Het fabriceren van de Nieuwe Normaal “Werkelijkheid”

6
© Pink Floyd - Another Brick In The Wall, Part Two (Official Music Video), screenshot YouTube

Het ultieme doel van elk totalitair systeem is het vestigen van volledige controle over de samenleving en elk individu daarbinnen, om ideologische uniformiteit te bereiken en elke afwijking daarvan te elimineren. Dit doel kan natuurlijk nooit worden bereikt, maar het is de raison d’être van alle totalitaire systemen, ongeacht de vorm die zij aannemen en de ideologieën die zij aanhangen. Je kunt totalitarisme aankleden met door Hugo Boss ontworpen nazi-uniformen, Mao-pakken, of medisch uitziende gezichtsmaskers, de kern van de wens blijft hetzelfde: de wereld herscheppen naar zijn paranoïde evenbeeld… de werkelijkheid vervangen door zijn eigen “werkelijkheid”, schrijft CJ Hopkins.

Op dit moment zitten we midden in dit proces, en daarom voelt alles zo krankzinnig aan. De kapitalistische heersende klassen zijn een nieuwe officiële ideologie aan het invoeren, met andere woorden, een nieuwe “realiteit”. Dat is wat een officiële ideologie is. Het is meer dan een verzameling overtuigingen. Iedereen kan elke overtuiging hebben die hij wil. Je persoonlijke overtuigingen vormen niet de “realiteit”. Om je overtuigingen “realiteit” te maken, moet je de macht hebben om ze op te leggen aan de samenleving. Je hebt de macht nodig van de politie, het leger, de media, wetenschappelijke “deskundigen”, de academische wereld, de cultuurindustrie, de hele ideologie-productiemachine.

Er is niets subtiels aan dit proces. Het ontmantelen van de ene “realiteit” en het vervangen door een andere is een wrede onderneming. Samenlevingen raken gewend aan hun “realiteiten”. We geven ze niet vrijwillig of gemakkelijk op. Normaal gesproken is er een crisis, een oorlog, een noodtoestand, of … je weet wel, een dodelijke globale pandemie nodig om ons zover te krijgen.

Tijdens de overgang van de oude “realiteit” naar de nieuwe “realiteit”, wordt de samenleving verscheurd. De oude “realiteit” wordt uit elkaar gehaald en de nieuwe heeft zijn plaats nog niet ingenomen. Het voelt als waanzin, en in zekere zin is het dat ook. Een tijd lang is de maatschappij in tweeën gesplitst, terwijl de twee “realiteiten” om de dominantie strijden. Omdat de “realiteit” is wat ze is (d.w.z. monolithisch), is dit een gevecht tot de dood. Uiteindelijk kan er maar één “realiteit” zegevieren.

  Vergeef of vergeet nooit de aanjagers van de destructieve covidpaniek

Dit is de cruciale periode voor de totalitaire beweging. Zij moet de oude “werkelijkheid” elimineren om de nieuwe te kunnen invoeren, en zij kan dat niet doen met rede en feiten, dus moet zij het doen met angst en brute kracht. Het moet de meerderheid van de samenleving terroriseren tot een toestand van hersenloze massahysterie, die kan worden gebruikt tegen degenen die zich verzetten tegen de nieuwe “werkelijkheid”. Het gaat er niet om mensen over te halen of te overtuigen om de nieuwe “realiteit” te accepteren. Het is meer als hoe je een kudde vee drijft. Je maakt ze bang genoeg om ze in beweging te krijgen, dan stuur je ze waar je ze hebben wilt. Het vee weet of begrijpt niet waar het heen gaat. Ze reageren gewoon op een fysieke stimulans. Feiten en rede hebben er niets mee te maken.

En dit is wat zo ongelooflijk frustrerend is geweest voor degenen onder ons die zich verzetten tegen het uitrollen van het “Nieuwe Normaal”, of het nu gaat om het ontkrachten van het officiële Covid-19 narratief, of “Russiagate,” of de “Bestorming van het Amerikaanse Capitool,” of enig ander element van de nieuwe officiële ideologie. (En ja, het is allemaal één ideologie, niet “communisme”, of “fascisme”, of een andere nostalgie, maar de ideologie van het systeem dat ons feitelijk regeert, het supranationale globale kapitalisme. We leven in het eerste echt globaal-hegemoniaal ideologisch systeem in de menselijke geschiedenis. Dat zijn we de afgelopen 30 jaar geweest. Als de term “globaal kapitalisme” u niet lekker zit, noem het dan “globalisme”, of “vriendjeskapitalisme”, of “corporatisme”, of welke andere naam u maar wilt. Hoe je het ook noemt, het werd het ongeëvenaarde, wereldwijd heersende ideologische systeem toen de Sovjet-Unie in de jaren ’90 instortte. Ja, er zijn kleine groepjes van intern verzet, maar het heeft geen externe tegenstanders, dus is de progressie naar een meer openlijk totalitaire structuur logisch en volkomen voorspelbaar.

Hoe dan ook, wat zo ongelooflijk frustrerend is geweest is dat velen van ons in de illusie verkeerden dat we verwikkeld waren in een rationele discussie over feiten (bijv. de feiten van Russiagate, Literal-Hitlergate, 9/11, Saddam’s massavernietigingswapens, Douma, de 6 januari “opstand,” het officiële Covid-verhaal, enz. Feiten betekenen absoluut niets voor de aanhangers van totalitaire systemen.

  Wat gebeurt hier? Plotseling waarschuwt het Duitse Ministerie van Volksgezondheid op Twitter voor ernstige bijwerkingen

Je kunt de Nieuwe Normalen de feiten laten zien wat je wilt. Je kunt ze de valse foto’s laten zien van mensen die in China in maart 2020 dood op straat liggen. Je kunt ze de valse voorspelde sterftecijfers laten zien. Je kunt ze uitleggen hoe de valse PCR-tests werken, hoe gezonde mensen als medische “gevallen” werden beschouwd. Je kunt ze alle studies over de ineffectiviteit van mondkapjes laten zien. Je kunt de valse “hospitalisatie-” en “sterftecijfers” uitleggen, hen artikelen sturen over de ongebruikte “noodhospitalen”, de onopmerkelijke leeftijds- en bevolkingsgecorrigeerde sterftecijfers, de overlevingspercentages noemen voor mensen onder de 70, de gevaren en de zinloosheid van het “vaccineren” van kinderen. Niets van dit alles zal ook maar het geringste verschil maken.

Ik kan nog wel even doorgaan, en ik weet zeker dat ik dat zal doen als de “Nieuwe Normaal”-ideologie in de loop van de komende jaren onze nieuwe “realiteit” wordt. Mijn punt, op dit moment, is … dit is geen argument. De mondiaal-kapitalistische heersende klassen, regeringsleiders, de media en de door hen geïnstrumentaliseerde “Nieuwe Normaal” massa’s gaan niet met ons in debat. Ze kennen de feiten. Ze weten dat de feiten hun verhaal tegenspreken. Het kan ze niet schelen. Dat hoeven ze ook niet. Omdat dit niet over feiten gaat. Het gaat om macht.

Ik zeg niet dat feiten er niet toe doen. Natuurlijk doen ze ertoe. Ze zijn belangrijk voor ons. Ik zeg, laten we erkennen wat dit is. Het is geen debat of een zoektocht naar de waarheid. De Nieuwe Normalen zijn een “realiteit” aan het ontmantelen en vervangen door een nieuwe “realiteit”. (Ja, ik weet dat de werkelijkheid bestaat in een of andere fundamentele ontologische zin, maar dat is niet de “werkelijkheid” waar ik het hier over heb, dus stuur me alsjeblieft geen boze e-mails waarin je tekeer gaat tegen Foucault en het postmodernisme).

De druk om zich te conformeren aan de nieuwe “werkelijkheid” is nu al intens en zal alleen maar toenemen naarmate vaccinatiepassen, het dragen van mondkapjes in het openbaar, periodieke lockdowns, enz. genormaliseerd worden. Degenen die zich niet conformeren zullen systematisch worden gedemoniseerd, sociaal en/of beroepsmatig worden uitgestoten, afgezonderd, en op andere manieren worden gestraft. Onze meningen zullen worden gecensureerd. We zullen worden “geannuleerd”, gedemoniseerd en op andere wijze het zwijgen worden opgelegd. Onze meningen zullen worden bestempeld als “potentieel schadelijk”. We zullen ervan beschuldigd worden “verkeerde informatie” te verspreiden, “extreem-rechts” te zijn, “racisten”, “antisemieten”, “samenzweringstheoretici”, “anti-vaxxers”, “gewelddadige binnenlandse terroristen”, of gewoon “seksuele molesteerders”, of wat ze maar bedenken dat ons het meeste schade zal berokkenen.

  Moeder kampt met Guillain-Barré-syndroom (GBS) - een zenuwziekte - na Moderna vaccinatie

Dit zal zowel in de publieke als in de persoonlijke sfeer gebeuren. Niet alleen regeringen, de media en bedrijven, maar ook je collega’s, vrienden en familie zullen dit doen. Vreemden in winkels en restaurants zullen dit doen. De meesten van hen zullen het niet bewust doen. Zij zullen het doen omdat uw non-conformiteit een existentiële bedreiging voor hen vormt … een ontkenning van hun nieuwe “realiteit” en een herinnering aan de realiteit die zij hebben opgegeven om een “normaal” mens te blijven en de hierboven beschreven straffen te vermijden.

Dit is natuurlijk niets nieuws. Het is hoe de “werkelijkheid” wordt gemaakt, niet alleen in totalitaire systemen, maar in elk georganiseerd sociaal systeem. De machthebbers gebruiken de massa’s om conformiteit met hun officiële ideologie af te dwingen. Totalitarisme is slechts zijn meest extreme en gevaarlijkste paranoïde en fanatieke vorm.

Dus, zeker, blijf posten en de feiten delen, aangenomen dat je ze langs de censuur krijgt, maar laten we onszelf niet voor de gek houden over waar we tegenover staan. We gaan de Nieuwe Normalen niet wakker maken met feiten. Als we dat konden, hadden we dat al gedaan. Dit is geen beschaafd debat over feiten. Dit is een gevecht. Handel dienovereenkomstig.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Hersenspoeling, wortel en stok: wetenschappers bevelen strategieën aan tegen vaccinweigeraarsVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Maar uiteindelijk, na veel lijden en dood, zal de waarheid over deze kwade agenda zegevieren en zal er veel geween en knarsetanden zijn”
Volgend artikelJacob, 13 jaar jong, valt 3 dagen na het Pfizer-‘vaccin’ dood neer
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Prachtig verwoord , nu de realiteiten van vandaag de dag.
  Beperkend tot alleen Nederland is de situatie alarmerend.
  De schaapskudde groeit en groeit nu de vakanties en de festivals weer opdoemen.
  Zombies in aanbouw, laten zich platspuiten met de gifcoctails van de illimunatie.
  Denken niet zelf meer na, door decennialange indoctrinatie van de msm en valse politici.
  Wat het meest pijn doet is om je dierbaren om je heen te zien verdwijnen in de muil van het monster.
  Praten over alternatieve en eerlijke mediakanalen worden weggekeken en als aluhoedjes afgedaan.
  Lijsten met niet msm sites worden niet eens gelezen of aangepakt als je ze wilt afgeven, het is in en in triest.
  Na de zomer gaan er vele echtscheidingen en uit-huis-plaatsingen plaatsvinden, het rommelt nu al bij menig gezin.
  Ikzelf ben van de keiharde aanpak, praten en overleggen is een station passee.
  De strijdbijl opgraven en de beuk erin,ben zelfs voorstander van het verwijderen van alle gevaccineerden.
  De verantwoordelijken in het openbaar veroordelen en berechten…no merci.
  Helaas ben ik dan volgens een overgrote meerderheid weer veel te agressief en gewelddadig.
  Ik zie echter geen enkel alternatief om weer terug te keren naar het OUDE NORMAAL en Wim Sonneveld…het Dorp.

 2. Heb kinderen van puberale leeftijd gezegd zich eerst te laten informeren voordat ze gevaccineerd op vakantie gaan, zeggen ze doodleuk internet verteld toch maar nepnieuws?….

 3. Dit is misschien wel het belangrijkste artikel dat ik de laatste tijd gelezen heb. Nagel op de kop.
  Je hoeft maar om je heen te kijken en te luisteren; de gehrsenspoelde massa is nagenoeg niet meer te redden op enkelingen na.
  Hallucinant, beangstigend en Orwelliaans. Beste bewijs dat de mensheid te dom is om te leren van de fouten uit het verleden…

  • Ze vergeten snel he… wat een week geleden gebeurde is vandaag alweer vergeten. Druk, druk, druk met de mobiele telefoon en de gaming en de facebook, etc. Geen tijd om na te denken. Hoeft ook niet, want een ander denkt wel voor ze, en dat gebeurt nu dus ook.

   • Inderdaad. Terwijl de mensheid gedecimeerd wordt blijven ze als door de MSM gebrainwashede schapen gekluisterd aan de schermpjes.
    Waarom nadenken, als ze hun 15 seconden fame op Snapchat of Tiktok maar hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in