPater Alexis Bugnolo zegt 2 miljard doden in het komende jaar. Bent u er klaar voor?
Volgend artikelIk geloof dat we te maken hebben met een kwaad dat zijn gelijke niet kent in de menselijke geschiedenis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ben niet bang voor welke variant dan ook maar wel voor een ander virus…. laten we zeggen de Haagse variant. Verder vertrouw ik op mijn Immuunsysteem dat nog voor 100% werkt, voor de gevaarlijke Haagse variant ben ik in Quarantaine (TV uit).
  Ben toch vandaag besmet geraakt omdat ik bij iemand was waar de TV aanstond, een beetje diaree en misselijkheid en wat depressiviteit, verder gaat het wel weer na een goede borrel.

 2. Wereldwijd gaan burgers de covid-zwendel steeds meer doorzien.
  Dus moet mede hierom opnieuw paniek gezaaid worden, met hulp van de corrupte media.
  Massale Mind Control voor de kudde schapen….die zich uitsluitend laten voorlichten door TV en kranten.
  Wetenschappers waren juist ” verbaasd ” dat in Afrika nauwelijks corona ( covid volgens de MSM ) aanwezig is met daarbij een zeer gering percentage gevaccineerden.
  In dat land wordt echter rijkelijk Ivermectine geslikt tegen malaria hetgeen uiteraard wordt verzwegen door die ” wetenschappers. ”
  Ondanks het geringe percentage corona en vaccinaties in Afrika komt ondanks dit ” plotseling ” een verschrikkelijk gemuteerd virus tevoorschijn uitgerekend uit dat land!
  Het globalisten-tuig weet al jaren dat de schapen het BESTE te manipuleren zijn als zij bang worden gemaakt….!
  Ik vermoed dat het globalisten-tuig wil dat de gifprikken dus komende boosterprikken wereldwijd verplicht worden gesteld en daar wordt nu het VOORAF bedachte ” verschrikkelijk virus ” Omicron voor gebruikt.
  De schapen worden nu voor gekneed om wederom doodsbang te worden, zodat zij in de rij gaan staan voor de komende boosterprikken.
  Uit Afrika zelf komen echter andere geluiden…, maar dit filmpje zal ongetwijfeld snel verwijderd worden door youtroep.

  https://www.youtube.com/watch?v=Yp4ncch9b1M

 3. Het leugenverhaal nadert zijn ontknoping. Dat zal niet zonder ellende gaan. We moeten heel beducht zijn voor de smerige en gevaarlijke middelen waarover onze tegenstanders beschikken. Snelle arrestaties van de belangrijkste kopstukken is geboden: Gates, Fauci en wat hoge farma figuren, maar ook de Chinezen zullen mee moeten werken. De aanval die een eind moet maken aan deze aanval op de mensheid zal snel en effectiesf moeten zijn.

 4. Een goede kennis van mij die al jaren hartpatiënt is, is overleden deze week. Slikte ook bloedverdunners. Volgens de vriendelijke dokter is ze toch aan corona overleden.

 5. https://pace.coe.int/en/files/29004/html
  Lees vooral artikel 7.3. Hou het bij je.

  7.3 with respect to ensuring a high vaccine uptake:
  7.3.1 ensure that citizens are informed that the vaccination is not mandatory and that no one is under political, social or other pressure to be vaccinated if they do not wish to do so;
  7.3.2 ensure that no one is discriminated against for not having been vaccinated, due to possible health risks or not wanting to be vaccinated;
  7.3.3 take early effective measures to counter misinformation, disinformation and hesitancy regarding Covid-19 vaccines;
  7.3.4 distribute transparent information on the safety and possible side effects of vaccines, working with and regulating social media platforms to prevent the spread of misinformation;
  7.3.5 communicate transparently the contents of contracts with vaccine producers and make them publicly available for parliamentary and public scrutiny;
  7.3.6 collaborate with non-governmental organisations and/or other local initiatives to reach out to marginalised groups;

 6. In Zuid Afrika was je negatief getest,anders kom je het vliegtuig niet in..en aangekomen in Holland ben je positief bevonden?Ik zie het ff niet…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in