Niemand kan zeggen dat hij hier niet om gevraagd heeft. Ik heb het over de nieuwste Downfall satire, samengesteld binnen een dag nadat de kinderlijke Canadese premier was ondergedoken, blijkbaar doodsbang voor het vrijheidskonvooi van de truckers dat oprukt naar Ottawa, schrijft Kathy Gyngell.

Allereerst is hier Dave Rubin’s verslag over het konvooi, dat de moeite van het bekijken waard is gezien het gebrek aan enige fatsoenlijke berichtgeving in de mainstream media, en waaruit blijkt hoe bijzonder uitzonderlijk het protest is:

Bekijk dan dit om Justin Trudeau’s zelfvoldane opmerkingen te zien over een protest dat hij het laatst heeft omschreven als een “klein groepje” dat er “onaanvaardbare meningen” op nahoudt, voordat hij zijn vlucht naar een “onderduikadres” bekendmaakte alsof zijn leven echt in gevaar was.

Kijk nu naar deze geïnspireerde Downfall satire waarin – maar ik zal geen spoiler doen! Ik wil alleen maar zeggen dat we moeten bidden dat de fantasie van de schrijvers werkelijkheid wordt. Bepaalde landen zullen hem verwelkomen – en zijn vrienden.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bewering: PCR teststaafjes kunnen “stervormige microdevices” bevatten die stiekem de “vaccin weifelaars” vaccinerenVolg Frontnieuws op Telegram

  Japan wijzigt waarschuwing Covid-"vaccins" aan regels Neurenberg Code en houdt zich daarmee aan wettelijk vereiste geïnformeerde toestemming
Vorig artikelCDC-gegevens tonen 40% stijging van het aantal sterfgevallen onder 18- tot 49-jarigen in de VS in 2021
Volgend artikelSommige mensen zullen de autoriteit – “De Wetenschap” – tot hun ondergang volgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. Honk Honk! Het vrijheidskonvooi komt naar je toe deze winter. Tiran Trudeau heeft zich verschanst en zit angstig te trillen als een juffershondje in zijn genderneutrale eikeltjespyjama.

  • Jammer dat hij niet aan een truck gebonden was om meegesleurd te worden in de parade, over het asfalt… maar mss komen die momenten nog wel.

   • Het wordt idd de hoogste tijd dat deze charlatans met pek en veren de stadspoorten worden uitgejaagd. In het rechtssysteem heb ik echter weinig fiducie.

    • Hoi Nehemia,

     Recht heeft bijzondere wegen om zijn ding te doen. Het kan goed zijn. Het kan slecht zijn. Helaas wint slecht meestal ook als het verslagen is.

     Mens tot mens recht is al lastig. Zeker als de ene veel rijker is dan de ander. Maar vaak loopt dat not wel wat eerlijk. Zeker als de arme zijn/haar rechten kent.

     Moeilijker wordt het als de staat die misdaden pleegt. Zie ongekend onrecht mbt toeslagen shit. Of bourfraude of landmijnen schandaal of… Noem maar op. Dat duurt zo lang zodat de verantwoordelijken kunnen vertrekken. Tegen de staat maak je geen kans. Willen Olrmans is het ultime voorbeeld daarvan. *hij heeft na decennia en decennia gewonnen van nationale en internationale conspiracies tegen hem welke hij boven tafel heeft gekregen en door een rechtbank (weet niet meer welke) in het gelijk is gesteld. Echt een heel bijzonder verhaal die ik iedereen kan aanraden om te lezen.

     Groeten,
     Hugo

     • Hoi Hugo

      Je hebt gelijk. Als je tegen de staat vecht sta je al met vijf-nul achter. Willem Oltmans is wat dat aangaat echt een held. Zo een lang en slopend gevecht tegen de staat. Hij was toch ook degene die hele schappen vol met dagboeken schreef? Hoe dan ook. Hij heeft eindelijk gelijk gekregen en sommigen zullen geneigd zijn om het een pyrrusoverwinning te noemen maar hij heeft een fenomenale prestatie geleverd die de geschiedenisboeken in is gegaan. Uiteindelijk komt alles op volharding aan.

      Groet Nehemia

 2. De truckers!
  Deze medemensen doen geen vlieg kwaad. Dat het zover moest komen door ze zo te treiteren dat ze zich zo verbonden hebben in protest… ongelooflijk. Maar dan zie je hoe zeer mensen eigenlijk verbonden zijn, zonder het zelf te beseffen. En dat ze heel sterk staan met zijn allen.

  Maar wat zo erg is, is de volslagen minachting die de Zio-paten hebben voor deze medemensen. Totaal geen respect, laat staan bewondering. Pure minachting voor deze mensen, en voor alle mensen. Met Trudeau als de Zio-paten trumpet boy die de bevelen uittoetert in Canada. Minachting voor de medemens is wat ze motiveert. Ziek.

 3. Ik kende de naam Trudeau, wist niet hoe hij eruit zag, jeetje, die staat gewoon te liegen , kan je duidelijk zijn aan zijn gezicht expressie, inderdaad een juffershondje, volgens mij een typetje dat zelf nooit veel heeft moeten doen, waarschijnlijk alles zomaar gekregen, en als hij zijn speelgoedje niet krijgt, gaat hij liggen janken, zo een type is dat, echt zielig.
  Daar geloof ik nu eens geen enkel woord van.

  • Wat ook een leuke anekdote is om te vermelden is dat Justin Trudeau de bastaardzoon van wijlen Fidel Castro is. Margaret Trudeau had een liefdesaffaire met Fidel Castro en daar is een liefdesbaby uit ontstaan.

 4. Slow down!
  Alles is opgezet…. en hij kan natuurlijk beter schuilen. Maar die komt zeer snel terug zijn grote bek open doen. Steeds niet opgevallen dat alle wereldleiders grote mond hebben en niet alleen die Trut?
  Je moet verdomd veel bescherming genieten anders ga je je niet gedragen als een nazi-idioot.
  Het doel is immers dat de ineenstortende economie en de aanstormende hyperinflatie, gemaskeerd moet worden met tekorten en dat deze Canadese konvooi hoax de bevoorradingsketen plat moet leggen.
  Yup, we zijn goed op weg om onze eigen winkel rekken leeg te maken.
  Want dit moet gebeuren op wereldschaal…
  Samengevat : de chauffeurs demonstreren zogenaamd voor een ‘goede zaak’, maar de regering heeft het zelf georkestreerd om zo tekorten te realiseren en daar de prijsstijgingen (feitelijk een gevolg van inflatie door bijgedrukte miljarden) op af te wenden.
  De actie heeft twee effecten. De eerste is het reeds genoemde ‘creëren van het alibi via het ineenstorten van de bevoorradingslijnen ten bate van inflatiemaskering‘ en het tweede effect is het creëren van een alibi voor ingrijpen van het leger. Vanaf dat moment krijgen de anti-corona-maatregelen demonstranten (de truckers) de schuld van de chaos en kan elke maatregel onder militair bewind doorgedrukt worden.
  De Gene Sharp methode is een CIA methode die kleurenrevoluties moet ontketenen. Dat lukte al succesvol in meerdere landen, waaronder Joegoslavië in de jaren ’90 en in Oekraïne in 2014 met de Maidanplein coup. Je kunt de methode als regering echter ook op je eigen land toepassen, maar dan met het doel de opstandelingen zelf ten schande te maken om jezelf zo steviger in het zadel te zetten.
  Plotseling zoals de vaccins heb je nu de “Freedom Convoy”, haha
  Valt dat niet beetje op?
  En de grote klap komt nadat hun digitaal geld klaar is…

  • En zo wordt iedereen belazerd en aan het lijntje gehouden, zelfs degenen die nog naar een beetje “goed” speuren in deze verziekte wereld.

   • Oh man… it is never ending. Mensen, kijk even naar die link, en scharrel er een beetje doorheen, klik klik klik, en lees hier en daar wat. Die hele truker convoy is ook gewoon grote gore oplichterij waar de vredelievende medemens door mee in de zeik is genomen. Hoe moet dit verder… hoe stoppen we al dit constante bedrog.

    • Natuurlijk kan zijn dat die dame (met veel geld) affectie heeft voor de truckers…
     Ze heeft nu bijna 10 miljoen ingezameld, zal dat geld zijn weg vinden naar de truckers?
     https://www.gofundme.com/f/taking-back-our-freedom-convoy-2022
     Maar OK niet iedereen is een sjoemelaar.
     De waarheid weten we later wel.

     Voor de rest; wat we ook doen het zal steeds tegen ons gebruikt worden.
     Stel we stoppen massaal om ons te laten testen met de PCR-test dan is die COVID zo afgelopen.
     Maar dan gaan ze ons verplichten 1 x per week te laten testen of een boete van 5.000 euro geven want je brengt andere mensen in groot gevaar.

     Enige wat moet gebeuren is eerst die rijke globalisten achter het gordijn opzoeken.
     En al hun rijkdom aan de slachtoffers uitdelen.
     Daarna is het de beurt van al die marionetten.
     Enfin, ik heb gemakkelijk praten, zo simpel is het allemaal niet.

   • Hoi Jossie,

    Als ik je goed begrijp zijn dus de pro maatregelen en anti maatregelen mensen in dienst van die dit alles hebben georganiseerd en dus nog steeds in controle zijn volgens jou?

    Als je denkt dat het NIET toevallig is dat het narratief opeens wereldwijd insstortte op bijna hetzelfde moment ben ik het met je eens.

    Ik vind het bijzonder dat je verbaast bent dat de truckers banden hebben met de olie en gas industrie. Zijn goede klanten. Niet te vergeten hoeveel olie en gas nodig is om de producten die ze vervoeren nodig hebben om gemaakt te hebben.

    Als ik jouw post zo lees ben jij groot voorstander van geen olie en gas die zoveel van wat wij nodig hebben produceert en levert? Ik zie big oil en gas als een vriend in deze strijd. Ik wil al die olie en gas producten niet opgeven.

    Lijkt er op dat jij dat wel wil. Ik snap niet waarom. Wil je dat uitleggen?

    groeten,
    Hugo

  • Hoi rans,

   Helemaal eens. Sommigen hier denken en controlled oposition roepen voldoende is om dit te initiatief te laten ontsporen. Bijzonder (not) is dat dat heel nieuwe reageerders zijn met ellelange niet logische statements die dag tot dag veranderen. Met zoveel leugens is een logisch narratief houden lastig op zijn best.

   Zelfs hier proberen ze tweedracht te zaaien. Weet ik de waarheid? Nee natuurlijk niet. Ik doe aan speculatie op basis van data enzo. Emo tot nu is het beste dat sommige reageerders hier posten.

   Ik kan je aanraden om de reacties van jossi te lezen. Twee (of was het drie) dagen geleden poste het (ik weet de sexe niet) dat de Canadese truckers het problleem zijn. Net dat ze helden zijn… Go figure.

   Denk zelf na, check alles en kom tot je eigen conclusies. Geloof niets wat ik zeg. Check het.

   Groeten,
   Hugo

 5. Hugo,
  Denk wel dat ik duidelijk ben dat alles doorgestoken kaart is, niet?
  Ik had dus ook eerder verwacht dat Tamara Lich zelf een truckchauffeur of vrouw van een trucker was… Dat kwam bij mij alvast veel sympathieker over en oprecht, want nu is het een vrouw die 9/10 aandelen heeft met olie, met een vette loon en die zich eigenlijk niet druk hoeft te maken…
  Yup, ik wantrouw mensen met geld daar zit MEESTAL wel iets achter.
  Kijk naar Bill Gates of George Soros, die mensen hebben geld zat en kunnen voor zichzelf een paradijs creëren maar doen dat niet, ze maken voor ons liever een hel voor dat ze dood gaan.
  Sorry, maar gaat er bij jou echt geen belletje rinkelen?
  Maar opgelet! Je had moeten zien dat ik voorzichtig ben want schrijf; “Natuurlijk kan zijn dat die dame (met veel geld) affectie heeft voor de truckers…”. M.a.w. wij kunnen van hieruit nooit 100% zeker zijn en met affectie bedoel ik NIET dat ze die allemaal pijpt wanneer ze slapen!
  Maar waar schrijf ik dat ik tegen olie en gas ben? Ik ben totaal niet tegen, integendeel zelfs.
  Ze zullen de kern- en gascentrales nog verplicht als groen moeten bestempelen want die groene energie(die geen is) dekt maar voor 30% van ons verbruik!
  En ja het verbaast mij zeker dat jouw truckers banden hebben met de olie en gas industrie… er lopen er zeker paar tussen en wie weet zelfs paar Romeo’s…
  Een deel van mijn familie zit in Canada en veel van hun vrienden zijn truckers, ik maak voor die mensen gratis hun logo’s of ander drukwerk want die komen net rond om hun gezin recht te houden…
  Veel van hen kopen met hun zuurverdiende spaarcenten of lenen van elkaar een tweedehands truck en proberen daarmee hun boterham te verdienen.
  Maar gij denkt dat ze allemaal aandelen hebben, rijk zijn of groot bedrijf hebben?
  Denk toch eens na Hugo; iemand met geld moet serieus gestoord zijn om in die stress rond te rijden. Je mag dat niet onderschatten! Ja, de eerste 6 maanden zijn geweldig, je rijd rond met zo een hoge bak en bij elke vogel die voorbij passeert ga je zitten toeteren… want je bent de koning van de weg.
  Mensen zien zo een grote bak en denken onmiddellijk dat ze rijk zijn terwijl ze die amber kunnen afbetalen. Ook dicht bij huis mijn buurman is weer in zijn zetel met maagzweren…
  Er zijn natuurlijk mensen die het tot hun dood leuk vinden…

  Kan je mij nu uitleggen waarom big oil en gas je BIG vriend is?
  Heb je aandelen? Het lijkt alsof je denkt dat die de redding zijn… dan wil ik daar ook graag het fijne van weten. Geen paniek Hugo! Je moet van mij die olie en gas ook niet opgeven, ik ben geen groene kabouter pinnemuts. Maar kan je wat minder insinueren?

  Met natte warme beleefde groeten,

  Jossi Ossaka

  • Hugo,
   Nog ff snel gelezen; hoop dat je niet dacht dat al die truckers in het complot zitten!
   Natuurlijk niet, dat zou pas echt straf zijn! Mijn helden worden onbewust verkracht… en dat is heel jammer! Vanaf het leger wordt opgeroepen klopt dat verhaal…

     • Jossi, dat convoy gedoe lijkt voor geen meter te deugen.. ik vrees dat die truckers gewoon bij de neus zijn genomen. Ik ken zelf ook veel truckers, en het is echt een hard bestaan, zoals je schrijft. De man met 1 of 2 trucks en trailers heeft het niet makkelijk, als je er 40 hebt is het te doen. Maar die truckers zijn wel de ruggegraat van de voedselketen, want hoe komen de knollen bij de Carrefour terecht. Bedankt dat je die info hebt gedeeld. Laten we maar effe afwachten of die Lich dame zich aan haar woord houdt. 100 euro per trucker is een grap. Wat die lui inleveren voor dat protest is make or break voor sommigen. Daarbij hoop ik dat ondanks dit, het toch helpt om velen zo ver te krijgen dat ze op zijn minst zich wat gaan afvragen…

      • Ja, vrees ook dat je gelijk hebt en het is inderdaad zware labeur; mijn neefje ginder heeft het maar 1 jaar volgehouden. Had hem nog zo gewaarschuwd maar meneer moest in zo een grote bak rijden.
       Ze hebben nu klein 10.000.000 ingezameld maar alles is momenteel geblokkeerd.
       Heb je die affiche gezien freedom convoy for Europe, hoe professioneel die is?
       Veel landen moeten naar Brussel reizen… en daar zitten veel Romeo’s tot zelfs Antifa…(slangenkuil?).
       Kans is vrij groot op rellen… want ken Brussel uit mijn binnenzak.
       Beetje raar dat zo een oproep overal plots is toegelaten… ik dacht zelfs op FB.
       https://t.me/FreedomEuro (Telegram)

       Trudeau zegt zopas dat het gebruik van het leger in Ottawa om de protesten te beëindigen nu niet in zijn kaarten ligt. Tja… als hij zo begint dan weet je waar ze aan denken.
       Maar er is steeds hoop want elk plan kan mislukken.
       De makers weten nooit hoe groot de groep zal worden.
       1. zijn de protesten niet te groot dan zijn ze baas van de situatie en moet je opletten.
       2. zijn de protesten vrij groot dan gaan ze onderhandelen.
       3. zijn de protesten buiten proporties met geweld dan moeten ze vluchten.
       4. en uiteindelijk kan het zijn dat we ons vergissen… en alles toeval is, haha

       Krijg net bericht binnen dat de winkelrekken nog steeds vol liggen. En mij vooral geen zorgen moet maken maar dat de politie de nieuwe truckers tegenhouden zodat ze de grote groep niet groter kunnen maken, haha
       Zullen we het dan op nr. 1 houden?

  • Gutsie Jossi,

   Heb je je lesje manipulatie 1 succesvol afgerond? Kom, je kan beter. Het persoonlijk maken ala deze zin ”En ja het verbaast mij zeker dat jouw truckers banden ” Dat is zo goedkoop en gemakkelijk te doorzien als propaganda. Maar van harte dat je buiten kantoortijden reageerd. Maakt het iets geloofwaardiger!

   Ik ga verder geen woorden aan jou vuil maken. Zonde van mijn tijd.

   Ook lollig is mij verwijten dat ik insinueer. Ok misschien moet ik je credits geven dat je lesje 2 in je propaganda oorlog voeren hebt geleerd en dat op het internet mag ten toonspreiden. Ben benieuwd. Wat verdien je met het land naar de klote helpen?

   Anyway, ik ben er klaar mee om met jou te communiceren. Was wel aardig om eens met trollen vanuit de overheid die onze vrijheid af willen nemen en daarvoor alles opgeven. Om even een belediging die ik zoveel vanuit jou en Cor heb gekregen terug te gooien. Een goedkope hoer is beter dan mensen zoals jij en cor want die doen nog iets productiefs. Geniet van je status.

   Maar goed, we hebben genoeg beledigingen ed uitgewisseld. Vanaf nu reageer ik niet meer en ga weer positieve dingen doen die jij niet lijkt te kunnen doen.

   Gelukkig sta je on record dat truckers aso;s zijn en helden zijn en je je geloofwaardigheid kwijt bent.

   Geen groeten,
   Hugo

   • Sorry Hugo, wist echt niet dat jij zo een gevoelige jongen waard, je gaat bij iedereen als een kleuter janken. Ik zal je wat besparen en meer gelijk geven!
    Ik wil je ook de hand reiken en zal die eerst wassen, is dat goed?

    Je bent overtuigd dat je een psycholoog zijt en insinueert allerlei dingen erbij om je gelijk te halen.
    Je geheugen werkt ook slecht want ben je mij nu al vergeten?
    Je insinueerde toen ook allerlei dingen erbij zelfs dat ik vroeger op school een erg gepest jongetje moet zijn geweest… zielenknijpers gaan ook zo tewerk.
    En nu insinueer je weer iets met mijn reageer tijden… ik ben geloofwaardig omdat ik BUITEN de kantoor tijden reageer… En niet geloofwaardig indien ik in mijn bedrijf reageer?
    Ik ga je helpen, ik steek hier altijd tijd in tijdens de kantooruren en die kunnen erg afwijken.
    Wij doen dat hier om even te ontspannen of eens te lachen. En lachen ons hier krom met je reacties.
    Ik niet maar ze noemen je hier de “mislukte zielenknijper”… en moet ze van mijn laptop uit de buurt houden.

    Je insinueert dat truckers multimiljardair zijn met aandelen bij de olie en gas industrie…
    Je insinueert zelfs dat ik het land naar de klote help…
    Het WEF, Agenda 21 -2030, Biden, Rutte,… en die rijke globalisten achter het gordijn doen de wereld naar de klote maar Jossi of “Jokki” is voor jou de schuldige… Je denkt met de lengte van je penis?

    Je bent er klaar mee?
    Sorry, ik heb je steeds braafjes ontwijkt maar jij kwam mij (ergens) WEER storen en uitleg vragen… ik gaf steeds antwoord op je (domme) vragen en nu ben je er klaar mee door gebrek aan argumenten?
    Is dat niet onsportief Hugo? Met wie moeten wij hier dan nog lachen?

    Het enige wat gij doet is mensen hun ziel uitknijpen, hun ziel kneden om ze de genade slag te geven.
    Je wilt omringd worden door zoveel mogelijk mensen waar jij iets boven hen kan staan.
    Tja, de slijmballen of de onderdanige heb je in het gareel!
    Als dat niet lukt dan ga je bij hen janken en wat leugens rond bazuinen…
    Begrijpend lezen lukt ook niet erg, je vraagt telkens om uitleg… terwijl de rest het begrijpt.

    Het draait niet om mijn geloofwaardigheid of status je gooit hier met je visitekaartje!
    Het draait rond humor die soms idd misplaatst is maar echte mannen kunnen tegen een stootje.
    Gebruik bij de hoeren behoedmiddel, ga niet wild tekeer in puur natuur.
    Hou je een beetje aan de regels!

    Lol, met onderaan “geen groeten” laat je mij denken aan een echt verwend kind. Haha
    We liggen hier echt op de grond van het lachen maar door jou krijg ik die mannen niet meer aan het werk. Haha – ik ga je nog missen

 6. Even een opmerking over de foto waar trudeau een naald in zijn arm hoort te krijgen maar zelfs als je de foto uitzoomt is er geen naald te zien. Hoe voor de gek wordt je gehouden door dit soort mensen.

 7. Hallo Jossi,
  Ik las “The amount raised on the GoFundMe page is higher than the money raised by major federal political players of Canada during the final quarter last year, according to public records with Elections Canada.”
  Ik hoop dat die truckers dat geld krijgen. En ik las “They even have the (moral) support of billionaire Elon Musk.” Wat moet die vent er bij? Dat is de vader van de satellieten waar de vaxxies straks aan komen te hangen. Geeft hij nog een paar kwartjes dan? Of hoor ik hem brullen dat de mandaten moeten ophouden?? Het hele gedoe stinkt. Net zoals die georkestreerde BLM protesten. De style voor de affiche en design voor de EU convoy lijken inderdaad verdacht veel uit de govt design kelders te komen. Maar we zullen het meemaken, wie weet, gaan er echt ogen open zoals ik blijf hopen. Het zal geen nr 3 in je lijstje worden. Nr. 4 kan het echt niet meer zijn. Nr. 2 is reeds voorbij. Keep us posted!

  • Hi Immortal,
   Klopt wat je zegt!
   Is ook voor de 2de maal dat ze die GoFundMe page platleggen en nog nooit was het bedrag zo hoog op die site. Blokkeren die telkens omdat ze een exact plan willen hoe ze dat bedrag gaan verdelen.
   Ik wil ook weten dat mijn geld terecht komt op de juiste plaats maar het zaakje stinkt wanneer ondertussen niemand nog iets kan storten!
   Waarom vragen ze dat niet tijdens de aanmaak van die pagina? Hoeveel keer gaan ze dat nog doen?
   Ben bijna zeker dat regering en overheid daar weer achter zit.
   Kans is weer groot dat die hun deel gaan opeisen door allerlei kosten te improviseren.
   What did you expect?
   Truckers hebben gelukkig een voorraad brandstof en voedsel – en de plaatselijke bevolking geeft hen ook wat ze nodig hebben, zelfs gevulde jerrycans ?. Mooi is dat ze nu ook truckers adopteren in de plaats van geld te storten. Maar ooit valt alles stil, kan je geen maanden volhouden.
   Echt niet meer normaal is weer die linkse mainstream media die dat convoy tot op het bot zwart maken. Zelfs Justinneke vanuit zijn hol! Echt om te kotsen.
   Er waren natuurlijk al geruchten dat iemand met het geld ervandoor was…
   Maar Laura Lynn Tyler heeft gisteren een press conference in Ottawa gegeven.
   Kwam mij geloofwaardig over en gaf nr.4 nog steeds een kans maar beken dat vrouwen mij snel zot krijgen. En kan zij alleen nr.4 bepalen?
   Ik heb ook bericht dat die convoy nog steeds aangroeit, politie drijft ze uit elkaar maar lukt niet steeds.
   Zal nr.1 wegvallen?
   Ze krijgen ook Europa aan de gang naar Brussels Shithole, dat geeft ook weer nr.1 minder kans…
   Maar zover zijn we nog niet, eerst zien dan pas geloven? Er kan steeds verbod komen en kunnen de snelwegen voor hen blokkeren.
   We gaan vrij snel weten hoe de vork aan de steel zit, vermoed dat ze met vet betaalde denktanks werken die zich alleen laten vangen met zeer kleine details zoals o.a. die zeer professionele poster en alles veel te snel gaat. Veel bureaucraten kunnen zich niet verplaatsen in het denkpatroon van een arbeider tenzij ze eerst ook arbeider waren of uit een arbeidersfamilie komen.
   Die kleine details bewijzen weinig maar laten ons kritisch brein alvast werken.
   Stel je voor dat dit echt georkestreerd is, WOW, dan zijn die denktanks echt genius!
   We zijn emotionele dieren en dat is hun wapen…
   En als dit hun plan is dan hebben ze allang bedacht hoe ze dat later gaan verdraaien in hun voordeel.
   Ze weten dat de schaapjes in de rij klaar staan om hen blindelings te geloven.

   Heb het lijstje wat aangepast… maar ontving bericht dat enkele truckers bij nr.5 de wielen vanonder hun truck halen, haha
   1. zijn de protesten niet te groot dan zijn ze baas van de situatie en moet je opletten.
   2. zijn de protesten vrij groot dan gaan ze onderhandelen.
   3. zijn de protesten buiten proporties met geweld dan moet iemand vluchten.
   4. we vergissen ons… en alles is toeval.
   5. het leger verplaatst zelf de trucks onder bedwang
   6. ze geraken uitgeput en verlaten zelf het terrein

 8. 7. ze wachten op rellen om in te grijpen

  Wat denk je van 7?
  In het begin is alles mooi… de euforie zorgt voor zalige hormonen maar dat zal stilaan wegebben…
  Maakt plaats voor verveling of saaiheid en je wordt prikkelbaarder… als dan iemand je gaat provoceren dan springen je zekeringen. En steeds kans dat daar Romeo’s tussen lopen…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in