Foto via VoxNews

Op Lampedusa is de overbrenging van illegale Afrikaanse immigranten aldaar naar het met zwembad voorziene luxe cruiseschip “Rhapsody” begonnen.

Eerder hadden de illegalen ’s nachts een groot feest gevierd met liederen, dansen en souvenir-selfies: We gaan op een luxe cruise ten koste van de Italianen! Aanvankelijk kon het schip vanwege de wind niet aanmeren en moest het voor anker buiten de haven van Lampedusa gaan. Om de dringend noodzakelijke verplaatsing toch mogelijk te maken – de hotspot van Lampedusa is momenteel volledig overvol – werd een alternatieve oplossing gevonden om het cruiseschip met illegalen vol te krijgen.

Na herhaalde tests met patrouilleboten van de kustwacht werd de mogelijkheid om met deze boten door te gaan uitgesloten vanwege het bestaande hoogteverschil. In plaats daarvan wordt een vissersboot gebruikt.

De patrouilleboten pendelen tussen de haven en de vissersboot, die als platform dient voor de transfer naar de “Rhapsody”. Deze heeft een capaciteit van 804 plaatsen voor niet-Covid-geïnfecteerde passagiers en 156 plaatsen voor Covid-geïnfecteerde passagiers.

Op dit moment worden alle inspanningen verricht om de “Rhapsody” tot de maximale capaciteit te vullen. De “Rhapsody” vaart dan naar Porto Empedocle en gaat na de overdracht voor anker in de haven van de stad.

  Duizenden Italianen staan in de regen in de rij voor eten - asielzoekers gooien het weg

Ongeveer 500 illegalen zullen op het eiland Lampedusa blijven.

Op deze manier zal er weer ruimte zijn voor meer landingen van illegale migranten.

Arts spreekt klare taal: Migranten brengen epidemieën en infecties naar Europa

Vorig artikelBLM meutes terroriseren restaurants en vallen restaurantgasten aan
Volgend artikelCorona mag niet uitsterven totdat het vaccin beschikbaar is – Er staat teveel geld op het spel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Ik had nog gehoopt dat eerst Salvini aan de macht zou komen….

    Wat een achtelijken zijn die Italianen!Die boot wordt totaal gesloopt, en de reder zal Italie laten betalen….voor schade en omzet verlies.

    Met de marine, troepentransport schip,of met een vrachtboot was geen probleem geweest.

    En dan zeggen dat ze naar Europa gaan, maar gewoon naar Lybie gaan en daar lossen.

  2. Goed voor de eigenaar van het schip, na de overtocht wordt het schip op kosten van de belasting betaler volledig vernieuwd, niet te geloven. Want respect kennen ze niet, dat tuig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in