Juli begon met een reeks knallen die niet genegeerd kunnen worden. Ik heb het niet over het lawaai dat uit zowel Rusland als Oekraïne komt over het “tegenoffensief” of over wie de kerncentrale van Zaporizhia wil opblazen.

Ik heb het over de stroomafwaartse effecten die het conflict teweeg heeft gebracht. De oude wereld valt uiteen langs sektarische lijnen terwijl we toekijken hoe Rusland doorgaat met het bevechten van het Westen tot een stilstand langs de oevers van de rivier de Dnjepr, schrijft Tom Luongo.

En stilstand zou de meest waarschijnlijke uitkomst moeten zijn op al onze geopolitieke bingokaarten.

Van kapitaalmarkten tot geopolitiek beschouw ik de grote NAVO-top volgende week in Vilnius, Litouwen, als een mogelijk keerpunt. Alle conflicten die vandaag de dag de krantenkoppen bevolken, van zeeslagen in de Perzische Golf tot Janet Yellen die alleen al door haar aanwezigheid een conflict met China aanwakkert, komen tot één conclusie.

Elke grote machtsgroep in het Westen is bang voor machtsverlies.

In 2018 was dit een groot inzicht in geopolitiek. Vandaag is het passe en met reden.

Het ligt voor de hand.

Maar daar houdt het makkelijke deel op. Want in periodes als deze, waarin sommige spelers van het script zijn afgeweken en het plan het contact met de vijand niet heeft overleefd, is de natuurlijke reactie daarop factionalisering.

Kartels zijn meta-stabiel, allemaal. Van het plaatselijke schoolbestuur tot de grootste internationale bijeenkomst van globalisten, kartels zijn slechts zo sterk als de huidige hand van alle spelers.

Om mijn veelgebruikte hockeyanalogie te gebruiken: als het team wint, zijn er geen problemen in de kleedkamer. Als het team begint te verliezen, wordt er met de vingers gewezen, gaan er stemmen op en wordt de coach uiteindelijk ontslagen omdat je niet het hele team kunt ontslaan.

Vandaag zou de Franse president Emmanuel Macron wel eens de coach kunnen zijn.

Het geruzie aan de top van de cabal die denkt dat hij de wereld regeert, bereikt een hoogtepunt. De stank van wanhoop is zo dik dat ze nu de oudjes op pad moeten sturen om diplomatie te bedrijven, omdat die niet zo zweten.

En dit brengt me bij Frankrijk en Macron.

Lange guillotines

De rellen in Frankrijk hebben lang op zich laten wachten. De middenklasse is al jaren in opstand tegen het beleid van Davos dat erop gericht is om hun levens te verwoesten en hen in capsules te dwingen of vernietigd te worden. Van de eerste protesten van de Gele Hesjes tot de regelrechte rellen van vandaag, heeft Frankrijk jarenlang naar dit moment toegewerkt.

Immigratie heeft de sterke Franse identiteit verscheurd. En nu is er het voorspelbare interraciale geweld, aangewakkerd door de dood van een 17-jarige Algerijn. Maar is dat het echte verhaal? Is dat de enige invalshoek van dit verhaal?

Natuurlijk niet. En ik ben hier niet om u te vertellen dat ik weet wat het echte verhaal is, maar ik kan u wel vertellen, zoals altijd, dat de timing dubieus is, vooral gezien wat er op internationaal niveau gebeurt als we de NAVO-top van volgende week naderen.

Mijn goede vriend Alex “All Roads Lead to London” Krainer publiceerde een doordacht stuk over Frankrijk en, voorspelbaar, kwam hij tot de voorzichtige conclusie dat de huidige explosie van geweld in Frankrijk helemaal de kenmerken draagt van een door de Britten geleide kleurenrevolutie.

En het is moeilijk om het niet met hem eens te zijn.

Frankrijk is al tientallen jaren, sinds DeGaulle, een doorn in het oog van de opmars naar uitbreiding van de NAVO en de dominantie van het beleid onder leiding van de VS en het VK. Zelfs toegewijde globalistische leiders als Francois Hollande en Jacques Chirac verzetten zich tegen de manier waarop de NAVO sinds het einde van de Sovjet-Unie is veranderd (zie Alex’ korte geschiedenislessen voor de context).

Nu is het niet zo eenvoudig als Macron u wil doen geloven; hij is de good cop van de bad cop van alle anderen als het aankomt op oorlog met Rusland en/of China. Maar het zou moeilijk voor u zijn om iets anders te geloven als u alleen bepaalde krantenkoppen zou scannen en niet nog een millimeter dieper zou graven.

  Eerste aanval van Russische waterdrone gemeld in Odessa

Iedereen in de EU heeft zijn toegewezen rol en speelt die perfect uit. Het probleem komt wanneer die rollen botsen met de andere leden van de cabal, waarvan sommigen ofwel koudwatervrees krijgen of geloven dat het huidige leiderschap buiten het programma valt.

Dit is wat er volgens mij gebeurt tussen de Anglosfeer en Frankrijk in het bijzonder.

Macron speelde geen toneel toen hij overrompeld werd door de AUKUS-alliantie en de annulering van het onderzeeërcontract in 2021. Zijn machtsbasis berust op het tevreden houden van zowel het Franse leger, dat zeer hoog staat aangeschreven bij het Franse volk, als de Franse militaire aannemers.

Het verlies van dat contract was een grote klap in het gezicht van beiden. Dit geeft dus enige geloofwaardigheid aan het feit dat Macron de spil is in het machtsspel van de EU om de NAVO te controleren/ondermijnen en te vervangen door zijn langverwachte EU-leger.

In de aanloop naar de huidige oorlog tegen Rusland die in Oekraïne wordt uitgevochten, heeft Macron zichzelf gepresenteerd als de man die de waanzin probeert te stoppen en oorlog probeert te voorkomen. Hij belde heel openlijk naar Moskou voordat de oorlog uitbrak om te proberen te bemiddelen.

Natuurlijk lieten de Russen weten dat Macron alleen maar belde om dezelfde oude vermoeide eisen over Oekraïense territoriale integriteit te herhalen. Voor zover hij de stem van de rede in Europa is, is het allemaal theater met Macron.

Hij is een meester deugdsignaleerder.

Wat hij echt wil, is wat ik al vanaf het begin van de Biden-regering in Davos zeg: een halfgekke VS/VK die een totale oorlog tegen Rusland in Oekraïne begint om beide partijen te verzwakken, terwijl hij Frankrijk en Duitsland positioneert als de nieuwe defensieaannemers voor Europa.

Dit zou de weg vrijmaken voor Europa om het einde van de NAVO af te dwingen, de nationale soevereiniteit verder onder te brengen in de regelgevende Borg van de EU en dit alles uiteindelijk te laten opgaan in een wereldregering onder leiding van de VN.

Op dit gebied is hij een nuttige idioot geweest voor de oude Britse globalistische machten (zie aflevering #146 van de Gold Goats ’n Guns Podcast met Richard Poe).

Ik heb dat aangepast om er nu het marginaliseren van de Italiaanse industrie aan toe te voegen om de Frans/Duitse hegemonie over de EU te verzekeren als onderdeel van het deel. We leren hier allemaal al doende, mensen.

Nu zeg ik niet dat dit een slim plan is, of zelfs maar een zeer waarschijnlijke uitkomst, maar het is duidelijk wat hij en de rest van de scheten snuivende, onaangepaste, arrogante Eurotrash-commies willen en blijven geloven dat ze kunnen krijgen.

Macron speelt dus het lange spel voor Davos om Europa onafhankelijk te maken van de Amerikaanse/ Britse veiligheidsarchitectuur van de NAVO, terwijl hij een interne Franse overname van de EU zelf leidt. En denk maar niet dat hij/Davos dit hele project niet op zijn kop willen zetten en de Britten deze keer als lijfeigenen willen achterlaten.

Dit stuit de oude Britse neoconservatieven en hun partners-in-crime bij het Amerikaanse Ministerie van Buitenlandse Zaken, de Nationale Veiligheidsraad, K-Street denktanks en de CIA tegen de borst.

Het is niets nieuws, mensen.

Frankrijk en Engeland zijn altijd rivalen geweest. En de Britten trianguleren constant met Frankrijk en de VS om beide uit balans te houden. Ze gebruiken ook altijd de Poolse en Baltische russofobie om tegen Duitsland te trianguleren.

Dat is wat pathologische kwaadaardige narcisten doen.

Driehoeksaanval

Dat gezegd hebbende, de machinaties binnen de EU zijn er nog steeds, met Frankrijk dat samenwerkt met Duitsland om de Italianen onder de duim te houden, terwijl het zich opmaakt om Noord-Italië binnen te vallen onder het Verdrag van Quirinale van 2021, ondertekend door premier Mario Draghi (goed gedaan) en bijgewoond door president Sergio Mattarella.

  Catastrofale Oekraïense verliezen doen er niet toe voor Kiev, Brussel, Londen of Washington

Allebei Davosianen in hart en nieren.

Natuurlijk wordt het geprezen als een “nieuw niveau van samenwerking tussen Frankrijk en Italië”, maar het is precies wat u denkt dat het is, een gifpil om ervoor te zorgen dat Italië het moeilijker krijgt om uit de EU te stappen en om Frankrijk gemakkelijke toegang te geven om Italiaanse bedrijven op te kopen en de Italiaanse soevereiniteit en vindingrijkheid te ondermijnen ter meerdere glorie van Frankrijk.

De afgelopen maanden heeft Macron consequent de “good cop” gespeeld terwijl hij op wereldtournee was. Tijdens de recente ontmoeting tussen EU-leiders en China, bijvoorbeeld, berispten de Duitsers China over mensenrechten en steun aan Oekraïne, terwijl Macron een grote deal voor Airbus tekende.

En dan is er nog de recente poging van Macron om zich een weg te wurmen naar de komende BRICS-top in augustus, waar hij tot niemands verrassing werd afgewezen. Maar nogmaals, het is net als het telefoontje naar Poetin voor de oorlog.

“Zie je wel, hij is de aardige Eurotrash commie globalist. Hij wil het goedmaken met de vuile Slaven en Moslims.”

Het is allemaal zo ontzettend vermoeiend.

En dat brengt me bij de argumenten van Alex Krainer en anderen dat de huidige rellen in Frankrijk lijken op een poging tot kleurenrevolutie tegen Macron. Het gedrag van Macron heeft, daar ben ik zeker van, meer dan een beetje leedvermaak opgewekt bij de Russische president Vladimir Poetin, die vorige week nog moest uitschakelen wat nog steeds lijkt op een Amerikaans/ Brits toneelstuk tegen hem via Wagner Group-leider Jevgeni Prigozjin.

Nadat we Macron jarenlang venijnig hebben zien grijnzen tijdens pogingen om Assad in Syrië en Loekasjenko in Wit-Rusland ten val te brengen om vervolgens te zwijgen tijdens de opstand van Prigozjin twee weken geleden, klaagt Macron nu over de “buitenlandse invloed” in de problemen van Frankrijk en eist hij dat de social media worden afgesloten, alsof hij een of andere verschrikkelijke Iraanse mullah is, en gebruikt hij nu openlijk dictatoriale bevoegdheden om mensen via hun telefoon te bespioneren.

Ik bedoel, wat is hij, een soort verachtelijke autoritaire dictator?

Waar is George Soros en zijn zielige Open Society Foundation (die nu drastisch in personeel moet snijden omdat de financiering opdroogt) om de botsing van bestuursmodellen aan te klagen? Is Frankrijk nu niet beter dan Rusland of China?

De verbluffende stilte is als het ware goud waard.

De NAVO bij de pas afsnijden

Als het Verenigd Koninkrijk achter het ontploffen van dit Franse kruitvat zat, wat zou dan de uiteindelijke oorzaak zijn?

Het is geen geheim dat de Britten woedend zijn omdat minister van Defensie Ben Wallace niet langer de opvolger is om de NAVO te leiden. President Biden, die nu openlijk eigendom is van en bestuurd wordt door zoveel mensen dat hij onmogelijk meer kan weten wie hij vertegenwoordigt nu de strop zich thuis om hem sluit, heeft Wallace’s kandidatuur verpletterd om Jens Stoltenberg nog een jaar aan te houden als secretaris-generaal.

Waarom Stoltenberg? Consistentie in leiderschap om de tijd uit te zitten. Omdat de termijn van de ware troonopvolger Ursula Von der Leyen als voorzitter van de EU-Commissie volgend jaar afloopt, daarom. Von der Leyen is door en door het meisje van Klaus Schwab. En haar opgang naar de top van de NAVO is allemaal onderdeel van het echte plan om de NAVO te depreciëren terwijl de EU haar eigen weg gaat.

In de aanloop naar de top van volgende week maakte Stoltenberg opmerkingen die Andrew Korybko scherp in de oren klonken. Hij merkte op dat hij in zijn verwachtingen van wat er bereikt zou worden, geen rekening hield met voortdurende wapensteun aan Oekraïne.

Stoltenberg:

“Ik verwacht dat de geallieerde leiders het eens zullen worden over een pakket met drie elementen, om Oekraïne dichter bij de NAVO te brengen. Ten eerste zullen we een meerjarig hulpprogramma overeenkomen. Om te zorgen voor volledige interoperabiliteit tussen de Oekraïense strijdkrachten en de NAVO. Ten tweede zullen we onze politieke banden versterken. Door de oprichting van de NAVO-Oekraïense Raad. En ten derde verwacht ik dat de geallieerde leiders opnieuw zullen bevestigen dat Oekraïne lid zal worden van de NAVO. En zich zullen verenigen over hoe Oekraïne dichter bij dat doel te brengen.”

  V.S. halen tarwe uit Oekraïne - Door oorlog verscheurd land gedoemd tot hongersnood

Ik ben het met Andrew eens dat hier iets gebeurt dat het Verenigd Koninkrijk, de Polen en de Baltische staten helemaal niet leuk zullen vinden. Ze hebben geprobeerd om een achterdeurverdrag met Oekraïne op te zetten om een NAVO-driehoek te creëren. De Poolse en Litouwse presidenten waren eind juni in Kiev om de vorming van een gezamenlijke brigade met Oekraïne voor later dit jaar te bespreken.

Als Von der Leyen Stoltenberg opvolgt, krijgt de NAVO een zeer Davos-smaakje dat Macron uitstekend zou bevallen en het Verenigd Koninkrijk tot waanzin zou drijven.

Hebben de Europeanen zich eindelijk gerealiseerd dat ze de Russen in Oekraïne niet kunnen verslaan omdat het Amerikaanse leger en bankwezen zeggen: “Dat is wel genoeg, dank u wel.” Als u voor Oekraïne wilt vechten, doe dat dan.

Als dat zo is, dan zijn ze klaar om het voor gezien te houden in Oekraïne en hun plannen uit te voeren om Blackrock c.s. het land te laten herbouwen naar Schwab’s beeld van de Vierde Industriële Revolutie.

Nu president Biden steeds meer onder druk komt te staan, wordt het voor de NAVO en de VS steeds moeilijker om deze oorlog te laten escaleren. Vandaar de snelheid waarmee de kaarten op tafel komen en de indicatoren worden opgevraagd.

En als dat het geval is, zou het dan niet logisch zijn voor het VK om de onrust in Frankrijk te versnellen, om interne verdeeldheid te zaaien op precies het verkeerde moment, wanneer de Fed en de Bank of Japan het Europese continent samenpersen tussen de twee molenstenen van hogere energiekosten die de inflatie opdrijven en hogere rentetarieven die gapende gaten in de nationale balansen slaan?

De City of London verliest de controle over haar Amerikaanse kolonie. De Fed is nu volledig onafhankelijk van het LIBOR-bestuur. Onze kapitaalmarkten handelen onafhankelijk van de zorgen binnen het VK en/of Europa.

Het is niet langer “Onze banken, jullie probleem” voor de VS. Het is nu “Onze dollars, jullie probleem” voor Europa.

Denk terug aan het gezeur van Macron over de kosten van LNG uit de VS en de aankondiging van grote offshore olie- en gasinvesteringen door het VK. Dit leidde direct tot het afzetten van premier Liz Truss en het aan de macht komen van Europa’s Rishi Sunak.

Nu alles zo snel gaat, is het bijna onmogelijk om in kaart te brengen wie voor wie werkt, tenzij u de basisprincipes van triangulatie en kolonisatie in gedachten houdt.

Het kan allemaal neerkomen op de komende weken in Frankrijk, want deze opstand tegen Macron kan wel eens de grootste chantagegambiet zijn die we in lange tijd gezien hebben.

Maar niets minder dan het lot van een 300 jaar oud project voor een wereldregering staat op het spel. Al deze gruwelijke facties willen over de wereld heersen, maar geen van hen heeft de middelen om dit voor elkaar te krijgen. Het zou dus hilarisch zijn om te zien hoe ze elkaar in de vuurlinie manoeuvreren als de inzet niet zo vreselijk hoog was voor de rest van ons.

Maar dit is genoeg voor vandaag.

In deel II zal ik proberen aan te pakken waarom de financiële kant hiervan bijna interessanter is dan de politieke kant.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Franse politie verklaart burgeroorlog in Frankrijk: Verrader Macron koos de verkeerde kantVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBeslissende klap voor de militaire academie van Lviv – Russen zeggen dat er 800 Oekraïense & Westerse huurlingen waren ondergebracht
Volgend artikelDr. Denis Rancourt: COVID-injecties hebben wereldwijd 13 miljoen mensen gedood
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Pfoe, interessant stuk èn deed mijn ogen open sperren! Wat een gekonkel. Goed en begrijpend geschreven.
  Waar zal dit allemaal toe gaan lijden? Heeft Europa na de oorlog nog wat in te brengen in Oekrainie?
  Naar mijn idee zal Poetin gewoon heel Oekrainie annexeren en geen water bij de wijn laten schenken.
  Word vervolgt, zullen we maar zeggen.

  • Het is ge-leiden, niet pijn lijden.

   Ze denken nog steeds Oekraïne kunnen behouden. Dat al die Blackrock investeringen gaan uitbetalen. Ik denk dat Rusland hier ook weer een tit for tat, oog om oog gaan doen voor alle diefstal van Russische fondsen in het buitenland.

   Oekraïne is nooit een land geweest. Het was of Polen-Litouwen, of Oostenrijk-Hongarije of Rusland/USSR of Ottomaanse rijk enz enz.

   In 1900 was Lemberg, nu Lviv oftewel Lvov Oostenrijks met een populatie van 50% Pools, 25% joods en slechts 20% Oekraïens! Toen waren de Oekraïners op de hand van Rusland.

   De joden hebben ze al effectief uitgemoord. En een hoop Polen. Die Gallicische nazi’s zijn onbetrouwbare overlopers en verraders. Laat Polen ze maar houden. Dan pakt Rusland zijn historisch grondgebied terug. En Hongarije net zo. Roemenië is zijn Russisch gebied al kwijt.

 2. Zolang ze elkaar maar afmaken en het volk de lachende derde is is het heerlijk om gezien hoe deze machtsgeile idioten hun eigen ondergang te gemoed gaan.

 3. Wat een dagdromer. Wat de man schrijft over Frankrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië gaat volledig voorbij dat het net zijn als spartelende goudvissen waarvan de bokaal gebarsten is. Pogingen om de oude gloriën terug aan elkaar te lijmen stuiten op ontbolsterend zelfbewustzijn van naties zoals Turkije en Hongarije. Aan het einde zullen ze verpauperd achterblijvend zitten kniezen omdat ze door hun astrante arrogante houding de trein hebben gemist van de nieuwe wereld met de BRICS-landen.

  • Je vergeet iets…

   De elite die aan de touwtjes trekt zit voor een groot deel in Frankrijk, Duitsland, noord-Italie en Engeland. Hij noemt niet voor niets het land “City of London’. Dat is niet de hoofdstad van Engeland. Dat is Westminster. Duik daar maar eens in. Als de queen op bezoek ging in te City of London was ze te gast en boog voor ‘The Lord Mayor’.

 4. mijns inziens ligt de waarheid elders….meer onvermogen en volgen van elkaar wat het beleid van Europese landen tot een rotzooitje maakt…het zijn geen volksvertegenwoordigers maar afgezanten van Schwab en zijn tuig dat ons de les leest…een omgekeerde wereld waarin de werknemers de bazen de les lezen….

  per land en zelfs per gebied zijn verschillende leefregels nodig, wat werkt voor de Zwitsers kan funest zijn voor de Ieren….de EU had het bij handel moeten houden en Europa had een goed werkend economisch systeem gehad….arbeids tekorten in Nederland los je op met arbeidscontracten om de massale jeugdwerkloosheid in Spanje tegen te gaan…of Griekenland…gastarbeiders binnen Europa halen en rouleren, waar nodige de mensen heen brengen met nette arbeidsvoorwaarden…zo bouw je een economie in Europa waarbij jongeren uit armere landen een kans krijgen een toekomst op te bouwen met geld elders verdiend….door de massale import is ook die mogelijkheid kapot want woonruimte is al een onmogelijkheid geworden….

  • waar is de tijd dat we nog konden spreken van “gastarbeiders”… ? van toe we nog met 10 landen waren, een E.U. gemaakt van/door/voor onze mensen. Toen zijn de Britten gekomen, en The City heeft samen met Washington het boeltje gekaapt en de grote slag geslagen in 2004 met Polen en C°. Sindsdien is de E.U. een moloch die de burger niet gewild heeft, een vazal van de VS.

   • Charles de Gaulle (1890 – 1970) en eerste president van de vijfde republiek in de periode 1959 – 1969 vond de Britten handlangers van het pro-Israëlische VS en hield GB daarom buiten de deur van de EEG.
    Premier & satanische pedo Edward Heath (1916 – 2005) heeft toen GB samen met Denemarken en Ierland lid werd van de EEG per 01.01.1973 de ‘geheime’ papieren gezien waarin onomwonden staat vermeld, dat ook GB op termijn zijn soevereiniteit volledig zou kwijtraken aan de ongekozen bureaucraten van wat sinds 01.01.1993 de EU is gaan heten.

   • Ik ben het niet helemaal met je eens.

    Gastarbeiders kwamen altijd al uit Marokko en Turkije. En die gasten zijn ooit meer weggegaan. Dat was ook nooit de bedoeling.

    De EU is opgezet door dezelfde industriëlen (oa IG – Farben, Thyssen etc) die het 3e Reich hebben opgezet. Het begon met als voorwendsel dat het alleen een economische unie zou zijn.

    De acteur achter the City en DC die de uitvoerende macht zijn is de planning in het Vaticaan. Drie onafhankelijke illuminati stadstaten. Of hoe je ze ook wilt noemen. De echte bazen, de raad van 9, blijft altijd uit het zicht. Niemand weet wie het zijn. En hun baas ‘bestaat niet’.

    Elk een eigen regio maar waar ze wonen maakt niet uit. Ze hebben geen vermogen zogenaamd maar alles is van hen. Coke, kindertjes en kanonnen. Alles is voor hun gebruik.

    Tolkien wist meer dan hij liet blijken.

    • J.R.R. Tolkien (1892 – 1973) was een (hooggeplaatste?) vrijmetselaar en wie weet nog lid van een andere secret society. Ik heb geen aanwijzingen kunnen vinden dat hij lid van de Fabian Society is.
     Rhodes-studiebeurzen worden met name in het VK verstrekt en dit is het ultieme middel om kader te werven die een taak hebben bij de uitrol van de New World Order. Tolkien was in de periode 1925 – 1945 als hoogleraar verbonden aan Oxford University en wellicht is hij deze lieden tegengekomen aangezien Oxford een favoriete opleidingsplaats is voor Rhodes-alumni.
     Deep State-dienaar & Jeffrey Epsteins pedo-eiland bezoeker Bill Clinton heeft met een Fulbright-beurs een aantal jaren in Oxford gestudeerd en zijn dochter Chelsea is daar gepromoveerd. Het zal ons niets verbazen dat Chelsea zich sterk maakt voor legalisering van pedofilie.

 5. Misschien een beetje “ of topic” maar volgende week op de NAVO top in Vilnius…… wordt er flink gelobbyd en dan zal Rutte waarschijnlijk “gevraagd worden” ❓❗️om Jens Stoltenberg op te volgen als secretaris generaal van de NAVO……‼️

  Deze “ gladde jongen “ wist dat.❗️

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in