Links pusht “alleen-neus” Covid-maskers voor eten en drinken

4
2145
Screenshot Twitter

Links dringt er nu bij het publiek op aan om “alleen-neus”-maskers te dragen wanneer zij in een restaurant eten of drinken.

Een recente reclame uit Mexico was de eerste om deze belachelijke maskers aan te prijzen, die ontworpen zijn om onder een normaal mondkapje gedragen te worden en ook nuttig zouden zijn om “je te beschermen tijdens het eten en drinken”.

De neusbedekkingen, “eetmasker” genaamd, werden “ontworpen door onderzoekers in Mexico”.

Infowars meldt dat eerder deze maand een soortgelijk belachelijk uitziend product genaamd Nosy op de markt was gebracht als een manier om zich te beschermen tegen luchtvervuiling.

Het is onwaarschijnlijk dat deze producten zullen aanslaan bij de meerderheid van de mensen, maar velen zeiden hetzelfde over mondkapjes toen ze voor het eerst werden geïntroduceerd.

Helm tegen Corona en hoe de mensheid langzaam maar zeker krankzinnig wordt

Directeur verpleegdienst dreigt vaccinatieweigeraars met ontslag

4 REACTIES

 1. Made in China.

  A doctor by the name “Jiang Jinjun” who works in the pneumology department Zhongshan Hospital, Shanghai, developed a nose-only face mask to protect health workers from coronavirus while they eat (China Daily)

  https://www.chinadaily.com.cn/a/202003/05/WS5e609757a31012821727c976.html

  In case the above link doesn’t work, try the one below.

  https://www.independent.co.uk/news/world/asia/coronavirus-china-doctors-zhongshan-hospital-nose-mask-health-workers-a9377856.html

  It’s not entirely new through. Take a look at this:

  https://postimg.cc/xJvxkQMXhttps://postimg.cc/Lg4Tn1mWhttps://postimg.cc/xcC5QMxJhttps://postimg.cc/9RbP5QyYhttps://postimg.cc/CdvCcdhFhttps://postimg.cc/9D9GXpGM

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here