Milaan vandaag de dag: Italiaanse burgers staan in de rij voor het gratis voedseldistributiepunt van de non-profit organisatie “Pane Quotidiano” (“Dagelijks Brood”). Een zee van mensen die met zoveel welgemanierdheid in de rij staan voor een stuk brood. Italianen moeten in de rij staan om te eten. Er zijn hier vier miljoen mensen die moeite hebben om hun middag- en avondeten te krijgen.

In het asielcentrum van Turijn gooien protesterende Tunesische illegale immigranten echter voedsel dat door de Italiaanse belastingbetalers is betaald op de grond. Ze eisen een nieuwe TV en klagen over het gebrek aan matrassen die ze eerder hebben verbrand! Een belediging voor 12 miljoen Italianen die in armoede leven, meldt Unser Mitteleuropa.

Schokkende onwaardige toestanden in het Italië van vandaag de dag.

“Milaan, een zee van mensen die met zoveel waardigheid in de rij staan voor een stuk brood. Dit alles is angstaanjagend. Onwaardige Conte regering”.

“Het opvangcentrum in Turijn, de Tunesische illegalen gooien door ons betaald voedsel op de grond. Ze eisen nieuwe televisie en klagen over het gebrek aan matrassen die ze eerder hebben verbrand! Een belediging voor 12 miljoen Italianen die in armoede leven”.

Mekka? Nee, dit is Rome in 2020

3 REACTIES

 1. Dat is een nationale schande! En dan hebben die gore linksen het lef om Salvini te vervolgen!

  Wat betreft dieTunesiers: centrum omsingelen; niemand er uit. geen respect voor een: alleen een stuk brood per dag voor zoland de tijd duurt tot uitzetting. Tunesie is een veilig land.

  Alternatief: die rotzooi opladen op een schip en retour naar Tunesie. Opruimen!

 2. Het meeste “vluchtelingen”-tuig is afkomstig uit NIET-oorlogsgebieden, zoals Algerije, Tunesië, Marokko, Senegal enz.
  Zet die zooi in een bootje en duw ze af richting vaderland, dát moeten ze dan maar gaan opbouwen en NIET het ónze afbreken c.q. opvreten !!!

 3. De regering daar heeft ze zelf massaal naar binnen gesleept.
  In landen waar ze er niet zo een zin meer in hadden konden ze ze probleemloos door sturen naar Italië.
  Daar waren ze altijd wel welkom. En nou zitten ze met de troep.
  Het vervelende alleen dat ze allemaal een paspoort gaan krijgen om de rest van Europa te plunderen.
  Alle grenzen staan nog steeds open, ondanks al die corona paniek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here