Nog niet eerder vertoonde beelden zijn opgedoken via de Britse publicatie “The Mirror”, waardoor de mogelijkheid ontstaat van een nieuw politieonderzoek naar het zogenaamde “Partygate”-schandaal, omdat functionarissen van de Conservatieve Partij op camera zijn vastgelegd terwijl ze de spot drijven met de lockdown-regels en feestvieren tijdens het hoogtepunt van de Covid-19 pandemie, bericht Volve.

Kijk:

De schokkende video onthult voor het eerst hoe feestgangers grappen maakten over hun kerstbijeenkomst, die plaatsvond in het hoofdkwartier van de Conservatieve campagne in Londen. Schokkend genoeg waren er onder de 24 aanwezigen minstens twee personen aanwezig die op de controversiële erelijst van voormalig premier Boris Johnson stonden.

Op de video is te zien hoe twee feestgangers wijnglazen omstoten terwijl ze naar een tafel vol buffeteten strompelen. Het beschonken paar wervelt op de melodie van “Fairytale of New York” van The Pogues.

Deze video is het eerste visuele bewijs van één van de regelovertredende feestjes in Westminster. Op de achtergrond is karaokeapparatuur met knipperende lichten te zien, terwijl de feestgangers openlijk grappen maken over hun overtreding van de regels.

Wanneer een man ziet dat hij opgenomen wordt, roept hij uit: “Oh Christ.” Dan vraagt een ander: “Ben je dit aan het filmen?” Iemand anders antwoordt: “Het is voor feestelijk gebruik.” Een man lacht vervolgens nadat hij verklaart: “Zolang we maar niet streamen dat we de regels omzeilen.”

  Hoeveel onderzoeken zijn er nodig om uw vaccinliefhebbende vrienden en familie ervan te overtuigen dat de injecties hartspierontsteking veroorzaken?

Op de exclusieve beelden zijn twee dansers te zien die voorbij een bord wervelen waarop mensen worden aangespoord om sociale afstand te bewaren. De onthullingen zullen waarschijnlijk tot woede leiden bij families die geliefden verloren hebben aan Covid-19 en zullen de kritiek op Johnson opnieuw aanwakkeren, die onlangs nog kritiek te verduren kreeg omdat hij parlementsleden misleidde over feestjes in 10 Downing Street.

Het feest dat in de video wordt afgebeeld vond plaats op 14 december 2020, terwijl grote delen van het Verenigd Koninkrijk onderworpen waren aan strenge restricties op gezellig samenzijn binnenshuis. Vorig jaar maakte een wijd verspreide foto van het evenement deel uit van een onderzoek van de Metropolitan Police. Door een gebrek aan voldoende bewijs van wettelijke overtredingen werden er echter geen boetes uitgedeeld.

De recente publicatie van deze nieuwe beelden valt samen met de start van het langverwachte Britse Covid-19 onderzoek. The Telegraph meldde in augustus dat de effecten van lockdowns nu mogelijk “meer mensen doden dan er sterven aan Covid,” gebaseerd op officiële statistieken.

“Cijfers van het Office for National Statistics (ONS) over oversterfte laten zien dat er op dit moment elke week ongeveer 1.000 meer mensen dan normaal sterven aan andere aandoeningen dan het virus,” merkte de Britse publicatie op.

Uit een uitgebreide vergelijkende analyse van de Johns Hopkins University bleek dat strenge lockdowns het aantal Covid-gerelateerde sterfgevallen niet significant verminderden.

“Lockdowns in de VS en Europa hadden weinig of geen effect op het verminderen van het aantal sterfgevallen door COVID-19, volgens een nieuwe analyse door onderzoekers van de Johns Hopkins University,” meldde de Washington Times. “De lockdowns tijdens de vroege fase van de pandemie in 2020 verminderden het sterftecijfer door COVID-19 met ongeveer 0,2%, aldus het brede overzicht van meerdere wetenschappelijke studies.”

  Oostenrijk schorst AstraZeneca COVID-19 vaccins na sterfgeval verpleegster

“We vinden geen bewijs dat lockdowns, sluitingen van scholen, sluitingen van grenzen en het beperken van bijeenkomsten een merkbaar effect hebben gehad op de COVID-19 mortaliteit,” schreven de onderzoekers.

De Verenigde Staten hadden te maken met soortgelijke sluitingen als het Verenigd Koninkrijk, en veel Amerikanen zijn nog steeds op zoek naar verantwoording, vooral met het door Republikeinen geleide Huis.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Ze zullen u weer in lockdown plaatsenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEerste concrete teken dat de NAVO “oefening” over 4 dagen kan uitmonden in een ECHTE OORLOG met Rusland
Volgend artikelLiegende mainstream media hielpen miljoenen mensen vermoorden – Professor Miller
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik tijdens de lockdowns ook gewoon vrienden bezocht of bezoek had en daarmee dronken werd. Het grappige was zelfs dat als ik s’nachts naar huis liep ik allemaal scooterrijders zag gaan. En niet van thuisbezorgd, dus drank drugs en sex ging ook gewoon door tijdens de lockdown. Overigens nooit politie gezien ik had best een bekeuring willen hebben als herinnering aan deze waanzin, ik had hem zeker ingelijst.

  Maar als je je bang liet maken, zat je thuis te rillen en de smachten naar de vaxx. Laat gaan!

  Wat een waanzinnige tijd als je terug kijkt.

  • Elke boete die is aangevochten werd terug betaald waren allemaal onrechtmatig… Nu niet meer nu hebben we de plandemiewet net ingevoerd voordat covid de A status verloor. Goh wat toevallig….

 2. Lijkt mij in scene gezet ziet er erg fake uit. Weer een stukje afleiding waar mensen boos over worden en wat ze weer even bezighoud terwijl ze er weer een wetje o.i.d doorheen drukken.
  Erg nep en de teksten lijken opgenoemd te worden i.p.v gewoon gesproken.
  Volkswoede veroorzaken en afleiding veroorzaken is hun ding…

 3. Ja zo werken ze en de massa trapt er wel weer in. Afleiding links en recht gebeurd er van alles en zei maar lachen dat de mensen erin trappen in hun fake video.

 4. mogelijk gemaakt door de laffe, zwakke schapen die blindelings het leugenverhaal volgden en zich verheven voelden met hun prikken en maskers terwijl ze vrolijk de wakkeren demoniseerden, discrimineerden en als uitschot behandelden. Echt een typische “wir haben es nicht gewusst kultuur”

 5. “Schokkende video opgedoken van politieke elites die kerstfeest vieren terwijl ze de mensen bespotten die onder Covid lockdowns gebukt gaan”

  De Britse bevolking is net zo stupide als het Nederlandse deze laten zich bijna alles aanwrijven die walgelijke CDA’r met zijn waterhoofd deed hetzelfde op zijn bruiloft, de gevolgen vielen erg mee (zoals verwacht) wel werd via justitie de boetes geseponeerd of verlaagd door zijn publikelijk optreden.

 6. We wisten het toen ook al: ZIJ DIE ONS LEVEN VERWOESTEN LACHEN ONS GEWOON UIT WANT ZIJ WETEN DAT HET ALLEMAAL BULLSHIT WAS/IS!

  Ben heel benieuwd wie er volgende keer weer intrappen… dat zullen wel dezelfde idioten zijn die de eerste keer ook alles voor zoete koek slikten en vrijwillig de zelfmoordprik gingen halen.

  • Wees wel alert want er komt een muggen plaag aan waar 50% van de bevolking aan zal sterven en het is maar niet zo iemand die dat zeg maar dat is Bill Gates je weet wel die van de giftspuiten,
   Maar dat zal niet het enigste gevaar zijn de aarde is aan het kantleden waar door het grondwater naar een kan van de aard bodem zal lopen en dus de rest van de aarde droog komt te staan, maar Meneer Jette gaat een nieuwe wet er door drukken dat wij geen grondwater meer mogen gebruiken of wij moeten met ons allen naar de andere zijde van de aarde gaan wonen. Help ik verzuip hier in Limburg.

 7. mijn zoon en vrouw reden heel die tijd elk weekend naar Breda…en ikzelf ging ook elke week naar Chinese massage, en uitgaan was gewoon heerlijk…alle riemen los.. nooit gepakt, mijn zoon & vrouw 1 keer…pfff al bij al gewoon ok..🤗

 8. “politieke elites”
  Waarom worden psychopaten, sociopaten, pedofielen en wat voor krapuul er verder tussen rond glibbert steeds maar voor “elites” uitgemaakt?

 9. wat mij in die tijd ook erg opviel “terwijl de haarkappers verplicht gesloten waren op straffe van hoge boete” zijzelf steeds mooi gekapt en voor de dames mooi gesminkt rondliepen alsof er geen vuiltje aan de lucht voor hen was dus al dat personeel zoals haarkappers en dure etentjes dat voor hen werd bereid door de beste koks zeker niet vergeten daar zijn filmpjes van. Dus al dat personeel zal zeker zeer dik betaald zijn geweest die judassen….

 10. Het gaat er niet om dat de lockdowns en maskers en afstand enzo niet helpen, maar om het feit dat zij die de wetten maken en opleggen aan anderen deze zelf niet naleven.

  Misschien wisten ze wel dat het niet werkte…

  Een bende schijnheiliggaards

  Goed nadenken wie we willen bij de volgende verkiezing, zal niet makkelijk zijn te vissen in de vivaldivijver. Ze hebben allemaal boter op hun hoofd.

 11. Kis op mij zou ik zeggen ik ben bereid al dat tuig in den Haag naar het front in Rusland te sturen of te wel naar Rutte zijn oorlog die lul kan zijn eigen piemel nog niet uit zijn broek halen het is gewoon lacht wekken dat er zoveel domme figuren zijn die op dat tuig VVD D66 stemmen en vergeet bijna die linkse idioten maar dat geeft ook meteen aan wat voor laf en lui volk wij zijn geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in