Het Franse Nationale Agentschap voor de Veiligheid van Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (ANSM) waarschuwt in een vandaag gepubliceerd verslag van tientallen bladzijden de gevaccineerden voor bepaalde bijwerkingen die door de geneesmiddelenbewaking van vaccins worden waargenomen, bericht Medias-presse.info.

De vier experimentele injecties tegen Covid worden opgesomd, namelijk Janssen, een viraal vectorvaccin; covid-19 vaccin Moderna, een mRNA-vaccin; Vaxzevria, de nieuwe naam van Astrazeneca, een viraal vectorvaccin; en Comirnaty, de nieuwe naam van BioNTech en het product van Pfizer, een mRNA-vaccin.

Onder de vele bijwerkingen van deze verschillende “vaccins” is sterfte in de baarmoeder, wat niet gering is, en “spontane miskraam” wat “het merendeel van de bijwerkingen vertegenwoordigt die in het BNPV zijn geregistreerd” bij zwangere vrouwen.

Slachtoffers voornamelijk jongere personen

Ook kan worden vastgesteld dat de leeftijdsgroepen die de meeste bijwerkingen ondervinden, zowel ernstige als niet-ernstige, jonger zijn dan 65-70 jaar, d.w.z. de bevolkingsgroepen die de minste kans hebben om aan covid te overlijden. Vooral de 30- tot 49-jarigen worden getroffen door deze post-vaccinatie gebeurtenissen.

Vreemd genoeg worden deze waarschuwingen aan het publiek niet zichtbaar gecommuniceerd, noch door de autoriteiten, noch door de mainstream media.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dit is geen samenzweringstheorie – Dit zal ook u treffenVolg Frontnieuws op Telegram

  Allicht: Nu dreigt er een "Arctische zombie-virus pandemie"
Vorig artikelIsraël: Nu de “herhalingsvaccinatie” voor iedereen beschikbaar is, moet het “groene paspoort” worden ingetrokken van degenen die “slechts tweemaal” zijn gevaccineerd.
Volgend artikelDr. Robert Young vindt grafeenoxide en andere verontrustende ingrediënten in alle vier de vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Verschrikkelijk dat ze dit constateren, maar nog erger dat dit wordt verzwegen. Dit is moord met voorbedachte rade.
  Van zowel de overheid, maar vooral van de msm.

  • Hoi Patielietoelala,

   Ik zie dit hele Corona gebeuren als 1 groot ritueel, Muilkorf, ahem, mondkapje, afstand houden, thuis isolatie etc als dehumanisatie. Deze zaken zijn ook training in gehoorzaamheid, stoppen met nadenken etc. Dat waren de rituelen om mensen voor te bereiden om toe te treden in de sekte / cult.

   Wat mij betreft is ”De Injectie” bewijs dat je bij de sekte / cult hoort. Velen vinden het prima om hun bewijs (lees Corona paspoort) van lidmaatschap van de sekte / cult te tonen en degenen die dat niet willen doen uit te sluiten uit hun leven. Opvallend genoeg, velen die zo inclusief claimen te zijn.

   Valt jou toevallig ook op dat de twee ”grootste gevaren” voor de mens de mens zelf zijn. Oh, jij bent een potentiele biologische bom voor anderen. Maar niet degenen die naar de klimaat bijeenkomst in Engeland moeten komen. Die zijn vrijgesteld van alle maatregelen. Want zijn helpen jou om de door JOU! gecreerde climate change te voorkomen. Dit door met hun prive vliegtuigen, zonder climate tax, die jij straks wel mag gaan betalen om op vakantie te gaan, naar Engeland te vliegen.

   In mijn optiek zegt de elite cult helder, jij bent het probleem en jij moet geloeven dat jij alle ellende creeert en dus jij moet bloeden of sterven.

   Is het niet stiekum dat zij denken dat jij moet sterven voor hun zonden? (Aannemende dat je begrijpt waarop ik doel?)

   groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in