Milaan vandaag de dag: Italiaanse burgers staan in de rij voor het gratis voedseldistributiepunt van de non-profit organisatie “Pane Quotidiano” (“Dagelijks Brood”). Een zee van mensen die met zoveel welgemanierdheid in de rij staan voor een stuk brood. Italianen moeten in de rij staan om te eten. Er zijn hier vier miljoen mensen die moeite hebben om hun middag- en avondeten te krijgen.

In het asielcentrum van Turijn gooien protesterende Tunesische illegale immigranten echter voedsel dat door de Italiaanse belastingbetalers is betaald op de grond. Ze eisen een nieuwe TV en klagen over het gebrek aan matrassen die ze eerder hebben verbrand! Een belediging voor 12 miljoen Italianen die in armoede leven, meldt Unser Mitteleuropa.

Schokkende onwaardige toestanden in het Italië van vandaag de dag.

“Milaan, een zee van mensen die met zoveel waardigheid in de rij staan voor een stuk brood. Dit alles is angstaanjagend. Onwaardige Conte regering”.

“Het opvangcentrum in Turijn, de Tunesische illegalen gooien door ons betaald voedsel op de grond. Ze eisen nieuwe televisie en klagen over het gebrek aan matrassen die ze eerder hebben verbrand! Een belediging voor 12 miljoen Italianen die in armoede leven”.

Mekka? Nee, dit is Rome in 2020

  Nog twee Italiaanse leraressen dood na AstraZeneca-vaccinatie
Vorig artikelTerugroeping – levensgevaar! Coronamondkapje-fabrikant waarschuwt voor giftige bestanddelen
Volgend artikelOsama bin Laden’s propagandachef vrijgelaten – te vet voor de gevangenis
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Dat is een nationale schande! En dan hebben die gore linksen het lef om Salvini te vervolgen!

  Wat betreft dieTunesiers: centrum omsingelen; niemand er uit. geen respect voor een: alleen een stuk brood per dag voor zoland de tijd duurt tot uitzetting. Tunesie is een veilig land.

  Alternatief: die rotzooi opladen op een schip en retour naar Tunesie. Opruimen!

 2. Het meeste “vluchtelingen”-tuig is afkomstig uit NIET-oorlogsgebieden, zoals Algerije, Tunesië, Marokko, Senegal enz.
  Zet die zooi in een bootje en duw ze af richting vaderland, dát moeten ze dan maar gaan opbouwen en NIET het ónze afbreken c.q. opvreten !!!

 3. De regering daar heeft ze zelf massaal naar binnen gesleept.
  In landen waar ze er niet zo een zin meer in hadden konden ze ze probleemloos door sturen naar Italië.
  Daar waren ze altijd wel welkom. En nou zitten ze met de troep.
  Het vervelende alleen dat ze allemaal een paspoort gaan krijgen om de rest van Europa te plunderen.
  Alle grenzen staan nog steeds open, ondanks al die corona paniek.

 4. Meer dan tien jaar gewerkt in vluchtelingenwerk en ik durf gewoon te zeggen dat vanaf 2007 geen echte vluchteling is binnen gekomen het waren allemaal gelukzoekers en toen in Syrië de bom barste startte er een burger oorlog en toen kwamen al snel veel personen die hun land moesten ontvluchten door de vele misdrijven waar volgens zij zich ook schuldig hebben aan gemaakt en dus zitten wij met criminelen en die sluiten goed aan bij diverse kabinetten Rutte.

 5. Ja als Macron dat zeg zal dat ook wel zo zijn en hopelijk zal hij als eerste het loodje te leggen dat is een verlossing voor Europa en te hopen dat het zich over Europa uit breid zodat wij van al dat tuig in Den Haag af gaan komen en snel dan uit de EU onze eigen waarde en vrijheid herstellen, hoop dat ik dit nog mag mee maken.

 6. linkse weeke liberale westerse vrouwen en hun eeuwige zucht om van daders slachtoffers te maken.
  totale von munchausen by-proxy….
  allemaal zielig, mn feminist boomer moeder huilt om het overleiden van haar zus haar Saudische man die haar een leven lang in elkaar mepte en nu blijkt getrouwd was met een andere arabische vrouw in een ander land.
  greencard en voorplanten ,zaak openen , opleiding captain 747 op de kosten van een hollandse bouwvakker en slager.
  en nog steeds krijg ik de rasisme vinger van mijn eigen bloed toegespeeld om wild vreemde zielige gevalletjes op de tel@vision die floreren maar gewoon zielig zijn omdat ze niet een hollandse kerel zijn.
  want een hollander zijn , man , en god verhoede blank dan heb je eigenlijk schuld aan alles.
  vraag vaak , waar moest je nu van bevrijd worden in de 70er jaren als feminist?
  uh nou het was wel erg hoor!
  wat?
  tja we moesten bevrijd worden.
  waarvan?
  uh? hoe bedoel je?
  wie deed dat dan?
  ja nou ist genoeg hoor!!

  bedankt ma.
  thank for the gaslighting

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in