Smoking gun: China gaf 400 miljoen dollar aan Dominion

2

Minder dan een maand voor de verkiezingen heeft een Zwitserse bank meer dan 400 miljoen dollar overgemaakt aan het bedrijf achter de Dominion-stemmachine.

De Chinese Communistische Partij heeft 400 miljoen dollar geschonken aan Staple Street Capital, dat de beruchte verkiezingsfraudemachine Dominion Voting Systems bezit. Dit laat een onderzoek zien dat is uitgevoerd door Austin Security and Investigation Solutions.

Het geld werd uit de dictatuur China overgemaakt via een bank in Zwitserland, minder dan een maand voor de presidentsverkiezingen.

NewsMax heeft al eerder verslag gedaan van de verkiezingsfraude die door Dominion werd gepleegd:

De stemtelmachine van Dominion kan niet alleen stemmen tellen, maar ook tienden van stemmen multipliceren. Bijvoorbeeld, 0,5 stemmen voor Trump, 1,9 stemmen voor Biden.

Het kan ook zijn eigen stembiljetten afdrukken en tijdens het tellen van de stemmen verbinding maken met buitenlandse servers op het internet, zodat het telalgoritme in realtime kan worden bijgewerkt.

Dit alles volgens Dominion’s eigen handleiding, die op het internet te lezen is.

President Trump: Dominion stemsysteem verwijderde 2.7 miljoen Trump-stemmen

  Meer dan 50 mensen zijn dit weekend in New York neergeschoten
Vorig artikelConsequenties van Coronamaatregelen: 1,2 miljoen kinderen gedood
Volgend artikelGeorgia video toont verkiezingsfraude van stemmentellers nadat ze verkiezingswaarnemers hebben weggestuurd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Deze informatie is inderdaad een Smoking Gun. Binnen de nationale- en Europese afdelingen zal men deze banale feiten waarschijnlijk onder het vloerkleed willen houden en zal men – topdown – nog meer en vaker gaan hameren op de tegenwerkende Infodemie welke het liefst moet worden vernietigd. Daar ook zal de digitale great reset wel een antwoord op hebben. Heb ik het goed vernomen dat Minister President Mark Rutte gebruik wil gaan maken van Dominion/Smartmatic in 2021 ? Was dat wellicht een aanbeveling van Bondskanselier Angela Merkel ? Tenslotte was er tot voor heel kort een afdeling van Dominion geïnstalleerd in Duitsland. George Soros involved? Evil Gates? Jeetjuh … what a bombshell, hmz samenwerking. Goh, zouden ‘ze’ soms – met behulp van allerhande nieuwe technologie – wereldwijd new order communisme willen gaan invoeren? Uitspraak Mark Rutte: “Gewoon je bek houwuh.”
    En op langere termijn aangaande deze casus: “Het was China die zich heeft gemengd in overzeese politieke zaken.” Ondertussen gaat het schaakspel der illuminatie gestaag verder.

    CORRUPTIE IS DE OLIFANT IN DE KAMER.
    Dit Team heeft Goed werk verricht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in