Dmitry Bukhantsov / Pixabay

De Russen hebben gisteren een verpletterende klap uitgedeeld door de militaire academie van Lviv aan te vallen, het aantal doden onder Oekraïners en Westerse huurlingen is onbekend, maar de Russen zeggen dat er meer dan 800 waren ondergebracht!

Dat was het totale aantal mensen dat zich op dat moment in de barakken van de academie bevond, en aangezien de academie volledig verwoest was, weet niemand precies hoeveel slachtoffers er zijn gevallen, bericht Pronews.

Het Russische Ministerie van Defensie heeft ook een verklaring van deze strekking uitgegeven, waarin staat dat Westers materieel en militaire huurlingen het doelwit waren.

Sommige bronnen zeggen dat Britse Challenger 2 tanks in opslag waren bij de academie.

Beelden laten zien dat de academie volledig verwoest is. Kiev, dat de omvang van de verwoesting niet bekend wil maken, heeft het alleen over de aangrenzende flatgebouwen die geraakt zijn door granaatscherven van Russische Kalibr kruisraketten en over burgerslachtoffers.

De Russen gebruikten in totaal 10 raketten. De Oekraïners beweren dat ze er zeven hebben neergeschoten en dat de andere drie hun doel hebben geraakt.

Sommige raketfragmenten raakten flatgebouwen, waarbij burgers omkwamen. Maar het belangrijkste doelwit was de Leberg Militaire Academie.

De academie huisvestte hoge Oekraïense officieren, officieren en militaire adviseurs van westerse legers en hoge functionarissen van de Oekraïense geheime diensten.

  De laatste grootschalige aanval op Duitsland

Het diende ook als opslagplaats voor pantservoertuigen en Westerse tanks.

#Lwiw/#Lwow/#Lemberg # #Geolocatie:
Vlak naast de “Hetman Petro Sahaidachnyi Nat.Ground Forces Academy” in het CENTRUM van de stad, waar ongeveer 800 soldaten van #Oekraïne, huurlingen & zwaar materieel waren gehuisvest.

De barakken werden nauwkeurig getroffen.

Het was hun eigen schuld!


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Verpletterende Russische raketaanval op Lviv – Een van de grootste trainingscentra in Oekraïne met Kalibr geraaktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAchtergronddocument: Rusland, Verenigde Staten & Oekraiene
Volgend artikelMacron, de NAVO en het lot van het Imperium deel I
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

29 REACTIES

 1. “Beslissende klap voor de militaire academie van Lviv – Russen zeggen dat er 800 Oekraïense & Westerse huurlingen waren ondergebracht”

  Klassiek voorbeeld van in eigen zwaard vallen, de NAVO vazallen hebben wéér een koekje van eigen deeg gehad, ik vind het prachtig hoe de Vushniks samen met NAVO instructeurs in het stof bijten door een preciecie wapen dat geloof ik op 10 meter nauwkeurig zijn doel kan treffen.

 2. Oekraïners hebben een “superwapen” uitgevonden – een machinepistool met zes loops.

  Op de beelden is deze prestatie van verwarde engineering te zien, bestaande uit zes AK-74’s die met elkaar zijn gecombineerd.

  De strijdkrachten van Oekraïne klagen voortdurend over het gebrek aan wapens die door het Westen worden geleverd, evenals de lage kwaliteit van de geleverde wapens. Blijkbaar dringt dit alles aan op het creëren van dergelijke “innovaties”.

  https://t.me/RVvoenkor/48855?single

  • Zo’n automatisch geweer zou zelfs Arnie ‘Terminator’ Schwarzenegger in zijn topdagen moeite mee hebben. De Kalashnikovs hebben een enorme terugslag. Het eerste schot is gericht, het 2e gaat omhoog en het derde is luchtafweergeschut.

 3. Je verwacht het niet hè

  DUBBEL AGENT? China levert drones aan zowel Oekraïne als Rusland

  Sinds het begin van de Russische invasie van Oekraïne hebben de reguliere media consequent beweerd dat China Moskou volledig steunt en samenwerkt met onder meer militaire drones voor gebruik in het aanhoudende conflict. Maar dit is misschien niet het geval, aangezien de Amerikaanse politieke analist uit Moskou en regelmatige bijdrager aan Global Research Andrew Korybko in zijn Substack-nieuwsbrief deelde hoe Kiev per ongeluk bewees dat het communistische land eigenlijk “militair neutraal” is in de NAVO-Russische proxy-oorlog .
  “De buitenlandse beschermheren van Kiev zouden zeker op de hoogte zijn geweest van hun gevolmachtigde die clandestien drones uit China aanschafte via de aankopen van zijn vrijwilligers, maar ze keken uit militair gemak een oogje dicht terwijl ze tegelijkertijd valse beweringen deden dat dat land Russische troepen bewapent,” zei hij in het artikel. Allereerst zei hij dat het Westen dat beweert dat China in het geheim militair materieel naar Rusland stuurt, China diskwalificeert van hun verdenking dat het Aziatische land bemiddelt bij een politieke oplossing voor de proxy-oorlog in Oekraïne, omdat dit zou betekenen dat het niet neutraal is. >>>

  https://www.naturalnews.com/2023-07-06-china-supplies-drones-to-ukraine-russia-proxy-war.html

  • Het is maar n simplistische bedenking ….als China drones levert aan Ukraine met technologie die misschien door Rusland gemanipuleerd kan worden en ‘goede’ wapens levert aan Rusland dan is dat n win win situatie ….In feite bevestigt het de ‘neutraliteit ‘van China zodat Amerika of Biden liever, alleszins z’n bakkes moet houden(=zwijgen) ….zoals ik al zei , simplistisch gedachtengoed…

 4. Zo”n minidroontje quadcoptertje met camera, valt onder de groep speelgoed.
  WEL goed bruikbaar, maar niet een militaire drone.

  En vergeet niet: het past Banderastan tweedracht te zaaien tussen China en Rusland
  ———————————-
  Geheimhouding van aanwezigheid NATO?
  Kan niet.
  Daar wordt over gepraat natuurlijk; nu in het bijzonder nu dat ze dood zijn.

  Een uitstekend doelkeuze.
  Nato+ huurlingen+ officieren; beter kan niet.

  Zou leuk zijn, als waneer de Russen Nato of huurlingen vind of gevangen neemt, namen en nationaliteit bekend te maken.

  Name and shame

 5. Een beslissende klap is de titel van dit artikel.
  Zojuist heb ik ook een beslissende klap gehoord.
  WIJ ZIJN NIET MEER IN OOLROG MET RUSLAND. ONS KABINET IS GEVALLEN EN MET HEN IS DIE OORLOG NIET MEER ONS PROBLEEM.

  Dit geeft een goed gevoel zonet voor het weekend.😛🤣😄

  Rutte er ligt een leuk baantje voor je gereed.
  JENS STOLTENBERG OPVOLGEN……. Dan ben jij in oorlog met Rusland en wij niet meer……..grrrapje!,,,

 6. Ik vraag me echt af hoe lang de media de farce dat oekraine progressie boekt laat staan de oorlog wint nog kan blijven volhouden. Het is toch overduidelijk dat het is afgelopen. Oekraine kan alleen nog bepalen hoeveel land ze willen overhouden en hoeveel oekrainse mannen in leven blijven waarbij ze ook nog in staat zijn te copuleren ivm populatie groei etc.

  Jammer dat Zelenski zijn ziel verkocht heeft en oekraine moet bloeden.

  • Weer een buurtfeestje.

   Als de boombox aanstaat weet je waar je aan toe bent.

   Ik kan beter buiten slapen.

   Ze zullen wel stoppen als er weer een dood is.
   Ze zijn al aan het knallen.

   Nu lopen ze te schreeuwen en te brallen.

   Hetzelfde verhaal van de vorige keer.
   Intimidatie. Ze lopen nu met zaklampen rond naar binnen te schijnen.

  • Verkiezingen.

   Bid dat ze niet dezelfde fout maken als Beatrix.

   GroenLinks, ChristenUnie en D66 hebben hun voet tussen de deur.
   De BBB bepaalt het verdere verloopt.

  • Normaal gesproken sturen ze eerst de kinderen tot ik wat hard ben en dan komen de ouders of de echte criminelen. De kinderen zijn overal al langer een smokescreen voor de criminelen.

 7. Als je eens gaat zoeken op Lemberg geschiedenis, dat is best interessant. Moet je niet op Wikipedia kijken want dat is zo politiek correct als het maar kan. En verdraaid naar het CIA Bandera perspectief. Het is eigenlijk zo Oekraïens als de zuidpool. Of oostpool.

  In 1900 was het Oostenrijk – Hongarije en de bevolking was de helft Pools, een kwart Joods (!) en maar een vijfde (20%) Oekraïens. En in WO1 waren de Oekraïeners op de hand van de Russen. Het heeft ook een ‘rijke historie’ van jodenhaat. Die waren telkens de sjaak. Waar zijn die allemaal gebleven?

  Ik denk dat die arme joodse sloebers de armoede en vervolging zat waren en toen besloten de wereldwijde elite te worden. Lijkt me een goed plan. Gaat ook lukken als je niks hebt en iedereen je haat om niks. Ach, het zijn toch maar khazaren. Of zoiets.

  https://encyclopedia.1914-1918-online.net/article/lemberg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in