Studie: Grotere geestelijke gezondheidsproblemen bij linkse sympathisanten

2

Volgens de studie, waarbij meer dan 8.000 mensen betrokken waren, is gebleken dat degenen die sympathiseren met politiek links een grotere kans hebben om gediagnosticeerd te worden met een psychische aandoening.

De studie heeft gegevens verzameld over het onderwijs, de demografie, de levensstijl en de politieke opvattingen van mensen. De resultaten tonen aan dat mensen die het linkse deel van het politieke spectrum bezetten meer kans hebben om “formeel gediagnosticeerd te worden met een depressie, een borderline persoonlijkheidsstoornis, een bipolaire stoornis of schizofrenie”.

Bovendien blijkt uit de resultaten dat het hoogste percentage, 38 procent, dat gediagnosticeerd wordt met een psychische aandoening, zich ook identificeert als marxist. Ter vergelijking: 12,1 procent van de conservatieven heeft een geestesziekte gehad.

 

“Het is geen mythe dat linksen geestelijk zieker zijn”, zegt de conservatieve debater Milo Yiannopoulos.

Hoewel de studie op geen enkele manier wetenschappelijk is, toont het nog steeds het verschil aan tussen wat voor soort mensen de linker- en de rechterzijde aantrekken, merkt Paul Joseph Watson op.

Deugmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zin

  De Transhumanistische Agenda is uw gegevens aan het vastleggen en uw geest aan het beïnvloeden
Vorig artikelHIV in Nederland – asielzoekers achter 39% van de gevallen
Volgend artikelBLM leraar zegt 2+2 is alleen maar 4 vanwege “Westers imperialisme”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in