De terroristen van Black Lives Matter gingen vrijdagavond in Rochester, VS, de straat op om demonstreren, wat al snel ontaarde in vandalisme en agressie. Na escalatie van geweld en vernielingen in het gebied voelde de autoriteiten zich gedwongen om het als een oproer aan te kondigen.

Blijkbaar hebben de BLM anarchisten nu ook een probleem met mensen die gewoon rustig een hapje eten in restaurants. De Soroslakeien belagen de restaurants en jagen de klanten weg terwijl ze stoelen op hen gooien.

In de onderstaande Twittervideo kan men zien hoe de Zwarte Khmer onder luid gebrul het ene naar het andere restaurant bestormen waar ze gasten bedreigen, tafels omdraaien, servies breken en stoelen gooien, allemaal in een poging om de restaurants “te sluiten”.

Sinds wanneer is het vergallen van iemands maaltijd een manier om racisme te bestrijden?

BLM en Antifa activisten schreeuwen om hulp van de politie na pro-politie patriotten hen wat “straat justitie” bijleren

  Eerst kwam het aanbidden van Azteekse oorlogsgoden, nu is het 'Satan' gympen met MENSENBLOED - is Amerika in orde?
Vorig artikelOmdat het kan: Hongarije gooit zijn deuren dicht voor asielzoekers
Volgend artikelLuxe cruiseschip “Rhapsody” verscheept meer dan 1000 illegale migranten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in