Het onderzoek van Dr. Denis Rancourt heeft aangetoond dat de vaccinatiecampagne in India de dood van 3,7 miljoen kwetsbare inwoners heeft veroorzaakt. En, “in Westerse landen hebben we het gemiddelde sterftecijfer voor alle leeftijden gekwantificeerd op 1 sterfgeval voor elke 2.000 injecties, exponentieel toenemend met de leeftijd … We schatten dat de vaccins wereldwijd 13 miljoen mensen hebben gedood,” zei hij.

Denis Rancourt heeft een PhD in natuurkunde. Hij bekleedde postdoctorale onderzoeksposities aan prestigieuze instellingen in Frankrijk en Nederland, voordat hij 23 jaar lang natuurkundeprofessor en hoofdwetenschapper aan de Universiteit van Ottawa werd. Hij heeft meer dan 30 wetenschappelijke rapporten geschreven die relevant zijn voor covid, vanaf 18 april 2020 voor de Ontario Civil Liberties Association en voor een nieuwe non-profitorganisatie genaamd Correlation. Momenteel zijn al zijn werk en interviews over covid gedocumenteerd op zijn website, die hij gemaakt heeft om het spervuur van censuur te omzeilen. U kunt Dr. Rancourt HIER op Twitter volgen, bericht Rhoda Wilson.

Op 17 mei getuigde Dr. Rancourt bij het National Citizens Inquiry (“NCI”) in Ontario, Canada. Het NCI is een door burgers geleid onderzoek naar de covid-19 reactie van Canada.

In een Twitterdraad met bijgevoegde videoclips, benadrukte burgeronderzoeker en journalist Ben M., die gegevens bijhoudt via projecten zoals Mortality Watch, de volgende uitspraken van Dr. Rancourt tijdens zijn getuigenis.

“Er is een sterke correlatie met armoede, wat één van de bewijsstukken is waarmee je kunt zeggen dat dit geen virus is. […] Hoe je het ook bekijkt, er is absoluut geen correlatie met leeftijd, wat definitief bewijs is dat dit geen covid kan zijn.”

  Echoscopist ziet sterke toename van hartproblemen, miskramen en beroertes
Ben M. op Twitter

“Tijdens de covid-periode hebben alle westerse landen het voorschrijven van antibiotica met 50% verminderd, dus ze behandelden geen bacteriële longontsteking.”

“De leeftijdsopbouw van de oversterfte is veranderd naarmate je de vaccinatieperiode ingaat.”

Ben M. op Twitter

“Deze pieken komen voor op zeer specifieke hotspots, maar synchroon over de hele wereld […] dat vanuit epidemiologisch standpunt strikt onmogelijk is, omdat de tijd vanaf het uitzaaien van een infectie tot de plotselinge stijging van het sterftecijfer volledig onzeker is.”

Ben M. op Twitter

“Het virus weigerde absoluut om deze grenzen over te steken, dit is natuurlijk absurd, men gelooft dat een virale ademhalingsziekte zich verspreidt, en het heeft geen paspoort nodig, en het respecteert geen grenzen, dus dat is nog een bewijs, dat dit geen virale ademhalingspandemie is.”

Ben M. op Twitter

“U ziet, als gevolg van de uitrol van het vaccin is er een hoger sterftecijfer.”

“Hetzelfde geldt voor elk van de staten in Australië.”

“De grote piek [in het zuiden van de VS] valt samen met [het] vaccin equity [programma].”

Ben M. op Twitter

“Je injecteert mensen, die een hoog risico lopen om te sterven als je ouderen injecteert”

“Jonge volwassenen, zitten boven het exponentiële [risico]. Er is een plateau van sterfterisico voor jongvolwassenen.”

Ben M. op Twitter

Dr. Rancourt sloot zijn getuigenis af door te verklaren dat uit zijn gedetailleerde studies van sterfte door alle oorzaken in de covidale periode, in combinatie met sociaaleconomische en vaccin-uitrolgegevens:

 • Als er geen pandemische propaganda of dwang was geweest, en de regeringen en de medische wereld waren gewoon doorgegaan met hun gewone gang van zaken, dan zou er geen oversterfte zijn geweest.
 • Er was geen pandemie die oversterfte veroorzaakte.
 • Maatregelen veroorzaakten een sterfteoverschot.
 • Covid vaccinatie veroorzaakte een sterfteoverschot.
  Britse vaccinatiecommissie raadt mensen onder de veertig het AstraZeneca 'vaccin' af

Vorige week publiceerde Dr. Rancourt een essay getiteld “There Was No Pandemic” dat gebaseerd is op zijn getuigenis voor het NCI (zie video hieronder), zijn 894 pagina’s tellende boek met bewijsstukken ter ondersteuning van die getuigenis en zijn voortdurende onderzoek. In zijn essay schreef hij

Met betrekking tot de vaccins hebben we vele gevallen gekwantificeerd waarin een snelle uitrol van een dosis in het opgelegde vaccinatieschema synchroon liep met een anderszins onverwachte piek in sterfte door alle oorzaken, op tijden in de seizoenscyclus en van een omvang die nog niet eerder is gezien in het historische sterftecijfer.

Op deze manier toonden we aan dat de vaccinatiecampagne in India de dood van 3,7 miljoen kwetsbare inwoners veroorzaakte. In Westerse landen kwantificeerden we het gemiddelde sterftecijfer voor alle leeftijden op 1 sterfgeval voor elke 2000 injecties, exponentieel toenemend met de leeftijd … We schatten dat de vaccins wereldwijd 13 miljoen mensen hebben gedood.

Er was geen pandemie, Denis G. Rancourt, PhD, 22 juni 2023


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig vicepresident van Pfizer: “Uw regering liegt tegen u op een manier die tot uw dood kan leiden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelMacron, de NAVO en het lot van het Imperium deel I
Volgend artikelEscobar: Gouden roebel 3.0 – De SCO verwelkomt een nieuwe ‘Global Globe’
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Let op!!!
  Komende weken zal er weer geprikt gaan worden met dit mRNA product.
  Naar ik begrepen heb al de “ griep prik “ nog “APART” worden gegeven dus is deze waarschijnlijk nog niet gebaseerd op mRNA
  Er zijn nog altijd mensen die de relatie tussen “ prikken en sterfte cijfers” bijhouden.
  Onder andere Prof. Theo Schetters en Maurice de Hont zijn daar veel mee bezig. CHAPEAU ‼️

  Als….en ik zeg als…… deze injectie weer het zelfde “ product bevat al voorheen, nu een andere ondersoort / stam van het corona virus, dan zullen evenredig met het aantal gevaccineerden de sterfte cijfers weer gaan toe nemen.
  De boosdoener in de prik is n.l. Niet de stam van het virus maar de toegevoegde nucleïne zuren.

  Hou de berichten in de gaten en wijs uw “ ONGELOVIGE VERWANTEN EN KENNISSEN “ op deze cijfers.

 2. 13 miljoen ? Is dat alles ? Niet de moeite om over te klappen op een totaal van 8 miljard Sapiens apen ….and ticking …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in