© Пресс-служба Президента Российской Федерации / Wikimedia (CC-BY-4.0)

“De start van de vaccinatie is nu nog maar een kwestie van weken”, zei minister-president Jean Castex donderdag bij de presentatie van de Franse vaccinatiestrategie. Een miljoen mensen kunnen al in januari gevaccineerd worden – alleen, de Fransen willen niet gevaccineerd worden.

Bijna twee derde tegen vaccinatie

Volgens onderzoeken heeft Frankrijk het hoogste aantal tegenstanders van Corona-vaccinatie ter wereld. Het heeft dan dus niet geholpen dat de regering van de globalist Emmanuel Macron heeft aangekondigd de Corona-vaccinatie gratis aan te bieden aan alle mensen in het land. De belastingbetaler betaalt dan de rekening, schrijft Unzensuriert.

Tussen april en juni zal een enorme publiciteitsgolf de Fransen overspoelen om de huidige 59 procent die niet gevaccineerd willen worden, op andere gedachten te brengen. Maar de overheidspropaganda lijkt steeds minder effect te hebben.

Harde lockdown

Tot midden december gelden in heel Frankrijk strenge uitgaansbeperkingen, daarna “alleen nog maar” nachtelijke uitgaansverboden. Met Kerstmis wil de regering weer meer bewegingsvrijheid toestaan, en op kerstavond en met Oud en Nieuw zijn er ook geen nachtelijke uitgaansverboden. Het is toegestaan om te vieren.

Frankrijk: reeds 150 districten bezet door islamieten

  Spontane protesten tegen lockdown in Italië: Politici spreken over oorlog
Vorig artikelGeen autorisatie voor Covid-19 vaccins in Zwitserland: belangrijke informatie over veiligheid ontbreekt
Volgend artikelLuxueuze huisvesting: vluchtelingen betrekken een villa in Duitse miljonairwijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Als er hier vanavond bij het 8 uur journaal gaat beweren dat corona ook verspreid wordt via de schoenen, loopt morgen iedereen met plastic zakjes over ze schoenen.
    Dit schapen volk kan je alles wijs maken.
    Ze smeken hier bijna om een vaccin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in