Studie: Grotere geestelijke gezondheidsproblemen bij linkse sympathisanten

2
961

Volgens de studie, waarbij meer dan 8.000 mensen betrokken waren, is gebleken dat degenen die sympathiseren met politiek links een grotere kans hebben om gediagnosticeerd te worden met een psychische aandoening.

De studie heeft gegevens verzameld over het onderwijs, de demografie, de levensstijl en de politieke opvattingen van mensen. De resultaten tonen aan dat mensen die het linkse deel van het politieke spectrum bezetten meer kans hebben om “formeel gediagnosticeerd te worden met een depressie, een borderline persoonlijkheidsstoornis, een bipolaire stoornis of schizofrenie”.

Bovendien blijkt uit de resultaten dat het hoogste percentage, 38 procent, dat gediagnosticeerd wordt met een psychische aandoening, zich ook identificeert als marxist. Ter vergelijking: 12,1 procent van de conservatieven heeft een geestesziekte gehad.

“Het is geen mythe dat linksen geestelijk zieker zijn”, zegt de conservatieve debater Milo Yiannopoulos.

Hoewel de studie op geen enkele manier wetenschappelijk is, toont het nog steeds het verschil aan tussen wat voor soort mensen de linker- en de rechterzijde aantrekken, merkt Paul Joseph Watson op.

Deugmensen zijn geestelijk ziek in de klinische zin

Biden's anti-racisme functionaris is van mening dat zwarten genetisch superieur zijn aan blanken

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here