Screenshot Twitter

Links dringt er nu bij het publiek op aan om “alleen-neus”-maskers te dragen wanneer zij in een restaurant eten of drinken.

Een recente reclame uit Mexico was de eerste om deze belachelijke maskers aan te prijzen, die ontworpen zijn om onder een normaal mondkapje gedragen te worden en ook nuttig zouden zijn om “je te beschermen tijdens het eten en drinken”.

De neusbedekkingen, “eetmasker” genaamd, werden “ontworpen door onderzoekers in Mexico”.

Infowars meldt dat eerder deze maand een soortgelijk belachelijk uitziend product genaamd Nosy op de markt was gebracht als een manier om zich te beschermen tegen luchtvervuiling.

Het is onwaarschijnlijk dat deze producten zullen aanslaan bij de meerderheid van de mensen, maar velen zeiden hetzelfde over mondkapjes toen ze voor het eerst werden geïntroduceerd.

Helm tegen Corona en hoe de mensheid langzaam maar zeker krankzinnig wordt

  Dokter waarschuwt voor experimenteel Covid-'vaccin', in werkelijkheid een "gevaarlijke gentherapie"
Vorig artikelVaccinatiepropaganda video’s om u aan te sporen om domweg van vaccins te houden
Volgend artikel31-jarige Italiaanse professor dood, drie weken na  AstraZeneca-injectie – Let op als je het woord “embolie” ziet
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Made in China.

  A doctor by the name “Jiang Jinjun” who works in the pneumology department Zhongshan Hospital, Shanghai, developed a nose-only face mask to protect health workers from coronavirus while they eat (China Daily)

  https://www.chinadaily.com.cn/a/202003/05/WS5e609757a31012821727c976.html

  In case the above link doesn’t work, try the one below.

  https://www.independent.co.uk/news/world/asia/coronavirus-china-doctors-zhongshan-hospital-nose-mask-health-workers-a9377856.html

  It’s not entirely new through. Take a look at this:

  https://postimg.cc/xJvxkQMXhttps://postimg.cc/Lg4Tn1mWhttps://postimg.cc/xcC5QMxJhttps://postimg.cc/9RbP5QyYhttps://postimg.cc/CdvCcdhFhttps://postimg.cc/9D9GXpGM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in